cameron Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 15:15 jeny, to dużo masz Oo ja tam raczej lekko w pierwszy miesiącu pierwsza klasa. w poniedziałek mam test z polskiego, zadany do przygotowania się psychicznie [xd] przez naszą polonistkę - wymagającą wiele, ale z poczuciem humoru. : )) dziś taka debilna matematyca zrobiła nam test, kurde :< czuję, że mi niezbyt poszło... no i tylko z matmy mam zadania, boshe, ale ona jest porąbana -.- Odpowiedz Link Zgłoś
laurilla Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 15:17 mam...4 kartki ćwiczeń z matmyy (oł majnn...) i zadanie z polaka.i 2 karti ćwiczeń z angola. Odpowiedz Link Zgłoś
pinky33 noooooo! 03.09.10, 15:19 cos przetłumaczyc z niemca i chyba cos jeszcze z polak! oo i z matmy Odpowiedz Link Zgłoś
demixxd Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 15:25 no mam .. nauczycielka matmy już p=zapowiedziała sprawdzian . z poolaaka maaam jedno zaad. . i trzeebaa siee jeeszcze poouczyć boo beedziee siee pyytaała . reeligia xdd eee .. już wszystko .. hehe naaweet maało .. pzdr. !! dla tych co nie lubią sq Odpowiedz Link Zgłoś
slodkaax33 Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 15:26 Wow ale ci pozadawali xDD troche tego masz a ja mam hmm z polaka 4 zadania, z anglika 2 strony cwiczen, z matmy mam 2 zadanka and koniec x D to tyle hahah kocham i pozdro a i jak mozecie to wbijac tu: www.glitery.pl/polecam,shinia Odpowiedz Link Zgłoś
julcia284 mam... 03.09.10, 15:34 ... dwa wypracowania (przyroda, religia ) , jedną stronę w ćwiczeniach z matmy , kartkówkę (niemiecki , informatyka ) i test z całej piątej klasy a jestem w 6 !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 15:29 Mam 2 tygodnie na przeczytanie 3 ksiazek i Prace z biologi . Odpowiedz Link Zgłoś
emma_vanessa Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 15:29 o matko współczuje.... ja byłam dzisiaj drugi dzień w nowej szkole ( 1 gim ) noi narazie tylko bedziemy mieli testy które sprawdzają nasze umiejętności i co było w podstawówce ech... najbardziej to sie boje testu z niemca . a tak to raczej nic nie mam zadane . nauczyciele wydają się być mili jakoś przetrfam Odpowiedz Link Zgłoś
emmawatson13 efregrggtrg 03.09.10, 15:33 Mam kilka zadanych rzeczy poza tym kontynuuję tematy z poprzedniego roku i mam niedługo kilka sprawdzianów xD Odpowiedz Link Zgłoś
emisia97 Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 15:39 Ostro masz.Ja mam trochę. Z polaka zadanie i przypomniec sb,z maty nic bo dzisiaj nie byloi z WOS-u trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
thuskawka Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 15:39 Sprawdzianów nie zapowiadali, ale babka z chemii będzie jakichś pierwiastków pytać. Ale to dopiero na listopad. Nie pamiętam czy coś zadawali, ale chyba nie. c: Odpowiedz Link Zgłoś
kokoss_ Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 15:49 ja coś tam mam. z matmy czegos tam sie nauczyc, z biologii jakies zadanie jest i z polaka. i to tyle. beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
famous_ash Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 16:01 ee ja mam z matmy, 3 strony, to będzie chyba z 9-10 zadań. No i muszę zacząć czytać lekture ale to dopiero na 20 września. A kartkówki to z chemii za 2 tygodnie będe miała 2 Odpowiedz Link Zgłoś
buniaczek541 Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 16:48 Z polskiego tylko . Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowana676 Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 17:39 Nic nam nie zadali Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 17:50 ja mam tylko z biologi , ale już odrobiłam . łaał, weekend wolny. wakacje wracajcie, no ! < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 18:46 pare zadań z matenatyki, narysować coś z polaka, napisaliśmy już test z ang. (żeby wiedzieli do jakiej grupy pójdziemy). Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 19:00 Trochę z matematyki, historii, wos' u i polskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
saphirka Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 19:02 Historie >.< nie mam pojecia ak ja zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 19:03 3 ćwiczenia z angielskiego, 2 strony z geografii, 1 ćwiczenie z matematyki i przeczytanie tematu z wos-u ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia15 Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 14:41 Taa z polskiego, Biologi miałam cały temat z ćwiczeń i z wosu nam zadała jakieś coś tam o wydarzeniach Nie zdążyłam zapisać... Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 19:05 Ja miałam z matmy 2 zadania i z fizyki do przepisania 1 punkt z książki i dopisanie do podpunktów przykładów [łatwe] więc nie jest tak źle, gorzej będzie potem [testy 3 gim AAA] Odpowiedz Link Zgłoś
lov_aa Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 20:09 Też mam dużo jakieś zadania z matmy i przeczytać jakaś powaloną lekturę na poniedziałek z j. polskiego ;/ w dodatku jeszcze z anglika ćwiczenia .. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 20:41 Gdyż jestem w pierwszej gim. tak dużo nie zadali. Z matmy cztery albo pięć zadań, z angielskiego jedno i nauczyć sie o antyku. I przeczytać lekturę, ale to na za dwa tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 20:44 Na poniedziałek zadanie z angielskiego, kartkówka z chemii za 3 tygodnie w piątek a z wosu referat o demokracji. oO Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 20:50 coś tam mam, w niedzielę odrobię, albo dzień przed tym, kiedy mam daną lekcję. Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 20:51 miałam ale odrobiłam ; p Odpowiedz Link Zgłoś
moniquemichael Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 03.09.10, 20:50 Ja mam 150 zadań z nimieckiego (reakcje) .. Odpowiedz Link Zgłoś