denessa Re: 5 teledysków/piosenek, które zmieniły twe życ 12.10.10, 19:49 nie pamiętam .. jedyne co to na pewno michael jackson man in the mirror . widziałam go w kinie na dużym ekranie i strasznie utkwił mi w głowie . Odpowiedz Link Zgłoś
asiikx3 Re: 5 teledysków/piosenek, które zmieniły twe życ 12.10.10, 20:01 Właściwie trudno wybrać 5 z nich ale na chwilę obecną to: Aerosmith-I don't want to miss a thing Counting crows-Accidentally in love Phil Collins-Can't stop loving you Taylor Swift-Mine Aerosmith-Cryin' Wybrałabym wiele więcej ;D Odpowiedz Link Zgłoś
denessa Re: 5 teledysków/piosenek, które zmieniły twe życ 12.10.10, 20:06 teledysków nie pamiętam .. jedyne co to na pewno michael jackson man in the mirror . widziałam go w kinie na dużym ekranie i strasznie utkwił mi w głowie . z piosenek to cyrus - wherever i go ,RBD - no pares i sterling knight - got to believe . jeszcze nie wiem czemu ale this is our song z camp rock 2 . jak słysze to come on and sing na, na na na na, hey ya to mi sie tak jakoś dziwnie na sercu robi . Odpowiedz Link Zgłoś
dysia174 Re: 5 teledysków/piosenek, które zmieniły twe życ 12.10.10, 20:15 1.Michael Jackson - Man in the mirror 2.Michael Jackson - Heal the world 3.Michael Jackson - Earth Song 4.Michael Jackson - This Is it 5.Michael Jackson - Black or White Odpowiedz Link Zgłoś
kcjb Re: 5 teledysków/piosenek, które zmieniły twe życ 12.10.10, 20:13 moje zycie bardzo i to bardzo zmieniła piosenka/teledysk Justin Bieber - baby i to dla was moze byc troche dziwne ale dzieki tej piosence moje życie uległo jeden wielkiej zmianie i nie w tym kierunku ze lubie go czy cos .. ze jestem jego fanka ale w moim prywatnym życiu,... Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_989 ... 12.10.10, 20:32 Hilary Duff - Raise Your Voice Linkin Park - Leave Out All The Rest Linkin Park - What I've Done Linkin Park - New Divide Linkin Park - In The End Kocham Linkin Park więc tak czy tak wszystkie ( no może nie do końca wszystkie) piosenki mi się podobają i dają mi wiele do zrozumienia Odpowiedz Link Zgłoś
magy10041996 Re: 5 teledysków/piosenek, które zmieniły twe życ 12.10.10, 20:33 no dobra to tak: cinema bizarre - it's over avril lavigne - hot lady gaga - monster the pretty reckless - make me wanna die kevin rudolf - let it rocks choć uważam że 5 to zamało Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaplyta Re: 5 teledysków/piosenek, które zmieniły twe życ 12.10.10, 21:42 miley cyrus - when I look at you. łzy - puste słowa. pezet - spadam. taylor swift - white horse. miley cyrus - stay. ____________________ i dwie piosenki, które nie zmieniły mojego życia, ale są mi niezbędne ;d enrique iglesias feat. pitbull - i like it. sterling knight feat. anna margaret - something about the sunshine. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: 5 teledysków/piosenek, które zmieniły twe życ 12.10.10, 22:15 Miley Cyrus - Fly on the wall... To najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
martynka111 Re: 5 teledysków/piosenek, które zmieniły twe życ 13.10.10, 14:44 1. closer to the edge 2. kings and queens (30 stm) 3. new perspective (panic! at the disco) 4. beautiful lie (30stm) 5. jestem jaka jestem (łzy) Odpowiedz Link Zgłoś
dream. Re: 5 teledysków/piosenek, które zmieniły twe życ 14.10.10, 13:12 www.youtube.com/watch?v=Mnxvdz65y8s Odpowiedz Link Zgłoś
brendas :) Moje to : 14.10.10, 13:28 Lady Gaga - Bad Romance Lady Gaga - Alejandro Monster High - Fright Song Lady Gaga - Telephone Tatu - All about us Odpowiedz Link Zgłoś
arasha Re: 5 teledysków/piosenek, które zmieniły twe życ 19.10.10, 15:48 eminem-just loseit eminem-lose yourself eminem-beautiful eminem-we made you Odpowiedz Link Zgłoś
waldorf_ Re: 5 teledysków/piosenek, które zmieniły twe życ 20.11.10, 16:48 Snow Patrol - Chasing Cars . The Cranberries - Zombie . Nirvana - You know you're right . Eminem - Lose Yourself . Nelly Furtado - Try . : ) Odpowiedz Link Zgłoś
paddy Re: 5 teledysków/piosenek, które zmieniły twe życ 20.11.10, 16:56 Livin' on a prayer - Bon Jovi Durch den Monsun - Tokio Hotel Gone with the sin - HIM Numb - Linkin Park Revolution - Nevada Tan/Panik Odpowiedz Link Zgłoś
free Re: 5 teledysków/piosenek, które zmieniły twe życ 20.11.10, 16:58 1. Seabird - The sound of you and I 2. The Pretty Reckless - Miss nothing 3. Big time rush - boyfriend 4. Taylor Swift - Forever & Always 5. Kings of Leon - Sex in the fire Odpowiedz Link Zgłoś
elenkaa Re: 5 teledysków/piosenek, które zmieniły twe życ 20.11.10, 18:35 + 30 seconds to mars - Closer to the edge + 30 seconds to mars - From yesterday + 30 seconds to mars - The kill + 30 seconds to mars - Kings and Queens + 30 seconds to mars - A beautiful lie Tak, tak. Wiem, wszystkie Marsów, ale to właśnie one najwięcej wniosły do mojego życia. Każda piosenka obrazuje jeden rozdział mojego życia. I to w tym jest piękne Odpowiedz Link Zgłoś
amatorka_ Re: 5 teledysków/piosenek, które zmieniły twe życ 20.11.10, 18:42 czy ja wiem? kocham muzykę, ale nie do przesady, gdzie zmienia ona moje uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: 5 teledysków/piosenek, które zmieniły twe życ 20.11.10, 18:49 Nie umiem wybierać, bo... cóż, raczej wpływa na mnie całokształt twórczości danego artysty, niż jeden teledysk/piosenka. Odpowiedz Link Zgłoś
lucky109 ; D 20.11.10, 19:38 Tom Felton - If you could be anywhere Tom Felton - Time isn't healing. Plain White T's - Hey there Delilah White Stripes - Icky Thump White Stripes - Seven Nation Army Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: 5 teledysków/piosenek, które zmieniły twe życ 20.11.10, 19:42 1. 30 SECONDS TO MARS - Closer to the edge 2 . Katy Perry -Teenage Dream 3 . Muse - Starlight 4 . Sophie Ellis Bextor - Not giving up on love 5 . Red hot chili peppers - Snow Odpowiedz Link Zgłoś
mandarynka15 Re: 5 teledysków/piosenek, które zmieniły twe życ 20.11.10, 19:44 Aerosmith - I don't wanna miss a thing Celine Dion - My heart will go on Evanescence - My immortal Patrycja Markowska - Świat się pomylił U2 - One Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: 5 teledysków/piosenek, które zmieniły twe życ 20.11.10, 19:47 nie mam takich Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.m.a Re: 5 teledysków/piosenek, które zmieniły twe życ 20.11.10, 19:52 30 Seconds To Mars - The Kill Depeche Mode - Wrong Requiem For A Dream - Summer Overture (Theme Song) no i albo tyle, albo nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
niewiarygodna95 Re: 5 teledysków/piosenek, które zmieniły twe życ 20.11.10, 19:56 Katy Perry - Firework 30STM - Closer To The Edge wstyd się przyznać, ale Hannah Montana - Wherever I Go Hilary Duff - Raise Your Voice The Veronicas - In Another Life Odpowiedz Link Zgłoś
lostprincess Re: 5 teledysków/piosenek, które zmieniły twe życ 20.11.10, 19:56 Tokio Hotel-Durch Den Monsun po obejrzeniu tego teledysku i usłyszeniu tej piosenki zakończyła sie moja nienawiść do nich a rozpoczęła miłość Odpowiedz Link Zgłoś