natisia4 25.09.10, 12:43 Czy któraś z Was chciałaby zostać modelką? Miałyście już jakieś doświadczenia z modelingiem? A może myślicie, że modelki są głupie? <33 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angie2 Re: Modeling 25.09.10, 12:50 Nie mam nic do modelek, ale nie chciałabym nią być Odpowiedz Link Zgłoś
ania3322 Jeśli ktoś chce być modelką 17.11.10, 19:40 Niekoniecznie trzeba wyczekiwać biernie castingów,a jak potem się okaże,że nie mieści się w jego ramy to płakać w poduszkę.Moja koleżanka poza uczestnictwem w castingach dosyć szybko wypromowała swój wizerunek na takim portalu jak www.twojamiss.pl .Zdobyła popularność,a potem dostała szansę w agencji modelek.Można i w ten sposób próbować swoich sił,poza chodzeniem na castingi Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa_ Re: Modeling 25.09.10, 12:54 może na modelkę się nadaje - szczupła i mam dość długie nogi xd ( gorzej z twarzą ). Ale i tak baaardzo chciałabym być modelką ; D Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 25.09.10, 14:50 fotomodeling uważam za coś na prawdę świetnego, jeśli już miałabym zostać modelką, to tylko FOTOmodelką, nie kręci mnie chodzenie po wybiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
werka13 Re: Modeling 25.09.10, 15:04 Ja bym chciała mam 13 lat i 165cm wzrostu ale nie wiem gdzie mam zacząc wybrac się mieszkam w kołobrzegu i tu nic w tym kierunku nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 mOdeLki sOm gÓpJe 25.09.10, 15:14 dlaczego mam myśleć, że modelka jest głupia? taki sam człowiek, jak i wszyscy. a ja... cóż, nawet jeśli miałabym do tego predyspozycje, modelką nie chciałabym być.. Odpowiedz Link Zgłoś
senseless ;) 25.09.10, 15:22 ja bym chciała zostać modelką, ale jestem zbyt niska rok temu miałam podpisany kontrakt z firmą, która zajmuje się aktorstem ale nic z tego nie wyszło i dalej już nie podpisywałam. teraz raczej idę w kierunku fotomodelki, gdyż wszyscy mi mówią, że jestem fotogeniczna i mnie namawiają na takie typu rzeczy, więc chyba się poddam ich namowom i będę chodzić na castingi Odpowiedz Link Zgłoś
ciachox3 Re: Modeling 25.09.10, 15:29 Tak chciałabym bardzo ; ) Wysyłam już zdjęcie do różnych agencji już cztery mi odpisały ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
senseless Re: Modeling 25.09.10, 19:56 to była Galeria Twarzy ale to nie warto, przynajmniej ja tak uważam, poszukaj czegoś lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Modeling 25.09.10, 16:17 Środowisko modelingu jest strasznie toksyczne i za nic nie chciałabym tam należeć. Odpowiedz Link Zgłoś
kajkox Re: Modeling 25.09.10, 23:25 szczerze? .chciałabym ale w foto . jednakże nie nadaję się. c: no ,życie . ^ Odpowiedz Link Zgłoś
martuska2555 Re: Modeling 25.09.10, 19:45 Chciałabym.... nie uważam że są głupie Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 niechce byc modelka.... 25.09.10, 21:27 to zajecie według mnie jest beznadzijne....ale jak ktos chce to powodzenia w karierze Odpowiedz Link Zgłoś
scarrlet Re: Modeling 25.09.10, 23:10 nie wszystkie modelki sa głupie i puste, to jest pewne, ale ja nie chciałabym byc modelką, nigdy mnie jakos specjalnie to nie kusiło. Większość to anorektyczki, Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnikusxxx +. 20.11.10, 12:43 nie mam żadnego doświadczenia, nie jestem modelką, choć wielu ludzi mówi, że się niby nadaję, ale jakoś mnie to nie kręci. wolę piłkę ręczną. Odpowiedz Link Zgłoś
paramore2788 Modeling 20.11.10, 22:25 Jak byłam mała to zawsze chciałam być modelką i chyba mi jeszcze to zostało , ale nie mam odpowiednich proporcji Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo +++;pp 21.11.10, 19:14 ja się mniej więcej zajmuję fotomodelingiem , ale to nie to samo . a więc jeśli ktoś chce być modelką, to na pewno nie będzie mieć możliwości wyboru, czy będzie chodzić tylko po wybiegach czy pozować do magazynów modowych. Nie będzie mieć 100% pewności, że dostanie angaż . Do modelingu trzeba mieć odpowiednie proporcje (80-60-80) + minimum 175 cm wzrostu (w agencjach przyjmują od 170 cm ale tylko te, które mają wieeelki potencjał ) Wydaje mi się, że najlepiej wysłać polaroidy do agencji i wtedy będzie można się przekonać, czy nadaje się do tego zawodu . Mango Models Rebel Models Moss Models Hook Gaga Models Model + New Age Models Avant Models to jedne z najlepszych agencji Polskich . Wystarczy wpisać ich nazwę w googlach, a potem wypełnić formularz zamieszczony na stronie i cierpliwie czekać na odpowiedź . Odpowiedz Link Zgłoś
magnaw18 Re: Modeling 21.11.10, 21:34 średnio bym chciała być modelką, bo mam o wiele fajniejsze ( dla mnie) zainteresowania Odpowiedz Link Zgłoś
crezyyy ... 21.11.10, 21:39 Nigdy nie będę należeć do modelek, mam dużo więcej fajnych zainteresowań. Moim zdaniem, to jedna z gorszych prac. Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: Modeling 26.11.10, 20:05 Ja bym chciała, ale myślę, że nie będę bo nie jestem wystarczająco chuda... xD Odpowiedz Link Zgłoś