tanatalka 23.08.10, 10:49 Hej! W tym roku idę do pierwszej gim i szukam plecaka a nawet nie mam pojęcia jakie są modne Proszę o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
petka Re: Jakie plecaki są modne??? (do szkoły) 23.08.10, 10:56 A musisz mieć modny? Ważne żeby był trwały i wygodny. Wybierz się do jakiegoś sportowego sklepu i wybierz coś dla siebie. Nie musisz mieć taki jak inni. Odpowiedz Link Zgłoś
kingusska190 Re: Jakie plecaki są modne??? (do szkoły) 23.08.10, 10:57 na pewno nie Hannah Montana i Justin Bieber. wybierz jakiś z fajnym wzorem, rzucającym się w oczy. i nie bierz takich, których jest pełno w każdym sklepie. wybieraj te, które powtarzają się rzadziej. bo chyba nie chcesz żeby ktoś miał plecak taki sam jak twój. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Re: Jakie plecaki są modne??? (do szkoły) 23.08.10, 10:57 Raczej modnych nie ma ... ja kupuje ale wygodny a nie modny. xd Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wieczko6 Re: Jakie plecaki są modne??? (do szkoły) 23.08.10, 10:58 Musi być oryginalny i ciekawy (żadnych nudnych, całych czarnych itp.). Nie może być dziecinny, szczególnie mocny róż albo nadruki z gwiazdkami Disney, to w gimnazjum nie przejdzie. Mam nadzieję, że pomogłam... Odpowiedz Link Zgłoś
ooonanaooo Re: Jakie plecaki są modne??? (do szkoły) TU 23.08.10, 11:07 Polecam plecaki Jansport- modne, firmowe i przede wszystkim wytrzymałe. Ja mam taki plecaki i kupiłam go rok temu do 1 gim. Jakikolwiek sobie kupisz plecak z Jansport, będziesz wyglądać fajnie i modnie. Ja mam taki brązowo-różowo jakiś tam już nie pamiętam heheh Są w każdym firmowym sportowym sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
bananowaa tutaj. ;pp 23.08.10, 11:32 nie wiem. ale chyba w Jansport sa modne i wytrzymałe. ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
thecure_ Re: Jakie plecaki są modne??? (do szkoły) 23.08.10, 11:15 ja kupiłam sobie czarny z Nike, jest w pompe. Odpowiedz Link Zgłoś
caroline13 Re: Jakie plecaki są modne??? (do szkoły) 23.08.10, 11:19 ja będe miała z jack Wolfskin taki w kratke Odpowiedz Link Zgłoś
vanka_vanessy Re: Jakie plecaki są modne??? (do szkoły) 23.08.10, 11:22 Koniecznie modny? Raczej nie ma tak, że o ten jest modny ten nie. Weź taki, który Ci się spodoba i będzie wygodny. Ja mam w dosyć oryginalny wzór plecak z Billabong. Odpowiedz Link Zgłoś
olgx Re: Jakie plecaki są modne??? (do szkoły) 23.08.10, 11:27 Ja kupiłam torebkę w H&M. Odpowiedz Link Zgłoś
fano__x house. 23.08.10, 11:21 ja jadę w tym tygodniu po plecak z house. filetowy lub niebieski w takie fajne wzorki : ) PS. jestem w twoim wieku : * Odpowiedz Link Zgłoś
agga torba ;p 23.08.10, 11:28 polecam torbę ;p w nike sa fajne i w croppie ;p duże, pojemne, łatwiej się odnaleźć niż w plecaku ;p ale jak koniecznie chcesz plecak to w hausie widziałam nie złe ;p Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat z hannah montaną ! 23.08.10, 11:30 hahaha, będziesz wtedy fajnie wyglądać. < 33 a tak na serio : to musi być on WYTRXYMAŁY, a nie MODNY . ; 33 Odpowiedz Link Zgłoś
mileylovexxx Plecak na jedno ramie 23.08.10, 11:58 polecam tani ,wygodny, wytrzymaly i modny Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ Re: Jakie plecaki są modne??? (do szkoły) 23.08.10, 11:38 Plecaki nie są w tej chwili modne. Teraz są modne torby : ) Odpowiedz Link Zgłoś
rosemarry Re: Jakie plecaki są modne??? (do szkoły) 23.08.10, 11:40 możesz też wybrać się do Burton'a i tam czegoś poszukać. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Jakie plecaki są modne??? (do szkoły) 23.08.10, 13:01 myślę, że każdy krój jest równie mile widziany. podstawą wyboru, jest to by był praktyczny i podobał się tobie. Odpowiedz Link Zgłoś