25.09.10, 12:43
Czy któraś z Was chciałaby zostać modelką? Miałyście już jakieś doświadczenia z
modelingiem? A może myślicie, że modelki są głupie?
<33
Obserwuj wątek
    • angie2 Re: Modeling 25.09.10, 12:50
      Nie mam nic do modelek, ale nie chciałabym nią być
      • ania3322 Jeśli ktoś chce być modelką 17.11.10, 19:40
        Niekoniecznie trzeba wyczekiwać biernie castingów,a jak potem się okaże,że nie mieści się w jego ramy to płakać w poduszkę.Moja koleżanka poza uczestnictwem w castingach dosyć szybko wypromowała swój wizerunek na takim portalu jak www.twojamiss.pl .Zdobyła popularność,a potem dostała szansę w agencji modelek.Można i w ten sposób próbować swoich sił,poza chodzeniem na castingismile
    • vanessa_ Re: Modeling 25.09.10, 12:54
      może na modelkę się nadaje - szczupła i mam dość długie nogi xd ( gorzej z twarzą ).
      Ale i tak baaardzo chciałabym być modelką ; D
      • mweezy . 25.09.10, 14:50
        fotomodeling uważam za coś na prawdę świetnego, jeśli już miałabym zostać
        modelką, to tylko FOTOmodelką, nie kręci mnie chodzenie po wybiegu.
    • letty Re: Modeling 25.09.10, 14:59
      zastanawiam sie nad tym!
    • werka13 Re: Modeling 25.09.10, 15:04
      Ja bym chciała mam 13 lat i 165cm wzrostu ale nie wiem gdzie mam zacząc wybrac się
      mieszkam w kołobrzegu i tu nic w tym kierunku nie mam sad
    • dominikax3 Re: Modeling 25.09.10, 15:07
      nie wszystkie modelki są głupie.
    • princess132 mOdeLki sOm gÓpJe 25.09.10, 15:14
      dlaczego mam myśleć, że modelka jest głupia? taki sam człowiek, jak i wszyscy.
      a ja... cóż, nawet jeśli miałabym do tego predyspozycje, modelką nie chciałabym być..
    • senseless ;) 25.09.10, 15:22
      ja bym chciała zostać modelką, ale jestem zbyt niska sad

rok temu miałam podpisany kontrakt z firmą, która zajmuje się aktorstem ale nic
      z tego nie wyszło i dalej już nie podpisywałam.
      teraz raczej idę w kierunku fotomodelki, gdyż wszyscy mi mówią, że jestem
      fotogeniczna i mnie namawiają na takie typu rzeczy, więc chyba się poddam ich
      namowom i będę chodzić na castingi wink
      • ciachox3 Re: ;) 25.09.10, 15:28
        a jak sie nazywała ta agencja ? wink
      • ciachox3 Re: ;) 25.09.10, 15:31
        a jak sie nazywa ta agencja ?
    • ciachox3 Re: Modeling 25.09.10, 15:29
      Tak chciałabym bardzo ; ) Wysyłam już zdjęcie do różnych agencji już cztery mi
      odpisały ; )
      • senseless Re: Modeling 25.09.10, 19:56
        to była Galeria Twarzywink

ale to nie warto, przynajmniej ja tak uważam, poszukaj czegoś lepszego suspicious
    • nicol.m Re: Modeling 25.09.10, 15:39
      chciłabym być modelką.nie mam nic do nich
    • katsuumi_17 Re: Modeling 25.09.10, 16:17
      Środowisko modelingu jest strasznie toksyczne i za nic nie chciałabym tam należeć.
      • kajkox Re: Modeling 25.09.10, 23:25
        szczerze? .chciałabym ale w foto .

jednakże nie nadaję się. c:

no ,życie . ^
    • martuska2555 Re: Modeling 25.09.10, 19:45
      Chciałabym.... nie uważam że są głupie
    • urszulka2691 niechce byc modelka.... 25.09.10, 21:27
      to zajecie według mnie jest beznadzijne....ale jak ktos chce to powodzenia w
      karierzeserce
    • scarrlet Re: Modeling 25.09.10, 23:10
      nie wszystkie modelki sa głupie i puste, to jest pewne, ale ja nie chciałabym byc modelką,
      nigdy mnie jakos specjalnie to nie kusiło. Większość to anorektyczki,
    • xxxnikusxxx +. 20.11.10, 12:43
      nie mam żadnego doświadczenia, nie jestem modelką, choć wielu ludzi mówi, że się niby nadaję, ale jakoś mnie to nie kręci. wolę piłkę ręczną.
      • paramore2788 Modeling 20.11.10, 22:25
        Jak byłam mała to zawsze chciałam być modelką i chyba mi jeszcze to zostało smile, ale nie mam odpowiednich proporcji sad
        • xooxoo +++;pp 21.11.10, 19:14
          ja się mniej więcej zajmuję fotomodelingiem , ale to nie to samo .
          a więc jeśli ktoś chce być modelką, to na pewno nie będzie mieć możliwości wyboru, czy będzie chodzić tylko po wybiegach czy pozować do magazynów modowych. Nie będzie mieć 100% pewności, że dostanie angaż . Do modelingu trzeba mieć odpowiednie proporcje (80-60-80) + minimum 175 cm wzrostu (w agencjach przyjmują od 170 cm ale tylko te, które mają wieeelki potencjał )
          Wydaje mi się, że najlepiej wysłać polaroidy do agencji i wtedy będzie można się przekonać, czy nadaje się do tego zawodu .
          Mango Models
          Rebel Models
          Moss Models
          Hook
          Gaga Models
          Model +
          New Age Models
          Avant Models
          to jedne z najlepszych agencji Polskich . Wystarczy wpisać ich nazwę w googlach, a potem wypełnić formularz zamieszczony na stronie i cierpliwie czekać na odpowiedź . wink
    • magnaw18 Re: Modeling 21.11.10, 21:34
      średnio bym chciała być modelką, bo mam o wiele fajniejsze ( dla mnie) zainteresowania
      • crezyyy ... 21.11.10, 21:39
        Nigdy nie będę należeć do modelek, mam dużo więcej fajnych zainteresowań.
        Moim zdaniem, to jedna z gorszych prac.
        • mikessa Re: Modeling 26.11.10, 20:05
          Ja bym chciała, ale myślę, że nie będę bo nie jestem wystarczająco chuda... xD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka