whiplash. Re: Gimnazjum , robienie kotów . 01.09.10, 17:08 Rysowanie wąsów i nosów i pisanie po czole? Przesada, u mnie tak nie można. W moim gimnazjum pisze się tylko po rękach kot,kotek etc. Jutro będę kocić, dajcie mi tylko marker <cfaniak> Odpowiedz Link Zgłoś
taylorfan Kotek . : D 01.09.10, 17:16 U mnie w szkole , jest specjalna dyskoteka na której robi się tor przeszkód . Np. musisz pod ławkami się przeczołgać , malują Ci ręce lakierami , piszą na czole szminką KOT , a na samym początku musisz wypić miesznkę róóóżnych rzeczy (np. zupki chińskie , kechup , majonez itp . ) . Są tam konkursy . A po dyskotece starsi mogą kocić jeszcze przez tydzień , ale nie spłuczkami , tylko mierzeniem zapałką korytarzy . Dyskoteki są super , ale w tym roku ide tylko popatrzeć . : c XD Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: Gimnazjum , robienie kotów . 01.09.10, 17:11 Nie u mnie w szkole nowi nie mierzą okien zapalką xD hah;* Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Gimnazjum , robienie kotów . 01.09.10, 17:55 U mnie jest tylko "kici kici". Nie mogę się doczekać jutra,żeby tak kocić pierwszaków ;d. Odpowiedz Link Zgłoś
kcjb Re: Gimnazjum , robienie kotów . 01.09.10, 17:56 Jak byłam w gim to takiego czegoś u nas nie było.. zrszta w dupie to mam Odpowiedz Link Zgłoś
dream. mam nadzieje, że u mnie tego nie ma .. 01.09.10, 18:01 nie chce chodzić z wąsami, pierwszego dnia w nowej szkole ;p Odpowiedz Link Zgłoś
martussiaaa Re: Gimnazjum , robienie kotów . 01.09.10, 18:03 Puki co nie wiem , czy też bd ochrzczona xdd . Ale raczej u nas nie ma takiego czegoś . Ale jak już się wyszło ze szkoły , śmiali się . A nie wiem co w tym takiego śmiesznego . Odpowiedz Link Zgłoś
anahi1 Re: Gimnazjum , robienie kotów . 01.09.10, 18:06 u nas malują tylko po rękach! mi fiu*a narysowali! Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: Gimnazjum , robienie kotów . 01.09.10, 18:07 oczywiście żę NIE.! u ciebie są jacy dziwni ludzie w tej szkole i że nauczyciele pozwalają na takie coś.! SKANDAL. Odpowiedz Link Zgłoś
happyend13 @ dominikax3 01.09.10, 19:23 ale nauczyciele nie pozwalają , jeśli tylko zobaczą że ktoś ma kota to od razu pytają się tej osoby kto im to zrobił i ta osoba otrzymuję -20 pkt . Ale to przeważnie po szkole jest więc wiesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka13 Re: Gimnazjum , robienie kotów . 01.09.10, 18:08 U nas wlasciwie takiego czegos nie robia, ale starsze kolezanki rok temu kazaly mi wlasnie mierzyc cos zapalka. Odpowiedz Link Zgłoś
smiley. . . . 01.09.10, 18:25 ` hm, u nas nie ma zwyczaju, szkoda. może będę chodziła za młodszymi kumpelami i wołła 'kici, kici'. a z zapałką nie wiem o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
punkowaa Re: Gimnazjum , robienie kotów . 01.09.10, 18:10 no oczywiście! tyle że w kiblach jeszcze nie spuszczaja hahaha w tym roku ja "kicę: [?] kici kici! DDD Odpowiedz Link Zgłoś
anahipuenta Re: Gimnazjum , robienie kotów . 01.09.10, 18:10 U nas są różne zawody , Jedna osoba z klasy musi wypić surowe jajkoz majonezem na przykład. I która klasa wygra ma tydzięń bez kartkówek i nauczyciele nie pytają. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat tylko mówienie : kici, kici . c ; 01.09.10, 18:12 my jesteśmy spoko. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
jade robienie kotów.hehe.skojarzenia.skojarzeniaxD 01.09.10, 18:13 u nas nie. u nas jest w październiku w pobliskim lasku chrzest pierwszych klas. a chrzczą trzecie klasy. jeeee czyli w tym roku jaa fajnie xD Odpowiedz Link Zgłoś
okay Re: Gimnazjum , robienie kotów . 01.09.10, 18:13 u nas też jest takie coś tylko w łagodniejszej formie.. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Gimnazjum , robienie kotów . 01.09.10, 18:14 od pierwszego września bieżącego roku tzn. od dziś jestem uczennicą 1 klasy gimnazjum. Nic mi o tym nie wiadomo żeby w gimnazjum do którego uczęszczam odbywały się tego typu 'zabawy' i szczerze mówiąc mam nadzieje że nic takiego nie będzie miało miejsca. od starszych kolegów i koleżaniek słyszałam tylko o wołaniu 'kici kici' przez uczniów klas 2 i 3 i o odnoszeniu się do pirewszo klasistów 'kotek'. Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: Gimnazjum , robienie kotów . 01.09.10, 18:15 taaakk . xd jutro 1 dzien w 1 gim . xdd bd mniee kocić ; D bd polew . ; ]] Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Gimnazjum , robienie kotów . 01.09.10, 18:19 no raczej. nie mogę doczekać się jutra, będzie nieźle xD Odpowiedz Link Zgłoś
mewusia Re: Gimnazjum , robienie kotów . 01.09.10, 18:20 nie u nas jest zakaz bo było już dużo różnych przypadków ! I TO SIE NAZYWA KOCENIE.. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Gimnazjum , robienie kotów . 01.09.10, 18:21 aa, jestem na razie w szóstej klasie, ale robią koty u nas... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Gimnazjum , robienie kotów . 01.09.10, 18:23 Ahh, no i jeszcez zapomniałam dopisać, że u nas jest dzień kota, i robią różne konkurencje, a później to już tylko piszą na rękach i twarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
igaxd Re: Gimnazjum , robienie kotów . 01.09.10, 18:23 U mnie w szkole też jest chrzeszt kotów! Ja jestem w 3 klasie i jutro będę kocić "biednych" pierwszoklasistów! Ale bd zabawa ;] Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: Gimnazjum , robienie kotów . 01.09.10, 18:25 u mnie niema kocenia. dyrektorka wywala ze szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
quadesha Re: Gimnazjum , robienie kotów . 01.09.10, 18:26 U mnie jest ^^ Ja chodze do 2 gim ale mnie w 1 nie okocili Ale wiem, że chłopacy z mojej klasy będa kocic Odpowiedz Link Zgłoś
zelaaa Re: Gimnazjum , robienie kotów . 01.09.10, 18:27 niiee, u nas na szczęście nie ma czegoś takiego ;p Odpowiedz Link Zgłoś