wyimaginowana_ Re: Wasz najdziwniejszy sen ?? 24.08.10, 19:08 najdziwniejszego nie opowiem bo jest zbyt wstydliwy ; p Za to napisze o drugim w kolejności dziwactwa. A więc jest piękny, słoneczny dzień i jadę ze szkołą na wycieczkę. Okazuje się, że to jedno wielkie porwanie i później zabijają ( jacyś nieznani mi ludzie ) wszystkich prócz mnie. Mnie zamykają w jakieś cholernie dziwacznej, trójkątnej celi i z pomocą przychodzi mi ... Katy Perry Najpierw lała się z jakimś grubasem plastikową butelką, a ja pomagałam jej miotłą. Kiedy wygrałyśmy odeszła krzycząc do mnie " do zobaczenia " - tak jak w tej reklamie na koniec - i machając. To było cholernie dziwne -,-' Śniło mi się to jakieś 3/4 dni temu ; p Odpowiedz Link Zgłoś
emila22 Re: Wasz najdziwniejszy sen ?? 24.08.10, 19:13 dużo miałam takich snów... -> kiedyś śniło mi się, że wpadłam pod samochód i umarłam. ->byłam koleżanką Harry'ego Pottera i wymachując różdżką goniłam Voldemorta. ->przyszedł do mnie Damon (z Pamiętników Wampirów) i powiedział, że chce się napić mojej krwi. Ja się oczywiście na to zgodziłam. ->podcięłam sobie żyły, a potem stwierdziłam, że jednak nie chce umierać, ale było już za póżno.. ;/ -> byłam w ciąży , ale nie wiedziałam z kim. -> byłam bramkarzem Realu Madryt. -> siedziałam na ławce i oglądałam jakiś mecz, a obok mnie siedział David Beckham i nawet mówił po polsku. xD -> do mojej szkoły przyjechały reprezentacje piłki nożnej Portugalii i Urugwaju. Z samolotu wychodzi Cristiano Ronaldo, podchodzi do mnie i mnie przytulił. To było dla mnie takie podniecające, że od razu się obudziłam. xD -> brałam ślub z Cescem Fabregasem. - genialny był ten sen xD ja zawsze mam dziwne sny.. Zazwyczaj śnią mi się piłkarze, wampiry albo Harry Potter. Kocham te sny :p Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. . 24.08.10, 19:15 Tak wiem,że to jest okropne ale opowiem. Więc śniło mi się,że byłam w ciąży i leżałam w wannie.Miałam fioletowy brzuch,a w środku siedział potworek w stylu Renesmee.Wszędzie była krew.Ja się darłam,że nie chcę rodzić tego dziecka.Moja mama z bratem stali koło wanny i coś tam gadali. Śniło mi się to po przeczytaniu "Przed świtem". Odpowiedz Link Zgłoś
corba . 24.08.10, 19:19 Mnie się kiedyś śniło [jak jeszcze chodziłam do przedszkola] , że po moim pokoju chodziły gigantyczne pająki . a ja nie miałam gdzie uciec . no i one mnie zjadły . o.O haha . to był straszy koszmar . śnił mi się wtedy każdego dnia . brr.. na samą myśl aż dreszcze mnie przechodzą . ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: . 24.08.10, 19:35 dzisiaj mi się śniło, ze miałam w nodze tasiemce, i one jakos wychodziły, a potem mi skóra odeszła i było widać samą kość i krew (dziwne bo nie była w żyłach). Odpowiedz Link Zgłoś
mileymiley Dziwne :P 24.08.10, 19:33 Snilo mi się, że kiedys bylam w szkole i wgl... A pozniej jechalam na takich butach, ktore mialy kolka i wpadlam w bloto Odpowiedz Link Zgłoś
zielinka14 Re: Wasz najdziwniejszy sen ?? 24.08.10, 19:43 Ja przez nawet długi sen spadałam z wieżowca potem okazało sie że z 50 piętra wstałam oczepałam się i wstałam potem spadłam z 2 piętra i nie przezyłam co o tym myślisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
demisia Re: Wasz najdziwniejszy sen ?? 24.08.10, 19:46 Raz śniło mi sie , że jacyś ludzie wbijali siekiery w plecy , naszczęście zanim do mnie doszło obudziłam sie xD Albo że mój dom był jakimś obozem pracy a ja planowałam ucieczke ( po skazanym na śmierć , chyba ) ; PP Odpowiedz Link Zgłoś
sandra6565 Re: Wasz najdziwniejszy sen ?? 24.08.10, 19:47 skakałam z bloku było lato a ja w krótkim rękawku spadam,spadam i ląduje w śniegu <lol323> o_O WTF? a potem skakałam z przyjaciółką,Jacobem i Emetem ze Zmierzchu po wielkiej galaretce <lol999> Odpowiedz Link Zgłoś
mikaaa. Re: Wasz najdziwniejszy sen ?? 24.08.10, 19:55 Raz byłam Supermanem i ratowałam Lady Gagę . xdd A Raz był jeszcze zielonym kosmitą ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
eyeliner... Re: Wasz najdziwniejszy sen ?? 24.08.10, 19:56 ja mam dużo nie chce mi sie piosać, ale jak czytam te wasze sny to niektóre sa fajne i zabawne Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_capoeira Re: Wasz najdziwniejszy sen ?? 24.08.10, 19:48 Śnił mi się obóz na którym byłam i że miałam taki dziwny pokój i mój kolega chciał się ze mną przespać, a później miałam iPhone'a, który zmienił się w Blackberry i pobiłam się o niego z jakąś dziewczyną, którą wyzywałam od popie...nych dziwek i takie tam i się obudziłam, bo wpadłam do dziury Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: Wasz najdziwniejszy sen ?? 24.08.10, 19:58 mnie się śniło że bieber mnie zgwałcił. byłam na planie zaćmienia. jakimś duchem. wszyscy przeze mnie przechodzili. nagle taylor złapał mnie za rękę i wziął do swojej przyczepy. chyba wiecie co sie stało potem? że volturi mnie goniło bo nie chciałam im dać papieru toaletowego. biegłam i biegłam. jane się darła najgłośniej. jak dotarliśmy już do forks i weszłam na terytorium kileków(nie wiem jak to się pisze) to znalazłam ciasto z jagodami i rzuciłam w volturi. oni się tym zajęli. na sam happy endzik paul mnie rozszarpał bo to było jego ciasto. jeszcze ocean obok był z keczupem a nie wodą! Odpowiedz Link Zgłoś
mileyyc taki tochę głupi, nawet bardoz głupi. 24.08.10, 20:00 jak byłam mała śniło mi się że jakaś Pamela Anderson się rozebrała i goniła mnie po moim podwórku z wszystkimi co znałam. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_em Re: Wasz najdziwniejszy sen ?? 24.08.10, 20:09 Rzadko mi się coś śni. Ostatnio śnił mi się Bieber jako mityczny stwór typu druid albo elf (nie pamiętam) -.- Jego samolot rozbił się tuż koło mojego domu i potem Justin leżał bardzo długo nieprzytomny w naszym domu. W międzyczasie przychodziła do niego wróżka, leczyła go i opowiadała o jego przeszłości. O tym, że był kiedyś najstarszy w plemieniu, ale oszukał jakieś zasady związane ze starzeniem się (co zrobił - tego nie pamiętam, było coś o złotych zębach i żółwiach) i cofnął ten proces, dlatego zatrzymał się w ciele młodego chłopca. Jak tylko sobie przypomniałam, co mi się śniło, przeraziłam się, a potem wpadłam w paniczny śmiech Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Wasz najdziwniejszy sen ?? 24.08.10, 20:17 oj, sporo takich.. naprawdę dużo. jedyny, który na tę chwilę przychodzi mi do głowy, to sen, w którym byłam scooby doo. na zakończenie spadłam ze schodów w przepaść, w jakimś starym zamczysku. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Wasz najdziwniejszy sen ?? 24.08.10, 20:19 Nie ma dziwnych snów, ale dzisiaj cały dzień miałam beke z mojego snu, nie wiem czemu.... Odpowiedz Link Zgłoś
theklaudia Wasz najdziwniejszy sen ?? 24.08.10, 20:20 przez trzy ostatnie pełnie księżyca śni mi się koniec świata ;/ no i zawsze inaczej wygląda ale zaczyna sie wszystko od księżyca który wybucha xoxo ;* Odpowiedz Link Zgłoś
janevolturi800 Re: Wasz najdziwniejszy sen ?? 24.08.10, 20:28 Mi się raz śniło że Muminki mieszkały w mojej toalecie Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Wasz najdziwniejszy sen ?? 25.08.10, 15:43 Główną częścią tego snu było uczucie strachu. Paraliżujący niepokój. Pamiętam ludzi, którzy brali mnie pod rękę jakbyśmy się znali od dawna, pamiętam uśmiechy dzieci, i miejsca które kojarzyłam, ale nie wiedziałam skąd. Do tego pełno miejskiego szumu w dwa razy głośniejszym wydaniu: chichoty nastolatek, płacz dziecka, szczekanie psa, odgłos zbitego szkła, piski opon, szepty, kroki itd. I nagle zostałam sama pośród tłumu osób, które mnie znały i wołały po imieniu, a ja stałam i patrzyłam, czy wreszcie znajdę jakąś znajomą twarz. I przez cały czas się bałam. Tak strasznie się bałam, choć nie wiedziałam czego lub kogo. Naprawdę dziwny sen. Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: Wasz najdziwniejszy sen ?? 25.08.10, 15:59 raz śniło mi się, że w nocy napadła mnie zgraja kolorowych pluszaków, a ja nie miałam gdzie uciec i weszłam na jakąś wieżę. tak wiem, idiotyczne. często śnią mi się głupie sny. Odpowiedz Link Zgłoś
asiowa Oj, dużo 25.08.10, 18:17 Dużo ich miałam, ale napisze jeden Śniło mi się, że koleżanki u mnie nocowały, i na łóżku mojej koleżanki siedział wąż i miał telefon nokie rozsuwaną biało-niebieską. I jak się z nim zaprzyjaźniłyśmy to przeczytałam jego jeden sms Odpowiedz Link Zgłoś