frutella_xd Re: matematyka ;\\\ 17.08.10, 12:57 Nienawidzę matematyki!!! Nie ma nic gorszego! Na koniec roku miałam naciągane 3... Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: matematyka ;\\\ 17.08.10, 12:59 na koniec 1 gim. miałam 5. i moim zdaniem to jest powtórzenie materiału z podstawówki, ale 'analizowane' z większymi szczegółami. Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_ :) 17.08.10, 13:01 W podstawówce miałam super nauczycielkę, na koniec miałam 5 lub 6. W gimnazjum pani od maty jest bardzo kiepska, no ale jakoś mam to 5, zawsze matematyka podchodziła mi łatwo. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
wikus13 Re: matematyka ;\\\ 21.08.10, 21:37 łoł jak to wszystko czytam to czuję się jakbym byla wielkim nieukiem ... na koniec 1 gim miałam 2 z ledwością ; / wgl jest mi trochę trudno przyswoić te wszystkie ułamki itd. no nic albo się za siebie wezmę i się ogarnę albo będę do końca życia se wypominać że się takich prostych rzeczy nie umiałam nauczyć heh ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
inspiracyjna. :) 17.08.10, 13:00 Ja skończyłam 1 klasę i muszę ci powiedzieć że wszystko co było w moim podręczniku to była powtórka z 6 klasy. Ja miałam 5 i wcale się nie uczyłam na klasówki. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: matematyka ;\\\ 17.08.10, 13:00 Na koniec roku miałam 3 trójkę, a wszystko przez to, że jej nie cierpię. W następnym roku muszę się postarać. Matma w gimnazjum to koszmar... Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: matematyka ;\\\ 17.08.10, 13:01 4. - 1 klasa liceum jedyne 4 w całej klasie humanistycznej nawet w mat-fizie 5 nie było Odpowiedz Link Zgłoś
brokatowa_ Re: matematyka ;\\\ 17.08.10, 13:04 też idę teraz do 1 gimnazjum ;D a na koniec roku miałam 5 Odpowiedz Link Zgłoś
nill matematyka ;\\\ 17.08.10, 13:03 Ułamki są proste. Też miałam z nimi dużo problemu i płaczu, ale teraz ide do pierwszej liceum i najbardziej lubie ułamki. W pierwszej klasie są nowe rzeczy, ogólnie jest troche trudno, ale dasz rade. Najgorsza jest chyba trzecia klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
papusia96 Re: matematyka ;\\\ 17.08.10, 13:05 Jak ktoś się uczy i przykłada to umie . Bez ułamków polegniesz w gim . Ja miałam 5 z matmy w 1 klasie gim . Z tego co nawet słyszałam to każda baba z ,którą miałam zastępstwo na matmie chwaliła mnie i mówiła, żebym się przykładała Odpowiedz Link Zgłoś
piratka13 raczej nie 17.08.10, 13:05 raczej powtarzasz materiał z podstawówki.... w drugiej gim dopiero się zaczyna . a miałam 4 na koniec Odpowiedz Link Zgłoś
katherine_p Re: matematyka ;\\\ 17.08.10, 13:06 Ja miałam tróję na koniec, i też jej nie lubię bardziej się fizy i bio boję xD Odpowiedz Link Zgłoś
wikiiii Re: matematyka ;\\\ 17.08.10, 13:07 Ja na koniec z matmy miałam 5 Ale osobiście to matmy NIE NAWIDZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! owszem rozumiem jom ale wnerwa mam na to ze trzeba sie tak do tego przykładać i wogule ;/ ja ide teraz dopiero do 6klasy wiec nie powiem ci czy w gimnazjum matma jest cieżka, ale moze poproś rodzica albo opiekuna zeby ci ułamki wytłumaczył no bo to jest podstawa matmy Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczkii Re: matematyka ;\\\ 17.08.10, 13:11 5 a teraz idę do 3 gim Było ciężko ją zdobyć, więc korki za 30 zł się przydały Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star Re: matematyka ;\\\ 17.08.10, 13:12 Nie znoszę lekcji matematyki. Matematyka jest ogólnie ciężka, ale w 1 gimnazjum masz dużo powtórek ze szkoły podstawowej, więc jak ułamków nie jarzysz to daleko nie zajedziesz . Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star Re: matematyka ;\\\ 17.08.10, 13:13 Dla mnie matma jest ciężka, ale miałam naciągane 4 (skończyłam 1 gimnazjum). Odpowiedz Link Zgłoś
pinkax3 Re: matematyka ;\\\ 18.08.10, 18:34 Miałam 4 ale wiem że stać mnie na więcej . ! Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: matematyka ;\\\ 18.08.10, 18:35 Miałam czwórkę, uważam, że zupełnie niezasłużoną. Umiem na 2,3. Nie mam do siebie o to pretensji, bo z matmą nie wiążę swojej przyszłości byleby zdać maturę i umieć podstawy. Z perspektywy czasu uważam, że matematyka w 1 gimnazjum była prosta, ale zawsze tak chyba jest Odpowiedz Link Zgłoś
dominisiaaa Re: matematyka ;\\\ 18.08.10, 18:39 ja piątkę na koniec miałam. za matą nie przepadam. to wszystko przez nauczycielkę. ale teraz w we wrześniu będę miała inną panią. Odpowiedz Link Zgłoś
inspired_ nie lubię zbyt matematyki, ale... 18.08.10, 18:39 ...wystarczy na bieżąco uczyć się i zrozumiesz.^.- ja też idę do pierwszej gim., wiem, jak się czujesz.. też się boję..;] Odpowiedz Link Zgłoś
kreatyvna Re: matematyka ;\\\ 18.08.10, 18:43 W 1, 2 i 3 klasie gimnazjum miałam 6. Zobaczymy co będzie w liceum. ale mam nadzieję, że źle nie wyjdę bo idę na profil humanistyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
norrmalna Re: matematyka ;\\\ 18.08.10, 18:48 6, mi nie sprawia zadnych problemow, poprostu jestem umyslem scislym, dodam, ze skonczylam 3 gimnazjum 1 klasa z tego co pamietam to glownie powtorka z 1 i sa ulawmiki Odpowiedz Link Zgłoś
karolcika2205 Re: matematyka ;\\\ 18.08.10, 18:48 w 1 gim. to jest powtórzenie z podstawówki . ja sama miałam teraz 3 z matmy {w 1 gim.} Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: matematyka ;\\\ 18.08.10, 18:52 Na 1 półrocze miałam 4 , ale na koniec 3 . Bóó. Nie cierpię matmy, wcale jej nie rozumiem. Szczególnie te 20 wzorów na graniastosłupy + 20 wzorów na ostrosłupy. Odpowiedz Link Zgłoś
seluniek Re: matematyka ;\\\ 18.08.10, 18:59 Miałam 4 a mogłam mieć 5 , w 1 gim . Mam bardzo wyrozumiałą nauczycielkę , ale też bardzo wymagającą , naprawde uczy bardzo bardzo dobrze . Nigdy nie lubiłam matmy i jej nie umiałam ( w podstawówce ) ! Teraz może jej nie uwielbiam , ale lubię i rozumiem . Zależy jakiego będziesz mieć nauczyciela , zależy też to od poziomu gim . Ale wieżę , że dasz sobie radę ! Powodzenia ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
angela23420 Re: matematyka ;\\\ 18.08.10, 19:20 Ja na koniec I gimnazjum miałam 5, ale nie lubię matematyki Odpowiedz Link Zgłoś
amethysa Re: matematyka ;\\\ 18.08.10, 19:22 Jakimś cudem miałam xD ale matma w pierwszym półroczu jest łatwiutka, dopiero w drugim trudna się robi bo są równania a ja z tego nic nie kumam ;x dasz radę ! ;d Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: matematyka ;\\\ 18.08.10, 21:27 w 1 gym łątwiejsza znacznie niż w 2 ;p w 1 miałem 5 w 2 gym 6 ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mjegi Re: matematyka ;\\\ 18.08.10, 22:36 5 lubię matematykę, bo przyjemnie odrabia się prace domowe. Coś jak krzyżówka, tylko że z cyframi Odpowiedz Link Zgłoś