bananowedziecko 12.08.10, 09:06 Myślicie że emu będą dalej modne w tą zimę ? + czy któraś z was posiada , ponieważ mam pytanie czy one faktycznie się tak zaginają na pięcie ? [ chodzi mi o te oryginalne emu ] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bananowedziecko wiem że dziwne bytanie bo wakacje, ale 12.08.10, 09:11 planuję już szukać czegoś na jesień . Odpowiedz Link Zgłoś
bananowedziecko Re: ` 12.08.10, 09:23 ultra_fiolet napisał(a): > nie posiadam, ale chętnie się dowiem właśnie ja planuje kupić , ale jeśli one się tak "zaginają" itp. to trochę mi szkoda kasy Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: ` 12.08.10, 10:04 były modne w poprzednią zimę ale teraz to nie wiem no ja mam ale nie orginalne xdd Odpowiedz Link Zgłoś
bieberkax33 Re: emu . 12.08.10, 12:11 tez mam ale nie oryginalne ;D i sie zginaja.. Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa `ja mam oryginalne emu. 12.08.10, 11:39 `Te oryginalne emu się nie zaginają na pięcie. Ja mam czarne i nie wiem czy w tą zimę też będą modne, ale oby tak c; . Odpowiedz Link Zgłoś
bananowedziecko Re: `ja mam oryginalne emu. 12.08.10, 12:05 koralowa napisał(a): > `Te oryginalne emu się nie zaginają na pięcie. > Ja mam czarne i nie wiem czy w tą zimę też będą modne, ale oby tak c; . dzięki . <3 Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 Re: `ja mam oryginalne emu. 23.08.10, 20:25 koralowa napisał(a): > `Te oryginalne emu się nie zaginają na pięcie. > Ja mam czarne i nie wiem czy w tą zimę też będą modne, ale oby tak c; . też mam czarne...kupiłam rok temu...nie zaginają się...są super wygodne i mega mega ciepłe...i oby były w tym roku również modne bo mam zamiar kupić drugą pare(tym razem szare również wysokie)...400 zł...trudno...za wygode się płaci niestety...a w nich jest ciepło... Odpowiedz Link Zgłoś
jblovefan Re: emu . 12.08.10, 12:10 jesli chodzi o oryginalne emu to sie nie zaginają . Ale musisz za to mieć je bardzo sztywne ,,tam na dole''xd . nie radze kupowac takich za np.49zł chyba że chcesz tylko na jedną zime. ja mam osobiście 4 pary . D Odpowiedz Link Zgłoś
bananowedziecko Re: emu . 12.08.10, 12:15 jblovefan napisał(a): > jesli chodzi o oryginalne emu to sie nie zaginają . Ale musisz za to mieć je ba > rdzo sztywne > ,,tam na dole''xd . > nie radze kupowac takich za np.49zł chyba że chcesz tylko na jedną zime. > > ja mam osobiście 4 pary . D mi chodzi o te oryginalne Emu (: Odpowiedz Link Zgłoś
bananowedziecko + 12.08.10, 12:17 Bo zauważyłam że dużo dziewczyn w tych ma pietę prawie na chodniku , Odpowiedz Link Zgłoś
suoik Re: emu . 12.08.10, 12:22 nie, nie są modne. zaginają się na stopie. mam i nie będę nosić w tą zimę. Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialnaaa Re: emu . 12.08.10, 12:40 Nie wiem czy bedą modne, ale wiem, że ludzie będą chodzić, bo zostały im z poprzedniego sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcika2205 Re: emu . 12.08.10, 14:01 ja mialam zamiar kupic ;d . i moze nawet kupie w zimee ;d Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: emu . 12.08.10, 14:35 Ja też mam c; i są bardzo wygodne i nic się nie zagina. przynajmniej nie mi : 3 Odpowiedz Link Zgłoś
sel_dem Re: emu . 12.08.10, 15:03 Nie podobają mi się te buty . Są okropne . Nie posiadam i nie zamierzam posiadać takich butów . Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: emu . 12.08.10, 17:29 będą modne, a czemu niby nie miały być modne??, nie wiem czy sie zaginają bo nie mam, ale planuje sb kupić tylko mam problem, nie wiem czy sb kupić botki czy emu??, ale raczej emu bo zawsze o nich marzyłam c:, tylko moja mam narzeka że one przeciekają bo są z zamszu Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: emu . 12.08.10, 17:32 nie mam ale widziałam jak jednej dziewczynie się tak głupio zaginają i to oryginalne Odpowiedz Link Zgłoś
pinezzkaaa Re: emu . 23.08.10, 19:14 EMUUU Moje ukochane buciki ;***!. Mam 2 pary i poluje na 3 . Jeśli masz za duże to się zginaja . A jak masz dobry numer to nic sie nie zgina. Dla mnie one będa zawsze modne i wali mnie to czy komus sie one podobają . wara od moich EMU ***! Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. Re: emu . 23.08.10, 20:06 niewiem, ja w każdym razie bd chodzić.;d ma nieoryginalne i troche się zginają. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliagorka Re: emu . 23.08.10, 20:08 ja mam tak zaginają sie na pięcie ale są strasznie wygodne Odpowiedz Link Zgłoś
dochuu. Re: emu . 23.08.10, 20:13 Miałam,rzeczywiście się "dziwnie zginają".Pozatym nie opłaca się ich kupować.W zimie na chodnikach jest sól,a emu po spotkaniu z solą odbarwia się i zamsz schodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
airplane_ nie lubię emu . ; / 23.08.10, 20:14 według mnie nie trzymają dobrze stopy.. i w ogóle są takie jakieś.. brzydkie . xd Odpowiedz Link Zgłoś
sayumi__ Re: nie lubię emu . ; / 23.08.10, 20:20 Witaj w klubie!;PP Ja też ich nie lubię-są brzydkie i wgl...;/// Odpowiedz Link Zgłoś
teeamo Re: emu . 23.08.10, 20:16 Z tego co wiem to martensy bd modne jesienią i zimą przynajmniej w Ameryce. A co do emu to kupiłam właśnie te orginalne w tamtym sezonie jestem zadowolona, nie wiem jaki masz styl ubierania, ale mi często do ubioru nie pasowały. i nie wyginają się Mam nadzieje, że pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
potworek ... 23.08.10, 20:25 ja mam orginalne i mi sie zagięly i mojej mamie tez chociaz miala sztywne Odpowiedz Link Zgłoś
charming. . 23.08.10, 20:29 Tak, mam i zaginają się na pięcie. Myślę, że takie po prostu te buty są Ale i tak je kocham <3 Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa posiadam. 23.08.10, 20:30 ale nie uważam, żeby były one odpowiednie na zimę. bardziej na jesień... i jeśli je kupisz, to uważaj na wodę... te buty po prostu przemiękają. Odpowiedz Link Zgłoś