Dodaj do ulubionych

Rozstępy-pytanie

23.08.10, 17:39
może było może nie ale zawsze jest czerwony kosz ale prosze nie uswajcie bo to dla mnie ważne...
więc...mam rozstępy na wewnętrznej częsci ud...nie widać ich zbytnio ale ja je widze...jestem na tym punkcie wyczulona...i mam takie pytanie...jaki jest dobry krem czy coś w tym stylu na rozstępy aby takowe zniknęły...ich nie widać zbytnio bo mają taki kolor skóry na razie ale nie chce żeby były gorsze tylko musze je teraz jakoś zacząć likwidować...więc kociaki...znacie jakieś na serio dobre kremy które mogą je zlikwidować z moich ud??może temat troche głupi ale prosze odpowiedźcie...a i napiszice ile taki krem kosztuje i czy dostane go w aptece czy raczej w jakimś sklepie ok??dzięki kociaki...big_grin
Obserwuj wątek
    • bellacullenx polecam.. 23.08.10, 17:49
      krem EVELINE- slim EXTREME 3D- aktywne serum przeciw rozstępom

link
      tanio.pl/Eveline-Slim-Extreme-3D-Aktywne-serum-przeciw-rozstepom-150-ml---1-50554-11905022.html?ticaid=6ac19
      Ja również mam rozstępy na wewnętrznej stronie ud, na razie małe dwie kreseczki,
      ale boję się że będzie ich więcej... rozstępy tworzą mi się także na pośladkach.
      Ale nie załamuje się... bo po co? To nie jest rak, białaczka czy HIV..
      • izuunia55 Re: polecam.. 23.08.10, 17:58
        też mam ten problemuncertain
        przez jakiś rok używałam różnych balsamów, kremów żeby zapobiec i nie nie
        powstawały nowe, ale teraz dałam sobie z tym spokój....już od pół roku nie
        stosuje niczego i nie widzę nowych...
        z tego co pamiętam używałam na początku
        tego
        a potem
        ten
        • ania2005 Re: polecam.. 30.08.10, 19:42
          Polecam serum z Perfecty .
          Perfecta Extra Slim .. wink
    • coldprincess Re: Rozstępy-pytanie 23.08.10, 18:00
      Rozstępów nie usunie żaden krem. Najwyżej zapobiegnie powstawaniu nowym.
      Usunąć je może tylko operacja plastyczna.
    • paulina987 Perfecta Extra Slim-polecam 23.08.10, 18:02
      po 4 tygodniach do 52 % redukcji rozstępów i nie jest drogi,chyba 14 zł kosztuje.w każdej
      drogerii powinien byc. i nie przejmuj się dzisiaj co druga nastolatka ma rozstępy! wink
      • myszqa13 Re: Perfecta Extra Slim-polecam 23.08.10, 18:35
        paulina987 napisał(a):

> po 4 tygodniach do 52 % redukcji rozstępów i nie jest drogi,chyba 14 zł kosztuj
        > e.w każdej
        > drogerii powinien byc. i nie przejmuj się dzisiaj co druga nastolatka ma rozstę
        > py! wink
        wiem...to jest już normalne u więksozści nastolatek.ale kurcze...bo ja nie jestem jakaś szczupła czy coś tylko mam dość grube uda...i jakoś one pojawiły się kilka miesięcy temu...4??bodajże tyle...po prostu przytyło mi się troche w udach właśnie...xd...wiem że je tylko operacja usunie ale takie kremy mogą chociaż że ..hmmm...nie mam odpowiedniego słowa...np że nie będą widoczne o...xd...bo te moje to tak akurat nie widać ich jak już pisałam zbytnio...ale jednak wiem że są i chce coś z nimi robić
        • katsuumi_17 Re: Perfecta Extra Slim-polecam 24.08.10, 10:58
          Eveline- Slim Extreme 3D jest naprawdę dobry. Ja dałam za niego 15,99 zł.
    • soulik. Re: Rozstępy-pytanie 24.08.10, 18:52
      Aha.

Rozstępy są najpierw czerwone/różowe. I tylko wtedy można je usunąć. Kolor skóry
      przybierają później ,I już ich się nie pozbędziesz.
      • kotek.bieberka Re: Rozstępy-pytanie 24.08.10, 18:58
        ja też mam rostęoy, i ja sb kupie to z eveline...
        • kotek.bieberka *rozstępy ;pp 24.08.10, 18:58
        • newborn. . 24.08.10, 19:00
          Też mam. ;-/
      • myszqa13 Re: Rozstępy-pytanie 24.08.10, 18:58
        soulik. napisał(a):

> Aha.
        >
        > Rozstępy są najpierw czerwone/różowe. I tylko wtedy można je usunąć. Kolor skór
        > y
        > przybierają później ,I już ich się nie pozbędziesz.
        to znaczy się chodzi że mają podobny kolor do mojej skóry...bo ja mam bladą i one są takie różowe...
        • soulik. Re: Rozstępy-pytanie 29.08.10, 17:03
          myszqa13 napisał(a):

> soulik. napisał(a):
          >
          > > Aha.
          > >
          > > Rozstępy są najpierw czerwone/różowe. I tylko wtedy można je usunąć. Kolo
          > r skór
          > > y
          > > przybierają później ,I już ich się nie pozbędziesz.
          > to znaczy się chodzi że mają podobny kolor do mojej skóry...bo ja mam bladą i o
          > ne są takie różowe...

aa. Jak są jeszcze różowe ,To można je jeszcze usunąć.
          Moja mama kiedyś stosowała jakąś.. maść czy coś. Wiem że coś z cebuli.. Ale tego
          nie kupisz ,Sama to robiła .I było bardzo dobre. Niestety nie wiem dokładnie co
          to było..
    • asku_ Re: Rozstępy-pytanie 30.08.10, 19:35
      Rozstępy ciężko zlikwidować, więc lepiej żebyś zaczęła zapobiegać powstawaniu nowym...
      Ja używam kosmetyków Eveline.
    • blizniaczkii Re: Rozstępy-pytanie 30.08.10, 19:38
      po prostu schudłaś smile
      dużo ćwiczeń i znikniesmile
    • aparatkaa. Re: Rozstępy-pytanie 30.08.10, 19:39
      ja na razie używam z Ziaji, w takiej czarnej butelce. kupisz go w aptece i w drogerii smile
      kosztuje koło 16,17 złotych. ponoć jest też dobry [ wg.pewnej osoby lepszy niż z ziaji ]
      krem na rozstępy z Liraca, ale jest dość drogi około 80, 90zł. aa, jeszcze jeno. rozstępów
      nie da się zlikwidować, mozna je zmniejszyć, rozjaśnić ..
      • myszqa13 dzięki...:D 30.08.10, 19:41
    • madalena Re: Rozstępy-pytanie 30.08.10, 19:42
      też mam, niedużo, ale mam ;/ choć nie jestem gruba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka