julka17 27.09.10, 19:58 Pewnie większość z was miało coś takiego, że kochasz jakiegoś chłopaka a on mówi ci raptem, ze cie kocha a na nastepny dzień mówi"To nie miało sensu" i cie olewa! Miałyście coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patina_13 Re: Chłopaki 02.10.10, 22:29 mi na gg : on - kc ! ja - ale na serio ? on- nom ja - aha on - żatr ;D ___<br /> to było troszkę dziwne ... pare razy tak robił.. ;/ i przez takie gó... nie potrafię mu zaufać ;| Odpowiedz Link Zgłoś
dirty Re: Chłopaki 02.10.10, 22:32 ja na szczęście nie ;d ale całkiem nie dawno koleś poprosił o chodzenie moją przyjaciółkę, co prawda po pijaku a na drugi dzień z nią zerwał ;c . Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Chłopaki 03.10.10, 12:54 Niestety ja działam pod wpływem emocji i niestety miałam taką sytuacje. i to nie tak dawno. Obecnie staram się o nim zapomnieć i wyszukuję się w nim wad :q Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa98 Re: Chłopaki 03.10.10, 12:58 tak ale powiedzial mi ze to nie ma sensu po jakims czasie !! nie dawno z nim zerwalam Odpowiedz Link Zgłoś
tinn nie 03.10.10, 13:20 jak znajduję sobie chłopaka to na poziomie, który nie ma wahań uczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
bellzia Re: Chłopaki 03.10.10, 14:59 Tak szczerze, to nie miałam jeszcze chłopaka Odpowiedz Link Zgłoś
bobbudowniczy19 ojj tak.............. 05.10.10, 23:03 Miałam tak. Jednego dnia normalnie wielka miłość,a następnego dnia,że to nie było na serio i mnie olał Ale cóż takie życie Odpowiedz Link Zgłoś
looveangel Re: ojj tak.............. 05.10.10, 23:22 u mnie było na odwrót. powiedziałam koleżance, że podoba mi się taki chłopak (kilka miesięcy wcześniej sam mi powiedział, że się we mnie zabujał). nie chciałam, żeby mu to mówiła, ale powiedziała. zaczęłam z nim chodzić w kwietniu tego roku. nie chciał się spotykać, a dzieli nas ok. 15 km bo mieszkamy w dwóch różnych miejscowościach. w końcu w czerwcu inna koleżanka powiedziała, żebym w końcu to zakończyła. zrobiłam tak, nie odzywał się do mnie przez 2 miesiące. jak mu przeszło znowu powiedział mi, że mnie kocha a w tym miesiącu powiedział, że cholernie żałuje, że zerwaliśmy. nie wiem co w nim widziałam. o.O jeszcze podobam się jego kumplowi. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Chłopaki 19.10.10, 20:56 nie . ;d neveeer . ;d ale musi być bolesne dla zakochanej dziewczyny . Odpowiedz Link Zgłoś
sokbananowy Re: Chłopaki 19.10.10, 21:02 TAK! Tylko że on mi to powiedział po 2 tygodniach i 2 dniach. I nie powiedział 'to nie miało sensu', tylko 'mam inną'. -.-' Odpowiedz Link Zgłoś
onaa95 Re: Chłopaki 19.10.10, 21:02 nie nie miałam takiego czegoś... w ogóle to jest bez sensu takie chodzenie , lub powiedzenie o swoich uczuciach ; DD Odpowiedz Link Zgłoś