Dodaj do ulubionych

Fałszywi przyjaciele

• x.pati.x Re: Fałszywi przyjaciele 03.10.10, 19:23
      niestety tak.
    • dagmarka1998 Re: Fałszywi przyjaciele 03.10.10, 19:24
      na fałszywych przyjaciół to nie, ale na fałszywe koleżanki to tak
    • fano__x niestety ale tak : ) 03.10.10, 19:28
      staram się do tego nie wracać, co było to było. okazała się zupełnie kimś
      innym niż tym kimś za kogo ją brałam, no ale cóż.. to jej problem.
    • karina545 Re: Fałszywi przyjaciele 03.10.10, 19:32
      o tak
    • linda o matkoo 03.10.10, 19:35
      nie przypominaj mi nawet !!! jak można być aż tak fałszywym , aby palić na oczach dyrektora i potem wyprzeć się tego tak , że zostaje się oczyszczonym z zarzutów sciana
      • mileyanddemi Re: o matkoo 03.10.10, 19:40
        tak.Była moją przyjaciółką a potem przez jedną w klasie się rozpadło , bo
        rodzice mojej ' przyjaciółki' uważali że mam na nią zły wpływ potem sie
        nienawidzilysmy potem kolegowalysmy i teraz sie nienawidizmy ;0
    • blender Re: Fałszywi przyjaciele 03.10.10, 19:37
      A bo to raz? Prawie wszyscy ludzie są fałszywi.
    • innocence_ Re: Fałszywi przyjaciele 03.10.10, 19:42
      Zdarzyło się ;/
    • rosalie22 Re: Fałszywi przyjaciele 03.10.10, 19:43
      niestety trafilam na falszywych przyjaciol sad zycie.... ale dobra wiadomosc jest taka ze
      istnieja tez przyjaciele prawdziwi smilesmile
    • beautiful_ Re: Fałszywi przyjaciele 03.10.10, 19:43
      Taaa.. cały czas ale się tym nie przejmuję, nie ci to inni . Sama sobie też
      poradzę tongue_out
    • jb.0la ja na szczescie nie :) mam dwie zaufane. przyjac. 03.10.10, 20:06
    • seneka4 Re: Fałszywi przyjaciele 03.10.10, 20:12
      nie.
    • miss_everything fałszywi przyjaciele - TAK !. 03.10.10, 20:25
      Tak na serio to 89% moich znajomych jest fałszywa . dlatego do żednego z nich się nie przywiązuje np. żadnych sekretów , pożyczania kasy itd .
      • lovesick Re: fałszywi przyjaciele - TAK !. 04.10.10, 20:52
        Tak . I to parę razy.
        Dlatego nie ufam nikomu .
    • sweet_olka Re: Fałszywi przyjaciele 04.10.10, 20:56
      Niestety tak sciana
    • collage Re: Fałszywi przyjaciele 04.10.10, 21:00
      fałszywi są wszędzie. nawet ja, ty i wszyscy. ciągle ktoś mnie wystawia,
      obgaduje, noale mówi się trudno i żyje się dalej. akurat w moim przypadku jest
      tak, że się z tego śmieje i odwdzięczam się tym samym. dlaczego nie?
    • izold04 Re: Fałszywi przyjaciele 04.10.10, 21:04
      Staram się na starcie poznań,ale czasem jest cięężko ;/.
    • klarix1 .. 04.10.10, 21:04
      Sama nie wiem. W większości moje przyjaźnie kończyły się trudnym końcem. Nie
      trafiłam na fałszywego lecz nieodpowiedniego dla mnie. W większości po prostu
      popełniałam błędy.

Teraz jest inaczej. Moja przyjaciółka jest dla mnie osobą najbliższą. Nie mam
      przed nią sekretów i bardzo się cieszę, że ją poznałam. A przyjaźnie się z nią
      od szótej klasy podstawówki. ; >
    • thuskawka Re: Fałszywi przyjaciele 04.10.10, 21:07
      tak.
    • koralina94 Re: Fałszywi przyjaciele 04.10.10, 21:13
      Na szczęście jeszcze nie, ale staram się rozważnie dobierać znajomych i nie wszystkim mówię o
      wszystkim.
    • suoik no :[ 04.10.10, 21:15
    • olcissia_1998 Tak... 04.10.10, 21:23
      Pare razy w życiu. Dokładnie to trzy razy.

1. Jak miałam 7 lat, to zaczełam chodzić do podstawówki. Na początku byłam bardzo
      nieśmiała, na przerwach często chodziłam sama, z nikim nie rozmawiałam, ale nie
      torturowali mnie ze względu na "nieśmiałość" (moja klasa już od początku zaczynała żniwa
      na innych xD ). I jakaś Aleksandra W. była dla mnie raz miłą raz wredna. Ale pomyślałam,
      że uda mi się z nią zaprzyjaźnić. Ale teraz wkółko ma do mnie pretensje! Przezywa mnie,
      grozi mi, że jak jej się postawie to powie pani i wkółko jak ustawiamy się przed salą, to
      czasami jak zdarzy się, że będe na pierwszym miejscu, to ona odrazu "Na koniec!" chociaz
      ja nie idę na koniec, tylko trochę się cofam, bo jak na nią patrzę to mi się nie dobrze robi
      wink
      Ale ona i tak jest uciąrzliwa bo na przyrodzie siedze niedaleko jej(pani musiała ją posadzić
      niedalekoangry) i niedawno dostałam zapalenia oskrzeli i wkółko kaszle. I ja nie moge tego
      postrzymać, ale jak już kaszlne, to ona musi mieć do mnie pretensje! Zobaczymy co
      będzie jak sama zachoruje! Zobaczy jak to jest angry

Poradziłam się kiedyś was, co mam zrobić, aby dała mi spokój. WykorZystałam rady paru
      z nich czyli zaczełam ją ignorować smile i pomogło smile

2. W wieku dziesięciu lat (byłam w trzeciej klasie) do mojego bloku wprowadziła się pewna
      rodzina. Wśród niej była rok młodsza ode mnie dziewczyna Wiktoria. I kiedyś była fajna. Z
      wszystkimi z bloku się zaprzyjaźniła, a w szkole udało jej się po paru dniach stworzyć
      szkolną grupę. Ale kiedy zaprosdiła mnie na urodziny to zobaczyłam jaka jest naprawdę,
      bo po przyjęciu gdy dziewczyny już sprzątały, robiły ozdóbki dla siebie lub zbierały się do
      domów, to Wiktoria usiadła na fotel, skwasiła minę i siedziała. Potem jak wkładałam kapcie
      (mieszkałam piętro wyżej) żeby iść do domu to Wiktoria (była już z przyjęcia tylko jedna
      osoba- jej pseudo kuzynka Angieszka) poszła do pokoju, wzieła gazete, przymkneła drzwi,
      usiadła na łóżku i czytała jakiś stary numer "Bravo". Teraz już nie przyjaźnię się z Wiktorią
      bo z fajnej przyjaciułki zmieniła się w różową tipsiarę uncertain

3. Jestem w szóstej klasie, do mojej klasy doszła nowa uczennica Paulina. No i myślałam,
      że będzie fajna. Ale juz jej nie lubię, bo mnie przedrzeźnia i groziu mi, że mi coś złego
      zrobi confused
      Ale się jej nie boję wink
      I w2ogule ona jest bardzo głupia, bo od samego początku roku ma same jedynki.

Czasem jest tak, że uważamy kogoś za przyjaciela, a potem okazuje się, że ta osoba
      nawet nas nie lubi...

Ale znalazlam nowych przyjaciuł, a tamtymi się nie przejmuję. smile
    • aishiteru Re: Fałszywi przyjaciele 04.10.10, 21:26
      nie (:
      na szczęscie...
    • olka17172 Re: Fałszywi przyjaciele 04.10.10, 21:35
      taksadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsadsad
    • kajka11 Re: Fałszywi przyjaciele 04.10.10, 22:06
      Niestety crying
      Taki już mój los confused
      sciana
    • riki1246 Ooo tak ! 04.10.10, 22:19
      I nigdy nie popełnię tego błędu będe ''sprawdzać'' swoich nowych przyjaciół na każdym
      kroku big_grintongue_out
    • nearlaify Re: Fałszywi przyjaciele 05.10.10, 09:54
      Niestety tak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka