hektor18 Re: Co na pryszcze? 03.10.10, 21:43 ja mam taki antybiotyk od lekarki i jest super śmierdzący jakimś spirytusem i troche piecze jak się tym robi ale na prawdę skuteczny tylko to ni ma nazwy bo to jest robione w aptece na zamówienie ale zapytaj u lekarza albo w aptece, stosuje też różne jakieś tam żele do mycia i takie inne ale to tak profilaktycznie Odpowiedz Link Zgłoś
kajuchna Re: Co na pryszcze? 03.10.10, 22:30 Ja jak narazie nie mam z tym problemu(dzięki bogu) ale może Idzi do dermatologa Odpowiedz Link Zgłoś
klaugiaa Re: Co na pryszcze? 04.10.10, 13:34 ja jakoś nie dbam o swoją cere. Znaczy, zaczynam dbac jak mi wyskoczy pryszcz a mam gdzieś wyjśc ; D żel/peeling .. ? tonik ? krem ? są jeszcze tabetki w aptekach .. i ten, mama mi zawsze mówią że po keczupie i czekoladzie sie robią : < Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Co na pryszcze? 04.10.10, 23:57 kochaanaa too !!! sprawdzone i skutecznee Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek555 amm żel/maścć 05.10.10, 14:47 jest taki zel ja go mam on strasznie śmierdzi i mozna go kupic tylko w aptece nazywa się 'Klindacin T" naprawdę działa Odpowiedz Link Zgłoś