Dodaj do ulubionych

którzy z aktorów w pełni oddali bohatera książki ?

27.08.10, 18:28
Jak myślicie?którzy z aktorów w filmie oddali bohatera książki?Czy tak sobie wyobrażaliśćie
swojego bohatera czytająć książkę?>
smirk
Obserwuj wątek
    • sonia321 Re: którzy z aktorów w pełni oddali bohatera ksią 27.08.10, 18:31
      Aktorzy z Harry'ego Pottera
      ze Zmierzchu to jakaś masakra
      • azi1002 Re:. 27.08.10, 22:52
        W pełni i według moich wyobrażeń - na razie nikt.
        Ale wielu było 'blisko' - na przykład Clark Gable w 'Przeminęło z wiatrem' -
        jako Rett.
        • slodkogorzka Re:. 28.08.10, 14:18
          Uważam, że Vivien Leigh świetnie zagrała Scarlett O'Hary.
          a z tych bardziej współczesnych to Ian Somerhalder jako Damon Salvatore
    • bellacullenx Re: którzy z aktorów w pełni oddali bohatera ksią 28.08.10, 14:23
      aktor grający Severusa S. i Ian S.
      • bellacullenx Re: którzy z aktorów w pełni oddali bohatera ksią 28.08.10, 14:24
        a no i oczywiście Robert Pattinson grając Edwarda
    • vampirzyca1995 tuuuuuuuuuuuuuu 28.08.10, 15:48
      oczywiscie ci co graja w sadze zmierzch

zwlaszcza robert i kristensmilesmile
    • xxlilyxx którzy z aktorów w pełni oddali bohatera ksią 29.08.10, 11:07
      Ian Somerhalder grający Damona, w Pamiętnikach Wampirów. zdecydowanie.
      • stay_away Re: którzy z aktorów w pełni oddali bohatera ksią 29.08.10, 12:20
        Większość książek, które czytałam nie miała jeszcze ekranizacji, albo najpierw
        oglądałam film, a potem sięgałam po książki. No ale np. taką Miię z 'Pamiętnika
        księżniczki' wyobrażałam sobie całkiem inaczej, Holly z "Ps.Kocham Cię" również...
        • katsuumi_17 Re: którzy z aktorów w pełni oddali bohatera ksią 29.08.10, 12:25
          Trudno mi powiedzieć, bo to napraswdę trudna sztuka.
    • avril993 Re: którzy z aktorów w pełni oddali bohatera ksią 29.08.10, 12:27
      Aktorzy z Harr'egoserce i Zmierzchu.serce
    • tulipanowa_ * 29.08.10, 12:31
      Mimo, że lubie Zmierzch, to sądzę, że aktorzy tej sagi niespecjalnie przypominali ich
      książkowego odpowiednika. Nie wiem, jak to jest z Pamiętnikami Wampirów ,bo
      przyznam- nie czytałam. Nie znam takiego filmu opartego na książce, który by
      był taki sam jak w książka. A zwłaszcza jeśli chodzi o Pamiętniki Księżniczki.
      To było poprostu zupełnie coś innego! Niestety...
      • amela . 29.08.10, 12:34
        szczerze , nie wiem .
    • blizniaczkii Re: którzy z aktorów w pełni oddali bohatera ksią 29.08.10, 12:35
      jeśli chodzi o Harrego Poterra to tak samosmile sobie wyobrażam,
      a inni to tak sobie
    • shevampire Re: którzy z aktorów w pełni oddali bohatera ksią 29.08.10, 12:36
      Moim zdaniem Daniel Radcliffe dobrze zagrał Harry'ego, Emma Watson Hermionę i w ogóle cała ekipa Harry'ego się postarałasmile. Podoba mi się też jak Kristen zagrała Bellę i Taylor Jacobasmile.Robert też nawet nieźle chociaż mnie to się bardziej Edward podoba w książce.Ale i tak lubię Pattinsonatongue_out
    • scarletrose Re: którzy z aktorów w pełni oddali bohatera ksią 29.08.10, 20:40
      Nie ma takowych (;

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka