pysia_x33 Z pewnością Demi..! 08.10.10, 19:35 Spójrzcie jaki ona ma głos..! Silny , dominujący i wspaniały.! Totalne przeciwieństwo Seleny i Miley . A poza tym najlepiej gra. .. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
smileyka11 Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 08.10.10, 19:48 Miley Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Zdecydowanie Demi ! 08.10.10, 19:50 Ma świetny głos , dobrze gra w różnych filmach Selena dobrze gra, ale głosu to ona nie ma . A Miley to totalne beztalencie,ani głosu a ni gry aktorskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
monique18 Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 08.10.10, 19:58 Moim zdaniem Demi jest zdolniejsza, ale Miley też jest świetna ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie22 Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 08.10.10, 20:03 bardzo trudne pytanie... kazda ma inny styl inny glos i inny charakter, oczywiscie wszystkie sa strasznie uzdolnione, jednak wedlug mnie najzdolniejsza jest Demi Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 08.10.10, 20:04 Demi. Odpowiedz Link Zgłoś
justinlove1994 Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 08.10.10, 20:25 Miley, Demi... Odpowiedz Link Zgłoś
gguciaa Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 08.10.10, 20:31 Oczywiście że Demi Odpowiedz Link Zgłoś
blackout_ Miley i Demi. Selena nie ma za grosz talentu. 08.10.10, 20:33 cała prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
jenny. Re: Miley i Demi. Selena nie ma za grosz talentu. 08.10.10, 20:36 Myśle że żadna nie ma talentu. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 09.10.10, 10:44 Miley ;d Odpowiedz Link Zgłoś
elza1502 Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 09.10.10, 15:08 ŻADNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paula11 Re: Miley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 09.10.10, 15:12 Jak dla mnie to żadna. Ale jak bym musiała to wybrałabym Demi Odpowiedz Link Zgłoś
xxxaniskaxxx Dlaczego dałaś tylko gwiazdki disneya chanela? 09.10.10, 15:18 Demi Lovato jest najbardziej utalentowana z nich wszystkich. Ale od niej wolę mocny głos Ewy Farny. Przecież Ashley Tisdale też nie jest zła, a jej nie dałaś... Odpowiedz Link Zgłoś
rihanna01 Miley 09.10.10, 15:23 Miley jest najzdolniejsza moim zdaniem. Spiewa w różnych nastrojach np piosenka 'Clear' jest inna od 'Start all over' itd, a poza tym świetnie gra. Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 . 09.10.10, 15:38 z tych trzech co podałaś to Demi, bo ma śliczny głos i ładnie wyciąga wysokie dźwięki Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_ Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 09.10.10, 15:36 mhm, szczerze mówiąc nie przepadam za żadną, ale chyba Demi. ma świetny głos. chociaż w Selenie podoba mi się to, że udziela się charytatywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
chadowa Demi ;D 09.10.10, 15:36 Demi jest naladniejsza chociaż Miley i Selena tez sa ladne Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Demi - <a href="http://www.youtube.com/watch?v=u_HPj8_9E2c" target 09.10.10, 15:46 Demi ! zdecydowanie .. Wysłuchajcie jak śpiewa hymn Ameryki .. szczeny wam na stówe opadną .. www.youtube.com/watch?v=u_HPj8_9E2c Odpowiedz Link Zgłoś
demis68 Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 16.10.10, 13:20 Mi się zdaję że demi bo ma świetny głos no i talent aktorski Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Wokalnym?Żadna.Aktorskim?Selena. 16.10.10, 13:32 Miley i Demi,które myślą,że śpiewają rocka reprezentują sobą tak żałosny poziom,że szkoda słów.Selena przynajmniej otwarcie mówi,że śpiewa pop,ale moim zdaniem mimo wszystko nie powinna śpiewać.Co do aktorstwa to te od siedmiu boleści miny Cytrus w Hannie Śmietanie są tak żałosne,że ja już jestem lepszą aktorką.Demi widać,że w niektórych momentach gra sztucznie,do tego strasznie jej się głos waha.Selena mimo,iż daleko jej do zdolności aktorskich prawdziwych gwiazd,uważam,że najlepiej poradziłaby sobie bez Disneya spośród tych wszystkich sWeEt DzIeFfCzyNeEk Odpowiedz Link Zgłoś
miaumiauu Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 16.10.10, 13:37 sądzę, że Miley. choć Demi również. Selena może dobrze gra, ale szczerze- nie lubię jak śpiewa : D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 16.10.10, 13:39 Żadna. Cyrus - nie umie grać, nie śpiewa zbyt dobrze. Lovato- jak na gwiazdeczkę Disneya to nawet nieźle śpiewa, ale aktorka z niej koszmarna. Gomez- ani grać nie umie, śpiewa tragicznie i czym tu się podniecać? Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: MIley, Selena czy Demi która najzdolniejsza ? 16.10.10, 13:48 Cyrus - ni to gra, ni to tańczy, ni to śpiewa... Moim zdaniem jedna z większych pomyłek w świecie showbiznesu. Gomez - widziałam parę odcinków jej serialu i na kolana to mnie nie rzuciła. Jest to wzorcowy przykład aktorki dla durnowatych komedii, nie wyobrażam sobie jej w poważnym filmie, więc jest nieuniwersalna. A to źle. A jeśli chodzi o jej śpiew, to nie oszukujmy się - piękna praca komputera. Lovato - Nie podoba mi się jej gra aktorska, ale głos ma jako-tako niezły, jeśli mam być obiektywna. No i wiadomo, że ja na temat aktorstwa, czy śpiewu wiem naprawdę niewiele i nie mam zamiaru się wymądrzać w tej sprawie. To po prostu mój komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
grafikowa_ Demi najlepiej śpiewa. 16.10.10, 13:54 jw. ale Miley umie grać na instrumentach, choć Demi też... stawiam na Demi. Selena na pewno nie. Odpowiedz Link Zgłoś