Dodaj do ulubionych

Wyżalcie się i wychwalcie! - nauczyciele

09.09.10, 15:40
Jeśli wkurzacie się na jakichś nauczycieli, to może ulży wam jak napiszecie, za co ich
nieznosicie.

Jeśli strasznie lubicie jakiegoś nauczyciela, uzasadnijcie dlaczego, jestem ciekawa jacy są
wasi nauczyciele...

Ja wręcz nieznoszę mojej belferki od w-fu. Wyżywa się na mnie, wydziera, nie daje mi
dojść do słowa, zawsze wszystkiego się czepia i nie daje mi wyboru, a poza tym przeklina i
nie ma nad sobą kontroli. Miałyśmy z nią i derektorką niejedną sprawę, kiedy tylko widzę
jej gębę to robi mi się nie dobrze...

Z kolei uwiebiam moją nauczycielkę od techniki. Jest bardzo miła, ma swoje zasady, ale
zawsze stara się znaleźć z nami wspólny język, jest wyrozumiała i wyraźnie umie oddzielić
swoje życie prywatne od zawodowego, za to ją szczerze podziwiam...

Piszcie!

Jak wam zależy, to wiecie co robićsmile
Obserwuj wątek
    • jonas_lover Re: Wyżalcie się i wychwalcie! - nauczyciele 09.09.10, 15:49
      Nauczyciele... cóż, w gim jestem dopiero od paru dni i jeszcze nie mam do końca
      wyrobionego zdania np. moja wychowawczyni wraca dopiero za dwa tygodnie, bo była
      na zwolnieniu.
      Ale jest taki facet od angielskiego przymulony, oczywiście musiał trafić się klasie, do której
      chodze sciana. Zajmuje się jedną osobą tą, co jest przy tablicy, prawie wgl nie tłumaczy
      schematów, reguł, tylko z tekstu słowa, zwroty. Taki jakiś dziwny jest.
      • lady_kiki Re: Wyżalcie się i wychwalcie! - nauczyciele 19.09.10, 17:29
        okej, no to wpienia mnie baba od polskiego. nie żeby była zołzowata, jest
        całkiem znośna, ale dużo zadaje. np. na weekend zadała nam 3 zadania, jakąś
        kartę pracy i charakterystykę. do tego to wszystko było trudne. później się
        dziwi że nikt lekcji nie odrabia, a my przeciez nie siedzimy dzień i noc nad
        lekcjami i też mamy życie.
        aaa, i jeszcze facet od historii, traktuje uczniów jak jakichś podludzi.
        twierdzi, że on ma prawo spóźnić się na lekcje ale uczniowie nie, a jak już
        komuś się zdarzy spóźnienie to każe mu całą lekcję stać, nie odzywać się i pisać
        na stojąco. ostatnio też stwierdził, że jeśli znajdzie w naszych zeszytach
        chociaż jeden błąd ortograficzny to będziemy wszystko przepisywać. a co to,
        polski???
      • fineaszka Re: Wyżalcie się i wychwalcie! - nauczyciele 19.09.10, 17:54
        Nienawidzę, baby od muzyki, rozmumiem, że nie umiem śpiewać, ale nie musi mi tego ciągle wypominać... Pewnej lekcji gada:
        - Dziewczyny zapraszam Was na chór, wszystkie umiecie śpiewać, nie oprócz jednej . I wzrok na mnie...
        A lubię, tak jak Ty od techny. big_grin
    • szprotka02 Re: Wyżalcie się i wychwalcie! - nauczyciele 09.09.10, 15:51
      facet z gegry jest głuuupii i nuuudny.. w drugim półroczu na szczęście bedziemy
      mieć poprzednią tą fajną kose. ale gość pojebany jakiś.. normalnie... 0
      doświadczenia.. normalne na lekcjach to .. siedziałam w 2 łąwce i sie z czegoś
      śmiałam (wszyscy sie śmiali) a ten podchodzi do mnie do "no ja nie wiem co w tym
      śmiesznego!" i w ogóle rtak do każdeko z 15razy co lekcje że o nnie wie co jest
      w czymś śmieznego -, - i w ogóle jakbyście go widzieli.. specjalnie sie z qpelą
      przesiadłam do osattniej ławki.. nazywamy go prawiczkiem. słusznie zresztą
      oO.haha, i sie idiota 'uwziął' a mnie !

reszta to fajkni nauczyciele ale nasz wychowawca uczący niemca jest zajebisty
      sam w sobie big_grin
    • urszulka2691 historyczka..... 09.09.10, 15:55
      historia to istna rzeźnia!!!Pani wredna i okropna baba a na dodatek jest wicedyrektorka!!!!!
      Mam jej dośc normalnie jak sie zacznie drzec do może tak przez całą lekcje!!!A jak ktos nie
      zna odpowiedzi na pytanie to zadanie dodatkowe do domu no i oczywiście bez
      dodatkowej oceny tyle że ma miec....na dodatek ciagle mówi do nas po nazwisku no i nie
      przeszkadzało mi by to gdyby nie mówiła tego z taka pogarda cały czas nam pokazuje ze
      jest od nas lepsza!!!!Jak wchodimy do klasy to ona od razu sie drze "kto zmienił miejsce?!"
      No ale nikt nie zmianiał no i nawet sie odezwac nie można jak ona ci nie pozwoli bo odrazu
      jedynka!!!!!Chora babka!!!!!Niecierpie jej!!!!!!!
    • riki1246 To u mnie pani do wf..' u 09.09.10, 16:00
      To u mnie pan9i do wf'u drze mode że cały czas poprawiam sobie włosy jak biegam i mi się
      gumka zsuwa to musze a z resztą to jest mój nawyk i jeszcze ona każe spinać włosy..

Ja lubię moją panią wychowawczynie a zarazem jest ona od matematyki.. smilesmile
      Jest miła , potrafi zrozumieć każdego z nas

A nienawidze baby od przyrody cały czas się na mnie i mojej kumpeli z ławki wyżywa a nawte
      dzisiaj przesadziła nas sadsadsad
      • wyobraznia Re: To u mnie pani do wf..' u 09.09.10, 16:20
        a mogę napisać jakich ludzi nie nawidzę? Dziękuję.

Nienawidzę tej gó...ary z Ib , rządzi się jak nie wiem co ! poszła do gimnazjum i mówi , że
        jest fajna, ogólnie to jak ma buty z nike i się raptem fajnie ubierze to myśli, że jest elo, słit :
        ** . wrrr ! wkurza mnie jej zachowanie, tu się koleguje, a za rogiem wszystkich obgaduje.
        nienawidzę, nienawidzę, nienawidzę jej !!! poza tym mówi, że `jezcze nie ma chłopaka`
        ahahaahah! i nie będzie go miała, chyba nie widzi, że Kubuś ma z niej bk. : <
        zabić ją. >:c

Nienawdzę Łukasza ! głupi dupek, który rozwala całe lekcje ! Nie wierzę, że to zrobiłam, ale
        tak poskarzyłam się pani c; . jestem WIELKA!

• heartly88 Re: To u mnie pani do wf..' u 09.09.10, 16:23
          Oczywiście możecie też pisać o ludziach, których nieznosicie, śmiało, ulżyjcie sobie!!!
    • anne05 Re: Wyżalcie się i wychwalcie! - nauczyciele 09.09.10, 16:34
      Ja nie lubię wszystkich swoich nauczycieli, choć zdarzają się wyjątki (3). Pani od
      matematyki w szkole - bardzo dobrze tłumaczy, jest spokojna i miła, a jednocześnie dość
      surowa i potrafi nauczyć. Druga - moja pani od dodatkowego polskiego, świetnie się
      dogadujemy i na lekcjach jest kupa śmiechu. Dodatkowy angol - jest super. Znam się z tą
      nauczycielką bardzo długo i nauczyła mnie wszystkiego co dziś wiem o angielskim. Bardzo
      ją lubię, zawsze można było się jej ze wszystkiego wyżalić i porozmawiać też o
      przyziemnych sprawach.
    • cukiereczek. No więc... 09.09.10, 16:35
      NIENAWIDZĘ mojej nauczycielki od biologi.Dlaczego?Za dużo tłumaczenia,po prostu
      jej nie znoszę.

Za to uwielbiam naszego szkolnego pedagoga,który uczy nas także informatyki.
      Panie Darku,pozdrawiam! xD
    • olcissia_1998 Re: Wyżalcie się i wychwalcie! - nauczyciele 09.09.10, 21:30
      Ja nie nawidzę mojej nauczycielki od religii uncertain
      Jak ktoś np. musi zadzwonić z komórki do mamy to ona odrazu konfiskuje i oddaje
      dopiero w wakacje! Jak ktoś nie ma zadania domowego to wstawia pałę tylko do zeszytu,
      a nie do dziennika, ale jak nie ma małego(!) podpisu to odrazu uwaga negatywna i pała sad
      A jak jedna z dziewczyn z mojej klasy(której nienawidze xD) chciała tylko coś od swojej
      psiapsiułki coś pożyczyć do pani nic nie mówiła, ale jak potem zaczeły gadać to Ola
      (dziewczyna której nie lubię) trawiła do dyrektora
      • bucikowa Re: Wyżalcie się i wychwalcie! - nauczyciele 09.09.10, 21:35
        Grrrrrrrrrrrr... Pani od Niemieckiego jest straszna -.- Na myśl o lekcji z nią brzuch mnie zaczyna
        boleć! Krzyczy i jest niecierpliwa. ech... Szkoda gadać.
    • lithh Re: Wyżalcie się i wychwalcie! - nauczyciele 09.09.10, 21:43
      Ja kocham moją Panią od muzyki jest wspaniała big_grin big_grin
    • bulkazmaslem baba od niemca. masakra 09.09.10, 21:44
      my to mamy straszna facetke od niemca. ;/ na sam jej widok mam ochote podbiec do
      niej i wyrwac jej te chyba nigdy nieuczesane wlosy, i wybic jej te "piekne"
      ząbki ktore chyba koniu ukradła.
      robiła nam niezapowiedziane sprawdziany. i prezz to ze zapomnialam jedenego
      slowa, jak odpowiadalam na czwore na koniec to postawila mi 3 . i przez nia nie
      miałam paska. a akurat w tym roku moglam odstac stypendium, bo juz w nastepnym
      nie bede mogla. glupia szmata!. wrr. sie poryczalam kiedys przez nia.<br />
      rzeczywiscie, lepiej mi ;d
    • dream. baba od angielskiego -.- 09.09.10, 21:47
      powiedziała nam, że jak ktoś będzie chory ( nawet grypa, gorączka itp. ) w
      czasie sprawdzianu to jeśli na koniec semstru ocena nam się będzie wachała to
      MOŻE będziemy pisać taki sam test tylko, że trudniejszy.. : / to przepraszam
      bardzo, jak ktoś nie może wstać z łóżka, bo mu lekarz nie pozwala to chyba nie
      musi lecieć do szkoły, byle tylko napisać test z angielskiego ? sciana
    • kasix_14 Re: Wyżalcie się i wychwalcie! - nauczyciele 09.09.10, 22:05
      baba od angielskiego! Jedno wielkie "UGH!!!!"
      totalnie mnie wkurza. Nie chcę z nią mieć lekcji ! xDD
      • sweetashley Re: Wyżalcie się i wychwalcie! - nauczyciele 10.09.10, 22:09
        suka od zajec artystyncznych bo ja jej ku... przeszkadzam w zajeciach bo nam nie
        tlko szlyszy mama wstrac jak do niej mowie nie jestem je3je kolezanka ;/ suka
        perdolona hmmm kogo luvbie ... nie wiem ;p konia od matmy spoko im i jozia od
        wf hehe
    • szukajmnie Re: Wyżalcie się i wychwalcie! - nauczyciele 11.09.10, 11:27
      fecet od informatyki jest po prosty do bani sciana
      • karmel_ Re: Wyżalcie się i wychwalcie! - nauczyciele 11.09.10, 12:02
        nauczycielka od wf - niestety nie lubi mnie , po mojej siostrze z którą miała
        konflikt. jest już na emeryturze a dalej uczy , ciągle wytyka moje błędy.
        od geografii - jest straszna , stara i taka surowa.

za to facio od wosu , pani od chemii i fizyki są super.
    • caterina97 Re: Wyżalcie się i wychwalcie! - nauczyciele 12.09.10, 16:03
      pani od matmy jest okropna! odrazu usadziła nas wg wzrostu. nie wolno mieć grzywki
      na jej lekcjach - trzeba zakładać opaskę albo spinać spinką. do 20 września mamy umieć
      na blachę tabliczkę mnożenia. jak ktoś powiedział, że nie umie tego tematu, to powiedziała:
      a co mnie to? i tak dostanę kasę. o_O

z kolei pani od geografii wydaje mi się bardzo miła. wgl nie krzyczała, uśmiechnięta,
      żartowała...

wszystko okaże się pod koniec 1 semestru : )
      • jonasofanka biola i hisia :d 18.09.10, 10:09
        Biologia -arr! Strzeż się Pani W. ! Nienawidzę jej. JAk zaczęła nam o
        komórkach[zwierzęce, roślinne etc...] gadać ,gadała i powtarzała to samo w kółko
        przez 35 minut, z czego następne 10 minut pisaliśmy -.-' . nie wiem czemu, ale
        nie wydaje się za miłą osóbką...

Historia, a zarazem i WOS- cóż big_grin. Pozdrawiam pana S. naprawdę. Podziwiam go za
        to, ze z nami wytrzymuje. Podaje przykład z WOS`u "czy coś łączy wszystkich
        ludzi na plaży ,którzy przyjechali się po opalać?" "tak, stroje kąpielowe" "to,
        że leżą na tej plaży" "przyjechali wszyscy się po opalać" i moja odpowiedź:
        "oczywiście, wszyscy ze wszystkimi chcą się poznać" xD. On mi współczuje moim
        rodzicom, że potrafie się ze wszystkimi poznać na plaży xDD. Od Reli również
        ksiądz spoko big_grin! Ahh Pan S. współczuje moim rodzicom takiej córki ;dd. Cóz...
        nie dziwie mu się xD
    • andxz Re: Wyżalcie się i wychwalcie! - nauczyciele 18.09.10, 09:59
      Najgorszy nauczyciel który mnie uczy to oczywiście ksiądz. Nie nawidzi mnie i moich 3 koleżanek... on jest w ogóle jakiś walnięty, 4 dnia szkoły (jestem w I gim) poszłyśmy już z religii, a ten zostawił klasę na 20 minut i szukal nas po całej szkole... zostawił około 25 osób i szukał 4. ;/ walniety człowiek, w ogóle potem taki przypał mial dzwonic do rodziców, i mówił dyrektorce bo nie wiedział jak sobie z nami poradzić. ;P baba od muzyki jest straszna... w ogóle nawet tak wygląda. ;d a babka od matmy to już w ogóle cały czas się drze i ma taki głos straszny... ;d najlepszy jest gościu od angielskiego, bo można sobie gadać ile się chce. a on tylko zwraca uwagę i daje prace karne, ale póki co miałam tylko jedną. ;d i podobnie jest na fizyce, też babka pozwala sobie gadać.. ;d
      • lady_kiki Re: Wyżalcie się i wychwalcie! - nauczyciele 19.09.10, 17:43
        A mogę się wyżalić na debilne osoby z mojej szkoły?

Laska z 2 sprawia, że bebechy mi się wywracają w brzuchu... Jest jeszcze taka w
        równoległej klasie, maluje się, stroi w pierwszy dzień szkoły znalazła sobie
        chłopaka, a w następnym tygodniu chodziła już z innym. Ogólnie laska mnie
        wpienia. No i oczywiście synuś dyra, myśli, że mu wszystko wolno.

Okej, już mi lepiej. x33
    • michaelmontana Re: Wyżalcie się i wychwalcie! - nauczyciele 19.09.10, 17:59
      Kocham Panią od Polskiego !!! - Uwielbiam jak drze się ! Jak krzyczy ! JAk
      wiecznie jest niezadowolona big_grin Za te jej odpowiedzi big_grin Ona jest świetna ;d
      trzyma taki strach na lekcji. zawsze krzyczy ;D cszybko sie denerwuje ale
      bardzo ja lubie : **

pani od historii mnie ostatnio zdenerwowała : liczyła na to ze z mojej klasy kto
      inny bedzie kandydować na przew. szkoły no i dlatego robi mi siare przy
      nazucyielach i znajomych, wyśmiewa sie nagłos z moich haseł...

• jade fizyczka 19.09.10, 18:02
      kompletnie nie umie prowadzić lekcji, nie umie utrzymać spokoju na lekcji, ona
      gada, gada przez pierwszą połowę lekcji ( pomimo że w klasie jest strasznie
      głośno i prawie nikt nie uważa, a potem po kolei bierze nas do tablicy, my nic
      nie umiemy i pała. masakra. nie lubię takich nauczycieli. No i jeszcze siada
      chłopaków z dziewczynami, a to nie pomaga, przeciwnie - chłopcy jeszcze bardziej
      się popisują.
    • anja_ Re: Wyżalcie się i wychwalcie! - nauczyciele 20.09.10, 17:15
      Ja nie lubię swojej wychowawczyni. nie jest taka jaka powinna być. Niby okej, ale ciągle nas
      poprawia, żeniby nie potrafimy się zachować 'pierwsza klasa, a wy co wyprawiacie'. no sorry,
      ale mogłaby nam pomagać ; <
    • truskawkooowaa. Re: Wyżalcie się i wychwalcie! - nauczyciele 23.09.10, 10:23
      Pan od muzyki - zachowuje się jakby był nie normalny, nie daje nikomu dojść do słowa i
      potrafi przez całą lekcje wykłucać się z uczniem (bierze zeszyt ucznia i jeśli jest nie
      podpisany to mówi że to jego zeszyt i czemu on nie ma zeszytu). powalooony.

Pan od majmy - zawsze się tak straaasznie drze o byle co. ludzie się go boją.xD

Pani od plastyki-głupia jędza. Moja przyjaciółka ma siostre, które wcześnie zaszła w ciąże a
      ta nauczycielka przy całej klasie zrobiła jej przypał i powiedziała że ma nadzieje że ona nie
      zajdzie w ciąże tak szybko i że jej siostra też była taka spokojniutka w 1 kl.itd pozatym
      brat mojego kolegi nie przeszedł kl. przez 3 lata a ona do niego zaczęła że oby on tak nie
      skończył jak jego brat-debil czy coś takiego...sciana na lekcjach mówi do nas 'prosze
      państwa' i okrooopnie się drze o wszystko.

Pani od wuefu-spróbój tylko zapomnieć stroju to bd pisała referat i przez całą godzine
      sprzątała schowek, pozatym oczywiście jedynka.

jakoś nie poznałam jeszcze fajnego nauczyciela w tej szkole.tongue_out ale w porównianiu do tych
      powyżej są niektórzy nawet fajni.big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka