fun.jonas 10.10.10, 17:36 Wy też chcecie mieć chłopaków?? Czy może macie ich?? O jakim typie marzycie, i czy macie jakieś marzenia związane z spotkaniami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcepanka13 Re: Chłopak... 10.10.10, 17:43 nie mam , czasem mi z tym naprawdę dobrze , a czasem naprawdę źle, ale... nie chcę się na siłe szmacić w młodym wieku więc raczej jak najlepiej. bez miłości nie ma fizyczności... Odpowiedz Link Zgłoś
olianna Chłopak . ; 3 10.10.10, 17:54 Nie zgadzam się z @marcepanka13 . Ja mam chłopaka i jestem z nim szczęśliwa , to moja pierwsza miłość i pierwszy chłopak . Nie jestem też zbyt młoda . ; ) . Odpowiedz Link Zgłoś
looveangel Re: Chłopak... 10.10.10, 18:04 mam chłopaka i to znaczy, że się szmacę !? fajnie, ze tak postrzegasz dziewczyny, które nie są samotne. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
marcepanka13 chwila, chwila 10.10.10, 20:22 chodziło mi o dziewczyny, które pragną chłopaków jak najszybciej , na pokaz, na to by jak najszybciej z nim pokazywać i okazywać wielką miłość, bo chcą przy szpanować, o to szmacenie mi chodziło. a jak najbardziej jestem za zdrową, szczęśliwą miłością , sama mam przyjaciółkę , która jest w prze szczęśliwym związku i jest naprawdę pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: chwila, chwila 10.10.10, 20:40 ja na razie nie chcę , wolę mieć kilku prawdziwych kumpli a nie jednego chłopaka dla szpanu ( jak to nie które robią ) . Odpowiedz Link Zgłoś
looveangel Re: chwila, chwila 14.10.10, 21:15 do marcpepanka13 sorry. xd trzeba było tak od razu powiedzieć. xd nie, nie mam chłopaka na siłę. po prostu kochamy się. raczej nie mogłabym mieć go "na pokaz" bo mieszkamy daleko od siebie ... Odpowiedz Link Zgłoś
currant_ . 10.10.10, 17:52 szczerze ? nie potrzebny mi jest chłopak. nie chcę mieć chłopaka. Odpowiedz Link Zgłoś
nusska do marcepanka13.. 10.10.10, 17:57 szmacić? prosze cie.. Więc dziewczyny,które majją chłopaków,szmacą się ? Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Chłopak... 10.10.10, 18:07 Mam chłopaka. Marzenia? hmm.. jedynie, żebyśmy byli ze sobą długo. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Chłopak... 10.10.10, 18:13 a ja rozumiem wypowiedz marcepanka13. jest negatywnie nastawiona do związków damsko-męskich to tak samo jak ja , choć ja bym tak tego nie ujęła...myślę , że wydaje jej się , że w związku chodzi tylko o jedno . ja też tak uważam dlatego nie potrzebny mi chłopak i raczej nie widzę siebie w roli żony. to postawa ludzi z przykrymi wspomnieniami i zszarganą psychiką, ale rozumiem iż ludzie się kochają , są razem i robią takie rzeczy. chociaż nieee, nie rozumiem czemu robią takie rzeczy , poprostu nie chce tego przyjąć do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
muse_fan Re: Chłopak... 10.10.10, 18:19 Nie mam a szczerze mówiąc chciałabym mieć .. Odpowiedz Link Zgłoś
hiaa Re: Chłopak... 10.10.10, 18:20 Napewno musi byc wysportowany , ładny , romantyczny i musi miec sira na punkcie muzyki tak jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
onenightonly. Re: Chłopak... 10.10.10, 18:21 nie, nie chcę. chłopak nie jest mi potrzebny do szczęścia. już się o tym przekonałam. Odpowiedz Link Zgłoś
chilli55 Re: Chłopak... 14.10.10, 21:07 ja mam chłopaka. od 3 dni i zobaczymy co z tego wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lulalolu Re: Chłopak... 14.10.10, 21:11 hah. mojego wymarzonego znam. znaczy w sumie to znalam ale okazal sie dupkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: Chłopak... 14.10.10, 21:30 nie mam, bo nie ważne. Wszystko przez moją "koleżankę: ! Odpowiedz Link Zgłoś
blackout_ nie chcemy miec... -,- 14.10.10, 21:30 przynajmniej ja... po co mi? dla szpanu. nie, dla szpanu nie bo ich szauje. czyli że mi zbędny jest. Odpowiedz Link Zgłoś
smaczniak hahaha deski 14.10.10, 21:40 większość was ma od 11 do 13 lat w tym wieku wasz biust jest praktycznie nie widoczny, stąd wnioskuję że "bawicie się w chodzenie" z chłopaczkami z podstawówki bo wątpię że na podwójne plecy poderwały byście jakiegokolwiek normalnego chłopaka pozdrawiam SmaczniaK Odpowiedz Link Zgłoś
karollinna Re: hahaha deski 15.10.10, 19:28 smaczniak napisał(a): > większość was ma od 11 do 13 lat > w tym wieku wasz biust jest praktycznie nie widoczny, stąd wnioskuję że "bawici > e się w chodzenie" z chłopaczkami z podstawówki > bo wątpię że na podwójne plecy poderwały byście jakiegokolwiek normalnego chłop > aka > > > pozdrawiam SmaczniaK Czyli co ? Chłopak poleci tylko na dziewczynę z biustem ? Trochę puste nie uważasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: Chłopak... 16.10.10, 18:42 Nie mam i w najbliższym czasie nie będę mieć. Koniec, kropka, dziękuję za wysłuchanie. Odpowiedz Link Zgłoś
zaspana_xd Re: Chłopak... 16.10.10, 20:15 "Wypatrzyłam" sobie jednego takiego.... Szkoda, że to tylko marzenie... Co do typu chłopaka to musi mieć duże oczy, obojętnie czy niebieskie, zielone czy brązowe...i musi mieć w sobie to coś Odpowiedz Link Zgłoś
free_ Re: Chłopak... 16.10.10, 20:18 jakoś nie wydaje mi się, że będę miała chłopaka w najbliższym czasie, aczkolwiek bym chciała : ] Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Chłopak... 16.10.10, 20:32 Na razie jest mi on zwyczajnie niepotrzebny. Przy moim stylu życia czułby się zaniedbywany... Odpowiedz Link Zgłoś