andzias Re: Ściągi ]:-> 24.10.10, 08:10 ja odpisuję od koleżanki . czasami po prostu mam w torbie otwartą książkę i spisuje . Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Ściągi ]:-> 24.10.10, 15:55 ashley_miley napisał(a): > Jakie sa wasze sposoby ;> ? A może nauczyciel/ka was przylapal/a ;] Co > myslicie o sciąganiu ? > > Jesli watek był najmocniej przepraszam. - komórka ( notatka ) , czasem naklejam na obudowe małą ściąge ( mam samsunga delphi, sposób ten polecam), ściągi w rękawie, na ławce, na krześle,popisana ławka, otwarty plecak , duża ściąga na kartce , nagranie na dyktafon ( myślą że słucham radia ), odpisywanie , otwarty zeszyt/ podręcznik , w piórniku, w etui na okulary.popisane ręce. - nic nie myślę xdd - nikt mnie nie przyłapał jestem w 2 giej gimnazjum, a ściągam od 1 gimnazjalnej ., Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Ściągi ]:-> 17.11.10, 18:47 albo spisuje od kogoś lub mam otwartą torbę plecak i książkę otwartą . tylko na chemii nie ściągam bo się kur.. nie da ; / Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_989 Re: Ściągi ]:-> 17.11.10, 21:29 Ja trzymam w piórniku i udaje że biorę korektor a tak na prawdę to czytam ściągę.. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1 Ja ani razu xd 17.11.10, 21:43 po prostu niejest mi to potrzebne xd geniuszem nie jestem ale aż tak głupia niejestem żeby zniżać sie do poziomu siągania xd a tak wgl. jak ktoś u nas w klasie ma to wszyscy od razu kapują żal ;\ p.s. ale wy róbcie co chcecie p.s.x 2 mój brat jest mistrzem ściągania prawie cały czas gdy jest kart. abo spr. to ściąga i ani razu go pani nieprzyłapała to misztrz i śmierdzi :] ale ogólnie jest spoko bratem p.s. sry że rozwijam wątki poboczne xd Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: Ściągi ]:-> 18.11.10, 14:55 ja sciagam na każdej lekcji oprócz Chemii i fizyki , bo baby są takie że jak by mnie przyłapały to nie dały by mi żyć do końca gim . Odpowiedz Link Zgłoś
currant_ . 18.11.10, 15:16 no właśnie dziś była afera. bo pół klasy ściągała na polaku. [ ja nie bo wszystko umiałam ;d ] no i nie wiadomo jak , ale się babka skapła. i musieliśmy na nowo pisać test. tylko , że gorszy. bo były normalne pytania , a w tym porzednim było A-B-C. masakra. ja w tym roku ściągałam 2 razy. ;d na histori i matmie. Odpowiedz Link Zgłoś
negeilf_ Re: Ściągi ]:-> 18.11.10, 15:56 ja nie piszę ściąg. bo co mi to da, że dostanę piątkę, jak i tak nic z tego nie będę umiała? bez sensu.. Odpowiedz Link Zgłoś
mambaaa Re: Ściągi ]:-> 18.11.10, 16:03 ja jak już piszę to na jakiejś małej karteczce i wsuwam pod np. rękaw sweterka, a na geografii to wyjmuję sobie książkę i spisuję, a ona może się na cb gapić przez całą godzinę i nic się nie stanie a na polskim pani wychodzi czasami nawet na całą lekcję.. bo ona ma do nas zaufanie Odpowiedz Link Zgłoś
silve Ja piszę... 18.11.10, 16:14 Na stole lub krześle, linijce Na stole i krześle ołówkiem ;p;p Odpowiedz Link Zgłoś
yourangel Re: ja ściągam ile się da... 18.11.10, 16:08 to znaczy na wszystkich przedmiotach Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: Ściągi ]:-> 18.11.10, 16:09 1. na bucie napisz długopisem 2. po prostu na rece 3. jak masz spódniczke to pod spódniczka taśmą 4. w piórniku 5. W kieszeni a potem na lekcjui mozesz wyciagnąć i włożyć pod sprawdzian ;p 6. z zeszytem na kolanach(zależy jaka nauczycielka, my mamy taka trochę ślepą z geografii);p Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 ja tam jestem grzeczna... ;p 18.11.10, 16:16 oczywiście ja się tylko inspiruję,ale nie ściągam! Odpowiedz Link Zgłoś
mila13 Re: Ściągi ]:-> 18.11.10, 16:17 No np na telefonie się pisze ściągę(najczęściej piszę na gumce do zmazywania i to jest najlepszy sposób). Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie11 Re: Ściągi ]:-> 18.11.10, 16:23 długie ściągi dyskretnie jak tylko nauczyciel się odwróci nie zawiodło mnie nigdy;D Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 masz tu kicia.. 26.11.10, 19:01 doczynienia z mistrzem ściągania ;] Na każdym sprawdzianie mam ściągi i ani razu nie było przypału ^^ to trzeba mieć we krwi tylko nie żebyś myślała że ja się nie ucze albo coś xD Odpowiedz Link Zgłoś
martulla Re: ściągam ile wlezieee :D xd 26.11.10, 19:09 ściągam, w telefonie notatka lub zdjęcia. Nie złapali mnie nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Ściągi ]:-> 26.11.10, 19:05 raz ściągałam na biologii w pierwszej ławce - do dziś jak komuś to mówię, łapią się za głowę. u tej kobiety to niemożliwe. kiedy ostatnio ściągałam? wczoraj. na matematyce zawsze się da. mój sposób? ściąganie z telefonu. zawsze da się jakoś z tego wykręcić. Odpowiedz Link Zgłoś
hayles Re: Ściągi ]:-> 26.11.10, 19:14 nie robię ściąg. ściągam z książek jak nauczyciel nie patrzy. ale to tylko na określonych przedmiotach, bo np. na chemii i geografii, nauczyciele nie są naiwni i każą zawsze na kartkówkach i sprawdzianach pochować wszystkie książki tak żeby ławka była pusta. jedynie kartka i długopis. ja bym chyba umarła gdybym nie ściągała. ganię się za to sama, ale tak to jest, czasem nie mogę wyrobić z nauką na wszystkie przedmioty. Odpowiedz Link Zgłoś
sexy_girl Re: Ściągi ]:-> 26.11.10, 19:21 pisze na telefonie w smsie i zapisuje w kopaich roboczych :d - gdy mnie przyłapią mówie ze sparwdzam godzine ;d haha i pisze na kartkach ołówkiem a potem poprawiam i maże gumką ;d Odpowiedz Link Zgłoś
laurilla Nie zostałam przyłapana.: - ) 26.11.10, 19:34 A mam kilka sposobów.Jasne jest,że z moją psiapsiółką z którą siedzę w ławce,konsultujemy się. No i skuteczne jest tez wkładanie karteczek do piornika.Mozna tez wkładać karteczki do otwartego plecaka,lub na kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
nora. hmm. 26.11.10, 19:47 nie ściągam zbyt często. A jeśli już to po prostu pytam się kolegi przede mną co ma być w odp. dobry sposób wg mnie to napisać sobie na ławce np. ołówkiem (ja tak sobie na historii daty zapisałam kiedyś ) . Ale ogólnie nie ściągam . no chyba, że w ogóle nic nie pamiętam z lekcji i nic mi nie przychodzi do głowy , nawet jakieś pierdoły . ; P Odpowiedz Link Zgłoś
ania36 Identyfikator ;) 26.11.10, 19:55 u nas wkładaamy sciągi pod folie na identyfikator przypinasz identyfikator do paska i nikt się nie skapnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paula11 Re: hmm. 27.11.10, 19:30 Ja jeżeli już ściągam to zawsze sobie wkładam karteczki ze ściągami do piórnika i w trakcie sprawdzianu udaję że np. wyjmuje długopis (nikt jeszcze nie zauważył xD) albo piszę sobie na gumce do ścierania ;D Odpowiedz Link Zgłoś
domelciaxdd telefon;p 26.11.10, 19:50 na dyktafonie nagrywam sobie wszystko no i potem słuchaweczki do ucha i juz...ja zawsze mam jedna słuchawkę w uchu;p Odpowiedz Link Zgłoś