Dodaj do ulubionych

Samsung delphi

23.08.10, 13:18
Hej smile chcę kupić sobie samsunga delphi,problem w tym że nie jestem pewna czy jest on
dobry uncertain a może jednak wybrać któryś z tych telefonów: Delphi, corby czy corby TXT (tylko
że on ma troche mały ekran ) sad Macie któryś z tych telefonów??? -odradzacie czy polecacie
???jakie są ich zalety a jakie wady ??? proszę pomóżcie sad

z góry dzięki wink
Obserwuj wątek
    • rasberry Re: Samsung delphi 23.08.10, 13:27
      Halo!! ;p
      • riki1246 Re: Samsung delphi 23.08.10, 14:05
        Hey
        Niestety też chcę sobie kupić samsunga Avile i nie wiem ćzy jest dobry mam
        nadzieje że tak i że wytrzyma mi nawet i 3 lata smile
        • rasberry Re: Samsung delphi 23.08.10, 14:17
          Moj brat ma samsung Avile i mówi że jest troche wolny ale z tego co ja widzę Avila jest bardo
          dobra.Wygodnie pisze się SMS'y można oglądać filmy [chyba tak ale nie jestem pewna ;p]
          jest dobry aparat i kamera, więc polecam smile
    • rasberry Re: Samsung delphi 23.08.10, 14:27
      haloooo
      prosze pomóżcie sad((
    • linda Re: Samsung delphi 23.08.10, 14:33
      nie moge pomoc moja kolezanka ma avile i jest fajna
    • rasberry Re: Samsung delphi 25.08.10, 12:37
      prrrrrooooooszeeeee pomóżcie kociaki !! cryingsciana
    • a_vie Re: Samsung delphi 25.08.10, 22:55
      delphi zdecydowanie najlepszy!
      dużo razy mi spadał, raz z dużej wysokości (nad moją głową prawie) i na kafelki
      i cały czas działa bardzo dobrze i wgl, wszystko ma świetne, tylko aparat mógłby
      byc lepszy, ale i tak jest git.
      a corby natomiast się tnie i jak mojej koleżance upadł na beton to się rozwalił.
      więc chyba o wiele lepiej mieć super telefon z marnym aparatem niż żadnego, bo
      corby się bardzo szybko rozwali, bo jest delikatny. a delphi jest całkiem ciężki
      więc nic mu sie nie powinno stać.
    • ania040995 Re: Samsung delphi 26.08.10, 13:38
      A wieć powiem ci tak mojego taty znajomy handluje telefonami i jak chciałam
      delphi odradził mi mowi ze nie ma bajerow , szybko się psoje a qwerty czesto nie
      łaczy
    • ta_tajemnicza Delphi 26.08.10, 20:31
      Ja mam samsunga delphi i jestem z niego jak najbardziej zadowolona. Jedyna
      wada to małe przyciski na tej klawiaturze ale tak to jest suuuper.wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka