becia123x Re: Dezodorant. :) ---> Pytanko. 29.10.10, 20:18 zawsze próbuje innych, jestem otwarta na różne firmy, nie tylko na jedną Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 Re: Dezodorant. :) ---> Pytanko. 29.10.10, 20:27 zawsze kupuje jedną. mam sprawdzona firmę i nie lubię eksperymentować Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Re: Dezodorant. :) ---> Pytanko. 29.10.10, 20:28 do czasu , az dostalam uczulenia uzywalam za kazdym razem innego dezodorantu. teraz przystanelam na antyperspirancie Nivea i jestem baardzo zadowolona (: Odpowiedz Link Zgłoś
kkttooss Re: Dezodorant. :) ---> Pytanko. 29.10.10, 20:34 Używam raczej dezodorantów o delikatniejszym zapachu . Raczej mam kilka ulubionych dezodorantów z Fa i Nivea , nie staram się żeby zapach dezodorantu był wyczuwalny, bo od tego są perfumy . Odpowiedz Link Zgłoś
xnamex Re: Dezodorant. :) ---> Pytanko. 29.10.10, 20:39 Najpierw kupowałam jakiś tam Nivea - chyba "dry" czy coś, potem Rexona - znowu chyba, a teraz Adidas Intensive (taki pomarańczowy) i jest rewelacyjny. Ma fajny zapach i genialnie działa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
coca_cola Re: Dezodorant. :) ---> Pytanko. 29.10.10, 20:46 ja przeważnie kupuję różne ostatnio miałam ten Tekst linkaoby dwa fajne ale ten fioletowy cudnie pachnie Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
coca_cola Re: Dezodorant. :) ---> Pytanko. 29.10.10, 20:48 ten pierwszy reksona aloe vera Odpowiedz Link Zgłoś