Dodaj do ulubionych

Młode gwiazdy. .

02.09.10, 21:17
Znacie jakieś młode gwiazdy typu: bella thorne albo Joey King ?
Ja Nie widziałam na forum takiego wpisu, ale jak był to dajcie link i kosz big_grin: PP
proszę odpowiadajcie ;*
Obserwuj wątek
    • patka979 Re: Młode gwiazdy. . 02.09.10, 21:17
      kociaki, kittkki big_grin
      • patka979 Re: Młode gwiazdy. . 02.09.10, 21:18
        sorrki za błedy
        • patka979 kottttttty 02.09.10, 21:18
          • fineaszka Re: kottttttty 02.09.10, 21:24
            nie raczej nie znam, jedyną jaką znałam była Bella Thorne którą wymieniłaś.
            • kalax33 Re: kottttttty 02.09.10, 21:35
              Vanessa Paradis wieele, wieele lat temu
    • angie2 Re: Młode gwiazdy. . 03.09.10, 15:06
      Miley Cyrus, Demi Lovato, Selena Gomez, Tiffany Thornton, Ashley Tisdale, Joe, Nick,
      Kevin Jonasowie, Justin Bieber angry, Sterling Knight, Nicole Anderson, Chelsea Staub, Moises
      Arias, Zac Efron, Vanessa Hudgens, Bella Thorne, Hilary Duff, Ashley Greene, Nikki Reed,
      Emma Watson, Nina Dobrev, Josie Lopez, Madison De La Garzia itp. itd. Wystarczy?
      • geniaaa Re: Młode gwiazdy. . 03.09.10, 15:15
        słyszałam, że jest jakiś 13 - letni Cody Simpson czy jakoś tak . To może się
        liczyć jako młoda gwiazdka ? :d
        • laurilla Re: Młode gwiazdy. . 03.09.10, 15:19
          moises arias,ryan newman
    • frutella_xd Re: Młode gwiazdy. . 03.09.10, 15:27
      To nie gwizdy.
      Elle Fanning. To siostra Dakoty Fanning. Ma więcej ról na koncie, niż te wasze wszystkie Disneyki razem wzięte, a ma dopiero 12 lat.
      • angie2 Re: Młode gwiazdy. . 03.09.10, 15:34
        frutella_xd, skoro zagrała w tak wielu filmach dlaczego nigdy o niej nie słyszałam? A może
        wszystkie to filmy okazały się klapą? To nie sztuka zagrać w wielu filmach. Sztuką jest to,
        by dobrze zagrać.
        • frutella_xd Re: Młode gwiazdy. . 03.09.10, 16:00
          @angie2, szczerze mówiąc, nie oglądałam żadnego filmu z nią, ale widziałam ją gościnnie w Dr House, CSI: Nowy Jork i CSI: Miami. Mogę stwierdzić, że jest całkiem dobra jak na swój wiek smile.
    • miss_pauline Re: Młode gwiazdy. . 03.09.10, 16:01
      angie2 Elle Fanning jest młodą aktorką i założę się, ze widziałaś ją w wielu
      filmach takich jak "Ciekawy przypadek Benjamina Buttona" czy "Deja vu". Mówisz,
      ze gdyby dobrze grała toi byś o niej słyszała, czyli twoim zdanie gwiazdy
      przekroju Miley Cyrus dobrze grają?Moim zdaniem sa one na maksa sztuczne...
      • angie2 @miss_pauline 05.09.10, 12:48
        Tak, według mnie Miley dobrze gra. A w ogóle 'gwiazdy przekroju (chyba pokroju) Miley
        Cyrus' to też Taylor Swift. Tej Elle nie widziałam w żadnym filmie. A według mnie to nie jest
        jakieś osiągnięcie zagrać gościnnie w kilku serialach mając sławną siostrę.
        • miss_pauline Re: @miss_pauline 06.09.10, 15:11
          angie2 napisał(a):

> Tak, według mnie Miley dobrze gra. A w ogóle 'gwiazdy przekroju (chyba pokroju)
          > Miley
          > Cyrus' to też Taylor Swift. Tej Elle nie widziałam w żadnym filmie. A według mn
          > ie to nie jest
          > jakieś osiągnięcie zagrać gościnnie w kilku serialach mając sławną siostrę.

Co do Taylor nie mogę się z tobą zgodzić, ponieważ ona nie jest gwiazdka
          Disney'a lecz piosenkarka country i nie zbudowała kariery na sławnym ojcu lecz
          na ciężkiej pracy.
        • xizax95 Re: @miss_pauline 06.09.10, 17:18
          ej no sory ale elle wcale nie grala w filmach dzieki siostrze, bo jak rozpoczynala kariere byla
          jeszcze mloda, a dakota nie tak znana, a zeby stac sie slawnym w wytworni disneya
          wystarczy zagrac w jednym kiepskim filmie i tyle, i nie mowie ze taka np miley zle gra, ale
          jednak kazdy z filmow w ktorym zagra bedzie pewnie znany i to nie ze wzgledu na jej gre
          aktorską
    • kingusska190 i co to za wątek? Kosz! 06.09.10, 17:00
    • xizax95 Re: Młode gwiazdy. . 06.09.10, 17:11
      nie, chyba ze wlasnie bella thorn, ktorą ostatnio przez pare godzin nienawidzilam (nie wiem
      za co ale czasami tak mam) a teraz ją lubie, tez nie wiem za co bo chyba nie dlatego ze jest
      ladna...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka