Dodaj do ulubionych

Czym jest dla nas moda?

• vienna Re: Czym jest dla nas moda? 09.10.10, 20:13
      moda ? to coś wspaniałego ! to sztuka . śmiało mogę powiedzieć , że moda jest częścią mnie .
      owszem , internet jest świetna formą ` bycia na bieżąco ` , ale dla mnie największym
      przeżyciem jest `moda na żywo ` - pokazy , spotkania z projektantami . również kolorowa
      prasa jest przydatnym źródłem . chętnie czytam czasopisma o modzie . nie mam ulubionej
      marki . dobrych marek i projektantów jest wiele . warto jednak znaleźć swój styl i wzorować
      się na wybranych firmach . każdego dnia staram się ubierać zgodnie z trendami , aczkolwiek
      mam wyznaczoną ścieżkę w tej kwestii , którą kroczę . wiele osób mówi , że mam hopla na
      punkcie mody . moim zdaniem z wyczuciem stylu po prostu trzeba się urodzić .
      zachęcam wszystkich do zgłębiania tajników mody . niech żyje fashion ! serce : )
    • arbuzooowa Re: Czym jest dla nas moda? 09.10.10, 22:11
      ja tam aż tak nie śledze modowych trendów ...
      dla mnie moda to zabawa, pasja, coś co pozwala na kreatywność ;]
    • obcas Re: Czym jest dla nas moda? 12.10.10, 09:03
      A myślicie, ze mogłybyście stworzyć swoją modę? być takimi prekursorkami,
      kreatorkami?
    • slodkiporanek Re: Czym jest dla nas moda? 12.10.10, 09:19
      niczym.
    • kassandrax33 Re: Czym jest dla nas moda? 21.10.10, 17:26
      ja mam własny styl lubię ubierać się na luzie , ale i też na galowo - nie lubię
      spódnic . Nie naśladuję innych bo nie chce wyglądać jak wszystkie dziewczyny .
      ale jak ktoś je naśladuje to nie szkodzi nie czepiam się wink
      • koteczka88 Re: Czym jest dla nas moda? 24.10.10, 21:02
        Racja trzeba mieć własny styl. Własny styl nie do podrobienia. Mam tez kilka
        swoich ulubionych sklepów m.in Berska, H&M, Top Secret, Cubus... Polecam stronę:
        www.wypelniasz-wygrywasz.pl/konkurs-z-nagrodami-gwarantowanymi-Top-Secret/index.php?recommended_by=62128794437198
        <br />
        Można na tej stronie uzykać 50zł zniżki na ekstra ciuchysmile Wystarczy wypełnić
        formularz i już dostaje się kupon ze zniżką - ja już odebrałam i nie moge sie
        doczekać zakupówsmile hihismile
    • candence Bony do Top Secret! :D 23.10.10, 13:09
      wypelniasz-wygrywasz.pl/konkurs-z-nagrodami-gwarantowanymi-Top-Secret/index.php?recommended_by=19128734103443

otrzymaj gwarantowany bon dosieci sklepow Top
      Secret o wartosci 50zł za
      wypelnienie krotkiego formularza!! To trwa tylko chwilkę! Bardzo mi na tym
      zależy ponieważ biore udział w konkursie dalej. Nawet jeśli nie wykorzystasz
      bonu, prosze wypelnij formularz i potwierdz potem e-mail pozdrawiam
    • deslie Re: Czym jest dla nas moda? 23.10.10, 13:24
      mi się wydaję, że sposobem na wyrażenie siebie. Poprzez nią możesz pokazywać swoją kreatywność i wnętrze. smile
    • karolina1997 Re: Czym jest dla nas moda? 30.10.10, 21:08
      Moda to dla mnie całe życiesmile
    • katyk po prostu 30.10.10, 21:57
      moda to dla mnie sztuka noszenia ubrań. Nie obchodzą mnie trendy, chociaż
      śledzę parę stron modowych - lubię po prostu wiedzieć co jest "modne" bez
      potrzeby ubierania się w taki sposób.

Moda jest fascynująca jako sztuka wyglądania estetycznie - jako sposób doboru
      kolorów, wzorów, tkanin i dodatków.
    • pauliska1212 Re: Czym jest dla nas moda? 30.10.10, 22:09
      lubię modę, ale nie jest tak, że muszę miec coś co jest modne nie ważne czy mi
      sie podoba czy nie.
      Podążam za modą, ale tylko jesli mi się podoba to co jest na topie.
      Nie oglądam pokazów mody, bo to co proponują styliści to są jakieś .... yy no na
      ulicę w tym nie wyjdziesz.
      Ale lubię przeglądać magazyny takie jak bravo girl, bo zawsze są tam świetne
      zestawy ubraniowe i tymi się inspriuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka