mileycyrus2166 Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 28.08.10, 22:51 Ja Muszę Się Z Polaka Podciągnąć . I Troche Bardziej Się Wysilić Na W-F . Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 28.08.10, 22:58 a ja wiem ? chyba tylkopoprawić się w nauce . Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 29.08.10, 14:44 Mam bardzo dużo Ale są dość... osobiste, więc nie będę dzielić się nimi na portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
killerqueen Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 29.08.10, 14:46 więcej się uczyć, mieć lepsze oceny, żadnych trójek, ćwiczyć na wuefie (o boże!), być bardziej wyrozumiałą dla kolegów, a jeśli już się nie da, po prostu ich ignorować. Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 yes, 29.08.10, 14:51 mam, a mianowicie: przyłożyć się do nauki i nie siedzieć tyle na kompie Odpowiedz Link Zgłoś
dulce913867 Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 29.08.10, 14:49 jak co roku, obiecuję sobie, że zacznę się uczyć tak na poważnie. nie, żeby zakuwać czy coś w tym stylu, po prostu zdobywać odpowiednie oceny, nie olewać wszystkiego jak zwykle x D ale co z tego wyjdzie to nie wiem : ) Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 29.08.10, 15:09 muszę się wiecej matmy uczyc Odpowiedz Link Zgłoś
karoleczka Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 29.08.10, 14:55 Ja chce się lepiej uczyć Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 gaba97: 29.08.10, 14:58 -przyłożyć się do nauki -być bardziej pewna siebie -nie chodzić na wagary -zachowywać się jak rasowa rock'menka Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 29.08.10, 14:59 totalnie wziąć się za naukę żeby wyjść na pasek, dobrze napisać test gimnazjalny i dostać się do tej szkoły którą sobie wybiorę. Odpowiedz Link Zgłoś
sasha_ Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 29.08.10, 15:00 ja mam zamiar zdać xd nie mam jakiś wielkich postanowień, chcę jak najlepiej przeżyć ten rok, jak również kolejne. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia95 Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 29.08.10, 16:44 Więcej czasu poświęcać na naukę (czyli mniej siedzieć przed kompem i TV ). Taa.. ciekawe co z tego będzie Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 29.08.10, 16:48 Że bd czytać tematy, samodzielnie prace domowe odrabiać i nie ściągać na testach. Ale i tak wiem, że wcale trzymać się tego nie bd Odpowiedz Link Zgłoś
miley__xd Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 29.08.10, 16:48 Muszę "pokochać" matmę i fizykę. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
julitusskaxd Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 29.08.10, 17:09 Poprawić sie w nauce ^^ xd. Odpowiedz Link Zgłoś
puzzle_piece Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 29.08.10, 21:23 ja chcę mieć średnią 5.0 i dostać się do jak najlepszego liceum Odpowiedz Link Zgłoś
iamvegas Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 30.08.10, 02:24 całe mnóstwo. ogólnie zamierzam nie mieć czasu ^^ najtrudniejsze chyba będzie przełamanie niechęci do mojej matematyczki, bo na samą myśl o niej coś mi się w środku gotuje. no ale, zawsze to wyzwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
grenn_kicia Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 30.08.10, 15:44 lepiej się uczyć , schudnąć Odpowiedz Link Zgłoś
nikita94 Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 30.08.10, 15:52 stac sie pupilkiem babki od histori ... miec znowu 5 z biologi poprawic sie z przedmiotów scisłych i napisac dobrze egazmin gimnzajalny i zeby z polaka miec 3 Odpowiedz Link Zgłoś
sexy_girl Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 30.08.10, 15:54 no ja też się uczyć uczyć !jeszcze to ostatnia klasa ;o . Odpowiedz Link Zgłoś
miss_immortal Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 30.08.10, 15:58 ta, takie same jak co roku, czyli lepiej się uczyć. w praktyce wychodzi inaczej xd Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 30.08.10, 15:55 Chcę piątkę z matmy :3 Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 30.08.10, 15:56 mnieej kompa + wiecej nauki . teraz ide do gimnazjum . wiec jeszcze nie wiem czego sie spodziewac . (new nauczyciele i wgl . ) ale szlo mi dobrze. Jedyne postanowienie to mnieej kompa . xd Odpowiedz Link Zgłoś
koniara13 Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 30.08.10, 18:21 będę milsza Odpowiedz Link Zgłoś
tomar Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 30.08.10, 19:29 więc moje postanowienia to: rzucić palenie być milszą dla nauczycieli chodzić na wszystkie lekcje poprawić się z matmy nie mieszać się w życie szkoły tzn. w bycie przewodniczącym itd. Odpowiedz Link Zgłoś
thewildone Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 30.08.10, 20:01 nauczę się wielu słówek z angielskiego, niemieckiego i francuskiego. nauczę się grać na gitarze. przeczytam mnóstwo książek. nie będę się tak przejmować nauką jak w zeszłym roku. ;] Odpowiedz Link Zgłoś