nikt. 30.08.10, 18:27 Ma któraś z Was ? Polecacie ? ona praktycznie różnią się tylko tym, że jeden ma poziomą klawiaturę, któryś [ nei pamiętam który ] ma aparat 5 megapiksela a nie 3,2 i takie tam. sama nie wiem, na który się zdecydować. to Monte. a to GT505. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosaliee. LG, 31.08.10, 12:00 koleżanka ma LG i nie narzeka . druga ma samsunga - narzeka, jak dla mnie Samsungi za szybko się psują. bateria dyszy. wybrałabym LG, + zrobiłam to tylko dla niktusi. rołz, Odpowiedz Link Zgłoś
laurilla Re: LG, 31.08.10, 12:26 monte - ma kolerzanka ma i jest bardzo zadowolona.a lg...to takie gie. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Samsung Monte czy LG GT505 ? 31.08.10, 12:20 ja bym wybrała ten, który ma aparat 5 megapiksela. c; Odpowiedz Link Zgłoś
denever . 31.08.10, 12:22 Pozioma klawiatura jest u LG. Ja bym wzięła LG, nie lubię Samsungów. Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: Samsung Monte czy LG GT505 ? 31.08.10, 12:24 ja bym wybrała LG . ładniejszy c: xd Odpowiedz Link Zgłoś
miaumiauu Re: Samsung Monte czy LG GT505 ? 31.08.10, 12:23 ja mam Monte. według mnie nic mu nie brakuje. długo trzyma baterię, ekran dotykowy bardzo fajnie reaguje. parę miesięcy temu miałam dotykowego Lg. i to był najgorszy telefon jaki w życiu miałam. po pierwsze strasznie krótko trzymał baterię, po drugie ekran słabo reaguje. ja na Twoim miejscu wybrałabym Monte. pomimo tego, że ma aparat 3,2 Mpx to robi super zdjęcia, lepsze niż nie jeden z 5 pozdrawiam, szczęśliwa posiadaczka Monte'go Odpowiedz Link Zgłoś
mervelous LG! 31.08.10, 12:25 Monte jest taki bardziej dla mężczyzn. Bynajmniej tak mi sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
koniara13 Re: Samsung Monte czy LG GT505 ? 31.08.10, 12:26 moja mama ma tego lg i mówi, że jest fajny( ma taki srebrny), monte chciałam brać ale galaxy lepszy i właśnie mam galaxy. Odpowiedz Link Zgłoś
koniara13 ps. 31.08.10, 12:28 mój galaxy ma dotykową klawiaturę qwerty, moja mama w swoim(tym co ty pokazujesz) lg ma qwerty dotykową, a w monte nie ma takiego bajeru. Odpowiedz Link Zgłoś
bizzbee Re: Samsung Monte czy LG GT505 ? 31.08.10, 12:31 hm ,nie znam się na tych telefonach, ale do obu mam jakieś zastrzeżenia, mimo że sama jestem posiadaczką samsunga [f480]. trochę narzekam, czasami wyświetlacz się zawiesza [też dotykowy]. jedynym lg jaki miałam na własność, był lg shine, który ma już taką wadę, że po jakimś czasie sam zaczyna się wyłączać, np po napisaniu smsa , próbie odebrania połączenia. nie wiem, nie była jedyną której tak się działo z tym modelem, po prostu źle zrobiony, ma taka wadę. lg jak dla mnie ładniejszy, no i aparat lepszy. a z jakiej sieci zamierzasz wziąć? bo podobno orange na ten telefon blokuje kilka fajnych funkcji, więc nie warto. poczytaj jeszcze troche w internecie, czy naprawdę się opłaca. poszukaj, czy nie mają jakiś 'wrodzonych' wad. pozdrawiam, bizzbee. Odpowiedz Link Zgłoś
thuskawka :c 31.08.10, 12:42 przykro, nie pomogę. nie mam i nie miałam żadnego z tych telefonów. moi znajomi też takowych nie posiadają, a opinii o nich nie słyszałam. sory. Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka9 Re: c; 31.08.10, 12:47 Moja koleżanka ma Monte i jest bardzo zadowolona. Z tego co widziałam jest naprawdę fajny więc polecam Monte Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: c; 31.08.10, 12:54 sama też jestem na 70 % przekonana do Monciaka, ale ten brak poziomej klawiatury.. no sama nie wiem, zależy mi jakoś na tym. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing... Re: Samsung Monte czy LG GT505 ? 31.08.10, 13:19 Mój brat ma Monte i jest z niego zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetashley monte 31.08.10, 13:22 ja maam Monte nawet fajny ale nie mkozna pisac wiadomosci poziomo ;P Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: monte 31.08.10, 13:27 okej, to jestem chyba na dobrej drodze do wybrania Montego. c: Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Samsung Monte czy LG GT505 ? 31.08.10, 15:20 Wchodzę, a tu wątek usunięty. Więc przywracam Chyba wybrałabym pierwszy, jeśli chodzi o efekt wizualny. Bo co do funkcji nie jestem w stanie doradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 31.08.10, 15:49 najpierw zastanów się co ty będziesz głównie robiła na tym telefonie. zdjęcia? to wybierz ten z lepszym aparatem. pisała sms-y? to wybierz tego, na którym będzie ci wygodniej pisać. musisz przejrzeć opcje tych telefonów i zastanowić się, które będą ci na prawdę przydatne. Odpowiedz Link Zgłoś
fantagirl Re: Samsung Monte czy LG GT505 ? 31.08.10, 15:53 Ja osobiście wole samsungi Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Hm... 31.08.10, 22:53 U mnie w domu nigdy nie było żadnego telefonu LG, praktycznie nic z LG nie mamy. Z Samsunga to mi się przewinęła Omnia. Dobry telefon. Myślę, że Samsung ma już wyrobioną opinię o swoich produktach. Jakieś wady zależą też od użytkowania. Poza tym napisałabym ci to samo co mweezy. Odpowiedz Link Zgłoś
corba . 01.09.10, 07:26 sądzę , że Monte będzie dużo lepszy . Ogółem nie polecam nic z LG . Ładnie wyglądają te rzeczy , ale po prostu nic w środku nie mają . Więc polecam jak najbardziej Samsunga Monte . Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: Samsung Monte czy LG GT505 ? 20.09.10, 16:08 Osobiście bardziej podoba mi się telefon LG GT505. Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Re: Samsung Monte czy LG GT505 ? 11.02.11, 13:21 Nie miałam do czynienia z żadnym z telefonów ... Ponieważ posiadam Samsunga Corby zwykłego nie Pro . Bardzo polecam Corbiego . A tak wracając do tych dwóch telefonów to moja kumpela ma Monte i nie narzeka na niego ... wręcz go chwali więc weź monte . Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Ja mam LG GT505 ;D 11.02.11, 15:11 Ja mam LG GT505 ;D . I jest super . Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
revolution LG GT505 12.02.11, 14:37 Zdecydowanie LG Mam go i sprawuje się świetnie. Aparat jest naprawdę dobry, a na qwerty całkiem fajnie się pisze Co prawda, nie można do niego dostać dodatkowych motywów, ale ja sobie jakoś radzę Odpowiedz Link Zgłoś