seneka4 Re: operacja plastyczna. 18.11.10, 12:50 Jesteś za młoda na operacje plastyczną, chyba ,że przez nos byłoby coś nie tak z Twoim zdrowiem wtedy zrobili by Ci operację i to za darmo. Jeśli nie masz żadnych problemów powinnaś się polubić taka jaka jesteś. (: Każdy ma jakieś wady. Pewnie jesteś fajną dziewczyną, tylko jak każda masz kompleksy i to po prostu trochę wyolbrzymiasz. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sweetowa Re: operacja plastyczna. 18.11.10, 12:52 czy w wieku 13 lat za zgodą rodziców można zorbić taką operację TO MNIE ROZWALIŁO ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
domaa Re: operacja plastyczna. 20.11.10, 15:12 Ty jesteś mądra ? Nie które panie po 30-stce żałują że zrobiły sobie jaką kolwiek operacje. Czasem niewychodzą tak jak by się chciało i ma się blizny. Zaakceptuj siebie a nie chcesz zaszpanować. Jeżeli twoi rodzice się zgodzili to gratuluje głupty ! <bez obrazy> Pomyśl. Jak chcesz to se rób ale potem niepłacz i nie proś Boga by ci to zmienił i żeby było tak jak wtedy. Po operacji to straszny ból. Wiem bo na discowery travel ilving ? leci film o kobietach który chcą się 'upiększyc', dla mnie to ludzka głupota.' Dziekuje za wypowiedzi i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
iamvegas Re: operacja plastyczna. 21.11.10, 17:15 osobiście fascynuje mnie chirurgia plastyczna, ale odradzałabym ci taki zabieg. po pierwsze - jak już wiele osób stwierdziło, jesteś za młoda. twarz wciąż ci się zmienia, więc operacja jak narazie to złe rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo @cocacola 21.11.10, 18:02 no błysnęłaś kulturą osobistą . w tym wieku nie, zaczekaj jeszcze trochę . A to,że ktoś chce zrobić sobie operację plastyczną nie zawsze oznacza, że jest osobą pustą ;x Po to pracują chirurdzy plastyczni, aby ludzie mogli korzystać z ich usług więc nie rozumiem o co tyle krzyku ;o Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug ważne. 21.11.10, 19:34 operacje nosa są najtrudniejsze jeśli chodzi o plastykę. możesz nie być zadowolona :d Odpowiedz Link Zgłoś
szalony_chomik zwolnij trochę 21.11.10, 19:39 ja mam duży nos i jakoś nie przejmuję się takimi pierdołami.... Odpowiedz Link Zgłoś
mervelous hahah ! rozśmieszyłaś mnie -.- 21.11.10, 19:42 jeśli piszesz na poważnie, to jesteś naprawdę głupia . bez urazy.. Odpowiedz Link Zgłoś
andziulkaxd Re: hahah ! rozśmieszyłaś mnie -.- 21.11.10, 19:46 sory za wyrażenie ale czy Cię dziewczyno popie*doliło?? W wieku 13 lat operacja plastyczna??? Czy ty nie masz już innych problemów?? Ty się cały czas rozwijasz.... Przepraszam jeśli Cię uraziłam, ale to moje zdanie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś