lovegaga13 Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 18:25 Michael Jackson- History... bardzo fajna;p Lady Gaga- Born this way! tez jest niezła i Taylor Swift- Mine Odpowiedz Link Zgłoś
thebimberek Jakie mam plyty. 17.07.11, 18:30 Ja mam tak: Justina Biebera (wszystkie) , Chris Brown 'F.A.M.E' , Jessie J, Miley Cyrus , High School Musical <no comments> rmf najlepsza muzyka na wisne 2009 , TOP KIDS 10 i chyba tyyle xxddd Odpowiedz Link Zgłoś
wilkolak Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 18:39 rihanna Odpowiedz Link Zgłoś
juliap1999 Glee, Beyonce, GaGa, Katy Perry, Kate Voegele... 17.07.11, 18:41 Glee - Vol. 1, 2, 4 (resztę niedługo dokupię ) Beyonce - Dangerously In Love, I Am... Sasha Fierce, I Am... Yours, 4 (nie chce mi się kupować B' Day) GaGa - The Fame Monster Katy Perry - Teenage Dream Kate Voegele - 99 Times To są oryginałki (kupione w sklepie). Mam jeszcze kilka innych (np. Jessie J - "Who You Are"), kupione na Muzodajnia.pl. Czekam teraz na edycję specjalną "Loud" Rihanny, która podobno ma się pojawić. Odpowiedz Link Zgłoś
juliap1999 Re: Glee, Beyonce, GaGa, Katy Perry, Kate Voegele 18.07.11, 15:55 Aha, jeszcze Adele - "21". Odpowiedz Link Zgłoś
werii225 Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 18:42 Ashley Tisdale Jonas L.A Camp Rock 2 Emily Osment Virgin 2 płyty Dody 6 płyt Britney Spears 3 płyty Christiny Aguilera 2 płyty Sugababes 2 płyty J. Lo 2 płyty The Pusscat Dolls 2 płyty Ushera Cheryl Cole 2 płyty Madonny Pixie Lott Kristina DeBargie Kylie Minogue 2 płyty Miley Cyrus 3 Soundtracki z Hannah Montana ( to jedne z tych płyt, które żałuje, że kupiłam) 2 płyty Seleny Gomez Danity Kane Shakira Rihanna Enrique Iglesias Beyonce Kat DeLuna Jesisca Simpson Alesha Dixon Destiny's Child 2 płyty Ke$hy Cascada Lady Gaga Katy Perry Czasem żałuje, że niektóre kupiłam Odpowiedz Link Zgłoś
lolinkaa95 Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 18:45 Ja mam 30 Seconds To Mars, A Beautiful Lie i This Is War od 30 Seconds To Mars oraz Danger Days od My Chemical Romance. Możliwe, że będę miała jeszcze nową płytę Evanescence. Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_kh Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 18:55 Tokio Hotel Odpowiedz Link Zgłoś
daffeicy Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 18:56 beyonce,jenifer lopez,michel jackson,pink, jessie j, kesha 1+1, clare maguie,rihanna,lady gaga,shakira, Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_26 RE 17.07.11, 19:03 Simple Plan - Get Your Heart On! My Chemical Romance - Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killijoys Guns N' Roses - Appetitte For Destruction & Use Your Illusion I Nirvana - Greatest Hits Slipknot - All Hope Is Gone 30 Seconds To Mars - A Beautiful Lie Odpowiedz Link Zgłoś
kasia8528 Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 19:04 Uuu... sporo tego będzie : Britney mam i to wcale nie siara ! (Female Fatale) Mam jeszcze : Rihanny ( Loud ) Biebera ( obie części my world ) Shakiry ( Sal El Sol) Lady Gagi ( Born This Way i The Fame ) Kamila Bednarka nie pamiętam jak się nazywa. Seleny Gomez ( When The Sun Goes Down , Kiss And Tell i A year witount rain ) Ścieżka dźwiękowa z lemoniady gada i camp rock 2 i 1. I o wiele więcej. <33 Odpowiedz Link Zgłoś
buniaczek541 Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 19:09 Demi Lovato Don' t forget Rihanna Shakira i jeszcze inne ;p Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdki... Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 19:06 Muse, Linkin Park, 30stm i wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
tajlander24 Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 19:19 Jest ich mnóstwoo ... ;D Ale m.in. Michael Jackson , Ozzy Osbourne, The Doors, Black Sabbath, Katy Perry Jennifer Lopez, jakąś Miley Cyrus z dzieciństwa xd i Lady Gagi Odpowiedz Link Zgłoś
zelaaa Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 19:23 ja mam tak : Rihanny x2 Leony Lewis The Pussycat Dolls Seleny Gomez Jennifer Lopez Katy Perry Miley Cyrus i zamówioną Jessie J chyba tyle , nie piszę tytułów bo nie chce mi się Jak mam kasę , albo jakąś okazję to kupuje płyty Odpowiedz Link Zgłoś
bennoda... Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 19:28 Linkin Park - Road To Revolution, Hybrid theory Odpowiedz Link Zgłoś
lili96reggae Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 19:24 Ja mam: Metallica Green day I kasetę Nirvany Nevermind I wstyd się przyznać ale Ewy Farny ( bo za zole dostałam)... Odpowiedz Link Zgłoś
kakusiaa__ Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 19:37 Trochę tego mam : DD . Odpowiedz Link Zgłoś
sweeting Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 19:39 Eminem - Recovery Rihanna - Loud Katy Perry - Teenage Dream Britney Spears - The singles collection 30STM - This is war i jeszcze mam Dode i Hanne Montane ale te są mojej siostry Odpowiedz Link Zgłoś
glorianadias Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 19:40 Ja mam 3 płyty Rihanny i jedną Bruno Marsa... Odpowiedz Link Zgłoś
cosmiclove. Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 19:51 troszke mam.między innymi kilka paramore,kilka linkin park,jessie j,adele,evanescence,b.o.b,rihanna,kings of leon,ewa farna,pink,limp bizkit... Odpowiedz Link Zgłoś
espinozaa Re: Żal ? x D 17.07.11, 19:54 A ja mam Justina Bieber'a ! X D Hahaha ! ,, My world '' i ,,My world 2.0'' x D Siaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xd Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_emo Do espinozaa : 18.07.11, 00:08 skoro siara miec płyty Justina Biebera to po jaką cholerę je kupowałaś ?! ja tego nie rozumiem ! i to jeszcze na dodatek dwie ? -.- nie wiem... byc może się nie znam, ale skoro się nie lubi jakiegoś artysty to się raczej nie kupuje jego płyt . ? no chyba, że u ciebie działa to w odwrotną stronę . Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Żal ? x D 19.07.11, 06:31 mam płytę: 'recovery' eminem 'speak now' taylor swift 'loud' rihanna 'can't be tamed' miley cyrus 'born this way' lady gaga 'doo-wops & hooligans' bruno mars 'brand new eyes' paramore to są moje ulubione płyty. ich słucham najczęściej. mam jeszcze płyty 30 STM, Britney Spears, Katy Perry, Beyonce, czy inne płyty Paramore, Miley Cyrus... na płyty przeznaczam sporo kasy. xd Odpowiedz Link Zgłoś
marsoowa :D 17.07.11, 19:53 Papa Roach, 30 stm, The Doors, Roxette, Per Gessle, Panic! At the disco, Muse, HIM, Guns'n Roses, Pearl Jam, Acid Drinkers, Green Day, My chemical romance Odpowiedz Link Zgłoś
zabulka07 Kocham Cię misiu ;** 17.07.11, 19:56 Sorka za temacik ;D Mam płyty StarGuardMuffin (mam nawet na nich autentyczny autograf Kamila Bednarka i zdj. z nim i jego ekipą.) pt " Szanuj..." oraz " Jamajcan Trip" - ale głupią faneczką Kamilka Bednarusia nie jestem. !! Mam też najnowaszą płytę Seleny Gomez Mam pierwszą płytę Biebera - ale siaraaaaaaaaa ;/ i jeszcze jakieś tam starocie z autentycznymi autografami. Odpowiedz Link Zgłoś
milusia22 Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 19:56 Miley Cyrus, Hannah Montana, Selena Gomez, Ewa Farna i składankę Top kids 11 (wiem beznadziejne, ale kupowałam dawno) mam mało bo większość piosenek ściągam z neta Odpowiedz Link Zgłoś
looveangel Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 20:10 Hey, Eminem, 50Cent. Odpowiedz Link Zgłoś
hardxcore_ Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 20:15 Ja mam wszystkie Rihanny i wszystkie wydania zagraniczne czyli 8 płyt Mam też Katy Perry i Nirvany Odpowiedz Link Zgłoś
loveyou. Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 20:13 Justin B . - My World 2.0 Odpowiedz Link Zgłoś
lidusia13 Re: Jakich zespołów/wokalistów macie płyty ? ;) 17.07.11, 20:17 Ja mam 3 cd Carrie Underwood (najlepsza wokalistka na świecie i najładniejsza^^), 2cd zespołu Girlicious, 2 cd Cheryl Cole, 2 cd Seleny Gomez, 1 cd Jessici Simpson, 2 cd Avril LAvigne, 2 cd Demi Lovato, 1 cd Taylor Swift, 1 cd Christiny Aguilery, 2cd Lady Gagi, i 1 cd Katy Perry. Zbieram gdzieś od ok. 2 lat. Kocham muzykę szczególnie amerykańskie country i dobry pop, czasem rock.;DDD Odpowiedz Link Zgłoś