answer 01.10.10, 11:50 Tak jak w temacie- pijecie kawę? LAtte, espresso, capucino czy może zbożową? Jaką lubicie najbardziej, czy pijecie codziennie i z czym. Śmietanką, cukrem czy może czekoladą? Plisss, jestem spragniona a espresso akurat nie ma JA uwielbiam espresso, podwujne espresso i latte machiato z mleczną czekoladą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frutella_xd Re: KAWka 01.10.10, 13:15 Lubię. Normalną, z mlekiem. A i tak najbardziej kocham mrożoną, ale nie chce mi się ruszyć dupy do polo marketu... Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: KAWka 01.10.10, 13:20 Latte i rozpuszczalną (z mlekiem). Bez kawy bym nie żyła. Odpowiedz Link Zgłoś
marzycielkaa_ . 01.10.10, 21:42 `uwielbiam często zachodzę do Starbucks, kocham kawy mrożone. Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: KAWka 01.10.10, 23:35 Uwielbiam mrożoną, ale rzadko jest w domu, więc piję normalną z mlekiem i dwoma łyżeczkami cukru Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: KAWka 01.10.10, 17:40 kocham kawę w każdej postaci najbardziej latte macchiato z sokiem malinowym albo różanym ^___^ Odpowiedz Link Zgłoś
cudna_amelcia Re: KAWka 01.10.10, 18:09 Taak ^^ Latte, Capucino (różne), ale naj jest dla mnie Latte i kawa mrożona. Ja lubię pić taką mrożoną z moją ciocią w Starbucks ^^ x33 Tam maja pyszne rzeczy xD Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: KAWka 01.10.10, 21:18 boże nienawidzę kawy, jak dla mnie to ona śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
freya. Re: KAWka 01.10.10, 21:49 No to witaj w klubie - dla mnie kawa też śmierdzi :3 Odpowiedz Link Zgłoś
smile_peace_ Re: KAWka 01.10.10, 21:25 ja lubię latte, znaczy smakuje mi, a pije sporadycznie. bO jak byłam we Włoszech to w dystrybutorze(czy czymś takim) sb kliknęłam latte i mi mleko się wlało- od tamtej pory pije jeszcze rzadziej xdd nie wiem czemu, po prostu tak mam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: KAWka 01.10.10, 21:25 rozpuszczalna, z cukrem, bez mleka. albo mrożona Odpowiedz Link Zgłoś
balon123 Re: KAWka 01.10.10, 21:27 tak piję kawę. ale nie za często. najbardziej lubię taką zimną. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: KAWka 01.10.10, 21:32 cappucino, ale nie podróbę z biedronki. Chciałabym spróbować latte, ale narazie nie mam gdzie :q Odpowiedz Link Zgłoś
justinlove1994 Re: KAWka 01.10.10, 21:49 Latte, Cappuccino ( czekoladowe i orzechowe ) < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: KAWka 01.10.10, 21:49 co za świat. dwunastolatki piją kawę. Gdybym miała wybór, najchętniej bym tego nie robiła, ale z moimi problemami ze snem i stylem życia, jest to niewykonalne. Najczęściej pijam słabą, która zawiera 3/4 mleka i resztę kawy połączonej z niebotyczną ilością cukru, a jeżeli jestem na mieście, to zaopatruję się w McDonaldzie w cappuccino Odpowiedz Link Zgłoś
emilka11 Re: KAWka 01.10.10, 23:07 Nie piję. Nie czuję takiej potrzeby. Z rana często tylko herbatka owocowa albo zwykła. Ale jeśli o kawę Inkę np. chodzi to uwielbiam ^^ Czy jakąkolwiek inną zbożową Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: KAWka 01.10.10, 23:16 kiedyś piłam cappuccino czy jak to sie tam pisze ( napewno nie tak ) i late bo moja mama robi nieziemską. a teraz nienawidzę ani tego ani tego......bleee Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: KAWka 01.10.10, 23:32 piję capuccino czasem latte. ale musi być bardzo mocno posłodzone. Odpowiedz Link Zgłoś
pauluu kocham kawę <3 02.10.10, 21:33 Ulubiona? Latte Macchiato lub After Eight - coś jak latte ale z 'sosem' miętowym <33 Na codzień? Cappuccino lub zwykła Nescafe - 2 łyżeczki kawy, 3 cukru, zalać do połowy wodą i do tego z mlekiem Odpowiedz Link Zgłoś
coloringme Re: KAWka 02.10.10, 23:32 NIe wiem dlaczego, ale jak na razie nie bardzo miewam ochotę na kawę... Oczywiście gdzieś tam w towarzystwie wypiję, ale tak żeby być jakimś kawoszem to nie... ; D CM ; * Odpowiedz Link Zgłoś