beautiful_ 11.08.10, 14:57 Hey przeczytałam na tej stronce : www.piekneistoty.pl/ że są 4 tomy Pięknych Istot a wiecie może kiedy będzie wydany 2 tom? Bo to zakończenie 1 tomu mnie rozwaliło... jak w jakimś horrorze xD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
llena Re: Piękne Istoty, tom ... 11.08.10, 15:03 włąśnie już w jakimś wątku o tej książce też się o to pytałam ale nie wiedzieli, mnie też rozwaliło zakończenie - jakby się skończyło ale jednak nie Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Piękne Istoty, tom ... 11.08.10, 15:56 No właśnie tylko nikt nic nie wie o dalszych tomach, oj o wiele lepsze było życie kilka godzin temu jak nie miałam pojęcia o pozostałych tomach! xD Odpowiedz Link Zgłoś
llena Re: Piękne Istoty, tom ... 11.08.10, 16:55 hahaha, ja mam tak od początku kiedy książke wzięłam do ręki po pisze na pierwszej kartce "Kronika Obdarzonych 1" ;p Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Piękne Istoty, tom ... 11.08.10, 18:45 O to jeszcze gorzej, ja tego nie widziałam xDD (no tak, jak to jak xd) Odpowiedz Link Zgłoś
llena Re: Piękne Istoty, tom ... 11.08.10, 20:29 ja normalnie już wytrzymać nie mogę, jakbym chociaż wiedziała kiedy będzie następna część to by mi ulżyło, a tak?? Odpowiedz Link Zgłoś
xxfankajbxx Re: Piękne Istoty, tom ... 11.08.10, 20:44 Fajna jest ta książka?Jak rozmawialyście o zakończeniu to chcę j przeczytać bo jestem ciekawa ;D Odpowiedz Link Zgłoś
andziaxp Re: Też kocham tą książke ale nie wiem ; (( 11.08.10, 21:05 też to czytam. hah i nie długo skończe^^ Odpowiedz Link Zgłoś
adusia369 Piękne Istoty 11.08.10, 21:04 Całkiem nie dawno przeczytałam tą książkę i zostałam oczarowana... Moim zdaniem jest niesamowita i z chęcią sięgnęłabym po 2 tom,ale nigdzie nie mogę go znaleść. Jestem strasznie ciekawa co będzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Piękne Istoty 12.08.10, 19:02 No dokładnie, takie zakończenie książki może człowieka przyprawić o zawał serca. Odpowiedz Link Zgłoś
llena Re: Piękne Istoty 12.08.10, 21:45 ja z minute się na ostatnią kartkę patrzyłam za nim się nie pozbierałam Odpowiedz Link Zgłoś
pati588 Re: Piękne Istoty, tom ... 13.08.10, 14:48 Niestety nie wiem, ale pierwszy tom był rzeczywiście fantastyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Piękne Istoty, tom ... 13.08.10, 19:49 A mówią że czytanie to samo zdrowie ... eheem ;D Ta książka na pewno nie jest przykładem zdrowego czytania xP Szkoda że nikt się nie orientuje kiedy będzie wydany 2 tom ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
obcas Re: Piękne Istoty, tom ... 26.08.10, 16:11 Słuchajcie a czy to jest podobne do książek Melissy Marr? Do "Królowej lata" albo "Króla mroku"? Z opisu wynika, ze trochę tak. Ale nie czytałam jeszcze i chciałam się dowiedzieć czego mogę się spodziewać Odpowiedz Link Zgłoś