Dodaj do ulubionych

Konkursy kotek . - wejdźcie .

24.08.10, 13:08
Czytałam komentarze do rozwiązań konkursu filmowego i zauważyłam że wiele osób jest ciekawych prac które wygrały . Osoby które wygrały mogły by tu napisać to co napisały do kotka , ponieważ inni ( Ci którzy nie wygrali ) Są tego ciekawi , proszę was o to żeby w temacie napisać napisałam... wgl. Też jestem tego ciekawa .

Ja sama też wygrałam i napisałam tak ...
Taniec wyzwala same pozytywne emocje, dla jednych jest pasją , dla innych inspiracją. Jest przede wszystkim sztuką,a my lubimy patrzeć na to co piękne, bo sami dążymy do ideału. Taniec jest trendy i co najważniejsze dostępny dla wszystkich!

Pozdrawiam ; *
Obserwuj wątek
    • euforiia ? 24.08.10, 13:14
    • kingusska190 no i co z tego! kosz! 24.08.10, 14:59
      • gratka Przestańcie! 24.08.10, 15:06
        Nie bądźcie wredne, Kotki! Dziewczyna chciała tylko, żeby pisać swoje prace, bo
        same jesteście ciekawe! Che przeczytać jak jesteście elokwentne i kreatywne.
        Bardzo ładnie napisałaś. Ja niestety nie wygrałam, ale na ten ostatni konkurs
        napisałam tak: Filmy taneczne cieszą się popularnością, gdyż zachęcają młodych
        ludzi do spełniania swoich marzeń i rozwijania pasji. Kształtują wyobraźnię i
        ukazują młodemu człowiekowi to, że trzeba walczyć o marzenia i wierzyć do końca.
        Uczą również wytrwałości, determinacji i dążenia do swoich celów. smile
    • coldprincess Aha. 24.08.10, 15:03
    • newborn. . 24.08.10, 15:09
      kingusska190 : Co od razu tak ostro,hę?Przeszkadza Ci to w czymś?

___
      Widzę,że na Kotku już nie ma co zakładać sensownych wątków bo i tak Cię ktoś zjedzie. ;-/
      • vanell. @newborn 24.08.10, 15:15
        zgodzę się z tobą. czego nie napiszesz, zawsze znajdzie się ktoś mądrzejszy od
        ciebie i z przyjemnością wręcz nie zostawi na tobie suchej nitki.

wątek jest w porządku. wile osób z pewnością to ciekawi.
        • kukartka Re: @newborn 24.08.10, 15:22
          też się z Tobą zgadzam ! Nawet jeśli założysz sensowny wątek i większości ludzi się on podoba
          to znajdzie się taka jedna osoba , która cię zjedzie , bo jej się to nie podoba sciana

@kingusska190 jeśli Ci się nie podoba wątek to po kija tutaj wchodzisz ? uncertain
          Ja jestem na przykład ciekawa co kotkowiczki napisały , a jeśli ciebie to nie obchodzi to masz
          pecha i nie zawracaj takimi idiotyzmami głowy ludziom powyżej twojego poziomu sciana
          • newborn. . 24.08.10, 15:25
            Dzięki za poparcie. smirk

• theklaudia Konkursy kotek . - wejdźcie . 24.08.10, 15:24
      okey wink
      xoxo Klodia ;*
    • pynia Konkursy kotek . - wejdźcie . 24.08.10, 18:33
      Ja niestety nie wygarałam.

Ale tak napisałam:
      Młodzież ma dosyć wulagaryzmu i agresji. Szuka czegoś zmysłowego i romantycznego.
      Taniec ma w sobie to coś i dlatego takie zainteresowanie filmami m.in. " Step up ".
    • temptation Re: Konkursy kotek . - wejdźcie . 24.08.10, 21:26
      Yyyy napisałaś to tylko dla tego żeby się pochwalić... ? sciana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka