vienna Re: Czym jest dla nas moda? 09.10.10, 20:13 moda ? to coś wspaniałego ! to sztuka . śmiało mogę powiedzieć , że moda jest częścią mnie . owszem , internet jest świetna formą ` bycia na bieżąco ` , ale dla mnie największym przeżyciem jest `moda na żywo ` - pokazy , spotkania z projektantami . również kolorowa prasa jest przydatnym źródłem . chętnie czytam czasopisma o modzie . nie mam ulubionej marki . dobrych marek i projektantów jest wiele . warto jednak znaleźć swój styl i wzorować się na wybranych firmach . każdego dnia staram się ubierać zgodnie z trendami , aczkolwiek mam wyznaczoną ścieżkę w tej kwestii , którą kroczę . wiele osób mówi , że mam hopla na punkcie mody . moim zdaniem z wyczuciem stylu po prostu trzeba się urodzić . zachęcam wszystkich do zgłębiania tajników mody . niech żyje fashion ! : ) Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzooowa Re: Czym jest dla nas moda? 09.10.10, 22:11 ja tam aż tak nie śledze modowych trendów ... dla mnie moda to zabawa, pasja, coś co pozwala na kreatywność ;] Odpowiedz Link Zgłoś
obcas Re: Czym jest dla nas moda? 12.10.10, 09:03 A myślicie, ze mogłybyście stworzyć swoją modę? być takimi prekursorkami, kreatorkami? Odpowiedz Link Zgłoś
kassandrax33 Re: Czym jest dla nas moda? 21.10.10, 17:26 ja mam własny styl lubię ubierać się na luzie , ale i też na galowo - nie lubię spódnic . Nie naśladuję innych bo nie chce wyglądać jak wszystkie dziewczyny . ale jak ktoś je naśladuje to nie szkodzi nie czepiam się Odpowiedz Link Zgłoś
koteczka88 Re: Czym jest dla nas moda? 24.10.10, 21:02 Racja trzeba mieć własny styl. Własny styl nie do podrobienia. Mam tez kilka swoich ulubionych sklepów m.in Berska, H&M, Top Secret, Cubus... Polecam stronę: www.wypelniasz-wygrywasz.pl/konkurs-z-nagrodami-gwarantowanymi-Top-Secret/index.php?recommended_by=62128794437198 <br /> Można na tej stronie uzykać 50zł zniżki na ekstra ciuchy Wystarczy wypełnić formularz i już dostaje się kupon ze zniżką - ja już odebrałam i nie moge sie doczekać zakupów hihi Odpowiedz Link Zgłoś
candence Bony do Top Secret! :D 23.10.10, 13:09 wypelniasz-wygrywasz.pl/konkurs-z-nagrodami-gwarantowanymi-Top-Secret/index.php?recommended_by=19128734103443 otrzymaj gwarantowany bon dosieci sklepow Top Secret o wartosci 50zł za wypelnienie krotkiego formularza!! To trwa tylko chwilkę! Bardzo mi na tym zależy ponieważ biore udział w konkursie dalej. Nawet jeśli nie wykorzystasz bonu, prosze wypelnij formularz i potwierdz potem e-mail pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
deslie Re: Czym jest dla nas moda? 23.10.10, 13:24 mi się wydaję, że sposobem na wyrażenie siebie. Poprzez nią możesz pokazywać swoją kreatywność i wnętrze. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina1997 Re: Czym jest dla nas moda? 30.10.10, 21:08 Moda to dla mnie całe życie Odpowiedz Link Zgłoś
katyk po prostu 30.10.10, 21:57 moda to dla mnie sztuka noszenia ubrań. Nie obchodzą mnie trendy, chociaż śledzę parę stron modowych - lubię po prostu wiedzieć co jest "modne" bez potrzeby ubierania się w taki sposób. Moda jest fascynująca jako sztuka wyglądania estetycznie - jako sposób doboru kolorów, wzorów, tkanin i dodatków. Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Czym jest dla nas moda? 30.10.10, 22:09 lubię modę, ale nie jest tak, że muszę miec coś co jest modne nie ważne czy mi sie podoba czy nie. Podążam za modą, ale tylko jesli mi się podoba to co jest na topie. Nie oglądam pokazów mody, bo to co proponują styliści to są jakieś .... yy no na ulicę w tym nie wyjdziesz. Ale lubię przeglądać magazyny takie jak bravo girl, bo zawsze są tam świetne zestawy ubraniowe i tymi się inspriuję. Odpowiedz Link Zgłoś