bath_ Re: Fałszywi przyjaciele 08.10.10, 17:01 wkurzasz mnie droga "koleżanko" nuskadee Odpowiedz Link Zgłoś
emilka11 Oczywiście .. 08.10.10, 17:12 Tacy ludzie mi ciągle nie dają spokoju : ((( ; (( Niestety już takiego mam pecha ... ; //// Ale to co zrobili mi ostatnio przekroczyło wszelkie granice - uwierzcie mi, że to było po prostu straszne .. Przez te wszystkie wydarzenia rodzice mnie przenieśli do zupełnie innej sQl i właściwie przez tych "przyjaciół", z którymi przyjaźniłam się od ponad 4 lat wszystko straciłam .. : (( Ale próbuję jakoś o tym zapomnieć ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: Fałszywi przyjaciele 08.10.10, 17:17 Na szczęście nie Chociaż jest jedna taka ,ale ona mnie po prostu wkurza i nie nazywam ją przyjaciółką. Odpowiedz Link Zgłoś
zozolek007 Tak. 08.10.10, 17:31 Trafiłam, ale gdy doszło do tzw. zdrady zaufania po prostu powiedziałam to im prosto w twarz i od tego czasu znalazłam sobie innych znajomych, którzy może niedługo staną się moimi przyjaciółmi. Odpowiedz Link Zgłoś
pussy_ Fałszywi przyjaciele 08.10.10, 17:49 niestety tak, ale teraz myślę, że znalazłam prawdziwych przyjaciół. Odpowiedz Link Zgłoś
negeilf_ Re: Fałszywi przyjaciele 22.10.10, 22:45 tak , zawsze na takich trafiam.. Odpowiedz Link Zgłoś