unthinkable 19.08.10, 12:01 Witam ! Mierzę 170 cm , a ważę zaledwie 51 kg. Wyglądam dobrze , jednak jakieś 4kg więcej by się przydały. Czy zna ktoś jakieś skuteczne sposoby aby przytyć ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikajb Re: Pomocy szybko ! - ważne. 19.08.10, 12:54 Jedz cały czas xd Jak jesteś przy komputerze, albo oglądasz telewizor zawsze weź ze sobą jakąś przekąskę. Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Pomocy szybko ! - ważne. 19.08.10, 14:31 Eee jak dla mnie to spoko . Ja bym wcale na twoim miejscu nie chciała przytyć Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Pomocy szybko ! - ważne. 19.08.10, 14:35 ja ważę 55kg przy wzroście 170cm i widać mi żebra a co dopiero gdybym miała 50 kg Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Pomocy szybko ! - ważne. 19.08.10, 14:37 jak dla mnie faktycznie z ok. 5 kg przydałoby się przytyć jedz dużo słodkiego jakieś przekąski jedz dość często i takie kaloryczne rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowana676 Re: Pomocy szybko ! - ważne. 19.08.10, 15:07 Nabierz masy mięśniowej (ona trochę waży) ćwicząc Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: Pomocy szybko ! - ważne. 19.08.10, 21:34 Zwiększaj porcje jedzenia. Czyli np. jak jesz np kiełbaske z grilla to zamiast jednej zjedz dwie xD. Albo robisz kanapki załóżmy że na kolacje, to zamiast trzech robisz cztery ;]] Jak kupujesz sobie batona, i zastanawiasz się który spośród dwóch wybrać, weź ten który ma więcej kalorii Mam nadzieje że choć trochę pomogłam . Odpowiedz Link Zgłoś
tulipanowa_ Re: Pomocy szybko ! - ważne. 19.08.10, 21:37 Nie próbuj tyć na siłe! A już na pewno nie jedz jakiś fast foodów! Ciesz się że jestes szczupła. Jedz 5 posiłków dziennie, byś była syta, ale nie przejedzona. Chipsy, słodycze itp... Tak, ale w granicach rozsądku Odpowiedz Link Zgłoś