elusha_21 03.09.10, 19:46 Chciała bym ściągnąc z neta simsy 2,3.;d Jeżeli macie jakieś sprawdzone stronki prosze was, abyście dali mi linka. z Góry Dzięki kociaki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekoolada. Re: Simsy.;dd 03.09.10, 19:52 ` Hmmm ... No wiesz bym Ci powiedziała tylko , że mój kolega ściągnął mi z jakiejś stronki . Nie wiem z jakiej ... Odpowiedz Link Zgłoś
indywidualistka Re: Simsy.;dd 03.09.10, 20:44 Nie wiem. A nawet jakbym wiedziała, to bym nie powiedziała, bo to piractwo. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_immortal Re: Simsy.;dd 04.09.10, 21:44 3 odradzam jest zrąbana 2 lepsza. a jeśli chodzi o strony to torrenty. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: Simsy.;dd 04.09.10, 21:48 Nie wiem bo ja wszystkie co mam to se albo sama kupiłam albo przegrałam na kompa od koleżanek... I Tobie tez tak radzę, bo jak na taka grę to nie są aż takie drogie, a to co zamierzasz zrobić to piractwo jest ;// Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: Simsy.;dd 04.09.10, 21:50 I też 3 Ci odradzam bo jakaś taka poplątana jest... Ja przegrałam sobie od takiej dziewczyny ( ale potem i tak mi się skasowało bo komp był w naprawie ) a jakbym se kupiła to bym żałowała że na taki kit kasę wywaliłam Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka Re: Simsy.;dd 04.09.10, 22:29 na pewno znajdziesz na torrentach. A ja akurat nie zgadzam się z tym, ze dwojka lepsza. Mnie bardziej podoba sie trójka, bo ma lepszą grafikę (zwłaszcza chodzi mi o simy, bo w dwojce wygladaja strasznie sztucznie) i mozna wszystko dokladniej robić (charaktery dla simow, wybieranie co sie robi w pracy itd.). No i nastrojniki są fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka Re: Simsy.;dd 04.09.10, 22:35 Tylko, ze nie ma Miłowa, ani Werony i tego trzeciego i strasznie nad tym ubolewam (no bo takie fajne tam byly historie, a teraz Ćwirowie i ten taki co lubił romansować są w innych miastach). I nie ma kosmitów, wampirów (ale będą w nastepnym dodatku), wilkolaków, czarownic, ale mam nadzieje, że jeszcze bedą. No i nie mozna chodzic na studia, ale mam nadziej, ze bedzie jakis dodatek, ktory to umozliwi. Odpowiedz Link Zgłoś