mada144 Re: Pozory mylą ?? 20.09.10, 17:02 ja tak miałam. jak byłam młodsza uważałam jedną dziewczyne za głupią a teraz jest moją najlpeszą przyjaciółką!! ;*** Odpowiedz Link Zgłoś
dagmarka1998 Re: Pozory mylą ?? 20.09.10, 17:09 TAK, znasz takie powiedzenie "nie oceniaj książki po okładce" ? I tu jest racja nie ocenia się ludzi po wyglądzie... Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Pozory mylą ?? 20.09.10, 17:19 Tak, ale przez internet. w realnym życiu staram sie na początku znajomości nikogo nie oceniać, bo właśnie wiem, że pozory często mylą : -) Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Pozory mylą ?? 20.09.10, 17:23 tak, myslałam tak kiedyś o jednej dziewczynie , ze jest głupia. a teraz jest moją dobra kumpelą . ale to tez idzie w druga stronę : myślałam, ze ON jest inny. a jest jak wszyscy. nic nie warty . ; / Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: Pozory mylą ?? 20.09.10, 17:26 Raczej sobie nie przypominam... Odpowiedz Link Zgłoś
gratka Re: Pozory mylą ?? 20.09.10, 17:35 nom. Dwie dziewczyny wydawały się wredne, a teraz to moje kumpele ;d Odpowiedz Link Zgłoś
corba . 20.09.10, 17:35 tak . uważam , że pozory mylą . że trzeba poznać człowieka , żeby wiedzieć jaki jest . sam wygląd i to co robi na co dzień nie mówi od razu jaki jest . Odpowiedz Link Zgłoś
spicygarlic Re: Pozory mylą ?? 20.09.10, 17:39 taa .. tak było z moim kumplem ; )) na początku : co za muuuuuł ! ; a jak go poznałam : spoko kolo ; D Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Pozory mylą ?? 20.09.10, 17:44 Nie oceniam ludzi po pozorach - nie mam takiego zwyczaju... Odpowiedz Link Zgłoś
lostprincess Re: Pozory mylą ?? 20.09.10, 18:04 No czasami... Ale czasami jak myślę cos o kimś i potem go poznaje to jest taki jak myślałam Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Pozory mylą ?? 20.09.10, 18:20 Tak. Wiele razy. Wniosek z tego, że nie wolno oceniać po pozorach. Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Pozory mylą ?? 20.09.10, 18:24 Oj tak. Wiele razy mi się coś takiego zdarzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
janie Re: Pozory mylą ?? 20.09.10, 18:38 Tak, mylą. Mnie ludzie bardzo często oceniają po wyglądzie i zachowaniu, a jak poznają bliżej, często stają się moimi dobrymi znajomymi. Nie lubię tego, ale ludzi nie zmienię. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: Pozory mylą ?? 20.09.10, 18:42 moja intuicja mnie jeszcze nie zawiodła ;D Odpowiedz Link Zgłoś
celinova. Niestety.. TAK. 20.09.10, 20:03 Czasami warto pierw kogoś poznać, niż go od razu oceniać.. Oj ja głupia Odpowiedz Link Zgłoś
apple_lovciam Re: Pozory mylą ?? 20.09.10, 20:11 tak ja kiedyś myślałam że taka jedna jest fajna i wg, traktowałam ją jak siostrę a okazała się zwykłą podstępną obłudą. Odpowiedz Link Zgłoś
zcziluj dokładnie 20.09.10, 20:49 w tym roku poszłam do nowej szkoły, do technikum, z nowej klasy praktycznie znałam tylko 2 osoby.. jest to szkoła bardziej dla dziewczyn, więc miałam tylko 3 chłopaków w klasie. Do jednego baardzo, ale to bardzo się myliłam. Ma styl ubierania się aka Justin Bieber, fryzura też trochę podobna, tylko że jasny blond. Gdy go zobaczyłam, pomyślałam, że będzie zarozumiałym i chamskim lalusiem, który myśli, że jest najlepszy i najfajniejszy. Okazało się, że jest wspaniałym chłopakiem! Jest bardzo czuły i przyjacielski, o wszystkim można z nim pogadać, pośmiać się, owszem jest trochę pewny siebie, ale myślałam, że będzie o wiele gorzej! Pozdrawiam Cię serdecznie .. Odpowiedz Link Zgłoś
karola__ Re: Pozory mylą ?? 20.09.10, 21:09 tak, ale nie będe bardziej rozwijać ; p Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Pozory mylą ?? 20.09.10, 21:11 Czasem..., ale raczej mało osób było takich w moim przypadku ;d Odpowiedz Link Zgłoś
najli. Ja mam tak tylko z filmami. 20.09.10, 21:14 A co do ludzi to się nigdy nie mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
nemiilovejb Re: Pozory mylą ?? 20.09.10, 21:42 Ja miałam całą masę takich sytuacji, nie wiem czemu ale właśnie w tym roku zmieniła swoje nastawienie do wielu ludzi. Podam jeden przykład. U mnie w miejscowości mieszka chłopak, zawsze uważałam, że jest takim typem "chama", że jest cwaniaczkiem itd . W ogóle go nie znałam, tyle co z widzenia, ma bogatych rodziców i wydawało mi się, że jest bufonem . Nie macie pojęcia jak bardzo się zdziwiłam kiedy go poznałam bliżej, stało się to przypadkiem na imprezie . Okazało się, że to na prawdę mega pozytywna osoba, jest miły, zabawny i bardzo bardzo fajny, do tego przystojny jak nie wiem co ! ahhh... teraz na jego widok nogi mi miękną, a oczy ma po prostu magiczne . haha także radze nie oceniajcie ludzi po pozorach wyglądzie czy pierwszym wrażeniu, bo to bywa strasznie mylne. Takich sytuacji miałam więcej . Więc teraz nikogo nie oceniam do póki danej osoby dobrze nie poznam. Odpowiedz Link Zgłoś