stranger17 Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 10.07.11, 13:22 1) W swoim łóżku 2) nie . 3) tak, reklama w internecie xD 4)tak 5) nie 6) nie 7) woda gazowana cytrynowa 8) groszek 9) przed komputerem 10) jakaś babka, którą nie znam 11) za moim kotkiem [*] <3 12) oglądanie `Supernatural` <3 13) nie mam ani fejbuka ani nk -.- 14) nie wiem 15) nie mam 16) nie 17) nie wiem..? 18) nie chyba 19) Kansas - Carry On My Wayward Son 20) gazety Bravo xD 21) prawie rok temu, w sierpniu 22) taak xD 23) nie pamiętam xD 24) nie 25) wczoraj 26) nie 27) koszmarna ; )) lubię takie 28) kilka minut przed 12 29) Jestem numerem cztery 30) Viva La gloria Green Day, ale dzisiaj zmieniam na (patrz numer 19) 31) tak 32) 2 33) to i to 34) oglądać `Supernatural` <3 35) dzisiaj w nocy 36) nie słucham 37) zdecydowanie kebab 38) brąz 39) słuchałam muzyki 40) tak Odpowiedz Link Zgłoś
marsowy_odlot Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 10.07.11, 13:34 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? w domu ;p 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. chyba tak xd 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? tak -,- 4) Czy masz na sobie skarpetki? no mam xd 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? nieee 6) Czy jest Ci gorąco? nie 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? nie wiem, woda z kranu? xd 8) Co ostatnio jadłaś? ryż, sos słodko-kwaśny z miesem :3 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? y..... 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? sąsiadka ;p 11) Czy tesknisz za kimś teraz? tak 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? nuda, film. 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? nie xp 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? nie 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? nie 16) Byłaś w tym roku u lekarza? taak xd 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? nad morzem, na mazurach i u babci xd 18) Czy masz opalenizne? nom 19) Czego teraz słuchasz? MSI- I never wnted to dance 20) Czy kolekcjonujesz cos? nie xd 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? w piątek jechałam radiowozem, liczy się? xp 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? tak xd 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? yyy.... że dobrze że zyjemy xp 24) Lubisz ostre przyprawy? nie zawsze 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? wczoraj 26) Czy jesteś bogata? yyyy..... mama kontroluje kase :p mi nic nie brakuje ;pp 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? deszcz -.- 28) O której godzinie budzisz się rano? 12 29) Jaki film ostatnio widziałaś? ania z zieloneo wzgórza -.- 30) Jaki masz dzwonek w tel? 30 StM, MCR, Nirvana 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? nie 32) Ile masz rodzeństwa? 1. siostrę 33) Komputer stacjonarny czy laptop? PC 34) Co planujesz dziś robić? nudzić sie, grac na gitarce 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? nie wiem 36) Jakie jest twoje ulubione radio? Eska rock 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? hamburgera 38) Jaki jest Twój kolor oczu? zielone :3 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? gadałam na gg 40) Czy masz zwierzęta? tak, królika Odpowiedz Link Zgłoś
mhmm.zuz Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 10.07.11, 14:45 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? Na polu, przed moim domkiem. 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. Całej nie, ale nadgryzałam sobie koniec ;p3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? Taak. 4) Czy masz na sobie skarpetki? Nie, bo jest upał ... 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? Nie 6) Czy jest Ci gorąco? taaaak. 30 stopni i umieram xD 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? woda. 8) Co ostatnio jadłaś? Czekoladkę MERCI 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? W Krakowie, w galerii. 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? Właśnie mamy teraz gości, ciocię i wujka. 11) Czy tesknisz za kimś teraz? Nie. 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? Pewnie net ;p 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? Pojęcia nie mam xD 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? Jak zdam maturę i czy dostanę się na wymarzone studia i kiedy znajdę chłopaka, który będzie na mnie zasługiwał xD 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? Tak, mgiełkę z Avona ;p 16) Byłaś w tym roku u lekarza? Oczywiscie i to nieraz. 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? Pewnie siedzi u siebie w domku, całkiem niedaleko. 18) Czy masz opalenizne? tak 19) Czego teraz słuchasz? w tym momencie niczego. 20) Czy kolekcjonujesz cos? nie 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? nigdy xD 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? oczywiscie 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? zeby ktoś wszedł na kompa ;p 24) Lubisz ostre przyprawy? nie 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? wczoraj wieczorem 26) Czy jesteś bogata? eee nie 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? upał, ale burzowo 28) O której godzinie budzisz się rano? około 9, 10 29) Jaki film ostatnio widziałaś? nie wiem 30) Jaki masz dzwonek w tel? Just can't get enough Black Eyed Peas 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? tak 32) Ile masz rodzeństwa? sisitrę 33) Komputer stacjonarny czy laptop? laptop 34) Co planujesz dziś robić? nic specjalnego 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? chyba niedawno 36) Jakie jest twoje ulubione radio? rmf fm, zetka 37) Co wolisz? hamburgera czy kebab? hamburgera 38) Jaki jest Twój kolor oczu? niebieski 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? spałam 40) Czy masz zwierzęta? tak Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 10.07.11, 14:31 1) w domu na osiedlu. 2) tak. 3) tak, niestety ściana. 4) yes, i have. 5) nie. 6) nie, chłodzę się przy klimatyzacji. 7) karmi. 8) obiad. 9) na placu. opalałam się. 10) babcia. 11) nie. 12) słuchać muzyki. 13) nikt. 14) kim będę z zawodu. 15) kate moss-kate. 16) tak. 17) w bielsko białej. 18) tak. 19) klimatyzatora. 20) tak, czasopisma i biżuterię. 21) nigdy, ale ostatnio w simsach zatrzymali moją simkę 22) tak. 23) <tajemnica> 24) yes. 25) 1 h temu. 26) o majątku się nie rozmawia, no chyba, że jest się totalnym snobem i egoistą. 27) we mnie? gorąco, buzują hormony. 28) o 10. 29) The Roommate. 30) jakiś taki byle jaki. 31) tak, i to parę razy w tygodniu. w częstochowie, ponieważ moja koleżanka od niedawna się dowiedziała, że częstochowa jest w pl. 32) ziroł. 33) i to i to. 34) nic, jest niedziela. 35) szczęśliwi czasu nie liczą. 36) antyradio. 37) kebab. 38) niebieski. 39) oglądałam 90210. 40) tak. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynka008 :DD 10.07.11, 14:44 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? Odp:w Domu 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. odp.:nie 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? odp:tak 4) Czy masz na sobie skarpetki? odp:tak 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? odp:nie 6) Czy jest Ci gorąco? odp.nie 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? odp.cola 8) Co ostatnio jadłaś? odp.pizza 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? odp. w domu leżałam pod kocem 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? odp.Ciocia 11) Czy tesknisz za kimś teraz? odp. Tak 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? odp.Jade na dni Powidza 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? Odp. Naj. Przyjaciółka 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? odp.Jaki zawód będe wykonywała. 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? Gina firmy Benefit. 16) Byłaś w tym roku u lekarza?odp.tak 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel?odp. W tURCJI 18) Czy masz opalenizne? odp.tak 19) Czego teraz słuchasz? odp. Kamil Bednarek : I 20) Czy kolekcjonujesz cos? odp.nie 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? odp.nigdy 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? odp.tak;/ 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? odp.dobranoc 24) Lubisz ostre przyprawy? odp.nie 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? odp.wczoraj 26) Czy jesteś bogata?odp.nie 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? odp.Pada;/ 28) O której godzinie budzisz się rano? odp.9.00 29) Jaki film ostatnio widziałaś? odp. nie pamiętam 30) Jaki masz dzwonek w tel? Natalia Lesz-It's Ok 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju?odp.nie 32) Ile masz rodzeństwa? odp.jednego brata 33) Komputer stacjonarny czy laptop? odp.laptop 34) Co planujesz dziś robić? odp.jechać do Babci 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? odp. nie pamiętam 36) Jakie jest twoje ulubione radio? Radio Rmf 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba?odp.kebab 38) Jaki jest Twój kolor oczu? odp.zielony 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy?odp.u Cioci byłam 40) Czy masz zwierzęta?odp.tak mam psa D Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka17 Re: :DD 10.07.11, 16:16 Przypadkowe: 4) nie 27) gorąco i słonecznie 37) hamburgera 39) byłam na czdowej imprezie (tańczyłam) Wybrane przeze mnie: 23) "No pa. Całusy. " 28) 11.50 30) Mirami- Sexualna 31) Tak .! W Czechach (Praga.! ) Odpowiedz Link Zgłoś
pynia Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 10.07.11, 17:57 Co wolisz? hamburgera czy kebaba? Kebab Jaki jest Twój kolor oczu? Zielony Co robiłeś o 24:00 w nocy? Spałam Czy masz zwierzęta? Tak Odpowiedz Link Zgłoś
originalnick Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 10.07.11, 18:18 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? W kiblu? Hello ja dziewczyna, nie chłopak! 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. Eee... nie pamiętam. 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? Mój pluszak . 4) Czy masz na sobie skarpetki? Nie. Za ciepło. 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? Tak, 5 razy. 6) Czy jest Ci gorąco? Zawsze. 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? Woda. 8) Co ostatnio jadłaś? Ciasteczka,mmmmmm.. 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? W sklepie. 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? Piesek. 11) Czy tesknisz za kimś teraz? Nie, nie TESKNIE . 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? Spanie. 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? Nie jestem od tego uzależniona. 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? Nie, bo to za dużo , 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? Mam , Polskie. 16) Byłaś w tym roku u lekarza? Tak, u Kondzia. 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? W domu 18) Czy masz opalenizne? Tak 19) Czego teraz słuchasz? Co ty taka ciekawska? 20) Czy kolekcjonujesz cos? Nie 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? Dzisiaj 3godz. temu. 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? Nie 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? Że to głupie 24) Lubisz ostre przyprawy? Zależy 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? Nie biorę PRZYSZNICÓW. 26) Czy jesteś bogata? Może 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? "JAKA JEST W CIEBIE POGODA?" 28) O której godzinie budzisz się rano? Nie budzę się, wstaje. 29) Jaki film ostatnio widziałaś? Amerykański. 30) Jaki masz dzwonek w tel? Angielski. 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? No. 32) Ile masz rodzeństwa? Mało. 33) Komputer stacjonarny czy laptop? yyyy? 34) Co planujesz dziś robić? Siedzieć przed kompem. 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? Nie jestem chłopakiem. 36) Jakie jest twoje ulubione radio? eee... Marka to bd 'Sony.' 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? Nic. 38) Jaki jest Twój kolor oczu? Brąz. 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? Jestem dziewczyną! 40) Czy masz zwierzęta? Nie. Moje odp. są głupie, wiem Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;d. 10.07.11, 18:46 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? W sklepie. 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. Niestety, bleeeeeeeeee... 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego?Tak. 4) Czy masz na sobie skarpetki? Hahaa. 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? Nie. 6) Czy jest Ci gorąco? Tak. 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? Woda smakowa. 8) Co ostatnio jadłaś? Rosół, oczywiście na śniadanie. 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? Nie wiem co robiłam 3 dni temu, a Ty mnie o taką daleką przeszłość pytasz. 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? Ciotka. 11) Czy tesknisz za kimś teraz? Ehem, chyba jak większość. 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? Miasto. 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? Nie mam. 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? Jaka osiągnę coś w karierze zawodowej. 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? Nie mam. 16) Byłaś w tym roku u lekarza? Z tego co pamiętam, to nie. 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? W domu u siebie. 18) Czy masz opalenizne? Nie za bardzo, ale to tylko kwestia czasu. 19) Czego teraz słuchasz? Niczego. 20) Czy kolekcjonujesz cos? Nie. 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? Ja osobiście z rok temu, kogoś z grupy? Wczoraj. 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? Jeszcze nie. 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? 'O tej co wczoraj'. 24) Lubisz ostre przyprawy? Nie. 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? Godzinę temu. 26) Czy jesteś bogata? No tak średnio ;p. 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? Gorrrąco. 28) O której godzinie budzisz się rano? Zależy. 29) Jaki film ostatnio widziałaś? Jakaś komedia. 30) Jaki masz dzwonek w tel? Oryginalny z sieci. 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? Tak. 32) Ile masz rodzeństwa? 2. 33) Komputer stacjonarny czy laptop? Laptop. 34) Co planujesz dziś robić? Miasto, później spać. 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? Parę dni temu. 36) Jakie jest twoje ulubione radio? Nie ma. 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? Nie jadam tego. 38) Jaki jest Twój kolor oczu? Błękit. 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? Miasto. 40) Czy masz zwierzęta? Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
cukierek_ Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;d. 11.07.11, 19:28 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? w domu 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. całkiem możliwe 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? tak 4) Czy masz na sobie skarpetki? nie 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? nie 6) Czy jest Ci gorąco? nie 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? woda niegazowana 8) Co ostatnio jadłaś? zupkę 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? pojęcia nie mam 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? ciocia 11) Czy tesknisz za kimś teraz? raczej nie 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? książkę poczytam 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? nie wiem 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? chyba nic 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? mam, nie wiem jakie 16) Byłaś w tym roku u lekarza? pewnie 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? - 18) Czy masz opalenizne? tak 19) Czego teraz słuchasz? niczego 20) Czy kolekcjonujesz cos? już nie 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? nie zostałam zatrzymana przez policję 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? nie przypominam sobie 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? jakieś pierdoły do kuzynki 24) Lubisz ostre przyprawy? tak 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? niedawno 26) Czy jesteś bogata? chyba tak średnio 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? zachmurzyło się 28) O której godzinie budzisz się rano? około 10 29) Jaki film ostatnio widziałaś? pearl harbor 30) Jaki masz dzwonek w tel? z sieci 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? tak 32) Ile masz rodzeństwa? nie posiadam 33) Komputer stacjonarny czy laptop? stacjonarny 34) Co planujesz dziś robić? nic ciekawego 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? dawno 36) Jakie jest twoje ulubione radio? RMF 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? obu nie lubię 38) Jaki jest Twój kolor oczu? niebieski 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? spałam 40) Czy masz zwierzęta? tak Odpowiedz Link Zgłoś
niegrzeczna... Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 11.07.11, 20:12 1.na fajce z bratem... 2.nie 3.nie 4.tak 5.nie 6.nie 7.tiger 8.pączka 9.w gryfinie 10.kuzyn... 11.tak 12.szykowanie się na jutrzejszy ranek.. 13.? nie rozumiem pytania 14.czy zdobęde wymarzone wykształcenie.. 15.teraz nie.. 16.tak 17.nie wiem... chyba u siebie w domu.... 18.tak 19.niczego... aż dziwne. 20.nic 21.nigdy im się to nie udało... 22.tak 23.do później **........ 24.raczej nie 25.prysznic przed wczoraj, bo wczoraj się kąpałam 26.nie, ale na brak pieniędzy nie narzekam! 27.ciepło, chodź wcześniej padało 28.ojjj teraz w wakacje to różnie... przeważnie między 10, a 12, albo i później chyba, że gdzieś wychodze wcześnie rano no to wiadomo, że wcześniej 29.nie pamiętam... 30.turn me on 31.tak 32.0, ale mojego ukochanego kuzyna traktuję jak brata, więc go tak nazywam 33.i komputer stacjonarny, i laptopy 34.dziś już nic... 35.ojj nie pamiętam.....chyba na Wielkanoc... 36.nie słycham radia chyba, że w samochodzie.. 37. chyba wolę kebaba... sama nie wiem 38.niebieski <3 !!! 39.tą noc akórat przespała, a właściwie odsypiałam cały szalony tydzień (ach.. te wakacyjne wyjazdowe imprezki...) 40.oczywiście, że mam nie wyobrażam sobie bez nich życia !!! ojj...spodobało, spodobało Odpowiedz Link Zgłoś
laleczka. Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 11.07.11, 20:28 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? na dworze ;p 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. nie 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? tak ściana ;D 4) Czy masz na sobie skarpetki? nie 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? nie 6) Czy jest Ci gorąco? nie 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? kakao 8) Co ostatnio jadłaś? kanapkę z dżemem 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? w domu 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? przyjaciółka 11) Czy tesknisz za kimś teraz? nie 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? komputer lub telewizor 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? yyy.... 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? nic 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? nie mam 16) Byłaś w tym roku u lekarza? tak i to ile razy! 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? w domu lub w barze jej rodziców ;> 18) Czy masz opalenizne? nie 19) Czego teraz słuchasz? Piotr Lisiecki - Cała moja 20) Czy kolekcjonujesz cos? tak- kapsle od tymbarków ;D 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? nigdyy 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? nie raczej nie 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? ok 24) Lubisz ostre przyprawy? trochę 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? wczoraj ;P 26) Czy jesteś bogata? średnio 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? słooooońcee! 28) O której godzinie budzisz się rano? 8-10.30 29) Jaki film ostatnio widziałaś? "Och Karol 2" 30) Jaki masz dzwonek w tel? Rihanna - "S&M" 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? tak dwa razy jedną nogą na Białorusi a drugi raz drugą nogą na Słowacji 32) Ile masz rodzeństwa? jedną siostrę <ok> 33) Komputer stacjonarny czy laptop? komputer 34) Co planujesz dziś robić? prysznic i telewizor i komputer i spać ;> 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? wczoraj na zawołanie ;-D 36) Jakie jest twoje ulubione radio? ? 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? hamburgera 38) Jaki jest Twój kolor oczu? niebiessski 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? spałam ;D 40) Czy masz zwierzęta? rybkę Odpowiedz Link Zgłoś
miszee Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 29.08.11, 10:47 1.w łóżeczku xD 2. yy nie ;p 3. tak 4. nie ;dd 5. niee : (( 6. troche 7.tymbark jabłko mieta 8. delicje xd 9. w domu 10. ciocia i wujek 11. tak 12. sprzątanie! 13. ... 14. dużooo 15. nie mam 16. tak byłam 2 razy 17. nie wiem 18. nie 19. szczeku psów zza okna xd 20. nic nie kolekcjonuję 21. nigdy 22. tak 23. "Siema po co dzwoniłaś" ;p 24. tak 25. przed chwilą 26. nie wiem xD 27. słonecznie i niebo bez chmur. 28. 9-10 29. Sala samobójcow 30. jakiś systemowy xd 31. tak w czechach 32. siostrę i 2 braci 33. laptop 34. kupić rzeczy do szkoły, posporzatac pokoj i poukladac w szafie XD 35. dzisiaj .. ; / 36. eska & rmf maxxx 37. kebaba 38. dziwny taki ni zielony ni niebieski ni szary taka jakaś mieszanka xd 39. pciałam 40 . psa Odpowiedz Link Zgłoś
marzka Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 11.07.11, 20:43 1) w salonie 2) nie ;P 3) tak, ściany ;D 4) nie ;] 5) niestety, nie ;/ 6) nie ;> 7) woda niegazowana 8) kanapkę z szynką, mmmm ;] 9) W domciu .D 10) listonosz ;P 11) TAK ;! 12) kotek.pl ;} 13) jakaś girl ;P 14) dziwne pytanie, ale odpowiedź brzmi - nie ;D 15) nie ;> 16) nie przypominam sobie ;^ 17) pewnie w domu ;D albo buja się gdzieś beze mnie ;| 18) nie, preferuje white'a ;D 19) Rihanna - S&M ;* 20) plakaty gwiazd ;D 21) neVer 22) hahaha, tak! 23) to było bardzo dawno temu, nie pamiętam ;/ 24) Tak ;D 25) dzisiaj ;P 26) wewnętrznie 27) ogólnie zajebista, nie leje ;D 28) 7:30 ? coś koło tego ;P 29) Jak pozbyć się cellulitu ;! 30) żadko używam fona, więc nie pamiętam. Pewnie którąś z piosenek Rih ;* 31) Nie ;\ 32) 4! ;P 33) Notebook ^^ 34) spać!! 35) nie chcę o tym wspominać, to nie były łzy szczęścia ;/ 36) ESKA!! ;* 37) hamburgera! mmm... 38) podobno zielono-niebieskie O.O 39) spałam 40) 4 rybcie i piesek ;D WYTRWAŁAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
monrooe_ Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 11.07.11, 20:56 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? Na spacerze ♥ 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. Nie 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? Chyba nie.. 4) Czy masz na sobie skarpetki? Nie : p 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? Nie : ( 6) Czy jest Ci gorąco? Tak ! 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? [?] 8) Co ostatnio jadłaś? Kanapkę ♥ 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? Nie pamiętam .. 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? Moja przyjaciółka ♥ 11) Czy tesknisz za kimś teraz? Tak 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? Siedzenie i myślenie ♥ haha. 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? ? 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? Wszystko ! 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? A jakieś tam.. 16) Byłaś w tym roku u lekarza? Tak 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? Na wakacjach .. : < 18) Czy masz opalenizne? Troszkę ♥ 19) Czego teraz słuchasz? Ciszy 20) Czy kolekcjonujesz cos? Nie 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? Eeee nigdy 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? Oczywiście ♥ 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? Cytuję : " : - * " 24) Lubisz ostre przyprawy? .. 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? Wczoraj wieczorem i zaraz lecę znów. 26) Czy jesteś bogata? Niewiem 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? Jest goroąco ale pada deszcz ; < 28) O której godzinie budzisz się rano? 9-10 29) Jaki film ostatnio widziałaś? Nie pamiętam 30) Jaki masz dzwonek w tel? Co chwilkę zmieniam 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? Tak 32) Ile masz rodzeństwa? Jedna siostre ; ) ♥ 33) Komputer stacjonarny czy laptop? To i to ♥ 34) Co planujesz dziś robić? duzo rzeczy ♥ 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? Dziś : < 36) Jakie jest twoje ulubione radio? open.fm x D 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? Hamburger ♥ 38) Jaki jest Twój kolor oczu? Niebieski ♥ 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? Leżałam . 40) Czy masz zwierzęta? Nie ; ( ♥ Odpowiedz Link Zgłoś
adorable Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 11.07.11, 21:08 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? w domu ;p 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. tak 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? niestety tak ;/ 4) Czy masz na sobie skarpetki? tak 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? nie 6) Czy jest Ci gorąco? nie 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? sok 8) Co ostatnio jadłaś? sałatke 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? nie pamiętam ;p 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? sąsiadka 11) Czy tesknisz za kimś teraz? tak 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? to samo co zwykle 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? nie czaje 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? duuużo 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? tak , podpieprzam mamuśce 16) Byłaś w tym roku u lekarza? nie 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? cholera wie 18) Czy masz opalenizne? nie 19) Czego teraz słuchasz? niczego 20) Czy kolekcjonujesz cos? nie 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? jeszcze nie byłam 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? nie 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? nie pamiętam 24) Lubisz ostre przyprawy? tak 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? wczoraj 26) Czy jesteś bogata? nie 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? do dupy 28) O której godzinie budzisz się rano? 9-10 29) Jaki film ostatnio widziałaś? nie wiem 30) Jaki masz dzwonek w tel? kush -dr dre , snoop dogg , akon 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? nie 32) Ile masz rodzeństwa? młodszego brata. niestety 33) Komputer stacjonarny czy laptop? laptop 34) Co planujesz dziś robić? spać 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? dzisiaj 36) Jakie jest twoje ulubione radio? dużo tego 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? i to i to 38) Jaki jest Twój kolor oczu? niebiesko - szary 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? spałam 40) Czy masz zwierzęta? tak Odpowiedz Link Zgłoś
koocur Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 11.07.11, 21:23 1. Gdzie byłeś 3 godziny temu? Wybierałam się na dwór 2. Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke? Nie 3. Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? Leżę na różowym materacu, obok mnie jest rożowe krzesło, picie, poduszka, kuferek, kosmetyczka... ;d 4. Czy masz na sobie skarpetki? Nie 5. Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? Nie 6. Czy jest Ci gorąco? W sam raz 7. Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? Lipton Red Tea ;d 8. Co ostatnio jadłaś? Bułkę z serem 9. Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? W domu 10. Kim był ostatni gość w Twoim domu? Wujek 11. Czy tesknisz za kimś teraz? Sama nie wiem 12. Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? Iść wcześnie spać ... 13. Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? Źle sprecyzowane pytanie 14. Co chcesz wiedzieć o przyszłości? Nic nie chcę wiedzieć 15. Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? Nie mam 16. Byłaś w tym roku u lekarza? Nawet w szpitalu ;d 17. Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? Nie ma takowego 18. Czy masz opalenizne? Strasznie nie chcę ale MAM D: 19. Czego teraz słuchasz? Kings Of Leon - Sex & Fair 20. Czy kolekcjonujesz cos? Nie 21. Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? Nigdy 22. Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? Nooo 23. Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? Nie pamiętam;d 24. Lubisz ostre przyprawy? Tak 25. Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? Rano 26. Czy jesteś bogata? Nie 27. Jaka jest w Ciebie pogoda? Duszno 28. O której godzinie budzisz się rano? 10-11 29. Jaki film ostatnio widziałaś? 8 mila 30. Jaki masz dzwonek w tel? MCR - Planetary (GO!) 31. Czy byłaś kiedyś w innym kraju? No raczej 32. Ile masz rodzeństwa? Zacznijmy od tego, że nie mam rodzeństwa 33. Komputer stacjonarny czy laptop? Mam to i to, ale wolę komputer stacjonarny 34. Co planujesz dziś robić? Spać 35. Kiedy ostatni raz płakałeś? Dawno 36. Jakie jest twoje ulubione radio? Nie słucham radia 37. Co wolisz? hamburgera czy kebaba? Nic 38. Jaki jest Twój kolor oczu? Nie da się określić właśnie D: 39. Co robiłeś o 24:00 w nocy? Byłam na fejsie 40. Czy masz zwierzęta? Mam Odpowiedz Link Zgłoś
beauty12 Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 27.07.11, 14:32 1.U dentysty xd 2.nie 3.nie 4.tak 5.tak 6.nie 7.woda 8.Obiad xd 9.hmm... nie pamiętam ;P 10.Taki sąsiad 11.tak, za moją kochaną kumpelką 12.żadne, bd leżeć i się obijać ;D 13.nie pamiętam 14.Z kim się ożenię xd 15.Mam, Adidas, fioletowe, polecam, słit są 16.tak 17.W Nowym Mieście Lubawskim i jeszcze jednen kilka km dalej 18.tak, troszkę ,,,, 19.niczego 20.artykuły z Justinem Bieberem 21.nie 22.tak 23.Jadłam obiad ;D 24.nawet 25.wczoraj wieczorem 26.nie 27.paskudna 28.o 10 lub 11 (ale tylko w wakacje xd) 29.Harry Potter i Insygnia Śmierci część II 30.taką jakąś melodyjkę :] 31.tak, raz 32.2 siostry 33.Laptop 34.nie wiem jeszcze 35.ostatnio 36.RMF.FM 37.Kebeba, mmm, pycha!! ;* 38.niebieskie 39.słuchałam jeszcze radia 40.tak, pieska Odpowiedz Link Zgłoś
alisia7878 Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 27.07.11, 14:49 : 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? u cioci 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?.tak 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego?tak 4) Czy masz na sobie skarpetki?nie 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni?nie 6) Czy jest Ci gorąco?tak 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia?coca cola 8) Co ostatnio jadłaś?ciasto 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili?w kinie 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu?przyjaciółka 11) Czy tesknisz za kimś teraz?tak 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór?nie mam 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? chyba 3 dni temu 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? jaka będę 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? nie 16) Byłaś w tym roku u lekarza?tak 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? w domu 18) Czy masz opalenizne? tak 19) Czego teraz słuchasz? nicole scherzinger ft 50 cent -Right there 20) Czy kolekcjonujesz cos? tak 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? nigdy 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ?tak 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? tajemnica 24) Lubisz ostre przyprawy? nie 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic?dziś rano 26) Czy jesteś bogata? nie 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? pada deszcz i jest zimno 28) O której godzinie budzisz się rano? o 8.00 29) Jaki film ostatnio widziałaś? Harry Potter i Insygnia Śmierci cz.II 30) Jaki masz dzwonek w tel? Alexis Jordan-Happines 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? Tak 32) Ile masz rodzeństwa? 2 33) Komputer stacjonarny czy laptop? komputer 34) Co planujesz dziś robić? nic 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? nie pamiętam 36) Jakie jest twoje ulubione radio? nie mam 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? Kebaba 38) Jaki jest Twój kolor oczu? piwny 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy?spałam 40) Czy masz zwierzęta? tak Odpowiedz Link Zgłoś
ecullen Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 27.07.11, 14:57 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? - w domu 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. - tak 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? - tak 4) Czy masz na sobie skarpetki? - tak 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? - nie 6) Czy jest Ci gorąco? - nie 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? - herbata 8) Co ostatnio jadłaś? - obiad 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? - nie pamiętam 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? - ciocia 11) Czy tesknisz za kimś teraz? - tak 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? - idę do koleżanki na noc 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? - kolega 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? - czy będę szczęśliwa 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? - nie mam 16) Byłaś w tym roku u lekarza? - tak 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? - w Anglii 18) Czy masz opalenizne? - tak 19) Czego teraz słuchasz? - The Beatles- Hey Jude 20) Czy kolekcjonujesz cos? - nie 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? -nigdy 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? - tak 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? - "tęsknię za tobą" 24) Lubisz ostre przyprawy? - nie 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? - dziś rano 26) Czy jesteś bogata? - nie narzekam. mam wszystko co potrzebuję 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? - pada -.- 28) O której godzinie budzisz się rano? - 10/11 29) Jaki film ostatnio widziałaś? - "Żona na niby" 30) Jaki masz dzwonek w tel? - the simpsons 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? - tak 32) Ile masz rodzeństwa? - jedną, starszą siostrę 33) Komputer stacjonarny czy laptop? - laptop 34) Co planujesz dziś robić? - najpierw spacer z kolegą, potem noc u koleżanki 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? - parę dni temu 36) Jakie jest twoje ulubione radio? - nie słucham radia, ale jak już to AntyRadio 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? - hamburger 38) Jaki jest Twój kolor oczu? - zależy od dnia. czasami mam zielone, czasami niebieskie albo jeszcze szare 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? - czytałam 40) Czy masz zwierzęta? - nie Odpowiedz Link Zgłoś
ann_eta Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 27.07.11, 15:02 1. w pracy 2. nie 3. tak, ścianę ;p 4. nie 5. nie 6. nie 7. woda 8. mentosa ;p 9. w domu 10. moją ciotką ;p 11. tak.. 12. odpoczywam w domku 13. koleżanka z kolonii 14. dużo rzeczy.. 15. nie 16. tak 17. w miejscowości 15 km ode mnie 18. nie 19. niczego 20. tak - wspomnienia 21. nigdy 22. nie 23. "O której byłaś z psem?" ;p 24. zależy jakie ;p 25. wczoraj wieczorem 26. ? 27. zachmurzenie, 22 stopnie 28. 4:45 ... na szczęście tylko do końca tygodnia ;p 29. Szkoła uczuć 30. Rihanna - s&m 31. w Czechach 32. 3 siostry 33. stacjonarny, jeszcze 34. siedzieć w domu 35. 2-3 dni temu chyba.. 36. Eska 37. ani to ani to ;/ 38. ponoć piwny 39. spałam? 40. tak Odpowiedz Link Zgłoś
platyna nudzi mi sie, a co mi tam 27.07.11, 15:11 1) na rowerze 2) nie 3) tak 4) tak 5) tak 6) nie 7) sok porzeczkowy 8) obiad 9) a bo ja wiem :d 10) kuzyn 11) o tak... 12) filmy i czipsy 13) nie rozumiem pytania? który? 14) chcę się czegoś dowiedzieć o mojej przyszłości. 15) zajefajne 16) pewnie 17) Martyna 18) tak 19) SOAD - lonely day 20) złamane serca 21) nigdy 22) nie 23) kup cos slodkiego 24) tak 25) dzis rano 26) normalna jestem 27) cieplo, slonecznie 28) po 9 29) efekt motyla 30) limp bizkit - break stuff 31) no pewnie 32) I 3 33) to i to 34) siedziec w domu, zle sie czuje 35) wczoraj 36) eska rock 37) ham. 38) szary 39) spalam 0) tak. brata. Odpowiedz Link Zgłoś
loveboy. ~loveboy. 27.07.11, 19:06 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? w domu. 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredkę? kawałek. 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? pewnie. 4) Czy masz na sobie skarpetki? tak. 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? nie. 6) Czy jest Ci gorąco? nie. 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? woda. 8) Co ostatnio jadłaś? kalafior. 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? we włoszech, a dokładniej w rzymie. 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? nie pamiętam. 11) Czy tęsknisz za kimś teraz? tak. 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? nijakie. 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? nie wiem. 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? lol. 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? nie mam. 16) Byłaś w tym roku u lekarza? tak. 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? nie wiem. 18) Czy masz opaleniznę? tak. 19) Czego teraz słuchasz? my chemical romance. 20) Czy kolekcjonujesz coś? nie. 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? nigdy. 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? tak. 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? nie pamiętam. 24) Lubisz ostre przyprawy? tak. 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś prysznic? dziś rano. 26) Czy jesteś bogata? lol. 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? lol? 28) O której godzinie budzisz się rano? lol. 29) Jaki film ostatnio widziałaś? nie pamiętam. 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? tak. 32) Ile masz rodzeństwa? nie mam. 33) Komputer stacjonarny czy laptop? komputer. 34) Co planujesz dziś robić? nic. 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? niedawno. 36) Jakie jest twoje ulubione radio? radio? 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? jestem WEGA. 38) Jaki jest Twój kolor oczu? niebieskie? 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? spałam. 40) Czy masz zwierzęta? mam. Odpowiedz Link Zgłoś
natalii2000 Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 05.08.11, 16:47 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? w swoim pokoju 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?.nie 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego?tak 4) Czy masz na sobie skarpetki?tak 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? nie 6) Czy jest Ci gorąco?nie 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? sok 8) Co ostatnio jadłaś? ciastko 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? w tym samym miejscu 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? nie pamiętam 11) Czy tesknisz za kimś teraz? tak 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? jakiś dobry film albo książka 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? nie pamiętam 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? nic 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie?nie 16) Byłaś w tym roku u lekarza?tak 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? nie wiem 18) Czy masz opalenizne? tak 19) Czego teraz słuchasz? We are the world 20) Czy kolekcjonujesz cos? nie 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? nigdy 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? tak 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? nie pamiętam 24) Lubisz ostre przyprawy? tak 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś prysznic? wczoraj 26) Czy jesteś bogata? troche 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? ładna 28) O której godzinie budzisz się rano? ok.9 29) Jaki film ostatnio widziałaś? zmierzch 30) Jaki masz dzwonek w tel? różne 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? nie 32) Ile masz rodzeństwa? 1 33) Komputer stacjonarny czy laptop? oby dwa 34) Co planujesz dziś robić? ognisko z przyjaciółmi 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? nie pamiętam 36) Jakie jest twoje ulubione radio? żadne 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba?oby dwa 38) Jaki jest Twój kolor oczu?niebieski 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? oglądałam tv 40) Czy masz zwierzęta? tak Odpowiedz Link Zgłoś
nickiminaj Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 05.08.11, 17:04 1. w domu 2. całą nie 3. tak 4. tak 5. nie 6. nie 7. pepsi twist 8. kasza z sosem grzybowym 9. w domu 10. yyy, nie pamiętam. nie zapraszałam nikogo ostatnio 11. tak 12. komputer 13. nie mam kont na takich portalach 14. jaki bd miała zawód 15. nie 16. tak 17. w Niebie 18. nie 19. muzyczki jaka leci na vivie 20. nie 21. nigdy o.O 22. tak 23. nie pamiętam 24. tak 25. wczoraj 26. nie jestem ani bogata, ani biedna 27. zachmurzone niebo, duszno 28. nie budzę się rano 29. Gwiezdne Wojny Powrót Jedi 30. nie pamiętam 31. niee 32. dwójkę 33. laptop 34. siedzieć w domu na kompie 35. nie pamiętam 36. nie słucham radia 37. żadne, nienawidzę mięsa 38. niebiesko-zielono-miętowe 39. oglądałam Pamiętniki Wampirów 40. tak Odpowiedz Link Zgłoś
agunia1098 Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 06.08.11, 19:47 1.w domu 2.nie ! 3.nie 4.tak 5.nie 6.tak 7.woda 8.ryż z sosem chińskim 9.w domu 10.brat,bratowa i ich córeczka 11.tak 12.będę się myć i oglądac jakiś film 13.nie wiem 14nie powiem ci 15.nie znam nazwy 16.tak 17.w mojej głowie 18. tak 19.damiana marleya 20.włosy na głowie 21.po co chcesz to weidzieć? 22.nie pamiętam 23.nie pamiętam , wszystkie smsy zawsze usuwam zaraz po przeczytaniu 24.tak 25.wczoraj wieczorem 26.nie 27.słaba bo już wieczór 28.o ... 29.nie pamiętam 30.fajny 31.tak 32.dwoje 33.komputer stacjonarny 34. juz pisałam 35.nie pamioętam 36. nie mam ulubionego radia, nie słucham radia 37.ani to ani to 38.brązowy 39.którego dnia? 40.tak Odpowiedz Link Zgłoś
agapi Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 09.08.11, 15:14 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? przed TV 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. spróbowałam, ale całej nie xD 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? tak 4) Czy masz na sobie skarpetki? nie 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? nie 6) Czy jest Ci gorąco? nie 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? soczek malinowy 8) Co ostatnio jadłaś? placuszki z jabłkami 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? prawdopodobnie w domu 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? yy... ciocia 11) Czy tesknisz za kimś teraz? tak, i to bardzo... ;/ 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? ognicho z koleżankami 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? eee... nie pamiętam? 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? nic, bo jeszcze bym się zabiła i co? tak to pożyję troszkę dłużej xD 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? mam, ale nie pamiętam jakie 16) Byłaś w tym roku u lekarza? byłam i to kilka razy 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? hm... aktualnie w Bułgarii 18) Czy masz opalenizne? trochę tak 19) Czego teraz słuchasz? stukania w klawiaturę ;p 20) Czy kolekcjonujesz cos? książki? 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? jeszcze mi się to nie zdarzyło 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? oczywiście 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? to prywatna sprawa, nie powiem. 24) Lubisz ostre przyprawy? tak, ale w małych ilościach i nie wszystkie 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? rano 26) Czy jesteś bogata? nie 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? słoneczko świeci, ale jest dość chłodno 28) O której godzinie budzisz się rano? tego już nie można nazwać ranem xD 29) Jaki film ostatnio widziałaś? ''Bracia'', o ile mnie pamięć nie myli 30) Jaki masz dzwonek w tel? fajny ;p 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? tak 32) Ile masz rodzeństwa? jeszcze nie mam, ale za dwa miesiące bd miała brata 33) Komputer stacjonarny czy laptop? komp 34) Co planujesz dziś robić? pisałam wyżej 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? pozostawię to bez komentarza ;/ 36) Jakie jest twoje ulubione radio? moje własne 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? kebaba 38) Jaki jest Twój kolor oczu? zielony... niebieski... zielono-niebieski...? 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? dzisiaj wyjątkowo spałam 40) Czy masz zwierzęta? tak, pieska Odpowiedz Link Zgłoś
olcia1200 Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 12.08.11, 12:09 w łóżku niee taak niee taak niee Pepsi ;> słonecznik w Białymstoku przyjaciele taak basen -,- czy bd mieszkała w Hollywood ;D euphoria Cavin klein taak w domku maaam Miley Cyrus Forgeviness czy jakoś taak taak nigdy, ..no prawie nigdy taak zawsze spie...j! taak 15 minut temu takich pytań się nie zadaje ;P nie można nazwać tego bycia bogatym ale mam wszytsko czego potrzebuję i więceeej ;D słonecznie 11-12 Pretty Little Liars Run the world Beyonce ooo taak 1 siostrę to i too baasen, przyjaciele, kinoo, zakupyy uuu..dawno temu fm.tuba.pl niic z tych ;P cieemne piwne oglądałam film i gadałam z kolegą niee to zn koocham ale nie mam ;* Odpowiedz Link Zgłoś
afera101 Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 14.08.11, 22:17 - Przy kompie - jassne - pewnie tak - nie - nie - trochę - pepsi twist - serek czekoladowy - yy w domu przy kompie - aa ... taka Iza .... - Nom - teraz jest wieczór - Iza - czy szkoła zostanie uznana za nie potrzebną ... - nie mam - tak - w domQ albo u babci - coś niezbyt - AC/DC - Shoot to thrill - tak , piosenki i gry na xboxa - Nie byłam , chyba że w grze GTA , aa to jakoś dzisiaj - nom , tylko ice tea :0 - hmm ... do koleżanki , po 3 w nocy , że jacyś ludzie się drą - czasami - wczoraj i niedługo też będę , gdzieś za godz. może 2 - Nie wiem , - noc XD - od 10 do 15 - hmm ... nw. - jakąś piosenkę - nom , - nw. - RMF FM - Hamburgeraa ;* - niebieski - nw. - nom , kota , Aferę ;* Odpowiedz Link Zgłoś
partyinthe_usa Tera jaaaa ^^ 14.08.11, 22:55 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? Na lotnisku w Monachium. 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. Jeżeli już, to nieświadomie. 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? Tiaa..kufereczek od mojej babuni..błyszczący z Sephory. 4) Czy masz na sobie skarpetki? Owszem ^^. 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? Niee... 6) Czy jest Ci gorąco? Może troszkę... [b]7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? OKF Sparkling o smaku cytryny 8) Co ostatnio jadłaś? hmm...sałatkę w samolocie. 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? W pokoju hotelowym w Hiszpanii. 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? A bo ja wiem?? Hmm...moja ciocia. 11) Czy tesknisz za kimś teraz? Taak... 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? A co, jak ich nie ma? Pobyć tu, iść w kimę...pośnić o nim . 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? Kumpel chyba. lub kumpela. 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? Czy świat rzeczywiście się kiedyś skończy, taką 100% pewność czy tak czy nie. 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? Escada...fioletowe . 16) Byłaś w tym roku u lekarza? Tia...u okulisty. 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? U siebie w domu. 18) Czy masz opalenizne? A mam ^^. 19) Czego teraz słuchasz? Odgłosów zza okna. Ciszy nocy. 20) Czy kolekcjonujesz cos? Sny. Notuję je sobie. 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? yy.nigdy?? 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? Jeżeli Ice Tea Raspberry w kinie się liczy, to tak. 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? Pytałam mojego tatę, czy lody już są. 24) Lubisz ostre przyprawy? A to zależy. 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? Dziś rano. 26) Czy jesteś bogata? Nie mam konta w banku, nie posiadam żadnych dóbr doczesnych, więc nie mogę tego o sobie powiedzieć. A o moich rodzicach się nie wypowiadam... 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? A czy ja wiem?? Jest noc...20 stopni chyba. I pełnia ^^. 28) O której godzinie budzisz się rano? A to zależy. 8,9,10,11... 29) Jaki film ostatnio widziałaś? Love At First Hiccup. Kawałek. 30) Jaki masz dzwonek w tel? A to zależy, kto dzwoni . 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? No jasnee . 32) Ile masz rodzeństwa? 2. 33) Komputer stacjonarny czy laptop? Laptop. 34) Co planujesz dziś robić? A czy tego pytania już nie było?? Spaaać xD 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? Wewnętrznie dziś. Obserwując fale... 36) Jakie jest twoje ulubione radio? Eska... 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? Złoo..kaloriee..nico. 38) Jaki jest Twój kolor oczu? Niebieski. 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? Hmm..spałam. 40) Czy masz zwierzęta? Nieee... Odpowiedz Link Zgłoś