Dodaj do ulubionych

przyszłość, studia ;3

27.08.10, 23:28

Hej kiss
Macie już plany na przyszłość? Wiecie co byście chciały robić ? smile

Ja zdaje świetnie maturę, dostaję się na Uniwersytet Jagielloński na Instytut
Psychologii, po 5 latach jestem świetnym psychologiem, który pomaga ludziom,
rozmawia z nimi w szpitalach, gabinecie oraz pracuje naukowo na UJ smile

Jak z Wami ? smile
Obserwuj wątek
    • ewka15 Re: przyszłość, studia ;3 27.08.10, 23:58
      Chciałabym studiować europeistykę na Uniwersytecie Warszawskim. Mam nadzieję że
      wyjdzie coś z moich planów tongue_out Biorę jeszcze pod uwagę socjologię i psychologię.
      Chciałabym zrobić też kurs, żebym mogła zostać dietetykiem. Dużo mam opcji, ale
      jeszcze przez kilka lat mogę to sobie spokojnie przemyśleć smile
    • alexis69 Re: przyszłość, studia ;3 28.08.10, 10:34
      Teraz idę do liceum, za 3 lata zdam maturę, a potem studia -> filologia
      angielska smile I będę tłumaczem lub nauczycielką angielskiego, albo to i to xD
    • monikajb Re: przyszłość, studia ;3 28.08.10, 10:40
      A ja właśnie nie wiem :<
      • alisou Re: przyszłość, studia ;3 28.08.10, 10:44
        za 4 dni dopiero przekroczę próg gimnazjum, także mam na to wiele czasu. chciałabym pracę
        dobrze płatną, ale oczywiście kokosów zarabiać nie muszę. nie chcę też, aby moja praca mnie
        męczyła i żebym źle się w niej czuła, bo po to się uczę i mam wolny wybór przy wybieraniu
        zawodu i kierunku studiów, żebym była ze swej przyszłości zadowolona. ogólnie nie wiem
        jeszcze tak dokładnie, ale chciałabym coś związanego z przyrodą, jakimiś jej zagadkami
        poniekąd też... idę do gimnazjum gdzie przyroda rozłoży mi się na biologię, chemię, fizykę i
        geografię, więc dopiero teraz okaże się z czym czuję się najlepiej i z czego jestem dobra.
        • myszqa13 więc...:D 28.08.10, 14:50
          Chce teraz(za rok pisze testy gimnazjalne...lub za dwa...bo teraz jestem w drugiej...to chyba za rok...ale nieważne) iść do 2 LO w moim mieście...jedno z najlepszych liceów na profil humanistyczny czy jaki tam będzie ale koniecznie z łaciną,skończyć je z bardz dobrymi wynikami dostać się na prawo na Uniwerystet Adama Mickiewicza w Poznaniu gdzie mieszkam skończyć po bodajże 5 latach prawo,być znakomitym prawnikiem,dostać prace w jakieś najlepszej kancelarii prawniczej w mieście a po kilku latach kioedy będę już również doświadczonym prawnikiem założyć własną kancelarię a w między czasie po studiach chce mieć męża i mieć 3 dzieci...big_grin...i duuuży dom za miastem(nie daleko tylko jakoś skórzewo cyz coś tym stylu
    • julka_18 nie lubię tego tematu.. 28.08.10, 10:43
      nie lubię o tym mówić. nie chcę iść na studia,
      chcę na zawsze mieć 17 czy 18 lat..
    • joasiiaa Chcę studować w Wyższej Szkole Menedżerskiej. 28.08.10, 12:49
      Więcej nie wiem.
    • the_best Re: przyszłość, studia ;3 28.08.10, 13:02
      a ja od grudnia zaczynam zajęcia z rysunku które przygotowują do bycia architektem,
      za 3 lata zdaję maturę z fizyki i roz. matematyki,
      potem dostaję się na politechnikę warszawską,
      po 4 latach kończę ją i czekam na uprawnienia budowlane, później
      z moją przyjaciółką(architektem wnętrz) zakładamy własną firmę.

na razie tyle wystarczy !
    • anja_ Re: przyszłość, studia ;3 28.08.10, 14:01
      było. pod: 'kierunek'
    • katsuumi_17 Re: przyszłość, studia ;3 28.08.10, 14:41
      Im bliżej mi do studiów, tym bardziej jestem niezdywcydowana, ratuuuuunku! cool
    • miki124 miami 28.08.10, 14:48
      ja będe jechała do Miami na studia chociaż jeszcze duż lat mi zostało to ja juz wiem że
      pójde do Miami (bo łatwo się tam dostać) i będe tam na Prawie
      xoxooxox
    • orbit . 28.08.10, 14:50
      na razie ide do 2 gim, ale już myślę .
      Myśle, że mogłabym byc weterynarzem, że mam do tego hm.. '' powołanie'' .
      I robiłabym to, co kocham .
    • crezyyy ty ja tak samo ! XD na uniwerek do Krakowa. x3 28.08.10, 14:50

> Ja zdaje świetnie maturę, dostaję się na Uniwersytet Jagielloński na Instytut
      > Psychologii, po 5 latach jestem świetnym psychologiem, który pomaga ludziom,
      > rozmawia z nimi w szpitalach, gabinecie oraz pracuje naukowo na UJ smile

Mam dosłownie takie same plany. wink) kiss
      powodzenia ;**

• majka04 Re: ty ja tak samo ! XD na uniwerek do Krakowa. x 28.08.10, 17:22
        zadaję maturę , idę na zarządzanie , kończę studia , wychodzę za mąż , znajduję pracę ,
        rodzę dziecko .

no tak bym chciała przynajmniej xd.
    • pauli999 Re: przyszłość, studia ;3 28.08.10, 17:26
      zdaję maturę idę na studia dziennikarskie i jestem świetną dziennikarką!!!
    • karolcia15 Hmmm 28.08.10, 17:28
      Zdaję świetnie maturę, idę na studia na UJ na prawo. Potem aplikacja. Następnie jestem
      najlepszą prawniczką w całym mieście i zgarniam kokosy.big_grin
      Ale cóż marzenia... Boję się że nic z tego nie wyjdzie...sad
      Ewentualnie na studia na psychologię lub literaturęserce
    • koralina94 Re: przyszłość, studia ;3 28.08.10, 17:29
      Ciągle wymyślam coś nowego, jeśli chodzi o moją przyszłość. Nie wiem, kim chcę być.
      • miss_immortal Re: przyszłość, studia ;3 28.08.10, 17:37
        pedagogika albo psychologia zobaczy się xd
    • kingusia Re: przyszłość, studia ;3 28.08.10, 17:37
      oj ;o
      ja jeszcze nie wiem co będę robiła .. ; o
      teraz idę do liceum ;\ nawet nie wiem czy wybrałam dobry kierunek w LO.
      niczym się nie interesuję .. i wgl -,-
      może w LO mnie coś zainteresuje ..
      • asiula39 Re: przyszłość, studia ;3 28.08.10, 17:45
        teraz idę do liceum, więc mam jeszcze jakieś 2 lata na zastanawianie się, co chcę robić w życiu. Zastanawiam się między filologią angielską, turystyką lub resocjalizacją. Chciałabym studiować na UJ, ale raczej mogę pomarzyć, więc chyba UAM. Co później, nie wiem.
    • natalia_95 Re: przyszłość, studia ;3 28.08.10, 17:47
      oczywko świetna matura, Uniwersytet Warszawski i prawdopodobnie polonistyka +
      pedagogika, a potem świetna pani profesor w szkole suspicious chciałabym aby to wyszło smile
    • trufla Re: przyszłość, studia ;3 28.08.10, 17:51
      Chciałąbym skończyć studia muzyczne, a potem zostać flecistką w wiedeńskiej
      filharmonii lub w warszawskiej filharmonii...
    • mroweczka_xxx Re: przyszłość, studia ;3 28.08.10, 17:53
      no ja się właśnie zastanawiam nad studiami detektywistycznymi bo spodobały mi
      się te zagadki z "w11" i "detektywów" i zawsze byłoby trochę frajdy w życiu -
      podawałabym się za kelnerkę, żeby dostać informacje itp big_grin mam tylko 3 lata do
      zastanowienia się...
    • karolcia741 Re: przyszłość, studia ;3 28.08.10, 17:55
      Cholera chciałam iść na psychologię, a teraz kompletnie nie wiem gdzie iść. I z
      czego mam zdawać maturę ? Sama nie wiem a to już we wrześniu sad
    • sliwka13 Re: przyszłość, studia ;3 28.08.10, 17:56
      Na razie nie wiem sad
    • mervelous Re: przyszłość, studia ;3 28.08.10, 18:04
      Jeszcze nie wiem za bardzo, ale prawdopodobnie pójdę na studia dziennikarskie lub na
      adwokata.
    • frutella_xd Re: przyszłość, studia ;3 28.08.10, 18:07
      Najprawdopodobniej pójdę na jakiś uniwersytet w Poznaniu, będę mieszkała z bratem. Dużo myślałam o psychologii i chyba przy tym zostanę smile.
    • pauuli przyszłość, studia ;3 28.08.10, 22:19
      chcę zostać dziennikarką, a moją dodatkową pracą będzie fotografia. Może pójdę do szkoły filmowej, hmm. Zobaczy się. c:
    • iamvegas Re: przyszłość, studia ;3 30.08.10, 02:33
      wcześniej myślałam o UJ, teraz chyba jednak zdecyduję się na UW, Warszawa będzie
      'praktyczniejsza'. kierunek prawo, z wykładami w języku angielskim + aplikacja
      radcowska. najchętniej wyjechałabym na stałe za granicę, będę się o to starać.
      potem praca w prywatnej kancelarii lub jakiejś dobrze prosperującej firmie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka