pysieek 13.10.10, 14:07 tak jak w temacie rysujecie? jak tak to co ? i czy można zobaczy wasze prace?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princess132 . 13.10.10, 14:20 ja, chociaż rysowaniem tego nazwać się raczej nie da. rysuję... różne rzeczy. nie, nie można ich zobaczyć. nie chcę nikogo narażać na zawał. Odpowiedz Link Zgłoś
mickeymouse Re: . 13.10.10, 19:23 Czasami mangę, portrety, ale najlepiej mi wyszedł portret mojej kumpeli. D Może kiedyś wstawię na profil, a dziś nie mogę. ; // Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Tak 13.10.10, 20:03 Tak rysuję. Generalnie fanart, portrety etc... ) Obecnie robię Gerarda Waya, ale jeszcze trochę mi to zajmie Mam jakieś race na moim profilu na kocie z zdjęciach, ale to są stare prace więc o wiele gorsze od tych co robię teraz. Uwelbiam rysowac to moja pasja... I chce sie rozwijać Odpowiedz Link Zgłoś
unrealizable__ mange 13.10.10, 14:31 eee . musiałabym zrobić fote itd . ale takie portrety naprawde sa ładne podobno ( opinia kolegi ) Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: Kto z was rysuje? !! '' :d 13.10.10, 16:21 rysowałam kiedyś. teraz znowu rysuję.a to dzięki mojej nauczycielce plastyki co rysuję? wszystko można zobaczyć moje praca? nie. ale może kiedyś się to zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
chusteczka_aha Re: Kto z was rysuje? !! '' :d 13.10.10, 17:16 Rysuję, najczęściej mangę (ale nie wychodzi mi to za dobrze). Ogólnie lubię szkicować, a prace na plastykę to robię prawie całej klasie Ale nie wrzucam rysunków na neta... Odpowiedz Link Zgłoś
smileyka11 Re: Kto z was rysuje? !! '' :d 13.10.10, 19:22 uwielbiam projektować stroje Odpowiedz Link Zgłoś
pauluu rysuję, prace na profilu 13.10.10, 19:10 Chodzę do liceum plastycznego, w przyszłości mam zamiar do niego zdawać Odpowiedz Link Zgłoś
tigress Oczywiscie ;) 13.10.10, 19:21 rysuję i to dużo i często Ale nie wrucam swoich dzieł do neta . Może kiedys cos wstawię... Odpowiedz Link Zgłoś
rose_alie Zależy... 13.10.10, 19:19 Zależy jaki mam nastrój... raz narysuję pieska... raz lampę...xDDD Jak wcześniej napisałam zależy czy mi się chce itp.... Odpowiedz Link Zgłoś
mika999 Re: Kto z was rysuje? !! '' :d 13.10.10, 19:21 Tak rysuję... Co ? Różne rzeczy najczęściej różne kreskówki, portrety koleżanek, zwierzaki.. co chcesz hmm chodzi Ci o to czy widać ślady moich palców na kartce.. ? Czasami.. To zależy od ołówka.. Ale jak są jakieś to wymazuję gumką - banalne Odpowiedz Link Zgłoś
chitose Re: Kto z was rysuje? !! '' :d 13.10.10, 19:23 owszem, rysuję. często i gęsto. mangę najczęściej. na razie nie mam nic pod ręką, ale w przyszłości prawdopodobnie coś wrzucę :3 Odpowiedz Link Zgłoś
cocacolaa Re: Kto z was rysuje? !! '' :d 13.10.10, 19:28 Rysuje... najczęściej kreskówki albo jakieś postacie do komiksów ale zdarza się że portret też narysuje, wstawiać mi się nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
magnus.xd hm...Ja ;p 13.10.10, 19:26 No coś tam rysuję xd Najczęściej komiksy (można je zobaczyć w galerii ;]) Lecz kocham szkicować konie. Te zwierzaki są wspaniałe... Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 tak, ja. 13.10.10, 19:27 rysowanie to moje hobby.<3 kilka razy wygralam pewne konkursy plastyczne. najbardziej lubie rysowac ludzi, wymyslone postaci, tworze tez projekty ubran- to moje specjalizacje. moje prywatne prace moga zobaczyc jedynie rodzina i przyjaciele. nie chwale sie takimi sprawami w necie. * ; Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Tak trochę 13.10.10, 19:55 Rysuję od czasu do czasu w pamiętniku.W zeszłym roku z plastyki miałam 6.Podobno ładnie rysuję,ale właściwie to taki bezsensowny talent.Artystką i tak nie zostanę Odpowiedz Link Zgłoś
looveangel Re: Tak trochę 13.10.10, 20:00 ja miałam talent, ale zmarnowałam go kilka lat temu bo przestałam rysować. -.- przestałam się rozwijać pod tym względem. teraz narysuję coś tylko na plastykę, a tak to może raz na kilka miesięcy.. Odpowiedz Link Zgłoś
deklove Re: Kto z was rysuje? !! '' :d 13.10.10, 20:24 Jaaa Rysuje- maluje. Uwielbiam malować na płótnie także szkicuje z anime xp. Czy wstawie może, jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Kto z was rysuje? !! '' :d 13.10.10, 21:29 yh . patrzę się i rysuję . ale to dzieło sztuki nie jest . bozia mi talentu nie dała : c Odpowiedz Link Zgłoś
gitara_i_glany Re: Kto z was rysuje? !! '' :d 13.10.10, 21:35 Ianime, nie mogę żyć bez anime, a wiąże to się z tym że oczywiście rysuję mangę xDD Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. _ 13.10.10, 21:38 W wakacje bardzo dużo szkicowałam.Teraz niestety mam na to mało czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
looveangel Re: Kto z was rysuje? !! '' :d 13.10.10, 21:39 jak najpierw spojrzałam na tytuł wątku przeczytałam "kto was irytuje" -.- xD Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczko ` tuuu 13.10.10, 21:41 jaaa !. rysuję zazwyczaj zwierzęta, ponieważ bardzo je lubię .;p ` ;* ale swoich prac nie pokazuje bylekomu znaczy nie obrazajcie sie o to - byleco. bo pokazuje tylko tym którzy nie że z ciekawosci chca widzieć jak rysuja tylko noo. nie umiem tego wyjaśnić a takich osób jest baż mało ` jedna nauczycielka + 3 uczniów w całej szkole ;p Odpowiedz Link Zgłoś
monicaame Kto z was rysuje? !! " :d 13.10.10, 21:43 Rysuję - mange i anime. Nie wiem czy dobrze czy źle ;] Możesz sama ocenić: monicaame.deviantart.com Może jeszcze dzisiaj wrzucę Ciel'a z Kuroshitsuji, którego rysowałam dzisiaj u przyjaciółki dla zabawy, a chyba nawet mi wyszło ;] Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Kto z was rysuje? !! '' :d 15.10.10, 21:33 jeśli rysowanie to jest dla ciebie zatrzymywanie telewizora i rysowanie fineasza i ferba to taak, rysuję ; D Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: Kto z was rysuje? !! '' :d 15.10.10, 21:41 ja na polskim jak mi się nudzi rysuje co się da i wychodzi całkiem fajnie, ogólnie rysuje też nauczycieli, ale 'przerabiam' ich żeby wyglądali śmieszniej Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Kto z was rysuje? !! '' :d 15.10.10, 21:40 jestem w szkole plastycznej , więc rysuje. a co rysujev? wszystko.....przeróżne przedmioty i martwąnaturę Odpowiedz Link Zgłoś
dream. Re: Kto z was rysuje? !! '' :d 15.10.10, 21:45 ja rysuję, moje stare prace są na profilu, nowych nie chce mi się dodawać... ale moje rysunki sie chowają, przy pracach niektórych kotkowiczek c: Odpowiedz Link Zgłoś