Dodaj do ulubionych

Wasz najdziwniejszy sen ??

• paulinn_b Re: Byłam Lady Gagą...xDDDD 24.08.10, 19:05
    • wyimaginowana_ Re: Wasz najdziwniejszy sen ?? 24.08.10, 19:08
      najdziwniejszego nie opowiem bo jest zbyt wstydliwy ; p Za to napisze o drugim w
      kolejności dziwactwa.

A więc jest piękny, słoneczny dzień i jadę ze szkołą na wycieczkę. Okazuje się, że to
      jedno wielkie porwanie i później zabijają ( jacyś nieznani mi ludzie ) wszystkich prócz mnie.
      Mnie zamykają w jakieś cholernie dziwacznej, trójkątnej celi i z pomocą przychodzi mi ...
      Katy Perry
      Najpierw lała się z jakimś grubasem plastikową butelką, a ja
      pomagałam jej miotłą. Kiedy wygrałyśmy odeszła krzycząc do mnie " do zobaczenia " -
      tak jak w tej reklamie na koniec - i machając.

To było cholernie dziwne -,-'
      Śniło mi się to jakieś 3/4 dni temu ; p
    • emila22 Re: Wasz najdziwniejszy sen ?? 24.08.10, 19:13
      dużo miałam takich snów...

-> kiedyś śniło mi się, że wpadłam pod samochód i umarłam.
      ->byłam koleżanką Harry'ego Pottera i wymachując różdżką goniłam Voldemorta.
      ->przyszedł do mnie Damon (z Pamiętników Wampirów) i powiedział, że chce się
      napić mojej krwi. Ja się oczywiście na to zgodziłam.
      ->podcięłam sobie żyły, a potem stwierdziłam, że jednak nie chce umierać, ale
      było już za póżno.. ;/
      -> byłam w ciąży , ale nie wiedziałam z kim.
      -> byłam bramkarzem Realu Madryt.
      -> siedziałam na ławce i oglądałam jakiś mecz, a obok mnie siedział David
      Beckham i nawet mówił po polsku. xD
      -> do mojej szkoły przyjechały reprezentacje piłki nożnej Portugalii i Urugwaju.
      Z samolotu wychodzi Cristiano Ronaldo, podchodzi do mnie i mnie przytulił. To
      było dla mnie takie podniecające, że od razu się obudziłam. xD
      -> brałam ślub z Cescem Fabregasem. - genialny był ten sen xD

ja zawsze mam dziwne sny.. Zazwyczaj śnią mi się piłkarze, wampiry albo Harry
      Potter.
      Kocham te sny :p
    • newborn. . 24.08.10, 19:15
      Tak wiem,że to jest okropne ale opowiem.

Więc śniło mi się,że byłam w ciąży i leżałam w wannie.Miałam fioletowy brzuch,a w środku siedział potworek w stylu Renesmee.Wszędzie była krew.Ja się darłam,że nie chcę rodzić tego dziecka.Moja mama z bratem stali koło wanny i coś tam gadali.

Śniło mi się to po przeczytaniu "Przed świtem".
    • corba . 24.08.10, 19:19
      Mnie się kiedyś śniło [jak jeszcze chodziłam do przedszkola] , że po moim pokoju
      chodziły gigantyczne pająki . a ja nie miałam gdzie uciec . no i one mnie zjadły
      . o.O haha . to był straszy koszmar . śnił mi się wtedy każdego dnia . brr.. na
      samą myśl aż dreszcze mnie przechodzą . ; pp
      • charlotte__ Re: . 24.08.10, 19:35
        dzisiaj mi się śniło, ze miałam w nodze tasiemce,
        i one jakos wychodziły, a potem mi skóra odeszła
        i było widać samą kość i krew (dziwne bo nie była
        w żyłach).
    • mileymiley Dziwne :P 24.08.10, 19:33
      Snilo mi się, że kiedys bylam w szkole i wgl... A pozniej jechalam na takich
      butach, ktore mialy kolka i wpadlam w bloto tongue_out
    • zielinka14 Re: Wasz najdziwniejszy sen ?? 24.08.10, 19:43
      Ja przez nawet długi sen spadałam z wieżowca potem okazało sie że z 50 piętra wstałam
      oczepałam się i wstałam potem spadłam z 2 piętra i nie przezyłam co o tym
      myślisz??shock
    • pwe Re: Wasz najdziwniejszy sen ?? 24.08.10, 19:46
      że spadam z dachu wieżowca
    • demisia Re: Wasz najdziwniejszy sen ?? 24.08.10, 19:46
      Raz śniło mi sie , że jacyś ludzie wbijali siekiery w plecy , naszczęście zanim do mnie doszło
      obudziłam sie xD
      Albo że mój dom był jakimś obozem pracy a ja planowałam ucieczke ( po skazanym na
      śmierć , chyba )
      ; PP
    • sandra6565 Re: Wasz najdziwniejszy sen ?? 24.08.10, 19:47
      skakałam z bloku było lato a ja w krótkim rękawku spadam,spadam i ląduje w
      śniegu <lol323> o_O WTF? a potem skakałam z przyjaciółką,Jacobem i Emetem ze
      Zmierzchu po wielkiej galaretce <lol999>
      • mikaaa. Re: Wasz najdziwniejszy sen ?? 24.08.10, 19:55
        Raz byłam Supermanem i ratowałam Lady Gagę . xdd
        A Raz był jeszcze zielonym kosmitą ;pp sciana
      • eyeliner... Re: Wasz najdziwniejszy sen ?? 24.08.10, 19:56
        ja mam dużo nie chce mi sie piosać, ale jak czytam te wasze sny to niektóre sa
        fajne i zabawnebig_grin
    • gracz_capoeira Re: Wasz najdziwniejszy sen ?? 24.08.10, 19:48
      Śnił mi się obóz na którym byłam i że miałam taki dziwny pokój i mój kolega chciał się ze mną przespać, a później miałam iPhone'a, który zmienił się w Blackberry i pobiłam się o niego z jakąś dziewczyną, którą wyzywałam od popie...nych dziwek i takie tam i się obudziłam, bo wpadłam do dziury big_grin
    • sweet94 Re: Wasz najdziwniejszy sen ?? 24.08.10, 19:58
      mnie się śniło że bieber mnie zgwałcił.

byłam na planie zaćmienia. jakimś duchem. wszyscy przeze mnie przechodzili.
      nagle taylor złapał mnie za rękę i wziął do swojej przyczepy. chyba wiecie co
      sie stało potem?

że volturi mnie goniło bo nie chciałam im dać papieru toaletowego. biegłam i
      biegłam. jane się darła najgłośniej. jak dotarliśmy już do forks i weszłam na
      terytorium kileków(nie wiem jak to się pisze) to znalazłam ciasto z jagodami i
      rzuciłam w volturi. oni się tym zajęli. na sam happy endzik paul mnie rozszarpał
      bo to było jego ciasto. jeszcze ocean obok był z keczupem a nie wodą!
    • mileyyc taki tochę głupi, nawet bardoz głupi. 24.08.10, 20:00
      jak byłam mała śniło mi się że jakaś Pamela Anderson się rozebrała i goniła mnie
      po moim podwórku z wszystkimi co znałam.
    • lady_em Re: Wasz najdziwniejszy sen ?? 24.08.10, 20:09
      Rzadko mi się coś śni. Ostatnio śnił mi się Bieber jako mityczny stwór typu druid albo elf (nie pamiętam) -.- Jego samolot rozbił się tuż koło mojego domu i potem Justin leżał bardzo długo nieprzytomny w naszym domu. W międzyczasie przychodziła do niego wróżka, leczyła go i opowiadała o jego przeszłości. O tym, że był kiedyś najstarszy w plemieniu, ale oszukał jakieś zasady związane ze starzeniem się (co zrobił - tego nie pamiętam, było coś o złotych zębach i żółwiach) i cofnął ten proces, dlatego zatrzymał się w ciele młodego chłopca. Jak tylko sobie przypomniałam, co mi się śniło, przeraziłam się, a potem wpadłam w paniczny śmiech indifferent
      • vanell. Re: Wasz najdziwniejszy sen ?? 24.08.10, 20:17
        oj, sporo takich.. naprawdę dużo.

jedyny, który na tę chwilę przychodzi mi do głowy, to sen, w którym byłam scooby
        doo. na zakończenie spadłam ze schodów w przepaść, w jakimś starym zamczysku.
    • kotek.bieberka Re: Wasz najdziwniejszy sen ?? 24.08.10, 20:19
      Nie ma dziwnych snów, ale dzisiaj cały dzień miałam beke z mojego snu, nie wiem
      czemu....
    • theklaudia Wasz najdziwniejszy sen ?? 24.08.10, 20:20
      przez trzy ostatnie pełnie księżyca śni mi się koniec świata ;/
      no i zawsze inaczej wygląda ale zaczyna sie wszystko od księżyca który wybucha crying
      xoxo ;*
      • janevolturi800 Re: Wasz najdziwniejszy sen ?? 24.08.10, 20:28
        Mi się raz śniło że Muminki mieszkały w mojej toalecie shock
    • slodkiporanek Re: Wasz najdziwniejszy sen ?? 25.08.10, 15:43
      Główną częścią tego snu było uczucie strachu. Paraliżujący niepokój.
      Pamiętam ludzi, którzy brali mnie pod rękę jakbyśmy się znali od dawna, pamiętam
      uśmiechy dzieci, i miejsca które kojarzyłam, ale nie wiedziałam skąd. Do tego
      pełno miejskiego szumu w dwa razy głośniejszym wydaniu: chichoty nastolatek,
      płacz dziecka, szczekanie psa, odgłos zbitego szkła, piski opon, szepty, kroki itd.
      I nagle zostałam sama pośród tłumu osób, które mnie znały i wołały po imieniu, a
      ja stałam i patrzyłam, czy wreszcie znajdę jakąś znajomą twarz.
      I przez cały czas się bałam. Tak strasznie się bałam, choć nie wiedziałam czego
      lub kogo.

Naprawdę dziwny sen.
    • rockville. Re: Wasz najdziwniejszy sen ?? 25.08.10, 15:59
      raz śniło mi się, że w nocy napadła mnie zgraja kolorowych pluszaków, a ja nie
      miałam gdzie uciec i weszłam na jakąś wieżę. tak wiem, idiotyczne. często śnią
      mi się głupie sny.
    • asiowa Oj, dużo 25.08.10, 18:17
      Dużo ich miałam, ale napisze jeden big_grin

Śniło mi się, że koleżanki u mnie nocowały, i na łóżku mojej koleżanki
      siedział wąż i miał telefon nokie rozsuwaną biało-niebieską. I jak się z nim
      zaprzyjaźniłyśmy to przeczytałam jego jeden sms big_grintongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka