Dodaj do ulubionych

PILne pomocy!!

29.09.10, 22:16
W zeszlym tygodniu bylismy z klasa tydzien we Wloszech i w tym czasie niewiem jak to sie
stalo ale zakochalam sie w koldze z innej klasy. Teraz rozmawiamy na przerwach z nim i z
moja kolezanka. Gdy on mnie przytula ( wiem ze to tylko takie przyjacielskie ) to moje
serce wariuje. Ja go naprawde kocham. W tym czasie pare osob sie o tym dowiedzialo,
poniewaz powiedzialam tylko 2 osobom ale one to rozpowiedzialy, boje sie ze on sie o tym
dowie.Chcialabym zeby wiedzial ze go lubie itd. ale nie chche mu sama o tym powiedziec.

W tym czasie kiedy bylismy na wycieczce moje kolezanki powiedzialy mu ze kto s sie w nim
zakochal ale nie chcially mu powiedziec kto, on sam sie zapytal ich czy to ja one zaprzeczyly
mu. Drugim razem gralismy w nocy w butelke i wypadlo na niego, musial albo mnie albo
moja koleznake lub inna pocalowac, wybral mnie ale pech chcial swoje i w tym momencie
wszedl nauczyciel i nici.

Teraz mam wrazenie ze on kocha moja koelzanke bo patrzy na nia tak inaczej i glaszcze ja
po policzku itd. a to bolii

nie wiem co mam teraz robic

PREZPRASZAM ZA MOJE BLEDY . ale NIESTETY JUZ ZAPOMINAM PISAC PO POLSKU

POMOZCIE MI!!
Obserwuj wątek
    • amatorka_ Re: PILne pomocy!! 29.09.10, 22:21
      Sama nie wiem, jak ci doradzić, bo nie mam doświadczeni a w sprawach sercowych. Jestem
      dosyć nieśmiała, jeśli chodzi o wyznania swoich uczuć, także na twoim miejsce dusiłabym
      wszystko w sobie, ale z kolei, jeśli on zwiążę się z tą twoją koleżanką, to będziesz cierpiała.
      Wiesz, może delikatnie go podpytaj o to, co do ciebie czuje, albo sama delikatnie mu o tym
      powiedz.
    • krasula14 Niemartw się 29.09.10, 22:25
      Porozmawiajcie ze sobą szczerze i powiedz mu co do niego czujesz jeśli on tez coś do ciebie czuje to na pewno ci w tedy powiekiss
    • dontaskmewhy Re: PILne pomocy!! 30.09.10, 00:11
      pogadaj z nim szczerze smile
      • ultra_fiolet Re: PILne pomocy!! 30.09.10, 07:15
        Moim zdaniem gdy twoje kumpele powiedziały mu że 'ktoś się w nim kocha', był
        pewny że to ty <bo możliwe że sam się w tobie kochał>, ale gdy twoje koleżanki
        zaprzeczyły, pewnie pomyślał sobie 'szkoda że to nie ona, no ale skoro ona nic
        do mnie nie czuje to nie ma sensu do niej zarywać' i w tedy zaczął się brać za
        twoją koleżankę <tą od policzka> ;D

Powiedz mu na osobności, że on jest czymś więcej dla cb niż tylko kolegą.
        I możesz jeszcze pogadać z tą dziewczyną, do której on zarywa, czy ona też go kocha?
        xdd.
        Napisane chaotycznie, ale myślę że zrozumiesz;p
    • angelika1113 Re: PILne pomocy!! 30.09.10, 07:07
      pogadaj z nim szczerze. Ja gadam z kolegą który mi się podoba i w końcu
      napisałam żeby napisał mi szczerze czy my piszemy jak kolega z koleżanką czy
      kręcimy ze sobą czy coś bo nie wiem na czym stoje . On napisał że chyba
      kręcimy, ale chyba że nie chce ja napisałam że chce on napisał że też chce i od
      tamtego czasu jest o wiele lepiej. Powodzenia smile
      • cukierek15 Re: PILne pomocy!! 01.10.10, 23:16
        Tak jak piszą kociaki pogadaj z nim szczerze smile
        Powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka