melodysia1 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 16:12 Stres - Nie zad. domowe - nie . luz - tak ;] No i co że wam w ćwiczeniach kazała robić ? Już szkoła się zaczęła więc powoli się przyzwyczajaj ... Odpowiedz Link Zgłoś
kicia121210 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 16:19 Spoko !!! - nowa szkoła - nowi nauczyciele - a przedewszystkim nowi ludzie ;p Zapoznalam sie z laskami i dwoma chlopakami - ( bo to wkońcu zawodówka o profilu fryzjerskim ;* ) hehe i tak wg bylo super !! jak na pierwszy dzien Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka13 . 02.09.10, 16:14 U mnie nudy. Same lekcje organizacyjne ; // . Ale przynajmniej nic nie zadawali XD Odpowiedz Link Zgłoś
lady_em Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 16:17 cóż, z angola kartkóweczka na dzień dobry, wos i historię zaczynamy tradycyjnym zanudzaniem, którego słucha kilka osób, z polskiego już mam pierwszą pracę domową, a na matmie zadania. c u d o w n i e. Odpowiedz Link Zgłoś
princess108 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 16:17 Ja z matmy mam juz dokończyć zadanie, a i z polskiego mam się nauczyć wiersz, który jest taki długi ;/ "Przesłanie Pana Cogito" Nie wiem czy dam radę się nauczyć Odpowiedz Link Zgłoś
basiawoz Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 16:17 U mnie luzz bo stara szkoła i znajomi było pełno śmiechu i pierwsze uwagi dla chłopaków za granie w nogę butelką Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka no błagam... 02.09.10, 16:18 szkoła to moje dwie i pół pdstw.[teraz jestem 1 gim] . Do tego jak idziesz to 'z bara' , a na dodatek w tym roku otworzyli w gimie dwie klasy liceum nr. VII -.-' . Masakra. Jednak zadali... biologia, matma, . Religia. Arr . XD , ksiądz wymiata. Moja przyjaciółka powiedziała 'porozmawiamy o sekcie?' a on do niej 'a czego nie wiesz o sexie' O__o . Poprostu żaal xD Odpowiedz Link Zgłoś
kicia121210 Re: no błagam... 02.09.10, 16:22 Ja mialam dwie religie i moj ksiadz jest poprostu zajebisty... rozmawialismy o ideologi zycia i smierci, ciala i duszy. coś czuje ze bd prowadzil bardzo ciekawe i zyciowe lekcje a nie tak jak inni... czyli omawianie katechizmu !! xD Odpowiedz Link Zgłoś
aga_1996 beznadziejnie. 02.09.10, 16:21 żal ;/ nam kobita od matmy zadała 7 zadań na początek i zapowiedziała sprawdzian z tamtego roku na za tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
aguu1302 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 16:21 Ja w 2 gim jestem, więc starą szkołę mam i nie było stresa xdd. ale z polaka babka nam zadała już ćwiczenia i w ogóle z chemii nauczyć się tam czegoś ;P i pierwszoklasistom się przyglądaliśmy(my, 2 kl. i 3 kl.) no i niektórzy kici, kici xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
enqu Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 16:23 ja mam normalne lekcje : [ baba z polaka mnie wku...ła -.- ' Odpowiedz Link Zgłoś
tiin55 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 16:24 U mnie w szkole nawet w mare jest ; ) Nie miałam jeszcze matmy ! Dopiero jutro mnie ten koszmar czeka ... Nie mam nic zadane ; ) A dzisiaj stwierdziłam, że nie lubię historii, ta babko od histry mnie przeraża ! ; o Dzisiaj ( na pierwszej lekcji ) wzięła mnie do tablicy I wgl. wszystko tej babce nie pasuje ; // Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 16:29 jeciu . fajnie było znowu se pożartować <3 no aleee . nudne jest siedzenie w ławkach ; p zadali nam już zapowiedzielie test , i wgl nauka . . .. Odpowiedz Link Zgłoś
natusia1201 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 16:24 taa... jaka może być pierwsza notatka, pierwszego dnia ?? oczywiście zapowiedz sprawdzianu ;/ yhh myslałam ze chyba mnie coc trafi i jeszcze nam zadanie dala Odpowiedz Link Zgłoś
rivers Kur.. już praca domowa z biologii... 02.09.10, 16:26 Baba z polaja najgorsza pisze temat na zielono a ona " a czemu na zielono ja nic nie muwiłam żeby coś rysować" a ja mowie " ja nie rysuje" a ona " a co malujesz" ja pie..... taką babke z polaja nie polecam Strasznie wku...ająca. Odpowiedz Link Zgłoś
korcia37 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 16:26 Mi się bardzo podobało . Ogólnie mamy z polaka i angla zadane ale było zajefajnie . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
balonowa_guma Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 16:27 ja jestem ostatnia klasa gim.,więc się nie stresuję.. chociaż bardzo dziwnie jest być najstarszą..nie za bardzo to lubię,ale zawsze można kocić pierwszaków : D U mnie już jest zapowiedziana kartkówka z historii ,sprawdzian z fizyki,pytanie z polaka i matmy,więc luzu nie ma. A lekcje już odrobiłam. Nic trudnego,jak na razie: ) Odpowiedz Link Zgłoś
rychowa11 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 16:30 Fatalnie!!! Na godzinie wychowawczej sprzedałam fuck'a koledze i przyłapała mnie nauczycielka i mam już na dzień dobry ujemne punkty, to jeszcze od mojej nowej wychowawczyni. I rano pomyliłam wejścia do szkoły. Nie nawidze tej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetxrabbit Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 16:31 U mnie sopoko, co prawda było kici kici i markery, ale ciul. Myślałam , że bd dużo gorzej. Tylko babka od wos'u jest za bardzo wymagająca. ;x Odpowiedz Link Zgłoś
mary1313 Genialnie. 02.09.10, 16:31 Poznałam kilka fajnych, nowych osób. Nauczycielki są genialne. Tylko szkoda, że jedynie na początku będzie tak bajkowo.... Odpowiedz Link Zgłoś
fun.jonas Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 16:32 tylko z polaka wiersz na 9 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulec liceum^^ 02.09.10, 16:33 Jestem teraz w nowej szkole , liceum i jak na razie jest fajnie tylko przeraza mnie nauka ... Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy marnie. 02.09.10, 16:35 mam zapowiedziany test z matematyki na za-dwa-tygodnie i w ogóle nauczyciele już straszą, że to 3 klasa i będzie ciężko :< Odpowiedz Link Zgłoś
andzia124 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 16:35 A było dobrze. Stresa nie miałam bo to stara szkoła Babka od matmy zadała z 5 zadan Odpowiedz Link Zgłoś
smiley. . . . 02.09.10, 16:39 ` kurde, noo. zapomniałam wołać 'kici, kici'. noo, niech mi ktoś przypomnii. ogólnie nie było źle, nuda, wf strasznie męczący. na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
complicated Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 16:37 3 kl. gimn. wiec na kazdej lekcji powtarzaja:"uczyc sie systematyczne abyscie dobrze napisali test" babka od polaka juz zadala nam na 2 str wypracowanie "male" ale stesknilam sie za os. z klasy wiec caly czas na przewrie gadamy. a chlopacy z klasy malowali wasy pierwszoroczniakom;p Odpowiedz Link Zgłoś
bulletproof Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 16:37 Spoooko zobaczyłam się ze znajomymi, pogadałam, pośmiałam się, powygłupiałam... stresa miałam tylko przed wfem, bo mam nową nauczycielkę, o której myślałam tylko 'ruda wiedźma', bazując na opowieściach i spostrzeżeniach. po 1 lekcji nie wydaje się zła, ale dalej napawa mnie przerażeniem o.O praca domowa z maty, jak zawsze Odpowiedz Link Zgłoś