Dodaj do ulubionych

Coke Live Music Festival

22.08.10, 21:44
Hej!Jestem fanką Muse.Niestety nie pojechałam na CLMF bo do Krakowa mam strasznie daleko i rodzice powiedzieli ,że nie pojadą.Obejrzałam filmiki na YT z festiwalu i strasznie mi się podobały. Ale wiem ,że to nie to samo co na żywo. Więc pytania do tych co byli:Jak było? Jesteście pod wrażeniem? Proszę opiszcie wszystko to dla mnie ważne. wink
Z góry dzięki i pozdrawiam wink
P.Ssmirktrasznie wam zazdroszcze!!!
Obserwuj wątek
    • nienormalna__ ja byłam. ; ) 22.08.10, 21:53
      uch ! to była najcudowniejsza noc mojego życia <3
      a Matt... ach. cudo ; d
      stałam prawie pod samą sceną więc miałam świetny widok na wszystko.
      nigdy tego nie zapomnę i z pewnością kiedyś się jeszcze wybiorę na ich koncert <3
      jedynym minusem było to, że wszyscy próbowali się dopchać pod scenę i było
      mnóstwo osób mdlejących. mi na szczęście udało się przetrwać/
      ale poza tym wszystko było super <3
      najlepsze ich wykonanie wg mnie to "time is running out" i ostatnia piosenka
      "knighst of cydonia", ale pozostałe też są fajne ;]
    • limka Re: Coke Live Music Festival 22.08.10, 21:56
      Moja przyjaciółka, która jest wielką fanką Muse była na tym koncercie i jest pod wrażeniem. Bardzo jej się podobało. Spełniło się jedno z jej marzeń. Ja niestety nie byłam. Chociaż nie jestem wielką fanką tego zespołu chętnie bym pojechała, ale jakoś tak wyszło, ze jednak zostałam. Może następnym razem. smile
      • vanell. Re: Coke Live Music Festival 22.08.10, 22:17
        z chęcią bym pojechała, niestety ominęły mnie te wrażenia. może innym razem: )
        • wika23 Re: Coke Live Music Festival 23.08.10, 16:42
          JA BYŁAM I MUSZE PRZYZNAC ZE JEŻELI CHODZI O NAGŁOŚNIENIE I EFEKTY SPECJALNE
          TO SIE POSTARALI ALE MARSI BYLI O NIEBO LEPSI...serce
    • muse_fan Re: Coke Live Music Festival 23.08.10, 16:50
      ja też jestem ich fanką, ale niestety nie pojechałam bo rodzice nie pozwolili ;/
      a mam jakieś pół godziny drogi do krk
    • linda Re: Coke Live Music Festival 23.08.10, 17:00
      ja tez nie bylam choc do krakowa mam blisko
    • spongebob. Re: Coke Live Music Festival 23.08.10, 17:09
      och!
      byłam drugiego dnia, choć nie jestem wielką fanką ani Muse ani Panic! At The Disco, ani
      The Big Pink, a tym bardziej zespołu Muchy (o którym wcześniej nie słyszałam) i było..
      ZAJEBIŚCIE!
      więc,
      nie byłam na koncercie Much, potem poszłam sobie na chwilkę tylko na The Big Pink, i
      śpiewałam z nimi "Dominos". Potem jak się zbliżała 21, byłam całkiem blisko sceny i
      darłam się w niebogłosy (choć znałam dwie piosenki). Brandon czarował i wyglądał bosko,
      potem przyznał, że jesteśmy najlepszą widownią przed jaką kiedykolwiek grał. A potem
      tyle ludzi się zebrało, że w środku, w tłumie, zrobiło się trochę niebezpiecznie, wszyscy się
      popychali. Poszłam trochę do tyłu, ale miałam dość niezły widok. Potem weszli Muse.. i dali
      niesamowity koncert. Choć jedna rzecz mnie zmartwiła - Matt nie miał takiego kontaktu z
      publicznością, jak Brandon lub wcześniejsze zespoły, powiedział na koniec tylko "Thank
      You Poland" i poszedł. Tylko perkusista coś tam gadał na koniec, ale nie zrozumiałam co.

i tyle, ale ogólnie było NIEZIEMSKO, i planuje wybrać się za rok, bo organizacja bardzo
      przyzwoita. ; )
    • piratka13 Re: Coke Live Music Festival 23.08.10, 18:00
      eh . nie było mnie choć chciałam ,ale bardziej fanką jestem 30stm i podobno oni
      dali niezły popis ... do Krakowa mam szmat drogi , a po za tym starzy by mnie
      nie puścili ;/
      też oglądałam filmik i masz rację ,wiadomo ,że to nie to samo .pozdr
      • nishe muse. 23.08.10, 19:31
        radzę poczytać ci komentarze pod artykułem o ich występie. oczywiście było
        za.je.biście. chłopcy dali z siebie wszystko, publiczność także nie zawiodła. to
        co zapamiętałam najbardziej:
        - kręcenie tyłkiem przez mefju, byłam pewna, że dostanę tam orgazmu. < 3
        - "dziękujemi bardzo" wypowiedziane przez matt'a i straszny wrzask widowni,
        zaraz po tych słowach ;d
        - "good to see you" wypowiedziane przez dom'a.
        - balony przy plug in baby, okrzyki widowni dopasowane do długości riffu.
        - cały czas zacieszający chris (rzadkość!)
        - wspaniałe transparenty
        - knights of cydonia i chris z harmonijką
        - wykrzyczany refren uprising, resistance
        - pogo przy tiro
        - akcja "latarka" przy UD. (wszyscy zapalili kieszonkowe latarki i wyświetlacze
        telefonów)
        - wspaniałe solówki
        - nieustające okrzyki publiczności
        - na dopełnienie pokaz fajerwerków
        - oszołomienie fanów po zakończeniu koncertu

NAPRAWDĘ TO BYŁO COŚ.
        • niebieskaa Re: muse. 24.08.10, 15:52
          podpisuje się pod wszystkim co napisała koleżanka! było świetnie.
    • 07tofik tu 23.08.10, 21:50
      było świetnie - muse dali czaduserceserceserce
    • bliss. Re: Coke Live Music Festival 24.08.10, 15:45
      Było po prostu NIESAMOWICIE! Szczególnie jak Matt kręcił tyłkiem serce xD Ja
      chcę jeszcze raaaaaaaz!
      • karmel_ Re: Coke Live Music Festival 24.08.10, 15:53
        chciałam iść mieszkam niedaleko.
        ale bu.
        wypadła kolonia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka