Dodaj do ulubionych

Mam tego dość!

04.09.10, 20:37
Rzecz w tym, że mam dwie młodsze siostry. Jedna ma 10 lat i jest normalnie
super - żadnych problemów! Zero Disneya, bo ona tak jak ja woli Zmierzch tongue_out
Ale druga, 8-letnia... Katastrofa! Wszystko zaczęło się od powrotu do szkoły.
W szkole ma tam jakąś taką kumpelę od której wszystko ściąga. I ta kumpela
zaczęła być taką faneczką Selenki, a mianowicie Alex z Czarodziejów. I moja
siostra to samo =.= Ma cały pokój w plakatach z roześmianym ryjem Seleny,
kupuje se gazety, w których jest coś o Selenie. Ostatnio nawet kupiła sobie z
nią ciuchy, ma z nią plecak, piórnik itd. NAWET MA JEJ PŁYTĘ, TĄ Z SERIALU I
TĄ NORMALNĄ. No ale to pół biedy. Najgorsze jest to, że jej pokój sąsiaduje z
moim. A ona słucha na cały regulator tej swojej Selenki i ma wszystko gdzieś.
Obcięła się tak jak Selena, nosi ciuchy jak ona, jest wredna jak ta cała Alex.
Mówi, że ja to jestem Justin, a moja druga siostra to Max. Nie wiem co mam z
nią zrobić.... Tak mi działa na nerwy. Cały czas mi przeszkadza, kradnie mi
różne rzeczy. angry Gadałam z nią kilka razy, ale nic, ona dalej to samo.
Obserwuj wątek
    • martha_ . 04.09.10, 20:40
      taki wiek, na to się nic nie poradzi. w wieku 11 lat sama miałam szał na Gomezówną.
      spróbuj spokojnie porozmawiać z nią, a jeśli to nic nie da to spróbuj porozmawiać z
      rodzicami żeby wyprowadzili ją do pionu. pisz czy się udało < 3

peace .
    • exam. Re: Mam tego dość! 04.09.10, 20:41
      ma dopiero 10 lat.
      przejdzie jej .
      • fantabuu Re: Mam tego dość! 04.09.10, 20:47
        niechce mi sie czytac. ; p
        • fineaszka Re: Mam tego dość! 04.09.10, 21:42
          sama nie znoszę Gomez, ale nie znoszę też zmierzchu. Tolerancja. Jej pokój- może wieszać plakaty itd. , jeśli włącza głośno muzykę- poproś ją spokojnie aby przyciszyła, a swój pokój zamykaj na klucz.
        • urszulka2691 a twoja siostra to selilove??? 16.09.10, 12:39
          Bo i nformacje sie zgadzaja i tez jest walnieta na punkcje seleny gomez....
      • mweezy urzekła mnie twoja historia : > 04.09.10, 20:50
        aż bije po oczach fakt, że podkoloryzowałaś całą tę historyjkę. i wiesz, daj
        spokój swojej siostrze, proelokól fanko tłajlajta i zacznij tolerować jej gust.
        chyba, że nie masz innych koleżanek i jesteś skazana na towarzystwo siostry, to
        wtedy musicie jakoś się dogadać suspicious
        • slipknot. @mweezy. 04.09.10, 21:29
          hahaha, dobrze powiedziane smile
        • magic_ Re: urzekła mnie twoja historia : > 05.09.10, 11:51
          mweezy napisał(a):

> aż bije po oczach fakt, że podkoloryzowałaś całą tę historyjkę. i wiesz, daj
          > spokój swojej siostrze, proelokól fanko tłajlajta i zacznij tolerować jej gust.
          > chyba, że nie masz innych koleżanek i jesteś skazana na towarzystwo siostry, to
          > wtedy musicie jakoś się dogadać suspicious

Taa... Tyle, że ty nie musisz żyć z taką codziennie...
          -.-
          Zresztą już od pewnego czasu zauważyłam jaka jesteś "słit, internetowa, hamska" kiss
          • mweezy @magic_ 05.09.10, 12:22
            jesteś na prawdę dziwna. z tego co piszesz, wynika, że nie dzielisz z nią pokoju
            więc jaki problem? jeśli przeszkadza ci głośna muzyka i tak bardzo to
            przeżywasz, to powiedz jej, żeby przyciszyła, bo ci to przeszkadza, albo jak to
            nie zadziała, to niech zainterweniują rodzice -,- jesteś taka wygadana na kici,
            a nie umiesz załatwić jednej sprawy ze swoją dziesięcioletnią siostrą? no
            proszę. poza tym zacznij ją TOLEROWAĆ, ja wiem, że to będzie dla ciebie trudne,
            w końcu tylko ty jesteś trÓ oraz proelorokowa, no ale spróbuj, to cię nie zabije.

hahaha, dzięki za te komplementy, łał, jestem słit, nie wiem o co chodzi ci z
            tym, że jestem internetowa (co to w ogóle ma znaczyć, hm? suspicious), o i
            jeszcze chamska(zajrzyj do słownika, słiti), jak miło ;*
            • mweezy Re: @magic_ 05.09.10, 12:24
              mweezy napisał(a):

> jesteś na prawdę dziwna. z tego co piszesz, wynika, że nie dzielisz z nią pokoj
              > u
              > więc jaki problem? jeśli przeszkadza ci głośna muzyka i tak bardzo to
              > przeżywasz, to powiedz jej, żeby przyciszyła, bo ci to przeszkadza, albo jak to
              > nie zadziała, to niech zainterweniują rodzice -,- jesteś taka wygadana na kici
              > ,
              > a nie umiesz załatwić jednej sprawy ze swoją dziesięcioletnią siostrą? no
              > proszę. poza tym zacznij ją TOLEROWAĆ, ja wiem, że to będzie dla ciebie trudne,
              > w końcu tylko ty jesteś trÓ oraz proelorokowa, no ale spróbuj, to cię nie zabij
              > e.
              >
              > hahaha, dzięki za te komplementy, łał, jestem słit, nie wiem o co chodzi ci z
              > tym, że jestem internetowa (co to w ogóle ma znaczyć, hm? suspicious), o i
              > jeszcze chamska(zajrzyj do słownika, słiti), jak miło ;*

ups, nie dziesięcioletnia, ale ośmioletnia! no to rzeczywiście straszne. :c
              • zlovwx3 @mweezy 05.09.10, 12:36
                Odwal się od niej =.=
                Gdybyś miała taką głupią siostrę to byś wiedziała czemu.
                Znam siostrzyczkę magic_ i wiem jaka jest wredna.
                Jak ja do niej przychodzę to ona włazi nam do pokoju, drze mordę, puszcza tą
                swoją Srelenkę. uncertain
            • magic_ Re: @magic_ 05.09.10, 12:30
              mweezy napisał(a):

> jesteś na prawdę dziwna. z tego co piszesz, wynika, że nie dzielisz z nią pokoj
              > u
              > więc jaki problem? jeśli przeszkadza ci głośna muzyka i tak bardzo to
              > przeżywasz, to powiedz jej, żeby przyciszyła, bo ci to przeszkadza, albo jak to
              > nie zadziała, to niech zainterweniują rodzice -,- jesteś taka wygadana na kici
              > ,
              > a nie umiesz załatwić jednej sprawy ze swoją dziesięcioletnią siostrą? no
              > proszę. poza tym zacznij ją TOLEROWAĆ, ja wiem, że to będzie dla ciebie trudne,
              > w końcu tylko ty jesteś trÓ oraz proelorokowa, no ale spróbuj, to cię nie zabij
              > e.
              >
              > hahaha, dzięki za te komplementy, łał, jestem słit, nie wiem o co chodzi ci z
              > tym, że jestem internetowa (co to w ogóle ma znaczyć, hm? suspicious), o i
              > jeszcze chamska(zajrzyj do słownika, słiti), jak miło ;*

Chamska, tak wiem, ale literówki zdarzają mi się bardzo często, kiedy piszę na
              klawiaturze, więc wiesz... -.- Internetowa - oznacza to, że jesteś tak bardzo
              kolorowa, bezproblemowa, zbędna i chamska, że aż nie chce się wierzyć, że
              naprawdę taka jesteś... Wszystkie na kocie teraz biorą przykład z jakże mądrych
              jane_ i light. indifferent
              • mweezy Re: @magic_ 05.09.10, 13:06
                @zlovwx3 a może tak trochę grzeczniej, co? kolejna panna pseudotolerancyjna. MAM
                PRAWO WYPOWIADAĆ SWOJE ZDANIE I MI TEGO NIE ZABRONISZ, BO TO CO PISZĘ NIE JEST
                OBRAŹLIWE, TYLKO SZCZERE.

tak trudno siostrę wygonić z pokoju czy porozmawiać na jej temat z rodzicami,
                żeby oni na nią jakoś wpłynęli? żeby wam nie przeszkadzała? albo najlepiej na
                początek porozmawiać szczerze z nią i wytłumaczyć wszystko? -,-'

@magic, właśnie zmieniasz temat. ale OK, odpiszę ci, bo krew mnie zalewa jak
                udajesz, że wiesz o mnie wszystko.

> Chamska, tak wiem, ale literówki zdarzają mi się bardzo często, kiedy piszę na
                > klawiaturze, więc wiesz... -.- Internetowa - oznacza to, że jesteś tak bardzo
                > kolorowa, bezproblemowa, zbędna i chamska, że aż nie chce się wierzyć, ż
                > e

ja kolorowa? nadal nie wiem o co ci chodzi. bezproblemowa? nie szukam problemów
                tam gdzie ich nie ma, już bez tego mam ich masę i wcale nie jest mi z tym
                kolorowo -,- te problemy znacznie różnią się od tych błahych w stylu twojego (bo
                to na prawdę błahy problem, ale sama sobie utrudniasz) czy w stylu na jaki kolor
                pomalować paznokcie, albo chłopak mnie rzucił -,- zbędna? może tobie, ale wiesz,
                są osoby, którym nie jestem zbędna i te osoby znają mnie o wiele lepiej i TYLKO
                ich zdanie jest dla mnie na prawdę ważne. chamska? ja tylko mówię co myślę i nie
                wstydzę się mieć swojego zdania. nikogo nie udaję, bo uważam, że to bez sensu. i
                wiesz, mam większe autorytety niż dwie użytkowniczki kotka.pl, bo choć są
                inteligentne i jak dla mnie sympatyczne, to cóż, nie każda osoba, którą w jakiś
                sposób lubię lub cenię musi być moim autorytetem i muszę brać z niej przykład.
                • magic_ @mweezy 05.09.10, 17:51
                  Sratata, nie chce mi się z tobą gadać -.-
                  • mweezy . 26.09.10, 20:47
                    wiem, wiem, że brak ci argumentów.
      • justinek123 Re: Mam tego dość! 04.09.10, 21:17
        przejdzie jej ale ja bym nie moga wytrzymac bo ja ja nie znosze!uncertain
      • lieb_de_sekunde Re: Mam tego dość! 16.09.10, 22:21
        Zwiń jej płytę selenki i jak będzie sppać zabierz jej kilka plakatow hahaha. ;d moze
        poskutkuje
    • piratka13 współczuję . 04.09.10, 20:48
      mam wredną siostrę ,ale ona przynajmniej nie gustuję w głupim Disneyu .

jest jeszcze młoda za jakiś czas jej przejdzie i będzie się z tego śmiać
    • wegeirka Re: Mam tego dość! 04.09.10, 20:49
      omg !!

pojebana ta twoja sis uncertain

nie weim co ci mam doradzic;/
    • arbd Re: Mam tego dość! 04.09.10, 20:50
      Aha rozumiem ze masz problem bo twoja sis nie lubi tego co ty !!!
      Weź sie ogarnij !!!vsciana
    • anja_ Re: Mam tego dość! 04.09.10, 20:51
      Ona lubi Disneya, a ty Zmierzch. tolerancja, kotku c;
    • vamirella klik 04.09.10, 20:51
      daj się dziecku nacieszyć , wyrośnie z tego. Ma prawo mieć własnych idoli <albo
      zgapionych tongue_out) a co do podkradania rzeczy porozmawiaj z rodzicamismile

nie każdy jest idealny i to żę nie lubi tego co ty nie znaczy że powinnaś jej nie lubić.

kiedyś pewnie miałaś tak samo. <możę z innom gwiazdą - aktorką lub piosenkarką nie
      koniecznie disneya> więc trochę wyrozumiałości, a możę poprostu jesteśtak do tego
      nastawiona bo nie nawidzisz disneya <nie dając mu szansy> lub boisz się do tego
      przyznać..

jeśli nie to sorykiss
    • monicaame Re: Mam tego dość! 04.09.10, 20:54
      Ja bym pogadała z rodzicami żeby ją troche przywołali do pionu ale zgadzam się, że może
      jeszcze jej przejdzie. Ja sama pamiętam, że na początku jak pojawiło się TH miałam na
      nich taką fazę, a teraz po prostu nie mogę na nich patrzeć. Z czasem przejdzie wink ALBO
      możesz przyjąć taką samą taktykę jak ona. Włącz na cały regulator płytę swojego
      ulubionego zespołu. Kochach ostrego rock'a? Super! Powinną ją to zniechęcić po pewnym
      czasie. Może wtedy kiedy zrozumie jak takie zachowanie przeszkadza, sama z Tobą
      szczerze pogada i dojdziecie do porozumienia. No chyba, że jest już taka beszczelna i
      będzie na Ciebie skarżyć rodzicom i to Tobie się dostanie, bo jesteś starsza i powinnaś być
      bardziej wyrozumiała... Zależy jakich masz rodziców. Pozdrawiam i życzę powodzenia smile
      • team_jonas Re: Mam tego dość! 04.09.10, 20:59
        jeden woli chleb, drugi woli bułki , jeden woli polski , drugi matematyke , ty wolisz
        zmierzch , siostra disney. Jest młoda , niech się bawi. A jak Ci to przeszkadza nie zwracaj
        uwagi.
        • geniaaa Re: Mam tego dość! 04.09.10, 21:02
          o . ho . ho . to masz mały problem jeszcze nie słyszałam żeby ktoś miał takiego
          apla na punkcie selenki. weź pogadaj o tym z rodzicami albo wpłyń jakoś na ta
          Twoją siostrę ...

powodzenia ! tongue_out
    • madalena Re: Mam tego dość! 04.09.10, 21:01
      ma dopiero 10 lat przejdzie jej smile
    • okay Re: Mam tego dość! 04.09.10, 21:09
      wyrośnie przecierz z tego wink
      • nikt. Re: Mam tego dość! 04.09.10, 21:14
        musisz ją zaakceptować.
    • dont_forget tuu. ! 04.09.10, 21:21
      współczuję! jakby moja siostra była fanką tej przesłodzonej disneyów gomez to
      bym się chyba wyprowadziła. wee, ten jej pudrowany ryj. może kup kilka plakatów
      gomez przekreśl jej facjate czerwonym flamastrem i obwieś sobie tym swój pokój.
      a gdy ona póści te żałosne piosenki sreleny to ty póść głośniej muzyke np. z
      ścieżki zmierzchu, lub paramore wink
      • paula_xoxo Re: tuu. ! 04.09.10, 21:25
        Uszanuj jej gust . =,=
        Skarbie , ona nie musi lubić to co ty ..
        Tobie się nie podoba Selena a jej Zmierzch proste ..
        Wystarczy trochę pomyśleć i wszystko jasne .
        Każdy ma inny gust ! . I nie możesz jej mówić co ma lubić a co nie . -,-

Majlina. serce
        • magic_ Re: tuu. ! 05.09.10, 11:53
          paula_xoxo napisał(a):

> Uszanuj jej gust . =,=
          > Skarbie , ona nie musi lubić to co ty ..
          > Tobie się nie podoba Selena a jej Zmierzch proste ..
          > Wystarczy trochę pomyśleć i wszystko jasne .
          > Każdy ma inny gust ! . I nie możesz jej mówić co ma lubić a co nie . -,-
          >
          > Majlina. serce

Dziękuję za rady od dzieci Disneya. sciana
          • paula_xoxo Re: tuu. ! 07.09.10, 19:59
            magic_ napisał(a):

> paula_xoxo napisał(a):
            >
            > > Uszanuj jej gust . =,=
            > > Skarbie , ona nie musi lubić to co ty ..
            > > Tobie się nie podoba Selena a jej Zmierzch proste ..
            > > Wystarczy trochę pomyśleć i wszystko jasne .
            > > Każdy ma inny gust ! . I nie możesz jej mówić co ma lubić a co nie . -,-
            > >
            > > Majlina. serce
            >
            >
            > Dziękuję za rady od dzieci Disneya. sciana

Nie od dzieci Disneya , bo ja też nie lubie tych całych gwiazdek . -,-
            Ale , jej gust i ty nie możesz decydować co ma lubić co nie . sciana
    • luuluu tutaj ! 04.09.10, 21:23
      Hej. Miałam tak samo. Moja młodsza siostra - ma już 10 lat - miała taką obsesję na punkcie Miley Cyrus.
      Totalna masakra !
      A jak Miley wydoroślała i zaczęła się ubierać i zachowywać doroślej, moja siostra identycznie ją naśladowała we wszystkim !

Pomogła rozmowa. Powiedziałam , że tak nie można , że oszukuje siebie , udaje kogoś innego i próbuje się na siłę zmienić. Przekonywałam ją, że wolę ją jak jest sobą i że nienawidzę jak ona naśladuje tą ,,wydoroślałą" Miley Cyrus.
      I ona wtedy, że nie wiedziała, że aż tak ją naśladuję.
      Otwórz jej oczy ! ;-D.

I tyle.
      Pozdrawiam. smile
      • magic_ Re: tutaj ! 05.09.10, 11:56
        luuluu napisał(a):

> Hej. Miałam tak samo. Moja młodsza siostra - ma już 10 lat - miała taką obsesję
        > na punkcie Miley Cyrus.
        > Totalna masakra !
        > A jak Miley wydoroślała i zaczęła się ubierać i zachowywać doroślej, moja siost
        > ra identycznie ją naśladowała we wszystkim !
        >
        > Pomogła rozmowa. Powiedziałam , że tak nie można , że oszukuje siebie , udaje k
        > ogoś innego i próbuje się na siłę zmienić. Przekonywałam ją, że wolę ją jak jes
        > t sobą i że nienawidzę jak ona naśladuje tą ,,wydoroślałą" Miley Cyrus.
        > I ona wtedy, że nie wiedziała, że aż tak ją naśladuję.
        > Otwórz jej oczy ! ;-D.
        >
        > I tyle.
        > Pozdrawiam. smile

Próbowałam już ale nic.
        To wszystko przez tą jej "przyjaciółeczkę" w szkole -.-
        Gdyby tamta przestała naśladować Selenę, to moja siostra też.
    • anusia25 Re: Mam tego dość! 04.09.10, 21:33
      może spróbuj się z nią zaprzyjażnić smile
      • jessicakaulitz Re: dżizas... 04.09.10, 21:55
        Masz problemy...Jest mała, wiele dzieci w tym wieku lubi gwiazdy disney'a . Wyrośnie z tego.
        Poza tym, niech sobie lubi dziewczyna co chce, ona równie dobrze mogłaby powiedzieć, że
        wkurza ją ten twój zmierzch. Jakbyś się czuła, gdyby ktoś z rodziny nie akceptował twoich
        pasji?? Każdy ma prawo lubić kogo chce i to nie znaczy, że ten cały "tłalajt" jest lepszy niż
        taka Selena, to tylko kwestia gustu. Dlatego postaraj się wyluzować i zaakceptować
        upodobania innych, bo na świecie jest wielu ludzi i trzeba zrozumieć to, że każdy z nich ma
        inny gust.
        • magic_ Re: dżizas... 05.09.10, 11:52
          jessicakaulitz napisał(a):

> Masz problemy...Jest mała, wiele dzieci w tym wieku lubi gwiazdy disney'a . Wyr
          > ośnie z tego.
          > Poza tym, niech sobie lubi dziewczyna co chce, ona równie dobrze mogłaby powied
          > zieć, że
          > wkurza ją ten twój zmierzch. Jakbyś się czuła, gdyby ktoś z rodziny nie akcepto
          > wał twoich
          > pasji?? Każdy ma prawo lubić kogo chce i to nie znaczy, że ten cały "tłalajt" j
          > est lepszy niż
          > taka Selena, to tylko kwestia gustu. Dlatego postaraj się wyluzować i zaakcepto
          > wać
          > upodobania innych, bo na świecie jest wielu ludzi i trzeba zrozumieć to, że każ
          > dy z nich ma
          > inny gust.

Tylko, że ja nie "duffam" Zmierzchu tak jak ona Selenkę =.=
    • kotek.bieberka Re: Mam tego dość! 04.09.10, 21:46
      OMG, twoja siostra oszalała, porozmawiaj z nią, i powiedz że Srelena to czyste
      zło, i psuje umysły dzieci !!!!!
    • unborn_ Mam tego dość! 05.09.10, 09:43
      A Ty mając osiem lat, czego słuchałaś? Daj spokój swojej siostrze. Znalazła
      idolkę i to ją cieszy. Przecież ona jest jeszcze mała, nie robi nic złego.
      • magic_ Re: Mam tego dość! 05.09.10, 11:57
        unborn_ napisał(a):

> A Ty mając osiem lat, czego słuchałaś? Daj spokój swojej siostrze. Znalazła
        > idolkę i to ją cieszy. Przecież ona jest jeszcze mała, nie robi nic złego.

Na pewno nie Seleny ani nikogo z Disneya.
        Miałam ciekawsze zainteresowania od dziecka.
        POZA TYM, przepraszam jeśli według Was jestem nie taktowna.
        Po prostu zachowanie mojej siostry jest dla mnie dziwne, bo ani ja ani moja
        druga siostra (10 l.) nigdy nie lubiłyśmy Disneya.
    • bad_alex suuper. 05.09.10, 11:56
      ty niby oglądasz/ słuchasz lepsze rzeczy ?
      jak oglądasz zajebisty tłajlajt to jesteś fajna i lepsza ?
      daj dziewczynie spokój. to czego słucha lub ogląda to jej sprawa.
      ja też mogłabym się z ciebie pośmiać, że oglądasz roba i te inne badziewne wampiry jednak tego nie robię. o gustach się nie rozmawia, nie wiem czy wiesz .
      jak kradnie ci rzeczy to je pochowaj lub zamknij pokój na klucz. bądź powiedz rodzicom.
      a na chama odpowiada się chamem. nie umiesz pyskować ? czas się nauczyć.
      • magic_ Re: suuper. 05.09.10, 11:59
        bad_alex napisał(a):

> ty niby oglądasz/ słuchasz lepsze rzeczy ?
        > jak oglądasz zajebisty tłajlajt to jesteś fajna i lepsza ?
        > daj dziewczynie spokój. to czego słucha lub ogląda to jej sprawa.
        > ja też mogłabym się z ciebie pośmiać, że oglądasz roba i te inne badziewne wamp
        > iry jednak tego nie robię. o gustach się nie rozmawia, nie wiem czy wiesz .
        > jak kradnie ci rzeczy to je pochowaj lub zamknij pokój na klucz. bądź powiedz r
        > odzicom.
        > a na chama odpowiada się chamem. nie umiesz pyskować ? czas się nauczyć.

No i tutaj się nie zgodzę.
        Bo ja nie zakładam sobie wampirzych kłów i nie paradują po domu słuchając na
        fula Paromore albo Muse -.-
      • rikki Re: suuper. 05.09.10, 12:01
        ale masz problemy. może i lubi Selene, i co? zabronisz jej? no nie sądzę. to, że jesteście
        siostrami nie znaczy, że musicie mieć takie same upodobania. a ja słucha Seleny to puść
        sobie głośniej twój ulubiony zespół. i git. i jak wspomniała bad_alex odpyskuj jej, jak nie
        umisz to pora się nauczyć. chyba, że wolisz się dawać małolacie. to spoko.
        • bad_alex Re: suuper. 05.09.10, 12:05
          no właśnie. masz niby 16 lat i nie potrafisz odpyskować 8 czy 10 letniej dziewczynce ?
          no śmiech na sali.
          i mówisz że, nie puszczasz na full muse czy paramore. może czas zacząć .
          • magic_ Re: suuper. 06.09.10, 21:02
            bad_alex napisał(a):

> no właśnie. masz niby 16 lat i nie potrafisz odpyskować 8 czy 10 letniej dziewc
            > zynce ?
            > no śmiech na sali.
            > i mówisz że, nie puszczasz na full muse czy paramore. może czas zacząć .

zaczełam, ale to nic nie daje -.-
            nie znasz mojej siostry, A SZKODA.
    • kaila127 Re: Mam tego dość! 05.09.10, 11:57
      Lubisz Zmierzch?To rób tak jak ona tylko,że ze Zmierzchem.tongue_out
      Po za tym,jak przyjaciółka zmieni zdanie to jej też przejdzie.Dobrze by było też
      porozmawiać na osobności z rodzicami o tym wszystkim.
      • magic_ Re: Mam tego dość! 05.09.10, 12:00
        kaila127 napisał(a):

> Lubisz Zmierzch?To rób tak jak ona tylko,że ze Zmierzchem.tongue_out
        > Po za tym,jak przyjaciółka zmieni zdanie to jej też przejdzie.Dobrze by było te
        > ż
        > porozmawiać na osobności z rodzicami o tym wszystkim.

Nie chcę dawać jej złego przykładu.
        • mweezy . 05.09.10, 12:41
          właśnie dajesz jej zły przykład. jesteś nietolerancyjna.
    • jade uch, współczucie 05.09.10, 11:58
      całe szczęście że jestem najmłodsza w rodzinie big_grin
    • werix3 Re: Mam tego dość! 05.09.10, 12:01
      haha . współczucie . ; | . zabierz jej cośś ... i powiesz że oddasz jak
      przestanie slucham tak głośno muzyki . rób jej na złość . puszczaj głośniej
      muzyke od niej . itp . ; ))
      powodzenia życze . ; x
    • trufla Re: Mam tego dość! 05.09.10, 12:02
      Cóż uszanuj jej gust to nic złego, że czymś się interesuje...
    • katsuumi_17 Re: Mam tego dość! 05.09.10, 12:03
      To oddziaływanie Disneya na dzieci.
      • zaczarowanaaaa Re: Mam tego dość! 26.09.10, 21:16
        opanuj się magic! Twoja sis ma tylko 8 lat ! ja miałam szał na hsm jak miałam 12
        ! To może nawet potrwać jeszcze 5 lat u niej ! więc zaakceptuj siostrę a nie !
    • dominikax3 Re: Mam tego dość! 05.09.10, 12:04
      współczuję ci i to mocnocrying gdyby moja siostra miała pokój z plakatami Gomez to
      bym się załamała. Jak można naśladować taką głupią dziewczynę jak Gomez. Aż
      przykro się robi.
      • magic_ Re: Mam tego dość! 05.09.10, 12:05
        dominikax3 napisał(a):

> współczuję ci i to mocnocrying gdyby moja siostra miała pokój z plakatami Gomez to
        > bym się załamała. Jak można naśladować taką głupią dziewczynę jak Gomez. Aż
        > przykro się robi.

Nie mam pojęcia.
        Już chyba bym wolała żeby naśladowała jakąś Hannę Montanę -.-
    • wazniara Dlatego .... 05.09.10, 12:10
      ja nie mam rodzeństwa .
      • magic_ Re: Dlatego .... 05.09.10, 12:12
        wazniara napisał(a):

> ja nie mam rodzeństwa .

Szczęściara.
    • rispekt Re: Mam tego dość! 05.09.10, 12:28
      Gdyby moje siostry były zmierzchomankami tez bym sie wkurzała.
      Nie pisz z pogardą o Disneyu, bo Zmierzch to jeszcze większe gó.wno.
      • amela Re: Mam tego dość! 05.09.10, 12:45
        o boże . ja bym zabiła chyba .
        nie wiem , ona dojrzewa , przejdzie jej pewnie niedługo . znudzi się jej to w
        końcu .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka