kotek.bieberka 22.08.10, 15:03 Oglądałyście??, Spododobał wam się??, ja chcę sb wypożyczyć ale jak nie bedzie to sb kupie...... Myślicie że to jest fair zarabiać na MJ bo śmierci?? Proszę nie kasujcie c: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martha_ . 22.08.10, 15:07 Oglądała, film jest wspaniały - byłam w kinie , ale również mam go na DVD. Za każdym razem gdy go oglądam ryczę jak głupia : ( Do tej pory nie mogę pogodzić się z tym, że MJ'a z nami nie ma. Był wspaniałym człowiekiem, wokalistą, muzykiem [ * ] Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: This Is It 22.08.10, 15:15 nie to nie jest fair. ale myślę, że uwiecznienie jego talentu na wielkim ekranie było trafionym pomysłem. również nie oglądałam filmu, ale słyszałam, że jak najbardziej warto. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: This Is It 22.08.10, 15:21 nie oglądałam bo nie przepadam za MJ a ten film jest dla mnie zrobiony dla kasy Odpowiedz Link Zgłoś
zuziora_ Nie oglądałam i myślę... 22.08.10, 15:24 że on na pewno był zrobiony dla kasy. Co ty myślałaś? c ; Odpowiedz Link Zgłoś
miki_jackson WEJDŹ. 22.08.10, 15:28 Oglądałam Jakoś takiego "wielkiego" wrażenia nie robi. Może dla tego, że to jego ostatnie dni A jak będziesz oglądać, to zwróć uwagę na to, gdy śpiewa "Human Nature"na żywo. Naprawdę super pozdrowionka I dla Michaela-[*] Odpowiedz Link Zgłoś