Dodaj do ulubionych

Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jakieś???

• mileycyrus2166 Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 28.08.10, 22:51
      Ja Muszę Się Z Polaka Podciągnąć . I Troche Bardziej Się Wysilić Na W-F . tongue_out
    • marsjanka115 Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 28.08.10, 22:58
      a ja wiem ? chyba tylkopoprawić się w nauce .
    • slodkiporanek Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 29.08.10, 14:44
      Mam bardzo dużo wink
      Ale są dość... osobiste, więc nie będę dzielić się nimi na portalu.
    • killerqueen Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 29.08.10, 14:46
      więcej się uczyć, mieć lepsze oceny, żadnych trójek, ćwiczyć na wuefie (o boże!), być bardziej wyrozumiałą dla kolegów, a jeśli już się nie da, po prostu ich ignorować.
      • kari116 yes, 29.08.10, 14:51
        mam, a mianowicie: przyłożyć się do nauki i nie siedzieć tyle na kompie suspicious
    • dulce913867 Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 29.08.10, 14:49
      jak co roku, obiecuję sobie, że zacznę się uczyć tak na poważnie. nie, żeby zakuwać czy
      coś w tym stylu, po prostu zdobywać odpowiednie oceny, nie olewać wszystkiego jak
      zwykle x D ale co z tego wyjdzie to nie wiem : )
      • lady_paja Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 29.08.10, 15:09
        muszę się wiecej matmy uczyc tongue_out
    • karoleczka Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 29.08.10, 14:55
      Ja chce się lepiej uczyć wink
      • gaba97 gaba97: 29.08.10, 14:58
        -przyłożyć się do nauki
        -być bardziej pewna siebie
        -nie chodzić na wagary
        -zachowywać się jak rasowa rock'menka wink
    • only_exception Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 29.08.10, 14:59
      totalnie wziąć się za naukę żeby wyjść na pasek, dobrze napisać test gimnazjalny
      i dostać się do tej szkoły którą sobie wybiorę.
    • sasha_ Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 29.08.10, 15:00
      ja mam zamiar zdać xd nie mam jakiś wielkich postanowień, chcę jak najlepiej przeżyć ten rok,
      jak również kolejne. smile
    • andzia95 Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 29.08.10, 16:44
      Więcej czasu poświęcać na naukę (czyli mniej siedzieć przed kompem i TV confused).
      Taa.. ciekawe co z tego będzie tongue_out
    • montanacyrus Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 29.08.10, 16:48
      Że bd czytać tematy, samodzielnie prace domowe odrabiać i nie ściągać na testach.
      Ale i tak wiem, że wcale trzymać się tego nie bd big_grin
    • miley__xd Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 29.08.10, 16:48
      Muszę "pokochać" matmę i fizykę. ;/
    • julitusskaxd Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 29.08.10, 17:09
      Poprawić sie w nauce ^^ xd.big_grin
    • puzzle_piece Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 29.08.10, 21:23
      ja chcę mieć średnią 5.0 i dostać się do jak najlepszego liceum wink
    • iamvegas Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 30.08.10, 02:24
      całe mnóstwo. ogólnie zamierzam nie mieć czasu ^^
      najtrudniejsze chyba będzie przełamanie niechęci do mojej matematyczki, bo na
      samą myśl o niej coś mi się w środku gotuje. no ale, zawsze to wyzwanie.
    • grenn_kicia Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 30.08.10, 15:44
      lepiej się uczyć , schudnąć
    • ashley179 co roku je mam... 30.08.10, 15:46
      ale bardzo rzadko ich dopełniam..indifferent
    • nikita94 Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 30.08.10, 15:52
      stac sie pupilkiem babki od histori ...
      miec znowu 5 z biologi poprawic sie z przedmiotów scisłych
      i napisac dobrze egazmin gimnzajalny
      i zeby z polaka miec 3
    • sexy_girl Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 30.08.10, 15:54
      no ja też się uczyć uczyć !jeszcze to ostatnia klasa ;o .
      • miss_immortal Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 30.08.10, 15:58
        ta, takie same jak co roku, czyli lepiej się uczyć. w praktyce wychodzi
        inaczej xd
    • scarletrose Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 30.08.10, 15:55
      Chcę piątkę z matmy :3
    • kontrastowa Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 30.08.10, 15:56
      mnieej kompa + wiecej nauki .

teraz ide do gimnazjum . wiec jeszcze nie wiem czego sie spodziewac . (new nauczyciele i wgl .
      ) ale szlo mi dobrze. Jedyne postanowienie to mnieej kompa . xd
    • koniara13 Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 30.08.10, 18:21
      będę milsza kwiat
    • tomar Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 30.08.10, 19:29
      więc moje postanowienia to:
      rzucić palenie
      być milszą dla nauczycieli
      chodzić na wszystkie lekcje
      poprawić się z matmy
      nie mieszać się w życie szkoły tzn. w bycie przewodniczącym itd.
    • thewildone Re: Postanowienia na nowy rok szkolny. Macie jaki 30.08.10, 20:01
      nauczę się wielu słówek z angielskiego, niemieckiego i francuskiego.
      nauczę się grać na gitarze.
      przeczytam mnóstwo książek.
      nie będę się tak przejmować nauką jak w zeszłym roku. ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka