nowahaydenka 25.08.10, 15:00 Jak wiadomo Glam Pop Style jest charakterystyczny dla Mariny Łuczenko. Jest połączneniem mody, tańca i muzyki. Jak myślicie czy ten styl przyjmie się na stałe wśród Polskich nastolatek? Czakam na Wasze odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katyk Jaki glam pop? 25.08.10, 18:31 Marina nie jest oryginalna. Tak, ma fajny styl - miętowy kolor i panterka to fajne połączenie. Jest młoda, ładna, fajnie śpiewa. Ale oryginalna nie jest w ogóle. To, co śpiewa, to zwykły electro pop. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Marina i Glam Pop style 25.08.10, 21:28 Charakterystyczny? Raczej podróbka Keshy Nie przyjmie się, bo jest z leksza tandetny. Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Marina i Glam Pop style 26.08.10, 23:03 matko tylko nie to! tak wgl, nie rozumiem oco Ci chodzi, ale coś tam z jakaś tandetną babą i modą, więc tylko nie to! Odpowiedz Link Zgłoś
selena_disney Re: Marina i Glam Pop style 27.08.10, 12:48 a ja najbardziej lubie dawny stajl Dody i ten CG Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: Marina i Glam Pop style 05.10.10, 17:51 Nie lubię elektro popu, nie moja muzyka. Ale styl i samą Marinę bardzo lubię. To dzięki niej pokochałam miętowy kolor ;P. Odpowiedz Link Zgłoś
paaali Re: Marina i Glam Pop style 27.08.10, 13:57 nie sądzę. chociaż do tego stylu ja nic tam nie mam i wGl. Odpowiedz Link Zgłoś
koniara13 Re: Marina i Glam Pop style 31.08.10, 12:05 styl jej ubierania się jest cool tak samo jak jej piosenki. na dyskoteki szkolne ubieram się w tylu glam pop style- bo... jest świetny. szkoda, że codziennie nie mogę się tak ubierać xd Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Skwituję to tak: HA HA. 31.08.10, 12:10 Dziewczyna chyba chciała stworzyć coś nowego, oryginalnego, coś co ludzie będą naśladować, ale do tego trzeba mieć charyzmę, a tejże panna Marina Łuczenko za grosz nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: Marina i Glam Pop style 31.08.10, 12:10 mi się bardzo podoba takie połączenie. W końcu jakaś nowość Odpowiedz Link Zgłoś
secrets. Re: Marina i Glam Pop style 08.10.10, 20:40 jest jaka jest i nikt nie powinien mieć do niej o to pretensji -.- moim zdaniem widać, że jest sobą, ma do siebie dystans. co do jej muzyki to nie szczególnie mój styl muzyczny. marina ma ładny głos powinna go lepiej wykorzystywać. Odpowiedz Link Zgłoś
janeaustin WAŻNE!!!prosze zobaczcie 14.10.10, 14:47 nieznosze mariny bo jest strasznie denna. nie umie wogóle śpiewać. dlatego tak łatwo w polsce jest załysnąc wielu gwaizdom bo nastolatki słuchaja tego co leci w radiu i coo jest w modzie.bądzcie inne. ja słucham rocka bo akurat do mnie przemawia ta muzyka. jesli słuchacie popu to nie ograniczjcie sie tylko do polskich beznadziejnych piosenek. jest tyle zagranicznych wspaniałych popowych zespołow. np. depeche mode. wspaniała muzyka. nawet britney spears choć w głowie ma pusto to jednak jest księżniczką popu. Odpowiedz Link Zgłoś