groszekx3 Tak 03.10.10, 19:48 Ja jestem blondynką, ciemną, ale blondynką, w tamtym roku miałam średnią ocen 5,75. To nie ma znaczenia, jaki ma się kolor włosów tak w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
zelaaa Re: Czy blondynki są głupie? 03.10.10, 19:52 ja sama nie wiem , bo w sumie to co niby ma kolor włosów do umysłu? ale z drugiej strony , to np. u mnie w szkole większość blondynek nie jest za mądra ;p ale szczerze to ja też jestem blondynką - ciemną blondynką Odpowiedz Link Zgłoś
mewusia Re: Czy blondynki są głupie? 03.10.10, 19:55 nie wszystkie . ale ją głuuupie . Odpowiedz Link Zgłoś
lolisia_xdd Re: Czy blondynki są głupie? 03.10.10, 19:55 To tylko kolor włosów. Maria Skłodowska Curie to blondynka. Jest wiele mądrych blondynek tak jak brunetek, szatynek itp. Przecież to tylko kolor. Gdyby nie te głupie żarty, wszystko byłoby normalne. Najgorsze jest to, że każdy z nas ma odpały, ale gdy to się przydarzy blondynce od razu lecą głupie teksty typu `taa widać że blondynka, słyszeliście ten kawał? yhym blondynka.` Sama mam ten kolor włosów i się z tego ciesze. Odpowiedz Link Zgłoś
ignorance... Re: Czy blondynki są głupie? 03.10.10, 19:55 Ja mam włosy ciemny blond ,a miałam średnią drugą w klasie ;pp Tak naprawdę to i tak jest mało blondynek naturalnych ;pp Raczej nikt się nie rodzi z włosami w kolorze platyny ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
alexa21 A u mnie.. 03.10.10, 19:57 U mnie blondynki są najfajniejsze itp. Niestety, u mnie to brunetki robią za głupy.. Bez urazy. Odpowiedz Link Zgłoś
nrulezzzzz NIE!!! wejdź, a zobaczysz argumenty. 03.10.10, 19:59 jak można takie brednie pleść?! ta ogłupiona XXI wiekiem młodzież... kolor włosów nie ma nic do rzeczy... nie, nie jestem blondynką. jestem brunetką. ale to nie ma nic do rzeczy. IQ nie ma nic wspólnego z kolorem włosów. znam głupie nie-blondynki i inteligentne blondynki. serio. najinteligentniejsza rówieśniczka jaką kiedykolwiek spotkałam jest blondynką. jest zwariowana, popieprzona, ale to dziewczyna z największą średnią w szkole [!] i profesor w młodym ciele. moja najlepsza przyjaciółka. i jestem z niej dumna. Odpowiedz Link Zgłoś
marcepanka13 hm. 03.10.10, 20:08 znam taką jedną , ale to jest po prostu strasznie słodkie u niej, jakoś tak się to objawia, ale głównie uważam to za stereotypy, których nienawidzę , bo kolejna blondyna w mojej kolekcji to niesamowicie inteligentna dziewczyna... Odpowiedz Link Zgłoś
miss_everything czy blondynki są głupie ? nie całkiem ale... 03.10.10, 20:08 to taki stereotyp . Ale jeśli jest głupia blondynka i np. głupia brunetka , to tak blondynka będzie wyglądać na głupszą bo : powstają o nich kawały , mają takie reprezentantki jak Doda , Jessica Simpson . itd . . . Jestem szatynką ale mam koleżanki blondyniki i nie każda jest głupia . ; ) . tylko jedna to taka rasowa "Barbie" . Odpowiedz Link Zgłoś
nickaa Re: Czy blondynki są głupie? 03.10.10, 20:15 hm nie sądzę. Jestem naturalną blondynką i jak na razie od 2 lat jestem jedną z najlepszych uczennic w klasie ;D inteligencja nie zależy od koloru włosów tylko od tego czy używa się mózgu ;D Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna. Re: Czy blondynki są głupie? 03.10.10, 21:33 są te głupie i te mądre .. ale u mnie w sql. jest przewaga tych na maxa pojebanych :x Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd tuu 04.10.10, 08:58 tsaa. blondynki głu[ie a szatynki mądre. sorry bardzo.Koloro włosów nie świadczy o rozumie kochana. u mnie w klasie dzieczyna blondynka jest jedną z najmodzrejszych. Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: Czy blondynki są głupie? 04.10.10, 14:16 Moim zdaniem to tylko głupi tekst... Odpowiedz Link Zgłoś
bella_swan_12 Re: Czy blondynki są głupie? 04.10.10, 14:30 czy ty jesteś blondynką ? Odpowiedz Link Zgłoś
julkajulcia w_paski 04.10.10, 16:29 Nie,mam brązowe włosy.Takie na pograniczu czarnych. A co? A tak w ogóle to do blondynek:Nie bulwersujcie się tak!Zżerała mnie ciekawość,czy wszystkie blondynki są takimi sweet i hot lalami,jak te w mojej klasie.Nie chciałam poprzez ten wątek nikogo obrazić,tylko poznać wasze zdanie na ten temat.A jak się nie podoba to w rogu jest kosz Odpowiedz Link Zgłoś
answer Jestem blondynką 03.03.11, 15:37 I mam średnią 5,2 w 2 gimnazjum. Więc przypuszczam że to nieźle jak na blondynkę. I znam dużo blondynek które są lekarzami, nauczycielami, wykładowcami - mój lekarz rodzinny, a raczej lekarka jest bardzo jasną naturalna blondynka. Odpowiedz Link Zgłoś
justine1495 Re: Czy blondynki są głupie? 04.10.10, 15:50 Nie wszystkie są głupie, ale mam w klasie jedną blondynkę, która nie jest zbytnio inteligentna. I do tego jest jeszcze sztuczna. Taka stereotypowa blondynka. Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: Czy blondynki są głupie? 03.03.11, 15:20 Są i głupie i inteligentne ... Ja jestem ciemną blondynką, ale nie jestem żadnym plastikiem... Moja przyjaciółka jest blondynką i ma dobre stopnie i też nie jest plastikiem. Ja osobiście wolałabym miec ciemne włosy, oczy; ładną opaleniznę, ale cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
laura.pl U mnie w klasie... 04.10.10, 16:38 U mnie w klasie jest parę blondynek,jedna z nich to straszna kujonka. Odpowiedz Link Zgłoś
sunshine16 Re: Czy blondynki są głupie? 04.10.10, 16:54 Jestem blondynką i nie jestem głupia ;]] Mam koleżankę. Naturalną blondynkę i jest hmmm... GENIUSZEM? To vhba dobre słowo. Nie wiem kto wymyślił coś takiego że blondynki są głupie. To głupota ;] Odpowiedz Link Zgłoś
szukajmnie Re: Czy blondynki są głupie? 04.10.10, 18:44 Czy blondynki są głupie? Jakaś częśc na pewno. Ale to samo mogę powiedziec o szatynkach czy brunetkach. Przecież nie każda blondynka będzie świeciła inteligencją. To samo dotyczy się pań o pozostałym odcieniu włosów. Sama jestem blondynką. I... uważam się za inteligentną osobę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Czy blondynki są głupie? 31.10.10, 17:37 jestem blondynką i nie jestem głupia , mam kumpele blondynki i nie są głupimi tipsiarami . znam za to durne szatynki i brunetki. a tak wgl to chory stereotyp. Odpowiedz Link Zgłoś
paniveronika Re: Czy blondynki są głupie? 24.10.10, 11:07 w szczególności taka jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: Czy blondynki są głupie? 24.10.10, 11:17 znam blondynki , które są b . mądre . ale głupie też znam . : > Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. tu. 24.10.10, 11:22 oczywiście że nie. ja nie rozumim co ma kolor włosów do intelektu. myśle że jest to taki stereotyp stworzony min. przez tipsiary, które farbują włosy na jasny blond, mają tatuaże, kolczyki ubierają miniówy i za małe bluzeczki i nie są zbyt inteligentne.c; Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiaaa Re: tu. 24.10.10, 11:28 ja jestem blondynka i znam b duzo blondynek ktore sa madrzejsze od brunetek szatynek itd. ja b lubie swoj kolor wlosow, i jeszcze nie mialam przypadku ze ktos powiedzial ze jestem glupia przez wlosy czy cos takiego... Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug ;] 24.10.10, 11:30 moim zdaniem brunetki głupsze. jestem blondynką. znam sporo blondynek które mają sukcesy w naszej szkole, nieskromnie ujmując w tym też i ja. uczę się bardzo dobrze i nie mam z niczym problemów, a w naszej szkole mówi się na brunetki "ciemne" bo u nas są one gorsze i tyle. ave, xd Odpowiedz Link Zgłoś
andzias Re: Czy blondynki są głupie? 24.10.10, 12:11 znam parę blondynek i akurat tak się złożyło , że nie są zbyt mądre . ale kolor włosów nie odzwierciedla inteligencji . Odpowiedz Link Zgłoś
nuna_ Re: Czy blondynki są głupie? 24.10.10, 17:47 Starm się szanować Twoje zdanie i opinię, ale jednak mimo, że napisałaś "Nie chcę tutaj nikogo urazić i przepraszam..." To czuje się urażona. Tak naprawdę kolor włosłów nie ma nic wspólnego z inteligencją a uwagi, iż blondynki są głupie to tylko zwykły prototyp. Znam wiele mądrych, naturalnych blondynek. Ja sama mam blond włosy i przyznam, że często biorą mnie za pustą lalę. Tak naprawdę bardzo mało jest naturalnych blondynek. Odpowiedz Link Zgłoś