czupaczupsiaka 27.08.10, 18:28 Jak myślicie?którzy z aktorów w filmie oddali bohatera książki?Czy tak sobie wyobrażaliśćie swojego bohatera czytająć książkę?> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonia321 Re: którzy z aktorów w pełni oddali bohatera ksią 27.08.10, 18:31 Aktorzy z Harry'ego Pottera ze Zmierzchu to jakaś masakra Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 Re:. 27.08.10, 22:52 W pełni i według moich wyobrażeń - na razie nikt. Ale wielu było 'blisko' - na przykład Clark Gable w 'Przeminęło z wiatrem' - jako Rett. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkogorzka Re:. 28.08.10, 14:18 Uważam, że Vivien Leigh świetnie zagrała Scarlett O'Hary. a z tych bardziej współczesnych to Ian Somerhalder jako Damon Salvatore Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: którzy z aktorów w pełni oddali bohatera ksią 28.08.10, 14:23 aktor grający Severusa S. i Ian S. Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: którzy z aktorów w pełni oddali bohatera ksią 28.08.10, 14:24 a no i oczywiście Robert Pattinson grając Edwarda Odpowiedz Link Zgłoś
vampirzyca1995 tuuuuuuuuuuuuuu 28.08.10, 15:48 oczywiscie ci co graja w sadze zmierzch zwlaszcza robert i kristen Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx którzy z aktorów w pełni oddali bohatera ksią 29.08.10, 11:07 Ian Somerhalder grający Damona, w Pamiętnikach Wampirów. zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: którzy z aktorów w pełni oddali bohatera ksią 29.08.10, 12:20 Większość książek, które czytałam nie miała jeszcze ekranizacji, albo najpierw oglądałam film, a potem sięgałam po książki. No ale np. taką Miię z 'Pamiętnika księżniczki' wyobrażałam sobie całkiem inaczej, Holly z "Ps.Kocham Cię" również... Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: którzy z aktorów w pełni oddali bohatera ksią 29.08.10, 12:25 Trudno mi powiedzieć, bo to napraswdę trudna sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
avril993 Re: którzy z aktorów w pełni oddali bohatera ksią 29.08.10, 12:27 Aktorzy z Harr'ego i Zmierzchu. Odpowiedz Link Zgłoś
tulipanowa_ * 29.08.10, 12:31 Mimo, że lubie Zmierzch, to sądzę, że aktorzy tej sagi niespecjalnie przypominali ich książkowego odpowiednika. Nie wiem, jak to jest z Pamiętnikami Wampirów ,bo przyznam- nie czytałam. Nie znam takiego filmu opartego na książce, który by był taki sam jak w książka. A zwłaszcza jeśli chodzi o Pamiętniki Księżniczki. To było poprostu zupełnie coś innego! Niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczkii Re: którzy z aktorów w pełni oddali bohatera ksią 29.08.10, 12:35 jeśli chodzi o Harrego Poterra to tak samo sobie wyobrażam, a inni to tak sobie Odpowiedz Link Zgłoś
shevampire Re: którzy z aktorów w pełni oddali bohatera ksią 29.08.10, 12:36 Moim zdaniem Daniel Radcliffe dobrze zagrał Harry'ego, Emma Watson Hermionę i w ogóle cała ekipa Harry'ego się postarała. Podoba mi się też jak Kristen zagrała Bellę i Taylor Jacoba.Robert też nawet nieźle chociaż mnie to się bardziej Edward podoba w książce.Ale i tak lubię Pattinsona Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: którzy z aktorów w pełni oddali bohatera ksią 29.08.10, 20:40 Nie ma takowych (; Odpowiedz Link Zgłoś