harvester 19.09.10, 12:35 Moje włosy się rozdwajają ( a nawet roztrajają xD)! Znacie jakieś skuteczne szampony??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_vie szampon ci nic nie da. 19.09.10, 13:44 .. bo przecież nie 'sklei' ci tych końcówek, trzeba po prostu obciąć. a po ścięciu bardzo dbać, kup sobie odżywkę regenerującą. Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Końcówki!!!!! 20.09.10, 22:31 Moja poprzedniczka ma rację . Szampon w tej sprawie nic Ci nie pomoże . Musisz podciąć końcówki . Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Końcówki!!!!! 20.09.10, 22:37 szampon nie pomoże. najlepiej obetnij trochę te końcówki c; Odpowiedz Link Zgłoś
anciaa Re: Końcówki!!!!! 20.09.10, 23:58 zamów sobie w avonie serum na zniszczone koncowki Avon - Advance Techniques - Serum na zniszczone końcówki tak sie to nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
faka.faka.xd Re: Końcówki!!!!! 21.09.10, 18:06 musisz je najpierw podciąć, bo takjuz sie zregenorwać ich nie da i jest to chyba niemożliwe. jak bd u fryzjera to zapytasz się o jakiś dobry preparat, aby się tak szybko nie rozdwajały, a jeśli będą drogię idź do drogerii i pooglądaj jakieś do rozdwajających się końcówek . ; D Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Końcówki!!!!! 21.09.10, 20:21 Na to nie ma skutecznych szamponów. Takie włosy musisz po prostu skrócić dwa lub trzy centymetry... Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet nie ma żadnych superekstraszamponów. 23.09.10, 16:43 jeśli nie chcesz mieć rozdwojonych końcówek - idź do fryzjera, niestety to jedyne wyjście. w końcu szampon Ci nie sklei włosa, prawda? musisz go obciąć. są szampony PRZECIW rozdwajaniu, ale moim zdaniem niewiele pomagają. najlepiej używać po prostu szamponów do włosów zniszczonych, regularnie podcinać końcówki, a przed prostowaniem/lokowaniem itd. używać preparatu ochronnego. tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
ave_szatan Kobieto ! Włosy to twoja wizytówka ! 24.09.10, 15:43 Przytnij tam gdzie się zaczynają rodwajać. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 25.09.10, 01:18 chodź systematycznie do fryzjera c: ja mam podobnie i systematyczne podcinanie końcówek daje efekt. Odpowiedz Link Zgłoś