seansed Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 21:03 1 - na boisku 14 - nie chcę wiedzieć nic, wolę przypadki ;D 21 - nigdy 31 - 1 Odpowiedz Link Zgłoś
free Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 21:07 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? W domu 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. niee xd 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? Mam na sobie różową piżamę ; ] 4) Czy masz na sobie skarpetki? Nie 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? Nieexd 6) Czy jest Ci gorąco? Taak c; 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? napój z marakuji. 8) Co ostatnio jadłaś? chipsy . 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? w domu u babci; p 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? moja przyjaciółka 11) Czy tesknisz za kimś teraz? Taak ;d 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? jest wieczór ? : ) 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? Chyba kto ? Weronika G**********a 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? nicc. dobrze, jest, jak jest c; 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? chybaa jeszcze pumy ; p 16) Byłaś w tym roku u lekarza? taak 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? u sb w domu . 18) Czy masz opalenizne? nie ; c 19) Czego teraz słuchasz? muse - starlight 20) Czy kolekcjonujesz cos? nie xd 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? nigddy 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? tak 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? Jadę. ( pyt, było co robisz ? ) 24) Lubisz ostre przyprawy? tak , Kocham <# 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? jakieś 15 minut temu 26) Czy jesteś bogata? średnio . mój tata zarabia 4.000, a mama 2.000 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? nie wiem bo jeest noc. Po południu było gorąco. 28) O której godzinie budzisz się rano? dzisiaj o 9:00, wczoraj u rodziny we wrłocławiu do 12 ;x 29) Jaki film ostatnio widziałaś? jakiś horror, nie pamiętam tytułu 30) Jaki masz dzwonek w tel? Rihanna - Te amo . 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? Taak. 32) Ile masz rodzeństwa? 1, brata 33) Komputer stacjonarny czy laptop? laptop 34) Co planujesz dziś robić? iść spać? 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? tydzień temu ;D 36) Jakie jest twoje ulubione radio? Radio Zet 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? omg, nie wiem, kocham oba . 38) Jaki jest Twój kolor oczu? niebieski 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? dzisiaj ? 40) Czy masz zwierzęta? niee ;c oo tak szybko koniec; )_ Odpowiedz Link Zgłoś
kewpiedoll Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 21:07 1.w tesco 2.nie 3.nie 4.nie 5.tak 6.tak 7.pepsi 8.tosta 9.w pokoju na kanapie 10.dziewczyna moje brata 11.tak 12.oglądanie "true blood" i jedzenie popcornu 13.Zuzia D. 14.Kto będzie moim mężem 15.nie mam 16.nie 17.w Egipcie,w domu (mam 2) 18.tak 19.pocketful of sunshine 20.nie 21.nigdy 22.oczywiście 23.dobrze! tylko powiedz kiedy ^^ (moja przyjaciółka stwierdziła,że się do mnie wprowadzi) 24.tak 25.dzisiaj rano 26.myślę,że tak 27.księżyc w pełni 28.11-13 29.koszmar z ulicy wiązów 30.teenage dream 31.no pewnie 32.2 braci 33.oba 34.jeść popcorn i oglądać Czystą Krew (było już takie pytanie) 35.nie pamiętam ^^ 36.rmf maxxx 37.hamburgera 38.nieokreślony (mam podobno wszystkie kolory) 39.oglądałam "californication" 40.tak Odpowiedz Link Zgłoś
lola013 Odpowieedzii. ;d 23.08.10, 21:10 1) W ikei. 2) Chyba nie, nie przypominam sobie. ;d 3) Taaak. ;p Wiele rzeczy. 4) Nie. ;d 5) Nie. ;p 6) No tak średnio, ale raczej nie. 7) Woda niegazowana. ;d 8) Kotleciki drobiowe. ;d 9) Pewnie w domu, albo i przyjaciółki. ;p 10) Moja ciocia z synkiem. 11) Taaaaaak. 12) Iść jak najszybciej spać, bo ostatnio wgl nie spałam. 13) Że co ? Chyba chodzi o to że dzisiaj, moja koleżanka.. 14) Kim będę z zawodu. 15) Kate Moss. 16) No raczej. ;d 17) W domciu . ? tak sądzę. ;d 18) Tak. ;p 19) Niczegoo. ;p 20) Niee. 21) Niewiem, daaawnooo daaawnooo. 22) Noom. ;d 23) Zdałam relacje z dzisiejszego dnia i moich zakupów. 24) Taak. 25) Prysznic? 5 dni temu ? ale kąpałam sie od tej pory ! ;p ;d 26) Tak średnio.. 27) Parno dosyć. 28) Zależy. 29) Bal maturalny. 30) Mam wibracje. ;p 31) Tak. ;p 32) Tylko brata. Na szczęście tylko. 33) Laptop. 34) Iść spać. 35) Ee, nie wiem, chyba ze 2 tyg temu ? 36) Eska. 37) Chyba hamburgera, ale to zależy skąd. ;p 38) Brązowy, nie, nie piwny, brązowy. 39) Spałam, tak mi się zdaje.. ;p 40) Niee. Odpowiedz Link Zgłoś
kamusia99 lol 23.08.10, 21:11 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu?- na dworze 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?.- yy nie 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego?-nie 4) Czy masz na sobie skarpetki?-nie 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni?-nie 6) Czy jest Ci gorąco?-nie wrecz na odwrót 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia?-sok pomaranczowy 8) Co ostatnio jadłaś?-jabłecznik 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili?to samo 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu?-nie pamiętam 11) Czy tesknisz za kimś teraz?-tak... 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór?-żadne kom i komp i chomik i pewien chłopak 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach?- nie wiem > 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości?-czy bede miała chłopaka > 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie?-nie mam > 16) Byłaś w tym roku u lekarza?-yy nie > 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel?- w domu > 18) Czy masz opalenizne?-mało ale mam > 19) Czego teraz słuchasz?-niczego > 20) Czy kolekcjonujesz cos?-nie > 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje?yyy wczoraj haha nie nigdy > 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ?-zawsze pije serio > 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie?-no to pozdrów xD > 24) Lubisz ostre przyprawy?TAK > 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic?wczoraj wieczorem > 26) Czy jesteś bogata?- nie > 27) Jaka jest w Ciebie pogoda?- ładny ciepły wieczór > 28) O której godzinie budzisz się rano?- 8:15 > 29) Jaki film ostatnio widziałaś?cos o jakims bractwie dzieczyn czy cos > 30) Jaki masz dzwonek w tel?-roll good time > 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju?- tak w niemczech > 33) Komputer stacjonarny czy laptop?-stacjonarny > 34) Co planujesz dziś robić?-kompletnie nic > 35) Kiedy ostatni raz płakałeś?- tydzie ntemu > 36) Jakie jest twoje ulubione radio?-zadne > 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba?-hamburgera > 38) Jaki jest Twój kolor oczu?-błekitny > 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy?-spałam dzisiaj to samo > 40) Czy masz zwierzęta?yes Odpowiedz Link Zgłoś
timestealer Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 21:13 1) w domu 2) świecową pewnie tak 3) mhm, mój Johnny Johnny 4) nie, po domu chodzę w kaloszach 5) nie 6) nie 7) woda mineralna 8) lód 9) w domu 10) bliska koleżanka 11) mhm ;< 12) siedzę w domu 13) nikt 14) przyszłość jest fajna dlatego, że nic o niej nie wiesz 15) nie 16) tak 17) w górach, chyba. w każdym razie w jakieś większej wsi 18) tak, pamiątka po oparzeniu trzeciego stopnia ;3 19) Conora 20) tak 21) nigdy 22) tak 23) no 'trzymaj się. nic nie szkodzi. do zobaczenia w niedzielę. i wiele emotek typu <3' 24) powiedzmy 25) miesiąc temu 26) tak 27) we mnie nie ma pogody 28) o 8 albo o 12 29) Thumbsucer <3 30) The Courteeners 31) mhm 32) 0 33) laptop 34) pisać/czytać 35) w sobotę 36) nie mam 37) hamburgera. 38) piwny 39) wczoraj? oglądałam telewizję 40) tak Odpowiedz Link Zgłoś
popputofniczy . 23.08.10, 21:14 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? - w domu 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. - nie 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? - tak 4) Czy masz na sobie skarpetki? - tak 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? - nie 6) Czy jest Ci gorąco? - nie 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? - woda 8) Co ostatnio jadłaś? - gruszkę 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? - w domu 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? - sąsiadka 11) Czy tesknisz za kimś teraz? - taaaaaak 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? - jazda na rowerku stacjonarnym przez godzinę, potem kąpiel, herbatka z melisy i spanko^^ 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? - (chyba kto) koleżanka 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? - czy schudnę 15 kg do nowego roku 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? - tak, nie pamiętam nazwy ;p 16) Byłaś w tym roku u lekarza? - jeśli stomatolog się liczy to tak ; ) 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? - prawdopodobnie w domu 18) Czy masz opalenizne? - trochę tak 19) Czego teraz słuchasz? - niczego 20) Czy kolekcjonujesz cos? - nie 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? - nigdy xd 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? - chyba tak ; D 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? - "tak" 24) Lubisz ostre przyprawy? - zależy jakie ale raczej tak 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? - 4 godz. temu 26) Czy jesteś bogata? - ani bogata ani biedna 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? - pada deszcz 28) O której godzinie budzisz się rano? - teraz (czyli w wakacje) ok. 11-12 xD 29) Jaki film ostatnio widziałaś? - nie pamiętam 30) Jaki masz dzwonek w tel? - All the lovers - Kylie Minogue 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? - tak, nie raz 32) Ile masz rodzeństwa? - 1 33) Komputer stacjonarny czy laptop? - i ten i ten 34) Co planujesz dziś robić? - pytanie nr. 12 ;> 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? - wczoraj 36) Jakie jest twoje ulubione radio? - rmf fm 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? - kebaba 38) Jaki jest Twój kolor oczu? - ciemny brąz 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? - siedziałam przy komputerze 40) Czy masz zwierzęta? - tak Odpowiedz Link Zgłoś
zelaaa Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 21:14 no więc: 5. nie 40.mam 4.nie mam <3 Odpowiedz Link Zgłoś
07tofik Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 21:16 1)Gdzie byłeś 3 godziny temu? - w domu 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. - yyy... nie wiem, może jak byłam mała? 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? - tak, kotek na kotek.pl jest różowy 4) Czy masz na sobie skarpetki? - nie mam na nogach kapcie 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? - nie 6) Czy jest Ci gorąco? - nie 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? - woda 8) Co ostatnio jadłaś? - kukurydzę 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? - a bo ja wiem 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? - mój kuzyn 11) Czy tesknisz za kimś teraz? - w zasadzie za nikim 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? - może poczytam... 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? - ???? 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? - kiedy skończę odpowiadać na te pytania 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? - fajne 16) Byłaś w tym roku u lekarza? - tak 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? - nie posiadam 18) Czy masz opalenizne? - tylko trochę, zazwyczaj jestem potwornie blaaaada 19) Czego teraz słuchasz? - niczego 20) Czy kolekcjonujesz cos? - nie 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? - NIGDY 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? - mrożoną 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? - a co cie to 24) Lubisz ostre przyprawy? - czasami 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? - dziś rano 26) Czy jesteś bogata? - nic ci do tego 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? - jest już ciemno, ale dalej ciepło 28) O której godzinie budzisz się rano?- ok 8 29) Jaki film ostatnio widziałaś? - Sierota 30) Jaki masz dzwonek w tel? - nie pamiętam ;P 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? - tak 32) Ile masz rodzeństwa? - 1 33) Komputer stacjonarny czy laptop? - i to i to 34) Co planujesz dziś robić? - spać 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? - dawno 36) Jakie jest twoje ulubione radio? - eska rock 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? - zależy gdzie 38) Jaki jest Twój kolor oczu? - zielono szaro niebieskie 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? - yyyy spałam 40) Czy masz zwierzęta? - psa i rybki Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 21:25 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? W bibliotece 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. Nie 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? Tak 4) Czy masz na sobie skarpetki? Nie 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? Nie 6) Czy jest Ci gorąco? Jak ch.uj o.o 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? Czekoladowe cappucino <3 8) Co ostatnio jadłaś? Płatki z mlekiem 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? U znajomych 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? Ciotka. 11) Czy tesknisz za kimś teraz? Za ludźmi z kolonii. 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? Czytać książkę będę. 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? Nie rozumiem pytania. 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? Nic. Przyszłość przyjdzie w swoim czasie. 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? Sexy Chic 16) Byłaś w tym roku u lekarza? Nie raz. 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? Uświadomiłam sobie, że nie mam przyjaciół w realu. Liczy się tylko jedna osoba, która mieszka 100 km ode mnie. 18) Czy masz opalenizne? Lekką. :C 19) Czego teraz słuchasz? My Chemical Romance - Helena 20) Czy kolekcjonujesz cos? wiem, że to głupie.. ale muszle. XD 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? Nie zostałam zatrzymana. Ale policja mnie ścigała. Ale im zwiałam w krzaki o.O 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? TAAAAAK *_* 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? "Kotqq.. Szybciej.. <3" 24) Lubisz ostre przyprawy? Tak. 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? Przed chwilą. 26) Czy jesteś bogata? Nie umiem tego określić. 27) Jaka jest u Ciebie pogoda? ciemno, XD 28) O której godzinie budzisz się rano? W wakacje ok. 11-12. 29) Jaki film ostatnio widziałaś? Nie pamiętam. 30) Jaki masz dzwonek w tel? My Chemical Romance - Helena. 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? ehę. 32) Ile masz rodzeństwa? Jedna siostra. 33) Komputer stacjonarny czy laptop? Laptop. 34) Co planujesz dziś robić? Było podobne pytanie. wróć do pytania 12. 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? Dzisiaj. 36) Jakie jest twoje ulubione radio? Eska Rock. 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? Nie umiem wybrać. 38) Jaki jest Twój kolor oczu? Nieokreślony. :d 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? Spałam. 40) Czy masz zwierzęta? Pies. Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Mam nadzieję, że ktoś to przeczyta. 23.08.10, 21:29 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? z psem na spacerze 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. nie 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? figurka patricka ze spongeboba 4) Czy masz na sobie skarpetki? nie. 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? nie chodzę do kina, do Polski nie przechodzą najlepsze filmy nawet przez granice. 6) Czy jest Ci gorąco? nir 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? woda? 8) Co ostatnio jadłaś? płatki 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? eee w domu? 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? taki koleś co zjada koty 11) Czy tesknisz za kimś teraz? taa... za kimś kogo w sumie nie poznałam osobiście, ale ciągle mam nadzieję, że kiedyś mi się to uda. 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? siedzieć przed kompem? 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? eee nikt. na nk. zaglądam raz na rok a ostatni komentarz dostałam chyba w grudniu na urodziny od jakiegoś cepa. 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? czy kiedyś będzie mnie otaczać mniej idiotów a więcej ludzi, którzy mnie rozumieją. 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? nie. mam mydło. 16) Byłaś w tym roku u lekarza? tak, miałam zapalenie chrząstki, bo jakaś baba sprzedała mi lipnego kolczyka do chrząstki. 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? ha! dobre pytanie. 18) Czy masz opalenizne? niestety chyba troszkę jest, chociaż w tym roku starałam się tego uniknąć, ale ja się tak szybko opalam... 19) Czego teraz słuchasz? Bushido-Alles verloren 20) Czy kolekcjonujesz cos? ciekawe zapalniczki (mam już 2, jedną ze światełkiem i drugą z czarnym futerkiem, poluję na jakąś fioletową) 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? za kogo ty mnie masz? 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? chyba tak, ale mrożoną. 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? uwaga cytuję 'Chryste Panie, znalazłam w plecaku kanapke z połowy czerwca. cała czarno-zielona' jak to dzisiaj odkryłam musiałam od razu napisać przyjaciółce. 24) Lubisz ostre przyprawy? nie 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? dzisiaj rano (dokładnie o 12:30) 26) Czy jesteś bogata? zależy w co... kasy nie mam za dużo, ale jako jedna z nielicznych w moim otoczeniu staram się udoskonalać swój umysł i wiem, co jest w życiu naprawdę wartościowe i nie jest to na pewno wstawianiu idiotycznych zdjęć na portale z jakimiś debilami, którzy się lansują i podpisem 'z nimi', jak myśli 90 % znanych mi dziewczyn. 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? była burza. 28) O której godzinie budzisz się rano? najpierw nieprzytomna koło 10:30 a potem jakoś między 12-13 i wstaje. 29) Jaki film ostatnio widziałaś? Zeiten andern dich! najlepszy film jaki w życiu widziałam i musiałam go dzisiaj rano obejrzeć jeszcze raz. 30) Jaki masz dzwonek w tel? na telefon refren piosenki Bushido-alles wird gut, a na sms początek piosenki sido-augen auf 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju?ze sto razy w niemczech, tam mam rodzine, dwa razy we włoszech i raz w hiszpani. 32) Ile masz rodzeństwa? 2 33) Komputer stacjonarny czy laptop? ta laptop chciałabym. 34) Co planujesz dziś robić? iść spać trochę wcześniej niż wczoraj, bo za tydzień szkoła i musze się przyzwyczaić wstawać o 6, więc muszę chodzić spać przed 3. 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? przedwczoraj, jak sobie uświadomiłam, że tak naprawdę każdy jest całe życie sam, nikt go nie kocha, a ja to już w ogóle.. 36) Jakie jest twoje ulubione radio? nie znoszę radia, sama komercja. ale jak już muszę to przełączam na eske rock. 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? matko, ani tego ani tego. 38) Jaki jest Twój kolor oczu? morski. 39) Co robiłaś o 24:00 w nocy? chyba wieczorem. wczoraj? czytałam książkę i zastanawiałam się czy jeśli posiedzę jeszcze dwie godziny zamiast iść spać to ktoś się zorientuje. (tak też zrobiłam) 40) Czy masz zwierzęta? ta, psa. a wczoraj w łazience zobaczyłam okropnego sraczkowatego pająka, który wyglądał jak tropikalny, ale one są chyba większe. tak zakłam. więc jeśli są jeszcze większe to muszą być naprawdę ogromne! Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 21:32 1. na podwórku 2. nie? 3. tak 4. tak 5. nie 6. nie 7. nestea 8. hamburgera oO 9. w domu 10. nie pamiętam 11. niestety tak 12. zamykam kompa i ide spać 13. e? nie kapuje 14. nic 15. nie mam 16. byłam 17. w domu? 18. mam lekką 19. niczego 20. nie 21. nigdy 22. nie 23. 'białe są śliczne. i żółte' :p 24. no chyba 25. przed chwilą 26. a co Cie to? 27. pada 28. o 12 29. Piraci z karaibów - skrzynia umarlaka 30. led zeppelin - heartbreaker 31. nie 32. jedną siostre 33. stacjonarny 34. isc spac 35. dawno 36. eska rock 37. kebab 38. nieokreslony 39. spalam 40. nie Odpowiedz Link Zgłoś
alfabetka Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 21:33 1. W domu 2. NIe 3. TAk 4. Nie 5. Nie 6. Trochę 7. Sok pomarańczowy 8. Ciastko 9. W domu 10. Babcia 11. tak, za przyjaciółką 12. umyję się, pogram na komórce, posłucham muzyki, położę się spać 13. nie wiem, nie chce mi się sprawdzać 14. czy pójdę do nieba 15. nie, tylko dezodorant z adidasa ;P 16. tak 17. w katowicach 18. lekką 19. niczego 20. rzeczy z Paramore 21. nigdy 22. chyba tak 23. "w9" xP 24. nie lubię taki ch super ostrych, ale lekko, czemu nie? 25. wczoraj wieczorem 26. nie 27. nie wiem, jest ciemno ale strzelam, że pochmurno, nie pada. 28. oj, to zależy. pomiędzy 8:30 a 10:00 w wakacje 29. "Kyle XY" to serial, ale niech będzie 30. Paramore - crushcrushcrush 31. tak 32. 2 33. stacjonarny 34. pisałam w punkcie 12 35. w piątek (20.08) 36. eska rock, rmf fm 37. chyba kebaba 38. zielony 39. starałam się zasnąć ;P 40. jeżeli braci można zaliczyć do tej kategorii, to tak xD p.s czy ktoś to w ogóle czyta?? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
meva_ Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 21:48 1. na zakupach 2. nie 3. tak 4. nie 5. nie 6. nie 7. jogurt wiśniowy z musli 8. kanapkę z twarogiem 9. u koleżanki 10. listonosz xd 11. tak, bardzo 12. komputer i muzyka 13. 14. czy moja rodzina będzie szczęśliwa 15. tylko dezodorant. rexona calming 16. tak 17. u siebie w domu 18. tak 19. Airplanes-B.o.B ft. Hayley Williams 20. nie 21. nigdy 22. nie 23. "o której?" 24. tak 25. dziś rano 26. może ... 27. ciepło i bezchmurnie 28. około 10 29. Ona to on 30. Deep purple- smoke on the water 31. tak 32. jedno 33. laptop 34. nie wiem 35. 14 sierpnia na koniec obozu 36. Rmf fm 37. kebaba 38. niebieski 39. czytałam książkę 40. nie Odpowiedz Link Zgłoś
destiny__ Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 21:55 1. w sklepie 3. tak 7. cola 8. gume orbit ;p 12. bd oglądać film 15. gucci by gucci 19.ac dc 21. rok temu kiedy przeszłam na czerwonym <ale nic nie jechało > 23.aaa... juz pamietam tego goscia 24.nie za bardzo 29.krew z krwi 30. Hayley Wiliams ft.B.o.B airplanes 32. 1 38.niebiesko - szary Odpowiedz Link Zgłoś
teqiulla Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 22:17 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? leżałam i oglądałam tv 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke? eee, nie 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? nie 4) Czy masz na sobie skarpetki? nie 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? nie 6) Czy jest Ci gorąco? trochę 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? woda cytrynowa 8) Co ostatnio jadłaś? jogurt 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? tu gdzie teraz 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? ciocia 11) Czy tesknisz za kimś teraz? i to jak... 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? poczytać dobrą książkę i się wyspać 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? ? 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? nic. 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? nie mam 16) Byłaś w tym roku u lekarza? tak 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? w domu 18) Czy masz opalenizne? leciutką 19) Czego teraz słuchasz? eldoka 20) Czy kolekcjonujesz cos? nie 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? nie pamiętam 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? nie > 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? 'co tam ;d?' > 24) Lubisz ostre przyprawy? nie > 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? dziś > 26) Czy jesteś bogata? -.- > 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? zachmurzenie umiarkowane :o > 28) O której godzinie budzisz się rano? coś po dziewiątej > 29) Jaki film ostatnio widziałaś? 'sydney i siedmiu nieudaczników' > 30) Jaki masz dzwonek w tel? Tom Boxer ft. antonia - morena > 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? tak 32) Ile masz rodzeństwa? trzech starszych braci 33) Komputer stacjonarny czy laptop? laptop 34) Co planujesz dziś robić? spać 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? wczoraj, albo nawet dziś 36) Jakie jest twoje ulubione radio? rmf 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? kebaba 38) Jaki jest Twój kolor oczu? niebieski 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? pewnie spałam 40) Czy masz zwierzęta? nie Odpowiedz Link Zgłoś
emilka11 Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 23:06 1. W sklepie spozywczym 2. nie 3. nie 4. nie 5. nie 6. nie 7. herbata z cytryna 8. twarozek, chlebek z maslem 9. nie mam pojecia 10. kuzyn ojczyma mojej przyjaciolki 11. nie 12. ogladam z naj kumpela ''klatwe 3'' 13. nie wiem .. 14. co sie ze mna i ze swiatem bd dzialo w najblizszych latach 15. nie 16. chyba tak 17. w lazience - myje sie 18. tak 19. niczego, telewizora - jakis film francuski .. 20. muszelki - takie z plazy ''- 21. nigdy 22. tak 23. zeby mi doladowali konto, bo juz nie mam kasy 24. tak 25. przed chwila 26. nie 27. ladnie, ale troche deszczowo, dosyc cieplo 28. roznie 29. ''zycie po zyciu'' 30. jakas piosenka ashley tisdale - nie mam wyboru 31. tak. nawet teraz w nim jestem .. 32. wg 33. to i to 34. ogladac z przyjacilka ''klatwa 3'' i isc spac ... 35. nie mam zielonego pojecia ... 36. rmf-fm i rmf-max 37. kebab, bez miesa - jestem wege 38. braz 39. ogladalam z kumpela film - ''nie zadzieraj z fryzjerem'' 40. mam. 3 psy i kocurek .. Odpowiedz Link Zgłoś
allka1112 Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 23:08 1. byłam u koleżanki 2. Nie 3. Tak 4. Nie 5.Nie 6.trochę 7.Coca-cola 8.winogrona. Mniam 9.w domu 10.koleżanka z klasy 11.Tak 12.Już jest wieczór 13.moja siostra 14. teraz nic 15.nie 16. tak 17. nie mam przyjaciela 18.tak 19. niczego nie słucham 20.nie 21. nigdy 22.tak 23.już nie pamiętam ale coś o zielonej szkole 24.nie 25.dziś 26.nie 27.- 28.7-8 29. Shrek 3 30.Darin Zanuar-Step up 3 31.nie 32.1-siostrę 33.mam i ten i ten ale wolę laptopa 34.spać 35.przy filmie 36.eska 37.hamburgera 38. niebieskie 39. spałam 40. tak kotkę Ps. proszę wejdzcie w ten link: www.kotek.pl/forum/02,3000,115656101,115656101,Zmiany_na_kotku_wejdzcie_.html Odpowiedz Link Zgłoś
balon123 Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 23:19 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? -w domu 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?.-nie 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego?-nie 4) Czy masz na sobie skarpetki?-nie 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni?-nie 6) Czy jest Ci gorąco?-nie 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia?-jakiś sok pomarańczowy 8) Co ostatnio jadłaś?-nektarynkę 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili?-nie pamiętam 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu?-ciocia 11) Czy tesknisz za kimś teraz?-tak 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór?-kompóter 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach?-nie pamiętam 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości?-nic 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie?-nie mam 16) Byłaś w tym roku u lekarza?-tak 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel?-nie mam go. 18) Czy masz opalenizne?-nie 19) Czego teraz słuchasz?-niczego 20) Czy kolekcjonujesz cos?-kapse od tymbarków 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje?-nie zostałam jeszcze zatrzymana 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ?-nie 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie?" i tak Ci nie wierzę. haha ;p" 24) Lubisz ostre przyprawy?-nie 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic?-dzisiaj, godzinę temu 26) Czy jesteś bogata?-nie 27) Jaka jest w Ciebie pogoda?-ciepło 28) O której godzinie budzisz się rano?-9-10 29) Jaki film ostatnio widziałaś?-Deadline 30) Jaki masz dzwonek w tel?-taki typowy z noki 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju?-tak 32) Ile masz rodzeństwa?-1 33) Komputer stacjonarny czy laptop?-laptop 34) Co planujesz dziś robić?-pojść niedługo spać. 35) Kiedy ostatni raz płakałeś?-wczoraj 36) Jakie jest twoje ulubione radio?-nie mam takiego 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba?-kebaba 38) Jaki jest Twój kolor oczu?-niebieski 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy?-leżałam i oglądałam tv i pisałam esy 40) Czy masz zwierzęta?- nie mam. > Mam nadzieję że wam sie spodobało > > PS.Prosze nie kasujcie ;* Odpowiedz Link Zgłoś
storczyk czy mi się zdaje czy skopiowałaś te pytania z 23.08.10, 23:20 nieesia25 już mogłaś się wysilić w własne wymyślić Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 23:31 Dobra, spróbuję odpowiedzieć ;P 1. Z przyjaciółką i kumplami na spacerze. 2. Nie zjadłam i nie zamierzam ;P 3. Hmm... Tak, raczej tak (jeśli można zaliczyć do tego peeling ;P) 4. Nie mam 5. Nie byłam 6. Oj tak, jest. 7. Woda mineralna 8. Hot-dog'a 9. Gdybym jeszcze pamiętała... ;P 10. Moja przyjaciółka. 11. Nie tęsknię. 12. Z racji tego, że jest prawie 23.30 planuję obejrzeć jakiś film, iść do łazienki i w kimę. 13. Który? Yyy... Nie rozumiem ;P 14. Czy uda mi się spełnić moje marzenia... 15. Jakieś tam z Avonu 16. Jeżeli zaliczać do tego szczepienia ochronne to tak, byłam. 17. W domku ;* 18. W końcu to wakacje- pewnie, że mam (ale bez przesady!) 20. Nie, nie za bardzo. 21. Nie zdarzyło mi się jeszcze, ale ostatnimi czasy coś często na nich natrafiam ;P 22. Piłam, piłam ;d 23. Opowiadałam kumplowi, jak to odstawiałam z przyjaciółką pijanego kumpla na chatę ;P 24. W rozsądnych ilościach tak. 25. Dzisiaj. To chyba oczywiste -.- 26. Pieniądze szczęścia nie dają. Nie są też najważniejsze. 27. Ustabilizowana. Może gdzieś tam, daleko lekko błyska się w chmurach. 28. Rożnie. Przeważnie o 11 lub 12. 29. "Underworld- Evolution" Uwielbiam go. 30. Różne- głownie są to piosenki 30 STM lub Paramore. 31. Byłam. 32. 3 33. I to i to. 34. Chyba jutro ;P Jechać na zakupy i wyjazd z miasta ;P Trzeba jakoś wykorzystać ostatni tydzień wakacji. 35. Nie pamiętam. Nie należę do płaczliwych. 36. Nie wiem ;P 37. Kebab. 38. Złoto-brązowy z zieloną otoczką. 39. Albo siedziałam przy kompie, albo czytałam książkę, albo oglądałam filmy ;P 40. Nie mam. Uff- dałam radę Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 23:34 Kurczę, zapomniałam o pytaniu 19- Słucham kawałków 30 Seconds To Mars. Odpowiedz Link Zgłoś
sasha_ Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 23:57 ok 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? Odpowiedz Link Zgłoś
fankajoe Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 23:59 a ja chce na wszystkie. haha. ; D i tak nie mam nic do roboty. ; p 1. na podwórku. 2. o ile pamiętam to nie... 3. tak. *rzygi* 4. nie. 5. nie. 6. nie. 7. cola. 8. makaron z serem. 9. pewnie pod prysznicem. 10. kuzynka.... 11. taaaakkk.! 12. już noc. ;pp 13. pewnie przyjaciółka 14. czy coś osiągnę. 15. teraz już płyn do kąpieli. ; pp 16. chyba tak, nie pamiętam. ; ) 17. u sb w domu. 18. nie, jestem uczulona na słońce... 19. Rihanny i Eminema. xD 20. nowe 2 zł. ; D 21. chyba nigdy. 22. niee. 23. *cenzura* 24. zależy od humoru. 25. przed chwilą. 26. pominę to pytanie... 27. nie wiem, ciemnooo. haha. ; d ale nie pada. ; ) 28. po 10, przed 13. 29. tajemniczy ogród, ale nie do końca. ;p 30. wibracjeeee. ; pp 31. tak. 32. 1. 33. laptop 34. spać... 35. jakiś tydzień temu. 36. RMF MAXXX 37. hamburgera. 38. niebieskie, czasem zielone. 39. za minute się dowiem... 40. tak. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
olcia032 yy xD 24.08.10, 00:00 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? w domciu 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. nie 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? tak 4) Czy masz na sobie skarpetki? nie 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? nie 6) Czy jest Ci gorąco? nie 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? woda 8) Co ostatnio jadłaś? śniadanie (odchudzam się) 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? nad morzem 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? yy dziewczyna mojego brata 11) Czy tesknisz za kimś teraz? tak 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? nie mam 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? yy ne rozumiem pytania koleżanka ostatnio mi pisała dzisiaj 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? gdzie będę mieszkała 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? mam amor amor (drooogie) oryginalne 16) Byłaś w tym roku u lekarza? nie 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? u siebie w domu 18) Czy masz opalenizne? jasne 19) Czego teraz słuchasz? ciszy 20) Czy kolekcjonujesz cos? tak.. jedzenie pomiędzy zębami xD 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? yy xD nigdy 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? nie lubie herbaty 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? "nie ma go. Jak szybki nie zjawi się o 6 rano to go zamorduje" 24) Lubisz ostre przyprawy? jasne ) 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? jakieś 3 minuty temu 26) Czy jesteś bogata? tak 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? znaczy teraz ciemno ale słońce grzało było ponad 33 stopnie 28) O której godzinie budzisz się rano? 9/10/11 ale jestem jutro umówiona xD więc o 6 ! 29) Jaki film ostatnio widziałaś? wpadka 30) Jaki masz dzwonek w tel? donkeyboy xD amitions xD czy jakoś 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? no jasne 32) Ile masz rodzeństwa? 1 brat starszy xD o 5 lat 33) Komputer stacjonarny czy laptop? llaptoooop 34) Co planujesz dziś robić? yy spać ! 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? daaawno z miecha temu ? 36) Jakie jest twoje ulubione radio? maryja xD Eska xD 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? nic, nie lubie tego czegoś.. 38) Jaki jest Twój kolor oczu? niebieski 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? czytałam pisałam sms-y siedziałam na timik.pl 40) Czy masz zwierzęta? tak dużoo xD Odpowiedz Link Zgłoś
misia2404 Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 24.08.10, 00:11 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? w restauracji 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke? nie 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? niom 4) Czy masz na sobie skarpetki? nie 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? nie 6) Czy jest Ci gorąco? troche 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? sok multivitamina 8) Co ostatnio jadłaś? drozdzowke z budyniem 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? w domu 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? gosc od TV 11) Czy tesknisz za kimś teraz? za swoja klasa 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? spanie... 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? nie wiem... 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? co sie przykrego stanie 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? nie 16) Byłaś w tym roku u lekarza? taaak 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? sa one w PL 18) Czy masz opalenizne? nieee lapie mnie slonce 19) Czego teraz słuchasz? jakiegos filmu, rodzce ogladaja 20) Czy kolekcjonujesz cos? brudnopisy 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? dawno, oj dawno 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? jasne, nie tylko mrozona 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? kiedy wracasz do w-wy? 24) Lubisz ostre przyprawy? ooo taaaaaaak 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? przed chwila 26) Czy jesteś bogata? nie bogata, nie biedna 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? ok 28) O której godzinie budzisz się rano? 9:15 29) Jaki film ostatnio widziałaś? Step Up 3D <3 30) Jaki masz dzwonek w tel? nie mam dzwonka, tylko caly czas wyciszone 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? oj taaak 32) Ile masz rodzeństwa? 1, ale jeszcze cioteczne 33) Komputer stacjonarny czy laptop? i to i to, ale moje to drugie 34) Co planujesz dziś robić? spac... ") 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? w tym miesiacu 36) Jakie jest twoje ulubione radio? RadioZet 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? lubie o to i to 38) Jaki jest Twój kolor oczu? bardzo baardzoo ciemny braz 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? sluchalam iPoda 40) Czy masz zwierzęta? noooooom Odpowiedz Link Zgłoś