hellokinia 06.09.10, 19:18 Poszukaj w znanych ci książkach jakiegoś magicznego zaklęcia i je zapisz! pomóżcie!! dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blanka94 Pomogę;) 06.09.10, 19:35 Hej!! Masz bardzo przyjemne zadanie nie to co ja w szkole;P Podam Ci znane zaklecia z Harrego Pottera. Noszą one nazwę "Zaklęć niewybaczalnych" Jest ich 3: Avada Kedavra- jest najgroźniejszym z Zaklęć Niewybaczalnych, ponieważ jest nieodwracalne i niebezpieczne – za jego sprawą uśmiercamy ludzi Cruciatus - jest zaklęciem służącym do zadawania bólu Imperius-jest zaklęciem służącym do przejmowania kontroli nad innym człowiekiem bądź innym stworzeniem W Harrym Potterze jest wiele zaklęć.JA podałam Ci 3 głowne. Mysle ,że coś pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
denever . 06.09.10, 19:39 "Spie...j" - zawsze wchodzi. ; ) Świruję, nie bierzcie tego na poważnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: . 06.09.10, 20:13 drętwota czy jakoś tak virgardium leviosa czy jakoś tak jest tego mnóstwo, ale akurat to pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś