hektor18 Re: Lumpeksy = Kłopoty?! 14.10.10, 09:31 jakby w mojej okolicy jakies były takie ładnie utrzymane i wgl. to bym może chodziła a tak to nie Odpowiedz Link Zgłoś
myslicielka123 Re: Lumpeksy = Kłopoty?! 14.10.10, 11:21 nie lubie tam chodzić. nie umiem szukać, a pozatym tyle ludzi i tak się pchają jakby to złoto jakieś było wole kupować w sklepie na wyprzedarzy Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Lumpeksy = Kłopoty?! 14.10.10, 15:57 chodzę gdy się nudzę i mam trochę kasy. no i wtedy kiedy chcę mieć coś nowego :d Lumpeksy są sto razy lepsze, niż normalne sklepy. Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: Lumpeksy = Kłopoty?! 14.10.10, 16:02 czasami pójdę i może coś fajnego znajdę . Odpowiedz Link Zgłoś
domaa to żaden wstyd ! 15.10.10, 13:53 Ja też chodze, moze jak wejde i spotkam tam jakas 'modnisie' ze szkoly to sie troche wstydze, ale potem mi przechodzi : Mam FUL rzeczy z tamtąd ! Odpowiedz Link Zgłoś
apollyona Re: Lumpeksy = Kłopoty?! 18.10.10, 21:00 Kiedys rowniez mialam opory do takich miejsc jednak prawda jest prawda: Mozn tam za grosze a fajne rzeczy kupic. teraz lubie odiwedzac, nigdy nie bylam zwolenniczka masowej mody narzucanej przez media, czasem ide do sklepu czasem do fajnego lumpka ktorego znalazlam Apollyona Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Lumpeksy = Kłopoty?! 19.10.10, 22:28 moja mam czasem mi kupi coś . Ale ja zawsze nowe rzeczy kupuję . Odpowiedz Link Zgłoś
carli. Re: Lumpeksy = Kłopoty?! 19.10.10, 22:44 nie chodzę, ale uważam , że to żaden wstyd. jasne , że można tam kupić fajne rzeczy, niektóre przecież nawet nie widać , że były kiedyś używane. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulec Wstyd to kłamać i kraść ... 19.10.10, 23:24 Nie ubierać się w LUMPEKSACH !! ZAL mi niektórych którzy mowia że ubieranie sie w lumpeksach to wstyd ! ;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
candence !Bony do Top Secret! 23.10.10, 13:10 wypelniasz-wygrywasz.pl/konkurs-z-nagrodami-gwarantowanymi-Top-Secret/index.php?recommended_by=19128734103443 otrzymaj gwarantowany bon dosieci sklepow Top Secret o wartosci 50zł za wypelnienie krotkiego formularza!! To trwa tylko chwilkę! Bardzo mi na tym zależy ponieważ biore udział w konkursie dalej. Nawet jeśli nie wykorzystasz bonu, prosze wypelnij formularz i potwierdz potem e-mail pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 23.10.10, 22:15 to szczyt pozerstwa, uważać osoby chodzące do lumpeksów za kogoś gorszego. a przecież tam na prawdę można dorwać coś fajnego za grosze. i co najważniejsze, jak już ktoś trafnie zauważył, to przecież tam ciuchy też są jakoś odkażane czy prane (nie orientuję się co się z nimi robi konkretnie), a po zakupie przecież też się je od razu pierze. oczywiście wiadomo, że bielizny się tam nie kupi, lol, ale zajrzeć tam i kupić coś można i to nic złego. Odpowiedz Link Zgłoś
blackout_ nie mam nic do lumpeksów... 23.10.10, 22:19 ... ale sama w nich nie kupuję. Nie żeby dla mnie to jakaś siara była, czy coś, ale moja mama twierdzi, że z lumpeksów ciuchy są badziewne. Zresztą- jeszcze nie znalazłam takiego z fajnymi ciuchami, ale jak znajdę, to na pewno coś kupię. Wolę zwykłe, tanie sklepy... Często kupuje też ciuchy w trollu, bo są takie i fajne... Siostra mi też paczki ze stanów wysyła, ale i tak nie mam się w co ubrac.. *_* Odpowiedz Link Zgłoś
gitara_i_glany Re: nie mam nic do lumpeksów... 23.10.10, 22:20 Lumpy są wyjebane w kosmos Można tam znaleźć zajebiste podarte dzinsy Odpowiedz Link Zgłoś
bulletproof Re: Lumpeksy = Kłopoty?! 23.10.10, 22:22 raczej nie kupuję, ale nie mam nic przeciwko. można się naprawdę ładnie, a tanio ubrać Odpowiedz Link Zgłoś
kamila885femme Re: Lumpeksy = Kłopoty?! 23.10.10, 22:34 według mnie lumpeksy są ohydne! Odpowiedz Link Zgłoś
goga14 Re: Lumpeksy = Kłopoty?! 23.10.10, 22:34 mi się podobają tam ciuchy niektóre , są spoko , tanie , i niektóre nawet firmowe , mało używane ... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: Lumpeksy = Kłopoty?! 23.10.10, 23:22 heide park, to dość mały park rozrywki, nie jest największy nawet nawet w niemaczech, a co dopiero w europie... wiem , bo byłam Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: Lumpeksy = Kłopoty?! 23.10.10, 23:33 ja tam akurat ani jednego ubrania nie mam z lumpeksu,bo dziwnie byłoby mi nawet do niego wejść.tzn. gdyby był w pobliżu jakiś ładny i zadbany to może i bym z ciekawości weszła,ale że nie ma no to po prostu nie...:3 Odpowiedz Link Zgłoś
nnata1221 Re: Lumpeksy = Kłopoty?! 23.10.10, 23:33 Wiesz jak jest z tymi lumpeksami ? jest tak ze dużo osób ma z nich ciuchy , ale wstydzi się do tego przyzmnać . . . Odpowiedz Link Zgłoś
emilka11 Re: Lumpeksy = Kłopoty?! 23.10.10, 23:33 Ja uważam, że taki lumpeks to fajna sprawa. Wiesz, ja sama nie kupuję w ciucholandach, ale wiem, że się to opłaca. Gdybym mogła na pewno bym się wybierała, ale za bardzo nie mam na nic czasu. Większość rzeczy kupuje mi mama, ale tata za granicą ; )) Ale na prawdę nie uważam tego za siarę. Nawet mnóstwo gwiazd przecież kupuje w lumpeksach i polecają takie sklepy. Więc serio .. opłaca się, rzeczy ładne można znaleźć, bo nie mówię, że w ciągu swojego życia ani razu nie odwiedziłam ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
pyyza Re: Lumpeksy = Kłopoty?! 24.10.10, 11:13 Hej Wiesz, ja mam dużo rzeczy z lumpeksu, dziewczyny w mojej klasie też nawet czasami śmiejemy się z tego że w lumpeksie jest więcej ładniejszych rzeczy niż w drogich sklepach przecież noszone nie znaczy gorsze... Ciesze się że to polubiłaś. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Lumpeksy = Kłopoty?! 24.10.10, 14:43 To okropnie głupie uważać osoby, któe chodzą do lumpeksów za beznadziejne. To nie prawda, że w lumpeksach są same ciuchy dla starych kobiet itp. czasami naprawdę można znaleźć coś fajnego i w dodatku w bardzo dobrej cenie. Mimo wszystko nie chodzę do lumpeksów... Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Lumpeksy = Kłopoty?! 24.10.10, 15:08 nie chodzę i nie mam zamiaru zacząć. Odpowiedz Link Zgłoś