Dodaj do ulubionych

Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;)

• lovegaga13 Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 18:25
      Michael Jackson- History... bardzo fajna;p
      Lady Gaga- Born this way! tez jest niezła
      i Taylor Swift- Mine tongue_out
    • thebimberek Jakie mam plyty. 17.07.11, 18:30
      Ja mam tak: Justina Biebera (wszystkie) , Chris Brown 'F.A.M.E' , Jessie J, Miley Cyrus , High School Musical <no comments> rmf najlepsza muzyka na wisne 2009 , TOP KIDS 10 i chyba tyyle xxddd
    • wilkolak Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 18:39
      rihanna
    • juliap1999 Glee, Beyonce, GaGa, Katy Perry, Kate Voegele... 17.07.11, 18:41
      Glee - Vol. 1, 2, 4 (resztę niedługo dokupię tongue_out)
      Beyonce - Dangerously In Love, I Am... Sasha Fierce, I Am... Yours, 4 (nie chce mi się kupować B' Day)
      GaGa - The Fame Monster
      Katy Perry - Teenage Dream
      Kate Voegele - 99 Times

To są oryginałki (kupione w sklepie). Mam jeszcze kilka innych (np. Jessie J - "Who You Are"), kupione na Muzodajnia.pl.
      Czekam teraz na edycję specjalną "Loud" Rihanny, która podobno ma się pojawić.
      • juliap1999 Re: Glee, Beyonce, GaGa, Katy Perry, Kate Voegele 18.07.11, 15:55
        Aha, jeszcze Adele - "21".
    • werii225 Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 18:42
      Ashley Tisdale
      Jonas L.A
      Camp Rock 2
      Emily Osment
      Virgin
      2 płyty Dody
      6 płyt Britney Spears
      3 płyty Christiny Aguilera
      2 płyty Sugababes
      2 płyty J. Lo
      2 płyty The Pusscat Dolls
      2 płyty Ushera
      Cheryl Cole
      2 płyty Madonny
      Pixie Lott
      Kristina DeBargie
      Kylie Minogue
      2 płyty Miley Cyrus
      3 Soundtracki z Hannah Montana ( to jedne z tych płyt, które żałuje, że kupiłam)
      2 płyty Seleny Gomez
      Danity Kane
      Shakira
      Rihanna
      Enrique Iglesias
      Beyonce
      Kat DeLuna
      Jesisca Simpson
      Alesha Dixon
      Destiny's Child
      2 płyty Ke$hy
      Cascada
      Lady Gaga
      Katy Perry
      Czasem żałuje, że niektóre kupiłam
    • lolinkaa95 Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 18:45
      Ja mam 30 Seconds To Mars, A Beautiful Lie i This Is War od 30 Seconds To Mars oraz Danger Days od My Chemical Romance. Możliwe, że będę miała jeszcze nową płytę Evanescence.
    • tokio_hotel_kh Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 18:55
      Tokio Hotel big_grin
    • daffeicy Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 18:56
      beyonce,jenifer lopez,michel jackson,pink, jessie j, kesha 1+1, clare maguie,rihanna,lady gaga,shakira,
    • gossip_girl_26 RE 17.07.11, 19:03
      Simple Plan - Get Your Heart On!
      My Chemical Romance - Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killijoys
      Guns N' Roses - Appetitte For Destruction & Use Your Illusion I
      Nirvana - Greatest Hits
      Slipknot - All Hope Is Gone
      30 Seconds To Mars - A Beautiful Lie
      • schabowy :) 17.07.11, 19:06
        Najwięcej to mam płyt Eminema (ale tych starych) wink
    • kasia8528 Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 19:04
      Uuu... sporo tego będzie :
      Britney mam i to wcale nie siara ! (Female Fatale)
      Mam jeszcze : Rihanny ( Loud ) Biebera ( obie części my world ) Shakiry ( Sal El Sol) Lady Gagi ( Born This Way i The Fame ) Kamila Bednarka nie pamiętam jak się nazywa. Seleny Gomez ( When The Sun Goes Down , Kiss And Tell i A year witount rain ) Ścieżka dźwiękowa z lemoniady gada i camp rock 2 i 1. I o wiele więcej. <33
      • buniaczek541 Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 19:09
        Demi Lovato Don' t forget
        Rihanna
        Shakira i jeszcze inne ;p
    • gwiazdki... Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 19:06
      Muse, Linkin Park, 30stm i wiele innych surprised
    • kaajul Mike Posner i Shakira 17.07.11, 19:08
    • tajlander24 Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 19:19
      Jest ich mnóstwoo ... ;D
      Ale m.in. Michael Jackson , Ozzy Osbourne, The Doors, Black Sabbath, Katy Perry Jennifer Lopez, jakąś Miley Cyrus z dzieciństwa xd i Lady Gagi wink
    • zelaaa Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 19:23
      ja mam tak :
      Rihanny x2
      Leony Lewis
      The Pussycat Dolls
      Seleny Gomez
      Jennifer Lopez
      Katy Perry
      Miley Cyrus
      i zamówioną Jessie J

chyba tyle , nie piszę tytułów bo nie chce mi się
      Jak mam kasę , albo jakąś okazję to kupuje płyty big_grin
      • bennoda... Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 19:28
        Linkin Park - Road To Revolution, Hybrid theory smirk
    • lili96reggae Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 19:24
      Ja mam:
      Metallica
      Green day
      I kasetę Nirvany Nevermind wink
      I wstyd się przyznać ale Ewy Farny ( bo za zole dostałam)...
    • kakusiaa__ Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 19:37
      Trochę tego mam : DD .
    • sweeting Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 19:39
      Eminem - Recovery
      Rihanna - Loud
      Katy Perry - Teenage Dream
      Britney Spears - The singles collection
      30STM - This is war

i jeszcze mam Dode i Hanne Montane ale te są mojej siostry tongue_out
    • glorianadias Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 19:40
      Ja mam 3 płyty Rihanny i jedną Bruno Marsa...
    • cosmiclove. Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 19:51
      troszke mam.między innymi kilka paramore,kilka linkin park,jessie j,adele,evanescence,b.o.b,rihanna,kings of leon,ewa farna,pink,limp bizkit...wink
      • espinozaa Re: Żal ? x D 17.07.11, 19:54
        A ja mam Justina Bieber'a ! X D Hahaha !
        ,, My world '' i ,,My world 2.0'' x D
        Siaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xd
        • kitty_emo Do espinozaa : 18.07.11, 00:08
          skoro siara miec płyty Justina Biebera to po jaką cholerę je kupowałaś ?! ja tego nie rozumiem ! i to jeszcze na dodatek dwie ? -.- nie wiem... byc może się nie znam, ale skoro się nie lubi jakiegoś artysty to się raczej nie kupuje jego płyt . ? no chyba, że u ciebie działa to w odwrotną stronę .
        • nikawika Re: Żal ? x D 19.07.11, 06:31
          mam płytę:
          'recovery' eminem
          'speak now' taylor swift
          'loud' rihanna
          'can't be tamed' miley cyrus
          'born this way' lady gaga
          'doo-wops & hooligans' bruno mars
          'brand new eyes' paramore
          to są moje ulubione płyty. ich słucham najczęściej. mam jeszcze płyty 30 STM, Britney Spears, Katy Perry, Beyonce, czy inne płyty Paramore, Miley Cyrus... na płyty przeznaczam sporo kasy. xd
    • marsoowa :D 17.07.11, 19:53
      Papa Roach, 30 stm, The Doors, Roxette, Per Gessle, Panic! At the disco, Muse, HIM, Guns'n Roses, Pearl Jam, Acid Drinkers, Green Day, My chemical romance
    • zabulka07 Kocham Cię misiu ;** 17.07.11, 19:56
      Sorka za temacik ;D
      Mam płyty StarGuardMuffin (mam nawet na nich autentyczny autograf Kamila Bednarka i zdj. z nim i jego ekipą.) pt " Szanuj..." oraz " Jamajcan Trip" - ale głupią faneczką Kamilka Bednarusia nie jestem. !!
      Mam też najnowaszą płytę Seleny Gomez
      Mam pierwszą płytę Biebera - ale siaraaaaaaaaasciana ;/
      i jeszcze jakieś tam starocie z autentycznymi autografami. indifferent
    • milusia22 Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 19:56
      Miley Cyrus, Hannah Montana, Selena Gomez, Ewa Farna i składankę Top kids 11 (wiem beznadziejne, ale kupowałam dawno) mam mało bo większość piosenek ściągam z neta tongue_out
    • looveangel Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 20:10
      Hey, Eminem, 50Cent.
      • hardxcore_ Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 20:15
        Ja mam wszystkie Rihanny i wszystkie wydania zagraniczne czyli 8 płyt smirkserce Mam też Katy Perry i Nirvany serce
    • loveyou. Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 20:13
      Justin B . - My World 2.0
    • lidusia13 Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 20:17
      Ja mam 3 cd Carrie Underwood (najlepsza wokalistka na świecie i najładniejsza^^), 2cd zespołu Girlicious, 2 cd Cheryl Cole, 2 cd Seleny Gomez, 1 cd Jessici Simpson, 2 cd Avril LAvigne, 2 cd Demi Lovato, 1 cd Taylor Swift, 1 cd Christiny Aguilery, 2cd Lady Gagi, i 1 cd Katy Perry. Zbieram gdzieś od ok. 2 lat. Kocham muzykę szczególnie amerykańskie country i dobry pop, czasem rock.;DDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka