ziuuta 23.08.10, 13:00 Gdybyście miały wybrać wzór ( np. na piórnik, koszulkę, plakat itp. ), który zrobiłby większe wrażenie i był lepiej widoczny? Który wybrałybyście? 1, 2, 3, 4 czy 5? Lub może zupełnie inny. Czekam na odp. :]P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
newborn. . 23.08.10, 13:02 Chyba żaden z tych. Plakaty w zupełności odpadają. A Belli nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess fe ,fe pattinson. 23.08.10, 13:49 Lepiej wzór z Taylorem, bo kristen i Robert to takie menele co się dobrały nocą pod biedronką. Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_lady Re: fe ,fe pattinson. 23.08.10, 20:27 coldprincess napisał(a): > Lepiej wzór z Taylorem, bo kristen i Robert to takie menele co się dobrały > nocą pod biedronką. haha zgadzam się ; D Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: Wzory do wyboru. 23.08.10, 14:06 z tych co tu są to chyba 4 ? żaden jakoś tak specjalnie nie robi na mnie wielkiego wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
greengrass Re: Wzory do wyboru. 23.08.10, 14:51 ehh... ja nie wybrałabym żadnego... sorki, ale takie piórniki ma co trzecia prawdziwa fanka Zmierzchu, czyli bardzo dużo osób... Chcesz być taka powtarzalna..? Rozumiem, można lubić jakichś aktorów, czy film, ale bez przesady...-_- Według mnie to jest kiczowate... Najlepiej kupić sobie jakiś prosty piórnik, nie dziecinny, żebyś nie musiała się go wstydzić... Odpowiedz Link Zgłoś
vampirzyca1995 Re: Wzory do wyboru. 23.08.10, 16:09 sorki ale to juz przesada komentowanie takie bezsensowne bo ja np. tez bym sobie taki piórnik kupiła a niektórzy troche przesadzaja ze swoimi wypowiedziami Odpowiedz Link Zgłoś
dream. 1, 4 albo 5 c: 23.08.10, 16:41 lubię zmierzch ale nigdy nie kupiłabym takiego piórnika ;p Odpowiedz Link Zgłoś
vampirzyca1995 lady_cat nie udzielaj sie 23.08.10, 20:01 zal mi ciebie i odpie.rdol sie od pattinsona Odpowiedz Link Zgłoś