ladybebe 19.08.10, 16:25 tak jak u góry. ) ja to koffciam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladybebe Re: co myślicie o JP i firmie? 19.08.10, 16:27 no pisać. !~klikanie nie gryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: co myślicie o JP i firmie? 19.08.10, 16:33 Nie znam i jakoś nie mam ochoty się zaznajomić. Odpowiedz Link Zgłoś
ladybebe Re: co myślicie o JP i firmie? 19.08.10, 16:30 :scared::scared::scared::scared::scared::scared::scared::scared::scared::scared::scared::scared::scared::scared::scared::scared::scared::scared::scared::scared::scared::scared::scared::scared::scared::scared::scared::scared::scared::scared::scared::scared::scared::scared::scared::scared::scared::scared:=O=O=O=O=O=O=O=O=O=O=O=O=O=O=O=O=O=O=O]:->]:->]:->]:->]:->]:->]:->]:->]:->]:->:sciana::sciana::sciana::sciana::sciana: Odpowiedz Link Zgłoś
kinga13xd Re: co myślicie o JP i firmie? 19.08.10, 16:31 Lubię polski hip - hop, ale wolę Hemp Gru ... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: co myślicie o JP i firmie? 19.08.10, 18:54 Nie przepadam za firmą ,wole 2cztery7 lub Piha. (; Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: co myślicie o JP i firmie? 19.08.10, 19:16 będę nuudna i powiem - żal.. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: co myślicie o JP i firmie? 19.08.10, 19:20 Nienawidzę polskiego rapu, myślę, że to zdanie mówi samo za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
loveselly Re: co myślicie o JP i firmie? 19.08.10, 19:26 charlotte__ napisał(a): > Nienawidzę polskiego rapu, myślę, że > to zdanie mówi samo za siebie. Ja mam podobnie chociaż podoba mi się jedna piosenka firma-moja misja xd co do jp , to to też jest jakiś zespół z tego ? czy ttylko to słynne j.... policje , jezeli mowimy o j.... policje to uważam to za totalny kretynizm, tylko polacy mogą wymyslić coś tak głupiego ... policja jest potrzebna, nie robią w tym kraju za dużo ale to jest potrzebne , bez policji polske opanowały by dresy i co by z nas zostalo ? co ? Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: co myślicie o JP i firmie? 19.08.10, 19:19 dziecko myśli że jak założy bluzę z JP to jest kozakiem a jak idzie policja to od razu wyrzuca papierosa Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia *śmieje się* 19.08.10, 19:28 firma, chwdp, jp i wszystko takie może mnie ku.rwa w dupę pocałować. *śmieje się* popier.dolenie ludzie to są, to o tym myślę. a ty to koffciasz więc specjalnie dla ciebie *zdejmuje spodnie i wypina się*. całuje baby. Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_ tu! 19.08.10, 19:29 powiedz, co Ci złęgo policja zrobiła, hmm? ;> odpowiedz, skoro tak lubisz JP. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ ... 19.08.10, 19:30 Może i niektóre piosenki mają nawet fajny tekst ale niestety wszystkie jakoś kojarzą mi się ze znanym J**** Policję. Odpowiedz Link Zgłoś
oczarowana Re: ... 19.08.10, 19:37 JP jest żałosne. Dzieciakom, którym policja nic nie zrobiła jest wpajana nienawiść. A Firma to najniższy poziom rapu, jaki można sobie wyobrazić, gorszy nawet od tego skomercjalizowanego. Porządny rap, taki z mądrym tekstem i przesłaniem to np. Eldo, którego lubię słuchać pomimo, że to całkowicie nie mój styl. Odpowiedz Link Zgłoś
inveteracy_kiss Re: co myślicie o JP i firmie? 19.08.10, 19:32 Emm, lepiej będzie jak pozostawie to bez komentarza xD Odpowiedz Link Zgłoś
miss_immortal Re: co myślicie o JP i firmie? 19.08.10, 19:35 debilizm. dzieki tym idiotą 12-letnie chłopaczki chodzą po mieście z bluzach jot pe, chociaż z policją nie mieli do czynienia. ogólnie moim skromnym zdaniem polski rap to gó.... zniosę o.s.t.r , pezeta. Odpowiedz Link Zgłoś
seluniek Re: co myślicie o JP i firmie? 19.08.10, 19:33 Peja , donguralesko - oni wymiatają ! ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
bez.urazy Re: co myślicie o JP i firmie? 19.08.10, 19:36 Co myślę? Myślę, że to największy kretynizm i żenada stulecia. Nie wiem czy wielbiciele JP i firmy nie widzą tego obciachu? Odpowiedz Link Zgłoś
light dziecinne. 19.08.10, 19:42 ale nie martw się. każdy kiedyś dorasta, więc może zmądrzejesz. Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 to sobie koffciaj. mnie to nie obchodzi. 19.08.10, 19:58 nawiasem mówiąc - nie lubię firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
lukas11136 Re: co myślicie o JP i firmie? 19.08.10, 20:06 to jest żałosne to całe JP ! jak przyjdzie co do czego to będą spie...ć przed policją Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: co myślicie o JP i firmie? 19.08.10, 20:10 Pozerzy. Nie przepadam za nimi xp. Odpowiedz Link Zgłoś
onesteptohell Re: co myślicie o JP i firmie? 19.08.10, 20:24 `oOo bO$hE.! Nie, to jest mi kompletnie nie potrzebne do szczęścia. to jest wręcz idiotyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
tulipanowa_ ` 19.08.10, 21:11 Szczerze? Jak dla mnie to nic nadzwyczajnego. Sory, ale poprostu jakoś nie mój styl Niiektóre piosenki firmy i zespoły o podobnej tematyce są fajne i je słucham, ale nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
muszelka Re: ` 19.08.10, 21:15 bunt na pokaz . polecam klimaty ave oraz metalU . xd Odpowiedz Link Zgłoś
airplane_ Re: co myślicie o JP i firmie? 19.08.10, 21:25 powiem tak.. : większośc osób ma za swoje motto " JP " . ja myślę , że to tylko dla lansu tak samo jak palenie czy coś podobnego.. ja osobiście tego nie znoszę ! ;// nie lubię rapu , dresów itp. jestem grzeczna . XDD Odpowiedz Link Zgłoś