Dodaj do ulubionych

Nastolatki, nie dajcie się upokorzyć!

04.09.10, 15:52
Wiele z nas zapewne przechodziło bilans u pielęgniarki szkolnej lub w przychodni. Nie
ważne czy chodzi o bilans 14 czy 16 latka. Wiele dziewczyn dało się na nich upokożyć
przez lekarza (np. rozebrać do naga). Piszcie jeśli coś takiego was, drogie
dziewczynyspotkało.
Obserwuj wątek
    • emilka11 YyY .. Co ??! Rozebrać do naga ?! 04.09.10, 15:56
      Nic mnie nigdy takiego nie spotkało .. Sorry, pewnie nikogo nie spotkało, bo to zabronione.
      To nie jest już upokorzenie, tylko jakies (nie wiem pod co, to podpiąć) .. Chyba trochę glupią
      propozycję wymyśliłaś.. Rozebranie się do naga .. Jasne . Ciekawe, która pielęgniarka tak robi
      ''-
      • aandziulaa Re: YyY .. Co ??! Rozebrać do naga ?! 09.09.10, 22:01
        emilka11 napisał(a):

> Nic mnie nigdy takiego nie spotkało .. Sorry, pewnie nikogo nie spotkało, bo to
        > zabronione.
        > To nie jest już upokorzenie, tylko jakies (nie wiem pod co, to podpiąć) .. Chyb
        > a trochę glupią
        > propozycję wymyśliłaś.. Rozebranie się do naga .. Jasne . Ciekawe, która pielęg
        > niarka tak robi
        > ''-

uwierz mi jest taki bilans ... szczegolnie w gim! tylko wtedy bada cie lekarz ...
        w liceum masz juz normalne ważenie i mierzenie
    • rikki Re: Nastolatki, nie dajcie się upokorzyć! 04.09.10, 16:00
      mnie takie coś jeszcze nie spotkało, ale gdyby mnie takie coś spotkało, to
      powiedziałabym 'nie' i jeżeli ta pielęgniarka dalej nalegałaby żebym się rozebrała,
      wyszłabym. O, po prostu bym wyszła.
      • miriam123546 Re: Nastolatki, nie dajcie się upokorzyć! 04.09.10, 16:04
        nasza pielęgniarka każe zawsze zdjąć góre, żal mi jej. a jak mi mierzyła ciśnienie w klasie to
        kazała mi sie rozebrać do stanika przy wszystkich
        • green_color Re: @miriam123546 ! 04.09.10, 17:14
          To chyba logiczne, że na badaniu musisz zdjąć górę ubrania (bluzkę). Przecież
          lekarz nie zbada cię przez ubranie -.- KOSZ -.-
          • miriam123546 Re: @miriam123546 ! 04.09.10, 17:51
            to bylo mierzenie cisnienia do tego trzeba podwinac rekaw a nie przy calej klasie
            zdejmawac bluzke
            • exam. Re: @miriam123546 ! 04.09.10, 17:54
              do naga ? bez przesady.
              • katsuumi_17 Re: @miriam123546 ! 04.09.10, 19:44
                Do naga cię nie rozbierze.
                aDo bielizny owszem, tak, ale to w ramach badań.
                W takim razie czy badanie u ginekologa waszym zdaniem też jest upokarzające?
    • lady_cat rozebrać sie do naga ? ! 04.09.10, 19:46
      • jonasofanka omg 04.09.10, 19:51
        No chyba Cię zbadać musi ,nie? Bożee.... żałosna jesteś -.-''' klikam na
        śmietnisko :c
    • pysieek Re: Nastolatki, nie dajcie się upokorzyć! 04.09.10, 19:49
      Że co?!!
      Do naga?!!
      nie no, co jak co ale ja bym się nie dała xd
      scianascianascianasciana
    • pinkax3 Co ? 04.09.10, 19:52

Mnei nigdy nic takiego nie spotkało . !!! I nie chce żeby mi się tak przytrafiło .!

A tobie tak się stało ?
    • pysieek Re: Nastolatki, nie dajcie się upokorzyć! 04.09.10, 19:53
      To mówisz głośno nie!!
      a jak będzie cię męczyła to do rodziców! oni już sobie poradzą :d
      pedofilstwo normalnie...
      wee... z tą bluzką to bym jej awanturę zrobiła

scianascianascianascianascianasciana
    • cameron Re: Nastolatki, nie dajcie się upokorzyć! 04.09.10, 19:55
      ja czegoś takiego nie mam na szczęście, ale moja koleżanka będzie podobno miała w szkole
      jakieś coś, że musi za parawanem sie rozbierać przed pielegniarką i higienistką ! O.O
    • temptation Re: Nastolatki, nie dajcie się upokorzyć! 04.09.10, 19:57
      Co ?! Żadna z nas na 100 % nie upokorzyła się w ten sposób . Po pierwsze że to
      niemożliwe żeby do przychodni czy jakiej kolwiek kliniki leczniczej była taka
      pielęgniarka która kazała by ci się rozebrać do naga . sciana a po drugie...
      nawet jak by kazała to na pewno zaufała byś rozsądkowi -.- .
    • imarebel Re: Nastolatki, nie dajcie się upokorzyć! 04.09.10, 20:04
      U mnie były bilansy w podstawówce, ale wtedy jakoś nie czułam się specjalnie
      skrępowana. A rok temu, w I gimnazjum mieliśmy bilans, trzeba było się rozebrać do
      bielizny, ale na szczęście tylko na pół minuty (ważenie, mierzenie, kręgosłup). Nie byłam
      skrępowana, bo mamy pielegniarkę. Ale słyszałam, że jedna dziewczyna w naszej szkole
      nie miała stanika czy coś takiego i i tak musiała się rozebrać. Co według mnie było trochę
      niesprawiedliwe.
    • suczka Re: Nastolatki, nie dajcie się upokorzyć! 04.09.10, 20:06
      u nas dziwczyny do bielizy a chłopaki matki w dół prosze!! no bo musieli sprawdzić jądra i takie
      sprawy uncertain buahahaha oni myśleli że nas też rozbierali ale to było już dawno smile
    • magic_ Re: Nastolatki, nie dajcie się upokorzyć! 04.09.10, 20:07
      10-letnia dziewczyna się odezwała!
      • geniaaa Re: Nastolatki, nie dajcie się upokorzyć! 04.09.10, 20:14
        do naga ?! u lekarza ?! zwariowałaś ?!
    • e2rd_cullen Re: Nastolatki, nie dajcie się upokorzyć! 04.09.10, 20:15
      ty jakaś porąbana jesteś;/
      niemoże ci się kazac rozebrac do naga sciana
      KOSZ
    • martha_ . 04.09.10, 20:25
      Po pierwsze - nie muszą rozbierać się do naga : |
      Po drugie - do gabinetu powinnny iść 3/4 osoby tej samej płci, a DO BIELIZNY rozbierać
      się powinny za kotarą, pojedynczo !
      • kingusia martha_ 05.09.10, 10:04
        właśnie .
        • emma074 ja musialam .. 05.09.10, 10:21
          ściągnąć stanik przed pielegniarką
    • uga0 Re: Nastolatki, nie dajcie się upokorzyć! 05.09.10, 10:07
      cos w tym jest ja osobiście się z tym nie spotkałam ale , wiem że dla takiej jednej
      dziewczyny zaglądali w majtki i to nie było chyba fajne...
    • dominikax3 Re: Nastolatki, nie dajcie się upokorzyć! 05.09.10, 10:27
      do naga to nigdy.
    • heb Szczerze? 05.09.10, 10:29
      To u mnie w szkole nigdy nie ma czegoś takiego, jak bilans.
      I to jest dziwne, że zdjęłaś tą bluzkę. Ja bym powiedziała, że nie zdejmę bo nie
      jestem striptizerką.
    • zozool15lol Re: Nastolatki, nie dajcie się upokorzyć! 05.09.10, 11:56
      nie wiem co to za wątek ;/
      Przecież pielęgniarka musi tylko wykonywać swoją pracę, bo jak nie to ją zwolnią!
      My mamy bardzo współczującą i dobrą pielęgniarkę, która zawsze gdy się źle
      poczujesz może cię zwolnić do domu.
      • magy10041996 Re: Nastolatki, nie dajcie się upokorzyć! 05.09.10, 12:06
        niewiem gdzie chodzisz do lekaża ale wiem że piszesz bzdury ja byłam już na kilku bilansach
        zdrowia w przychodni i w szkole i nigdy nawet nie kazali mi ściągnąć bluzki(a co dopiero
        rozebrać do naga) dadawali tylko kilka pytań i tyle;]

nie wiem czego się naoglądałaś ale to nie prawdauncertain
      • mweezy . 05.09.10, 12:13
        mnie nic takiego nie spotkało, w podstawówce jak byliśmy mierzeni, ważeni itp.
        to szły po trzy osoby tej samej płci i po prostu rozbierały się do bielizny (na
        wf przecież też dziewczyny widzą siebie w bieliźnie, a przynajmniej ja nie
        słyszałam o tym, żeby w szkołach były robione pojedyncze przebieralnie, bo przy
        30 czy iluśtam dziewczynach, które mają w tym samym czasie wf to tak jakby
        NIEMOŻLIWE)

takie zdarzenia trzeba zgłosić rodzicom ew. dyrekcji czy nauczycielom.
    • jonas_lover z troszki dziwny wątek. 05.09.10, 12:22
      Nie, nie spotkało mnie nic takiego. U lekarza rozbierałam się najwyżej do bielizny, ale to na
      bilnasie w trzeciej klasie podstawówki. Ale rozbierać się do naga u szkolnej pielęgniarki?
      Dziwne i takie... ehm... dziwne. Wgl lekarz nie ma prawa kazać rozebrać ci się do naga, no
      chyba, że jesteś u ginekologa, ale to już inna sprawa.
      • miriam123546 Mój Bilans był niefajny... 05.09.10, 12:52
        lekarka powiedzała że mam sie rozebrać do majtek. rozebrałam sie tak że byłam w staniku
        i w majtkach. no i kazała mi robić różne dziwne figury no i potem włożyła coś do gardła i
        zapytała czy mi sie zbiera na wtmioty ja powiedziałm że tak a ona że to dobrze. później
        uciskała mi brzuch nacisneła mina takie miejsce że wrzasnełam. a temu wszystkiemu
        przyglądała się moja mama. a wszkole było okropnie było mniejwięcej tak samo ale byłam
        w gabinecie z trzema największymi diablicami w klasie i nie było nawet
        parawanu.scianascianasciana
        • eemilyosment TU! 09.09.10, 22:33
          O Jezu! To przecież normalne, musi sprawdzić brzuch, kręgosłup itp. A to, że
          weszłaś z innymi dziewczynami to normalne. W szatni za Wf też masz parawan? U
          mnie w klasie jest 30 osób wchodzimy trójkami i rozbieramy się do bielizny. Co
          za problem jak na wf. Inni się po prostu odwracają. Ten temat- do kosza.
          scianascianasciana
    • miriam123546 Re: Nastolatki, nie dajcie się upokorzyć! 05.09.10, 13:30
      uncertain
    • trufla Re: Nastolatki, nie dajcie się upokorzyć! 05.09.10, 16:30
      Nic takiego mi się nie przydarzyło...
    • bulkazmaslem ee. 09.09.10, 21:55
      ze co zrobic . ? ! niee.! jak ja bylam na bilansie to mnie babka wazyla,
      mierzyla, patrzyla czy mam skrzywienie kregoslupa, co tam jeszcze... uczulenia,
      okres etc.
    • fanka_arbuza Wejdźcie !! 09.09.10, 22:07
      Ja miałam chyba bilans 12 latka czy coś takiego.Cóż,kazał FACET rozebrać się do
      bielizny.Ale było nie fajnie uncertain
    • linda Re: Nastolatki, nie dajcie się upokorzyć! 09.09.10, 22:12
      poszlam na badania kregoslupa tongue_out a lekarka ni z tad ni zowat kazala mi sie rozebrac i to jeszcze przy mamie shockshock oczywiscie ja wyrzucilam za drzwi xD to sie lekarka oburzylaa uncertain
    • chocolatex Re: Nastolatki, nie dajcie się upokorzyć! 11.09.10, 15:33
      Rozebrać do naga? To już molestowanie.!
      • roxy11 Re: Nastolatki, nie dajcie się upokorzyć! 11.09.10, 16:08
        czekaj, ty siebie również podpinasz pod 'nastolatki'?
        dziewczynko, ty masz 10 lat!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka