fifciak Re: hmm.. BRUNO MARS ;) 01.11.10, 07:43 jest boski .;* just the way you are uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Re: hmm.. BRUNO MARS ;) 01.11.10, 08:28 mega jest. ,ma fajny głos i utwory szybko wpadające w ucho. Odpowiedz Link Zgłoś
sexy_girl Bruno Mars<3 01.11.10, 15:40 jesst boski ! kocham go słuchać<3 najbardziej lubię pisenkę Billionaire którą śpiewał z Travisem . ma świetny głos i do tego jest taki przystojny ;d <33 Odpowiedz Link Zgłoś
andzias Re: hmm.. BRUNO MARS ;) 04.11.10, 07:12 billionaire to jedyna jego piosenka, która mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
grenade Re: hmm.. BRUNO MARS ;) 26.01.11, 14:56 Bruno Hm... A ja jestem jego fanką Podoba mi się jego muzyka, podejście do tworzenia utworów. Uwielbiam patrzeć jak wkłada swoje serce w to, co robi. Ma chłopak talent i w końcu realizuje swoje marzenia. Bardzo lubię oglądać filmiki na youtube z jego koncertami, ciągle zachwycam się jego głosem, który brzmi na żywo tak samo, jak na płycie. Po prostu jestem pod wrażeniem jego talentu. Mam nadzieję, że kariera Bruno rozwinie się jeszcze bardziej. Trzymam za niego kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
marzycielkaaa_ Re: hmm.. BRUNO MARS ;) 27.01.11, 10:58 Ma świetny głos ! Fajnie, że w końcu przestał pisać utwory innym artystom tylko sam zaczął śpiewać solo . Piosenki ,,Just the way you are" i ,,Grenade" są genialne ! Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_ilove_jb Re: hmm.. BRUNO MARS ;) 27.01.11, 21:09 poprostu zakochalam sie w piosence ,,grenade" tylko czytalam ze bruno ma miec sprawe w sadzie Odpowiedz Link Zgłoś
vampirediaries Ehe... 27.01.11, 21:14 Wole te piosenki : Merry You, Grende <czy jakoś tak>, Runway Baby. Odpowiedz Link Zgłoś
ilovehis Re: hmm.. BRUNO MARS ;) 27.01.11, 21:17 Oczywiście, ze go znam! Ma niesamowity głos, teksty piosenek są świetne, nucę całymi dniami ; ) Dodatkowo jest przystojny ; D Teraz listy hitów podbija także "grenade ' Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: hmm.. BRUNO MARS ;) 27.01.11, 21:18 Uwielbiam go i jego głos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 <3 Odpowiedz Link Zgłoś
selena_ Re: hmm.. BRUNO MARS ;) 27.01.11, 21:23 Uwielbiam go, ma niesamowity głos i... piękne oczy. Moje ulubione piosenki w jego wykonaniu to : - Grenade - Who Is - The Other Side i wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
vavamuffinka <a href="http://nie-placze-gdy-budzi-sie-mrok.blog.onet.pl/" targe 27.01.11, 21:25 Zapraszam na bloog <br /> <br /><br /> A co do niego, to go nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
ilovemajki Re: hmm.. BRUNO MARS ;) 27.01.11, 21:30 Ma świetny głos, uwielbiam jego piosenkę ''Grenade'' Odpowiedz Link Zgłoś
abigali Re: hmm.. BRUNO MARS ;) 27.01.11, 21:50 Lubię Bruna. Jest dla mnie pozytywną postacią w świecie muzyki. Mój ulubiony kawałek pochodzący od Marsa to "Grenade". Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel483 Re: hmm.. BRUNO MARS ;) 28.01.11, 16:56 nie znam ale moja siostra b. go lubi Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: hmm.. BRUNO MARS ;) 06.07.11, 10:47 uwielbiam go <3. ma głos i co piosenkę to hit każda mi się spodobała . po prostu przystojniak z fajnym głosem Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabe1995 Re: hmm.. BRUNO MARS ;) 06.07.11, 10:57 wejdźxie na mój profil kliknijcie w link z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
mistreated Re: :D 14.07.11, 16:20 lubię go,nawet bardzo.ma fajną barwę głosu,świetne piosenki.chyba wybiorę się do empiku po jego płytę . Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: hmm.. BRUNO MARS ;) 15.07.11, 13:05 Trudno byłoby go nie znać skoro ciągle puszczają jego piosenki. Głos ma fajny, piosenki nie są kiczowate, jak większość, które są puszczane na kanałach muzycznych. Uwielbiam teledysk do "The Lazy Song". Małpy - genialne. Ogólnie nic do niego nie mam, fanką nie jestem. Lubię go. Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: hmm.. BRUNO MARS ;) 15.07.11, 13:15 Nie lubię -.- Jego piosenki na początku wydają się fajne, ale im dłużej się je słucha to coraz bardziej wnerwiają. Tak było z "Grenade" (gdy słyszałam początek "Easy come, easy go" to od razu przełączałam) a teraz to samo jest z "Lazy song". Pamiętam, że na początku spodobał mi się teledysk, a teraz im częściej słyszę to w esce to zaczyna się dziać tak jak z "Granade" o.O" Sorry, nie trawię gościa -.- Odpowiedz Link Zgłoś